-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkink
aktív tag
válasz
Askformore #3091 üzenetére
Szia.
Remélem kifogok egy jól működőt mert nagyon elegem volt a Hd 7790-es amit szívtam vele.Az alvó állapotot ki lehet küszöbölni az alvó.á kikapcsolásával nem? -
szkink
aktív tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
szkink
aktív tag
Szia.
Köszönöm a hszt. és TIT-nek is,mik a tapasztalatok innentől felfelé r7 265 nagyvonalakban?Azért kérdezem mert szerdáig le kellene adnom a választott kártya típusát és nincs annyi időm hogy mindegyik kártya topikját át olvassam esetleges hibákat keresve.Sapphire lesz biztosde melyiket?
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.
Úgy néz ki,hogy végre megszabadulok egy asus 7790-es kártyától amivel sok gondom volt,a segítségeteket kérném abban hogy milyen kártya lenne megfelelő választás,amivel kevés a gond mostanában,és megéri az árát,amire kell játék-játék-játék,3d filmezés,elsősorban sapphire r9 270 és 270x-et nézegetem vagy az alaplapom ami Gigabyte lehet jobb választás lenne egy Giga kártya?Előre is köszi mindenkinek. -
szkink
aktív tag
Sziasztok.
Remélem tud valaki segíteni,tegnap újra raktam a rendszert (eddig is ezt használtam és már párszor fel is raktam) de ilyet még nem tapasztaltam,hogy pl jutub-on nem tudok semmit megnézni 1080-ban mert fel sem kínálja a lehetőségek között csak a 720-at eddig semmi gondom nem volt vele még a 4k-t is kirakta,hol lehet a gond?Előre is köszönöm. -
-
szkink
aktív tag
Üdv nektek.
Ha esetleg sikerülne cseréltetnem gariba a 7790-em melyiket ajánlanátok ami megbízatóbb és akár erősebb is nála,előre is köszi a tippeket,csak AMD. -
szkink
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1675 üzenetére
Nekem a 4670 csinálja ezt de egy próbát megér.Már csinálom is
köszi.De nem értem hogy az egyikkel csinálja a másikkal nem.
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.Gyors segítség kellene ha valaki van itt és tudja mi lehet a gond,vinném a kártyám szervizbe (asus 7790),de az eddig használt kártyámmal (hd 4670)a indítás után a fotón látható üzenetet kapom,felbontást vissza vettem kártya csere előtt,és most már a drivert is le töröltem de így sem jó.Van valakinek ötlete mi lehet vele?Már több csere is volt az a két kártya között az elmúlt hónapokban de most csinálta ezt először.Előre is köszönöm.
-
szkink
aktív tag
Üdv.
Ti mit szoktatok használni driver eltávolításhoz? -
szkink
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1260 üzenetére
Írtam egy privátot
hogy ne offoljak annyit
-
szkink
aktív tag
Üdv.Hát nekem nem jött be a garanciális csere ami 1 hete volt,a problémám maradt ugyan az,egyszer csak gondol egyet a gép és megfagy,billentyű,egér nem reagál a pc működik monitor nem kapcsol ki az usb-be dugott adathordozó is tölt,csak újraindítással jön helyre eseménynaplóba a képen látható hiba van,a régi és a cserélt új kártyámnak egyezik a BIOS verziója,van valakinek ötlete,szerintetek,érdemes futtatni valami tesztet ha igen mit,az érdekesség az hogy kártya cserénél (ati 4670) nem produkálja a hibát,esetleg a tápnak lehet hozzá valami köze,ki tudnám ezt szűrni valahogy.Előre is köszönöm.
-
szkink
aktív tag
válasz
NyuszyCaster #1215 üzenetére
Igen ez tetszett nekem is
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.Ígéretemhez híven megírom mi is történt az Asus hd 7790 szervizbe vitele óta.Tehát bevittem mert fagyott net és játék közben,16 munkanap után amiből 10 napot a Pc-s bolt szervizében és a maradékot az ASUS-nál töltött se szó se beszéd az Asus kicserélte egy ugyan olyan zsír újra,sajnos indokot és hiba okot nem kaptam,nagyon meglepődtem de örülök neki hogy nem szarakodtak.A héten teszt és remélem végre megnyugodhatok.
-
szkink
aktív tag
válasz
HopeckoR #977 üzenetére
Szia.A hibàja fagyás volt,netezés és játék közben,amúgy én itt helyben vettem egy pc boltban havernál,de ő mondta hogy nem nagyon kapkodják el a garizást.Nekem mindig sapphire karim volt már bánom hogy váltottam,de csak mert nem volt az üzletbe sapphire.Majd írd meg mit sikerült intézned,ha csere lesz,nekem is ezek az elképzeléseim mint neked,majd kiderül.Neked mi volt a hiba.
-
szkink
aktív tag
Na meguntam és ma vissza vittem az üzletbe a asus hd 7790 2gb oc kártyám kb 2 hét azt mondták,nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak,ki milyenre kártyára cserélné le ha tehetné?
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.Eddig nem igen foglalkoztam vele de kíváncsi lettem a sok hibajelenség olvasása után,hogy a kártyám hogy is viselkedik játék vagy böngészés közben,a gondom csak az hogy foggalmam sincs hogy ezt milyen progival tudnám megfigyelni?
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.Pár hónapja màr jártam itt a gondom akkor is az volt mint most netezés közben lefagy a kép a pc működik,csak a kép àll,a kártyám asus 7790,s régi ati 4670-es nem produkált ilyet 3 napja cseréltem ki a régi 775-ös foglaltu lapomat és procimat erre i5 4570 + Gigabyte b85m-re.Van valaki akinek ilyen gondja volt és megoldódott?Okozhatja esetleg kicsi táp?500w van nekem?Előre is köszönöm.
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.Köszönöm nektek a véleményeket és az infót már csak dönteni kell,nekem mind a 2 javaslat tetszik,de ha nem gond akkor megkèrdezhetem,hogy az i5 mennyivel ès miben jobb az fx-nèl.De ne vitàzzatok ;-):-). Az àrakat leszámítva
-
szkink
aktív tag
Sziasztok.Szeretnék infót kérni,hogy az ASUS HD 7790 2G kártyámhoz milyen alaplapot és procit vegyek hogy minél jobb összhatást érjek el teljesítmény függvényében.Ár max 55k (de nettóban)
Előre is köszönöm mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- E-roller topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest