- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szerencsére, amúgy meg valami iszonyat csendes, és jó a hűtése. Próbaképpen a proci hűtőjének fordulatszámát minimálisra vettem, hátha hallok valamit, de egyszerűen nincs hangja a kártyának, csak a procihűtő által keltett minimális zaj hallatszik. Szóval reménykedek, hogy happy endel végződik a történet.
-
-
kisza25
félisten
-
-
kisza25
félisten
tudom, hogy ugyanaz emelt órajelekkel, de jelenleg nincs semmilyen VGA a birtokomban, utoljára egy 7870-volt amit nem tudtam kihasználni, mert egyetlen játékkal játszom az a BF4 és azzal is csak multizom, a játéknak van egy olyan hibája, hogy magasabb felbontáson több tereptárgy látszik, mint pl. lowon, így előfordul, hogy ultrán játszva elbújsz egy bokor(vagy bármely tereptárgy mögé) amit aki lowon játszik nem is lát, így azt látja ott hasalsz a földön és röhögve lelő, low-on a VGA konkrétan 60-70% kihasználtság mellett ment, azért cseréltem le, hogy ne álljon benne a pénz feleslegesen, a 260X teljesítményével 7790 révén tisztában vagyok, most lesz egy 3év garos kártyám és zsebbe maradt 7eFt nem volt életem cseréje, sajnos én összerakok egy gépet 3évre és 6hónap múlva elkezdem cserélgetni az alkatrészeket, van hogy keresek rajta pár ezrest van, hogy bukok, szeretek mindent kipróbálni, nem csak teszteket olvasni
ezért volt már rengeteg VGA és proci a tulajdonomban, majdnem elindultam NV irányába is (gtx 750/ti) ott kicsit zavart a mantle hiánya és a magasabb ár és a dx11.2 hiánya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- VR topik
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest