- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyuszyCaster
senior tag
hát látod ezt nem tudom nem használom a skype t sem msn t úgy hogy ha van ez a hiba ez engem elekrült
a driver pedig a 15.7.1 ha jól tudom
nekem semmi gondom vele minden más drivert a lap gyártója óldaláról szedtem semmit nem hagytam a winnek hogy kerrese vagy telepitse az update nél kikapcsoltam minden mást csak a win frisülhet
no tera looooool az a tv meg aki löki a rizsát ott az is..... -
NyuszyCaster
senior tag
akkor menyunk sorban
létezik egy reg file ami kikapcsolja a hibernálást.... ha dobsz egy emil cimet küldöm
esox pontosan mejik beálitásra gondolsz?
TIT nem tudom mi lehet nállad a gond ... nekem nem volt gondom ment minden egyből még a medal of honor alied assault is ami nem mai progi már
és igen a defendert ki lehet és szerintem ki is kell löni mert szerintem egy ...... -
NyuszyCaster
senior tag
ez az irási dolog idővel változik szerintem
az biztos hogy a 8.1 től jobb és kevesebb hely is kell neki ugyan azon a partición 50gb a 8.1 mindennel együtt amit hsználunk 30gb körül evett ez pedig 19.5 gb ami nem mind 1 szerintem véleményem szerint ne várj az ssd vel én sem várok sokat már vele azért olyan sokat nem ir hogy ne menyen 5 évig az ssd és lehet keveset is mondok én ilyenre pályázom -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Askformore #3573 üzenetére
Szerintem
sz üsszes asus kari problémás amd vonalon DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!MARTIN!! nekem nem jött PM
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Askformore #3569 üzenetére
de miért pont ASUS????
kb 3-4 k t hozzá teszel és sapphire vagy masi van a pcx nél 4 gb os -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Martin97 #3570 üzenetére
SZIA
egész jól elvagyok
most épp sgv -t toltam azért nem irtama masina még ugyan úgy wáltottam win10 re és ssd vásárláson gondolkodom de nem tudom addig van e értelma még a win kb 2x annyit ir napközben a vinyóra mint a 8.1
viszontt arendszer stabilabb bár mely eddigi win nél úgy hogy az marad
és veled mizu? -
NyuszyCaster
senior tag
Szia
nem biztos csak egy tipp
a ccc ben a saját vgakijelzőn nél a tulajdonságok vga kijelző nél a monitor jellemzőinél vedd ki a pipát és alicsd be a kivánt felbontást és a hercet majd ok és a vin ben a képernyő felbontásban is ugyan igy
nekem is igy csinált 8.1 alatt csak alul felül fekete csik volt -
NyuszyCaster
senior tag
azthiszem megoldódott az r7 260 és 260x bs gondja vagyis win 10 alatt egy hete mindig vissza jön rendesen és megy is rendesen
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
kipróbáltam a 15.7.1 drivert telyesen friss win 8.1 x64 en
hát nagyot csalódtam inkább a régi de "jó" 12.12 omega -
NyuszyCaster
senior tag
ASUS szervizről csak annyit volt- van egy asus vh-222d monitorom és hát egyszer csak elkezdte magától álitgatni a fényerőt meg a kontrasztot ahol vettem ott egy papiron le volt irva hogy ők nem válalnak garanciát csak az asus!
hozzá kel tenni hogy a monitor vásárláskor tellyesen uj volt. szoval be döglött .
regisztráció az asus honlapján majd a futár rendelése ami becsomagolva 2 nap mulva el is vitte. majd 3 hét mulva jön a futár és kint a járdára le teszi a csomagot hogy itt a csomag az asustól!
mivel tél volt kicsomagolás majd várás hogy ne legyen nagyon hideg mikor be lesz kapcsolva.
látszólag egy uj bár minden szokásos matricától mentes monitor érkezett egy olyan össze karcolt talpal mintha csiszoló papirral simogaták volna. gondoltam fene egy a talpat csak a monitor legyen jó!Be is indult semmi gond ám mikor világosabb dologot néztem mondjuk google 2 darab sötét foltocska éktelenkedett a képen próbáltan letisztitani hátha csak kosz hát nem az volt..... hanem a rétgek között valami szennyeződés és még ma is igy van...
szoval telefn emil az asusnak levélben nem is jött válasz csak telefonon hogy örüljek hogy ingyen ezt a bemutató darabot megkaptam!
MIND EZT GARANCIÁBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
schulc99 #3482 üzenetére
hmmm
hosszú honapokig nem volt a 260x el semmi gondom . De egyszer csak nem ébredt a monitor majd jött a BS
de most megint semmi max havonta egyszer netezés közben egy BSha a hiba előjön akkor is eladhatod aki ilyet akar venni az tudja mi velük a gond másrészt nem igazaán sokan fogják neked elhinni hogy a tiéd eg hiba mentes példány
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
nekem sapphire x 1950 pro ultimate volt valami hatalmas zalmanhütéssel ha jól emlékszem de az tuti hogy jó nagy hütés volt
és a kari is egy hatalmas müanyag dobozban érkezethát a hütő nekem is csörög bekapcsolásnál vagy 10 percig a 260x en de elhalgat és megy tovább
néztem rá hütést de 12-14 k nem adok érte inkább befejezem a gépet mert még csak kb 3/4 kész... -
NyuszyCaster
senior tag
nekem 9600xt volt club ban és imádtam egyrészterősebb volt a többi azonos gyártmánytól másrészt igen tuning barát volt
más valahogy nem tudom de sapphire ellenesek az emberek pedig ha megnézed hány asus giga stb kari adta be a kulcsot és hány sapphire máris nem úgy néz ki a dolog hogy nem jó a sapphire
azt meg egyenesen elfelejtik hogy referencia gyártó -
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
nekem igy álnak a hőfokok
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
hát nekem a következőt okozza a kari néha fehér a kép néha rózsaszin......
ez mi lehet, -
NyuszyCaster
senior tag
már igazán ki jöhetne egy uj driver am nem beta..... lusta AMD
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Martin97 #3299 üzenetére
Martin
eszemben sincs gariztatni a lapot hiszen jó csak a koléga ir itten kompatibilitási gondokról
én csak arra akartam utalni hogy ahogy ő mondja ha húzunk valamit az káros és nem rendeltetés szerü...
de ha én az amugy is oc cuccoct oc használom az most szabályos é vagy sem kérdem én a kollégát és a boltos bácsit?
mindössze csak ennyi.
és ha figyelmesem el lett volna olvasva amit irtam le jött volna hogy csak annyit szerettem volna hogy a normális keretek közti tuning nem vágja haza hamarabb a cuccokat mintha nem lenne húzva
és hogy a bóltosok 95% azt sem tudja mit beszél és egyáltalán nem ért ahoz amit csinál
irtam is hogy pl itt a ph van szerintem jó pár kolléga akinek semmi papirja ilyesmiről és mégis meg fingatna jó pár bóltos bácsit... -
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
killbull #3284 üzenetére
Szia
nem vitázom én csak ez a rendeltetés szerü dolog zavar zavart mert hogy a fenében van az hogy redeltetés szerü az overclock mert nekem abba mennek a ramok rendesen és ez nem kompatibilitási gond
tessék itt a példa saját gépem biosának fotója
és ha egyszer rá van irva valamire modjuk az hogy 2133 mhz és bele rakom olyan deszkába aminek az oc 2400 akkor ha csak oc ban megy 2133 mat és kimullik valami akkor nehogy már én legyek a hibás ha valamit a gyári órajelén akartam használni...
bocsi csak az ilyen boltos bácsiktól mindigelgurul a gyógyszerem szerintem vannak itt a ph n papir nélkül jónéhányan akik bármilyen papirral rendelkező boltos bácsit kenterbe vernének
találkoztam én már letes bolti alakalmazottal a boltot nem nevezném meg az emberke valahogy ugy volt irva az oldalon hogy xyz müszaki vagy szerelési tanácsadó és a telefonszám
kérdésemre nem tudta mi az a ufi bios mert hogy az még nagyon uj és ritka az olyan alaplap ez volt kb fél éve....
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
killbull #3278 üzenetére
Szia!
Grat a karihoz látom téged nem kellet annyira győzködni mint Martin kollégáta tuningos és szakemberes támához csak annyit hogy ha én is boltos szaki lennék " én is haza beszélnék"
sem a proci sem a vga és a ram sem károsodik ész szerü és 'normális tuningtól " ebben a vga ban igen sok tartalék van még és az hogy fekete kép stb szerintem függetlenül a tuningtól jelentkezik azoknál is akik alapon használják a karit .
De példának itt van az én vadi uj asus gamer deszkám bele pakoltam 16 giga g.skill sniper f3 ramot
nem is ez a lényeg hanem az hogy nem akarta kezelni a ramokat 2133 mhz n ami a ramok gyári órajelemanuálban 1600 tól nem ment följebb de végól addig gyötörtem mig sikerült rávenni a lapot hogy igen is 2133 mon kezelje a memóriát
a lap oc ban 2400 ig kezel és a leirás szerint a 2133 nem oc neki
akkor én mos rendeltetés szerüen használom vagy sem? -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Martin97 #3275 üzenetére
köszönöm kimeritő válaszát professzor úr!
Ami megoldotta nálam a deszkagondjait az a 0904 es bios volt onnantól atom stabil ... bár igaz hogy inditásnál általában le marad az asus logo de hogy miért passz ez igy volt már a 0404 biossal is
a vga ra vissza rérve nekem sincs vele komolyabb gondom netezésnél nagyon ritkán dob egy feketét és indulásnál csörög a venti de más nincs.
azért én váltok 270x re majd csak idő és pénz kérdése de hanarosan -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
#85552128 #3272 üzenetére
Engedd meg hogy most ne értsek veled egyet .
szerintem nem fogják ezt igy hagyni valahol persze érthető lenne a raktárban lévő alkatrészekből össze dobni az uj karit utána uj bios és csókolom esetleg valami uj hütés.
de szerintem ez nem igy lesz mert ha jól rémlik pár éve az nvidia volt igy hogy egy meglévő sorozatot átnevezett mtricát cserélt és már ment is piacra.. és ugyan olyan sz@r volt mint amit átneveztek
Az AMD nem hiszem hogy ezt ilyen formában megteszi és megteheti anyagi okok miatt persze igaz hogy a 7790 ugyan az mint a 260x de szerintem mégegyszer nem játszák el ugyan azt.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
killbull #3264 üzenetére
Szia
"Mellesleg a 360/360X is ugyan az a GPU lesz szóval az is kuka és olcsóbb se lesz."
amit irtál az azért nem biztos hogy igy is lesz egyrész nem ugyan azon a nyákon lesz a gpu mint a 260x nél másrészt tuti más alkatrészek lesznek beültetve a nyákra és lehet hogy igy megszünik a gond
szoval szerintem 95% hogy jó lesz a 360x és szerintem az AMD nem olyan pancser cég hogy eljátsza ugyan azt mégegyszer csak épp nem 260x hanem 360x néven futó karival -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Martin97 #3263 üzenetére
Szia Martin
valóban igazad van a ram órajeles dologban bár én nem használom de hasznos!!
de szerintem ha egy kicsit vár jobban jár egy 265 el mert 256 bites....más
bocsi hogy nem jeletkeztem de a nasina még mindig csak 3/4 kész vannak benne még régi dolgok vinyó + vga
egyébkint atom stabil nem gondoltam volnaaz asus ról a 860k 4.4 ghz stabilan ha húzni akarom
-
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
van egy kis gondom a gép be kapcsolásakor a a felbontás nem ugyan az mint amikor kikapcsoltam a gépet .
amit használok az 1280x768 és mikor bekapcsolom a gépet előfordul hogy 1024x768
mitől lehet ez? eddig nem csinálta ez csak kb 1 hete
win8.1x64
r7 260x sapphire vga
vga driver Omega (14.12)monitor asus vh222d
köszönöm a segitséget -
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok fórum társak kollégák barátok tesók és miegymás
sajnos a gépemet elérte a vég a frány giga lap föladta 9 év után igy csak nagyon néha tudok lenni
azthittem a 260x et is vitte magával de szerencsére nem!!
pár dolog már megvan az uj géphez de még sok minden kell pár honapig tuti nem leszeklegyetek jók vigyázzatok magatokra sziasztok
és minden eddigi segitséget nagyon szépen köszönök
-
NyuszyCaster
senior tag
nagyon szépen köszösz9 igy az A10 6800 k kilőve marad a 860 k de azt kell majd kitalálnom hogy frisitek majd biost az uj lapon mert a 860k t csak frissebel kezeli a bolt meg ugy nem frissit ha az egész gép nincs összerakvanáluk de sajna egyszere nem megy anyagilag az egész masina
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
nem tudom de több XFX tápról hallotam ami detojt mint XFX vga eól
már nem tudom de azt hiszem a 6xxx sorozatnak a csúcs kariára az xfx volt az egyetlen gyártó aki garit válalt ha túlhúztad a karit volt rajta valami kapcsoló vagy jumper nem tudom már és ha ahzt át kapcsoltad vagy át tetted ment a gari mint a barom
le is volt az ott ragasztva szép sárga ragasztóval... -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Martin97 #2618 üzenetére
hát marad az AMD mint mindig...
csak FN2 lesz egy A10 6800k val de a gond nem ezzel van hanem a ram és az alap lap párositásával
ő lenne a deszka
no most jön a csavar
ő lenne a ram kit
no most a ram gyártója szerint vagyis az amd szerint eme ramokat eme lappal tesztelték ime:
DE! a deszka gyártójának listájában nincs benne ez a kit...
hát itt akadtam el
-
-
NyuszyCaster
senior tag
asrock és giga között vacilálok én is de lehet giga marad asrock lapokat nem ismerem nagyon nagyon régről rémlik valami asus éjjeli müszakos téma az asrock lappokal kapcsolatban és ez akkoriban tükrözte a minőséget is sajna...
a mostani giga lapom egy ga 790x ds4 ami 9 éves és vin 8.1 x65 van vele
a lan és az audió realtec ezeknek van vin 8.1 driverjük mást mindentt elintéz a vga driver -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Zoli bácsi #2526 üzenetére
tedd föl az uj omega drivert nekem megoldotta ezt a gondot 260x nél
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
szerintem egész jó ez az omega driver teljesen megszünt a fekete halál és minden ok
előbb kellet volna már ez tiszteltt AMD!!! -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
partxxx #2488 üzenetére
Szia tegnap este megint behalt a masina
olyat sipolt le ami nincs is a bios jelzései között 1 rövid 1 hosszú... de ma megintt simán induét tegnapi halál előtt videót nézett a gyerkőc a neten
a multkori tesztelés hőértékei a vga nál teljesen tanácstalan vagyok már
ezek voltak a legmagasabb hőfökök
2014-12-05 13:23:27 , 1050.0 , 1500.0 , 77.0 , 48 , 1321 , 100 , 93 , 43 , 1.069 , 108.0 , 117.6 ,
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
ő lenne a kiszemelt proci AMD A10 7800K az lenne vele kapcsolatban a kérdés hogy ha azt a procit választom
ő helyett AMD Athlon II X4 860K mert a 760k nincs a pcx en sajna szoval az apu és a jelenlegi videókarim rá vehető az együttmüködésre? mármintt hogy dualban menyenek,
találtam 760k t de 5ezerrel drágább mint a pcx en volt -
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni adott egy sapphire r7 260x oc a gyengébbik oc.. de nem ez a lényeg
2 napja játszottam az euro truck simulátor 2 vel ami hát valjuk meg nem túl nagy feladat ennek a karinak vagyis nem kellene hogy az legyen DE! játék közben egyszer csak fokozatosan elsötétült a kép és kész majd reset ésaz laplap nem csipogott le semmit csak fekete kép és a monitor irja no signal...és a vga ventie teljesen fölpörgött amit inditásnál sosem szokott.. majd ujra reset a téma az előbbi na jó gondoltam teljes áramtalanitás látszólag erebményesnek tünt a dolog mert lap csippant minden ok bejött hogy mi a config majd ismét fekete kép éssemmi
ujra neki futottam és ármtalanitás majd start de most semmi csippanás sem semmi csak az hogy a vgám jellegzetes recsenős hangja folyamatosan mintt minden inditásnál egyszer csak most folyamatosanma ujra próbáltuk inditani ésrendesen megy minden valakinaek valami tipp??
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok!!
lenne egy kérdésem tudtok segiteni benne? az r9 270x el egyenértékü nvidia karit keresnék tudásban egyenértéküt köszönöm a segitséget -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Ger_man #2151 üzenetére
Gratula a sikerhez
DE sajnos nállam sem a sapphire sem a pcx nem volt ilyen nagylelkü még ráfizetésel sem... ez van maradt a csere 260x továbra is csörgő ventivel és fekete halállal bár az most hogy uj redszer van föltéve és a 14.8 as driver no és az msi tuning progiában kapot 5% + feszt a power limit nem fordult még elő remélem igy is marad -
NyuszyCaster
senior tag
hát eddig ha valaki ati vagy amd fan volt kát én az voltam........
de mostmár te a hócipőm már ténleg nem tudom mit csinálja ezzel a saphire kariva 260x mind amelet hogy nekem sem játékkokban sem netezés közben nem csinál semmi rosszat csak ha torrentezem pl és úgy hagyom éjszakára a gépet reggelre fekete kép és semmi pedig sosem kapcsol ki a monitor arra van álitva képernyő kimélő megy és az anti zerocore is már kénleg únom -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
NyuszyCaster #2113 üzenetére
Szaby ment pm
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
szerintetek mikor lesz a 14.7 rc ből hivatalos driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- EAFC 25
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest