- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Tudom nem teljesen ide vág de ha nagyobbra ráfizethetnék akkor mit érdemes venni a 260X OC felett? 10-15K ráfordítással lehet valami értelmeset venni aminek mondjuk már 256bit es a memvezérlője.(AMD/NV mind1)
-
Lacccca87
addikt
-
Lacccca87
addikt
Ja tudom
De már rajta vagyok az ügyön. Lassan elérem ugyanazokat az órajeleket Overdire-al, szóval nem nagyon izgat. Ha meg meghal tőle akkor meg visszaviszem megint.Hűtésre eddig nem panaszkodom, csendesen teszi a dolgát egyébként.
Azt mondjuk nem értem hogy miért nem gyártáj a normálisabb verziókat egy idő után...
Anno a HD7770-el is ez volt, megvettem a hőcsöves változatot ismerős 3-4 hónapra rá már csak ezt a "gagyibb" változatot vehette. -
Lacccca87
addikt
Most kaptam vissza gariból a VGA-t.
igaz nem ugyanazt a típust :/, de mind1Legfrisebb omega driverrel eddig nem volt gondom, eltűntek a random képhibák játékokból / böngészés videónézés közben.
Eddig ez a tapasztalatom, csendes ez is, viszont valamivel alacsonyabb az órajele pontosabban 150MHz a GPU-n. A ram hibáa a kiírás szerintem ugyanannyin megy mert a régibnél is 1250-re emlékszem.
-
Lacccca87
addikt
válasz
kalozhun100 #2636 üzenetére
Csak akkor kötelesek cserélni ha nem tudnak ugyanolyan VGa-t adni, illetve ha csak megegyező teljesítményű kártyát tudnak adni akkor választhatsz hogy elfogadod-e vagy sem. Ha jól tudom így működik a jogszabály szerint.
-
Lacccca87
addikt
Ilyen kockásodás volt nálad is? (videó letöltés)
Igaz nekem ez játékban is meg win-ben is random előfordul.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Predator92 #2380 üzenetére
Engedélyezd a Over driver-ot és úgy tekergesd.
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Aki esetleg Sapphire R7260X OC 2 GB VGA val rendelkezik az nem vette észre hogy amióta hidegebb van és a szobában is hidegebb van így az alkatrészek is hidegebbek egyszerűen nem indul el a venti a kártyán?
Mostanság nekem ezzel szórakozik a kártya, GPU-Z vel hiába tolom fel a teszt opcióval 65 fokra még akkor sem indul el, aztán vagy 5-10 p bekapcsolt állapot után gondol úgy hogy akkor most felpörög és onnantól normálisan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest