- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
bozont
veterán
válasz
katt777 #49289 üzenetére
Igen olvasgattam és sokaknál ez az árnyék részletesség vagy mi opció segített, 4096-ra kell visszavenni azt hiszem. A vsync-t meg egyelőre nem lehet kikapcsolni, de reméljük jön majd valami patch vagy okosság hozzá. De engem az a része nem zavar, nálam alap a vsync, idegesít ha törik a kép. De ugyanaz a helyzet a DoF-del is, azt sem lehet kikapcsolni, pedig utálom azt az effektet.
Mondjuk mire odajutok hogy megveszem, lesznek driverek is hozzá. A Rage-et is most fogom megvenni ha lesz megint akcióban, még nem játszottam vele. Mondjuk a Wolfenstein jobban érdekel azért, de egyelőre drágállom azt is. -
joysefke
veterán
válasz
katt777 #49242 üzenetére
Ebből nekem a XIII és a KoTOR mond valamit. A XIII meg is van, de 4CD-s így inkább kihagyom az installját.
A XIII-ra rákerestem, és nekem erősen úgy tűnik, hogy a modern OS-ekkel van baja, nem a videókáertyákkal:
http://www.play-old-pc-games.com/2014/03/14/xiii-thirteen/
A másik kettőt nem tudom kommentálni.Összessen ezzel a három régi játékkal van gond, vagy van ezen a hármon kívül is?
J.
-
joysefke
veterán
válasz
katt777 #49238 üzenetére
Ha viszonylag régi és új játékokkal nem játszol, nehéz hibát találni. nV-val soha nem volt driver problémám, leszámítva azt az 1-2 régi játékot, amelyeknél több nem fut AMD-n. Nálam sem volt hiba 14.2b-ig, általánosságban most sincs, de éppen erre céloztam többször, ami évtizedes tapasztalat: egyes konfigokon és egyes beállításokkal bugzik, másoknál meg semmi hiba, teljesen függetlenül a segédprogramoktól, akár tiszta win-en is, ezt C topicban is követtem régebben.
...leszámítva azt az 1-2 régi játékot, amelyeknél több nem fut AMD-n
Tehát azt mondod, hogy AMD-n csak 1-2 régi játék fut és a többi nem
Ezt sem tudom megerősíteni:
Nemrég raktam fel egy (humble bundle) Thief játékot, vagy 10 éves és tökéletesen fut, bár sajnos csak 4/3-at támogat a játék.Amit viszont tudok az az, hogy nekem volt problémám NV-vel:
A TV-m és a GTX660 nem tudtak a HDMI interfészen keresztül megállapodni (EDID infó HDMI-n keresztül), hogy milyen felbontást/frissítést támogat a TV-m és egy csomó játéknál olyan felbontás/képfrissítés kombóban próbálta a TV-t hajtani amit az nem támogat, így csak fekete képet kaptam, annak a lehetősége nélkül, hogy átállítsam a felbontást....A GTX 660 előtt egy 4830 volt, amig el nem pukkant. Azzal sem volt semmi gond, ha csak nem az, hogy az egyik Catalistban egyszerűen nem ment a túlhajtás
Ettől eltekintve azzal a kártyával is minden rendben volt. Aztán, ha még régebbre tekintek vissza, akkor volt R9600XT-m. Azzal sem volt soha semmi probléma.
Mellesleg a GTX 660 és TV kompatibilitási próblémájától eltekintve Nvidiával is csupa jó tapasztalatot szereztem (TNT2M64-6600GT-GTX660) Lehet nem soroltam fel mindent.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
katt777 #49221 üzenetére
joysefke: AMD-nél? Bármi bármivel. Próbálkozz, sikerülni fog.
Bármilyen furán hangzik, W7-64 és egy MSI R9-270X mellett én nagyon is meg vagyok elégedve a Catalyst-tal.
-Szinte minden játékom eredeti, nem hackelt, beleértve az OS-t
-Csak WHQL drivert használok, azzal sem ugrok egyből a legújabbra, pl még mindig a 13.12WHQL van fenn, mert számomra még nem volt értelme váltani (újabban nem játszottam friss játékkal). Béta drivert soha nem teszek fel. Akkor sem, ha 5%-al (!!!)gyorsabb
-Nem BIOS-moddolok a VGA-n és újabban az alaplapon sem
-Nem használok 3rd party tunningprogramokat, ha tunningolok, akkor az a CCC-n keresztül megy
-Mantlet nem használok, akkor sem fogok, ha véletlenül a két támogatott játék küzül az egyik az ölembe pottyanna.
-Általában nem játszom a legújabb játékokkal (kivárom az akciókat)És a 270X-el még semmibe sem futottam bele, kivéve a Hitman Absolution-t, ahol vissza kellett venni 1-2 extrát, mert különben fagyott, bár ez sem az AMD hibája, NV-sek sokkal nagyobbat szoptak vele.
Tehát én maximálisan meg vagyok elégedve a Catalystal, és GTX 660OC-val több bajom volt, mint most ezzel.
Egyébként mindig meglepődve olvasom, hogy a Te tapasztalataid és véleményed mennyire ellentmondanak az enyémeknek VGA/CPU témában....
J.
-
DanielLong
senior tag
válasz
katt777 #49201 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de szerintem megoldódott a problémám. Kivettem Afterburnerből az auto overclocking at system start beállítást, most a gép induláskor 300/150-el indult és minden hülyéskedés nélkül jó a youtube. Örök hála az ötletednek, Afterburnerre nem gyanakodtam eddig. Azt már nem is mondom, hogy a probléma miatt cseréltem videokártyát, mert azt hittem az előző darab volt rossz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #49201 üzenetére
b2, b3, b4?
Jaa, mármint 14.3 b2? Vagy 14.4 b2?
Beta3 jó, de ebben is néha-néha látszódik villogó textúra. Ezért gondolkoztam azon, hogy megpróbálkozom a 13.12-vel, megint.
Mondjuk, most újrapakoltam a dx redist-et, most úgy néz ki, hogy lehet ez volt a probléma okozója.
-
DanielLong
senior tag
válasz
katt777 #49175 üzenetére
Az az érdekes, hogy a 150/150-es üzemmódhoz 0,9V a VCC elvileg, míg a 450/1200-höz meg 0,875.... Afterburner van fent, azt most leszedem. A kari nem volt túlhajtva, valamint alap videó jeleknél is csak az órajel magas, egyébként 25-28 fok a kártya, tehát szerintem kb 5W-al ehet többet.
-
BogyóBP
addikt
válasz
katt777 #49188 üzenetére
Chieftec CTG 500 80P-m van, de probáltam már olcsóbb táppal is na ott aztán volt sípolás a tápból elég csúnyán, itt annyira nem hallható. Pedig az 550W os volt és a PCIE ága is több ampert birt leadni mint ez (papiron). Aztán hogy valóban így volt e azt a jóisten se tudja.
-
BogyóBP
addikt
-
Zigi
senior tag
válasz
katt777 #49129 üzenetére
Értem. 60Hz (60fps) vs 144Hz (144fps) 10ms, egér 125Hz vs 1000Hz 8 ms , input lag gamer monitor vs standart 25 ms + G2G 8ms, ez ~50ms. Egy jobb képeségű ember reakció ideje 200-250 ms, ennek a 25%-a szerinted semmi. És akkor még nem beszéltünk arról hogy ha neked 50-es pinged van a hc gyereknek meg meg 5-ös, +45 ms. De parasztvakítás az egész szerinted......kérdezem ha találkoztok a sarkon mind a ketten ki fexik te vagy a hc gyerek?
Aki komolyan veszi a multit annak minden ms számít.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
katt777 #49129 üzenetére
Nem fölösleges pénz kidobás, aki normálisan akar játszani és nincs csúcs kártyája szépen leveszi az élsimítást legalább 2x-esre vagy teljesen. Vagy leszarja és játszik 25 FPS-el, mint te. Persze ha rossz a szemed lehet tényleg nem látsz különbséget, nem tudom hogy ez most jó vagy rossz.
-
Dtomka
veterán
válasz
katt777 #49126 üzenetére
Már mért ne vinné?
Én az alábbi videóban úgy látom, hogy 60 fölé is megy (néha
) !
Crysis 3 8xMSAA Full HD 2X R9 290X crossfireX -
Zsohi
őstag
-
Dtomka
veterán
válasz
katt777 #49104 üzenetére
Azért a 270/x nem egy olyan erős kártya, hogy a Crysis 3-at very highon + élsimításokkal élvezhető (60+) FPS el lehessen játszani.
Én 280x en kikapcsoltam, mert nekem fontosabb volt a több FPS...illetve, a gyorsan mozó célpontokat biztosabb hatástalanítani
.
(PL BF3 ban ULTRA-n sokkal jobb ha 100+(csak itt ingadozik 70-200 között, ha lenne mantle talán jobb lenne)
-
joysefke
veterán
válasz
katt777 #49111 üzenetére
Frászt.
Ezt a marhaságot el kéne már felejteni és nem fórumokon terjesztgetni.
A félreértés szerintem onnan jön, hogy ugye a moziban több mint 100 éve 24 képkocka/sec-ben fektették le a szabványt. A 24 képkocka/sec pedig nem azért 24 mert az már tökéletesen elegendő a szemnek, hanem egy ésszerű kompromisszum volt amit főként az akkori vetítőtechnológia gyengesége meg a film-nyersanyagárak indokoltak. Ahhoz, hogy moziban a 24 képkockainformáció/sec ne legyen kevés a rendezőnek jócskán van dolga. Mindenféle rendezési technikákkal próbálják csökkenteni a film szaggatását, több kevesebb sikerrel.
A 30p (meg 50i) a TV oldalról jön és jóval folyamatosabb mozgásmegjelenítést tud mint a 24p, de azt állítani, hogy 30FPS az elég játékhoz az nagyon erős túlzás, és nem veszi figyelembe, hogy a játék a videóval szemben egy interaktív cselekmény, ahol nem csak nézni tudok hanem bele is szólni az események folyásába. És pontosan ez a gyenge pont, mert egy pörgősebb játékmenetű FPS-ben, ha az folyamatosan 30FPS-el megy, akkor onnantól kezdve, hogy nyomok egy gombot/rántok az egéren teljes 33ms-ig tart míg érkezik a következő képkocka ahol a játék már reagált az iputra.
Aki játszott már érdemben multi FPS-t egérrel, az tudja, hogy ez nagyon sok. A minnél több a jobb, de nyilván 60-ról 70 FPS-re emelve a számlálót (ha a monitor támogatná) lényegesen kevbesebb előrelépés lenne, mint mondjuk 30FPS-ről 40-re.
Single playerre persze sok esetben elegendő a 30FPS ezt aláírom, de ott ugye nem vérre megy a játék...
J.
-
-
F e Z o
veterán
válasz
katt777 #49061 üzenetére
Házilag nem lehet rá másik vrm bordát készíteni? Bár ha 1,1V-on használod, akkor nem is melegszik fel 100 fok fölé. Mivel nekem víz van rajta, így házilag megoldottam a vrm gondot, egy túlméretezett bordával.
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #49038 üzenetére
Na, ezt frankón elírtam, 1300MHz jó lett volna.
Szóval 1.2V-on az 1200MHz OK, viszont max hűtéssel, jól szellőző házban is 103°C-ig hevültek a VRM-ek maxos full hd tesztekben, még ha GPU el is volt 75°C alatt, szóval Sapphire VRM hűtése továbbra is hátráltató tényező. A max, ami hőtanilag belefér az XT-be, 1150MHz@1.15V, csak akkor már maradok az 1100MHz@1.1V-on, mert határ közelébe inkább nem megyek, a VGA érdekében.
BogyóBP: X4 foglalattal amúgy sincs értelme. Lapvásárlás előtt kell megnézni, 8+8-as-e duálban (de már az is -3-5% sebesség ilyen kártyáknál)
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #49036 üzenetére
Megtaláltam ám! A 7870XT viszont a teljes listában sincs.
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #49031 üzenetére
A régebbi infókat biztosan nem fogják átírni az összes cikkben, így sok helyen marad a 11.1
De ha megnézed az AMD oldalát, ott már a 7xxx széria is hivatalos 11.2 támogatás! -
F e Z o
veterán
válasz
katt777 #49022 üzenetére
Látom Te is megtaláltad az aranyközéputat, a teljesítmény és a fogyasztás/melegedés között. Én is így használom, viszont a memóknak 1600-on végük van, így marad az 1100/1600@1,1V-on. Néztem fogyimérővel, ha rátolom a powerlimitet, akkor játékok alatt ugrik kb 25-30W-ot a fogyasztás, illetve ekkor egy kis plusz teljesítmény jön elő a kariból.
(#49028) Steve198310 : Azok a Powercolor karik rendesen ki vannak hegyezve, gondolom nem kevés felráért cserébe.
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #49027 üzenetére
Amikor a 7xxx kijött,akkor még csak 11.1 volt, most meg már van 11.2 és az kerül a 270X dobozára is, pedig valójában az is 7xxx csak átcímkézve.
NV-nél DX 11.1 került a dobozra, de az sincs full támogatva, mint AMD-nél, a 750-nél már csak DX11, szóval lehet levették, de gyakorlatilag nem vesztenek semmit, mert nincs ami használja. A DX12-t meg ugyanúgy támogatja majd mindkettő -
Steve198310
őstag
válasz
katt777 #49024 üzenetére
100-150Mhz köré tippelném amit max lehet rajtuk húzni. Persze azonos órajelen már erősebb az XT. Amíg alap órajeleken mennek addig egy a szint.
Vannak azok a PowerColor Devil R9 270x 1180 de azon megmozdítasz 5Mhz-t és kék halál 1300mV megy alapban ahogy itt írta egy fórumtárs
Személy szerint az enyém 1230/1600Mhz-t tud teszek alatt de örülök ha megy 1180-1200 játékok alatt. De nem igen húzom fel mert nincs értelme. Igaz + melegedés nem nagyon van 1-2 fokmeg néhány FPS de majd rá nézek mit megy így is meg úgy is. Bár ez a 14,4 elég instabilnak tünik nálam legalábbis gázos kicsit
-
belinho
senior tag
válasz
katt777 #49024 üzenetére
A Win8.1 támogatja a DX 11.2-t, a Win7 nem, szóval azért látja DX 11.1-nek.Felesleges ez a nagy felhajtás, mert minden DX11-es kártya támogatni fogja a DX12-t, meg jelenleg alig van játék ami támogatja a 11.1-et nemhogy a 11.2-t. Próbálnak reklámozni, mert nem fogy a cucc.
-
Steve198310
őstag
válasz
katt777 #49007 üzenetére
Szia
1300mV az a maximumot takarja. A kártyám 1100Mhz gyári fesze 1263mV de nagy ritkán ugrik fel 1263mV re viszont megy a BOOST orajelen simán. Ha jól emlékszem de meg lesem 1153mV teker. De lehet a hűtésnek köszönhető hogy 1230Mhz mellett igen csak minimális a hő emelkedés. Tehát az alap Sapphire R9 270X és társairól beszéltem , hogy egy szintet hoz az alap XT vel. Alíg 5% al erősebb az alap itt ott a HD7950 az R9 270X ektől
(#49013) belinho : Na az ASIC az igen. A kinti oldalak és tesztek alapján és a leírások alapján a gyenge ASIC nagy tuningot takar. De a tunind nem csak ezek miatt lutri. A használt anyagok miatt is lehet nagy vagy kicsi. A 74,9% HD7850 em ment 1230Mhz-t .
Meg nem akarom az Asus karijait le hordani de az új hűtője semmiben nem külömbözik a régitől. -
belinho
senior tag
válasz
katt777 #49007 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy 1.3mV-ig lehet általában feszt emelni, de ebből is bőven drop-ol lefelé, szóval ez csak a max beállítható érték.
A 270X Top 1120mhz-re van belőve 1.21V mellé, így teljesítményben annyit megy, mint kb egy 7870XT alap órajeleken. A 270X valójában egy 7870, amiknek 1.21v mellett 1000mhz a referencia órajele, de valószínűleg, még ezt is lehetne bőven alulfeszelni, szóval nem gagyik azok a 270-ek, csak az AMD úgy állítja az órajeleket, hogy meglegyen a megfelelő teljesítménykülönbség a kártyák között.
Azt se felejtsd el, hogy ezek a 270(X) még pitcarin magosak, a 7870XT meg Tahiti, kisebb a chip, a melegedés, és a fogyasztás is. -
F e Z o
veterán
válasz
katt777 #49007 üzenetére
Mennyit megy 1,1V-on a Tahiti-LE GPU-d? 1100-1150MHz-et?
(#49005) SaGaIn : Érdemes ránézni is a fogyaztásra, mert 1,3V-nál már azért rendesen harap a kártya, ezáltal rendesen megnő a hőtermelés és a vrm melegedés. Lehet nem ér annyit az a 50-75MHz, hogy agyon legyen feszelve a kártya.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
katt777 #48928 üzenetére
Első volt a BIOS reset, és utána se ment. Egyébként még egy kis adalék: Mielőtt felraktam ezt a drivert, simán ment minden. Aztán egy kikapcsolás után be sem bootolt a rendszer, még a BIOS-ba se lehetett lépni, sípolt és utána újraindult. Memóriák ki-be pakolgatása után rájöttem, hogy az egyikkel nem akar menni a rendszer. Jó ez közel sem a driver hibája, de érdekes.
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
katt777 #48911 üzenetére
Semmi nem történt. Annyit néztem csak félre, hogy a régit nem szedtem le előtte, de nem értem, hogy ebből hogyan jön az, hogy csak egy BIOS frissítés után ismeri fel az alaplap a VGA-t, ráadásul rendszer-vissazállítás után.
Most hogy letakarítottam a régi Win-t, minden megy, de ekkora tortúrát még sose láttam.
Ja igen, ami konkrétan teljesen betette a kaput, az az volt, hogy megpróbáltam felrakni a Virtu MVP-t, és azután az OS be se tudott töltődni. -
regener
veterán
válasz
katt777 #48875 üzenetére
Szinte hetente frissülő Display Driver Uninstaller.
(#48877) - = Zk = -
Slow "bics" -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #48846 üzenetére
jó a kérdés, régóta ismert fórumtársam
nem tudom. egyelőre tesztelek, éldegélek vele. ha úgy alakul, mindenképp beszerzek egy második 770-et. akár kölcsönbe is, de...érdekel a SLi is, ha már vót' CF...idő kell még ennek a Mantle-nak, szvsz.
igen, papírforma szerint igen. tudja az SLI/CF-et egyaránt. dobozon is hirdeti
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
katt777 #48844 üzenetére
Azért ennél már jobb a helyzet.
Nekem a Mantle silány teljesítménye több kártyás rendszerek alatt eléggé böki a csőröm.
Nekem 16/8-ban mennek a kártyák. Tud a lap 16/16-ot, a 7770-ek úgy mentek, viszont a 270x-nél a felső kártya így elég meleg volt már, közel 80 fok, így leraktam a 2. karit a 8* foglalatba.
990-es lapok CF-esek és SLI-sek egyaránt.
-
bozont
veterán
válasz
katt777 #48627 üzenetére
Már mért okozna problémát ha egyszer-kétszer megfagy, amíg az ember az órajelek végét keresi? Ennyitől nem rövidül észrevehetően a kártya élettartama.
mod.: Természetesen nem arra gondoltam hogy 24/7 néha fagy a kártya, az persze nem egészséges, de legalább idegesítő.
Nem, a lap sem írja ki, csak a bios verziót, ami szerintem nem egyenlő az uefi verzióval
:
Még megnézem a post képernyőn mit ír, aztán ha ott sincs semmi akkor hagyom a fenébe.
-
Leavemealone
tag
válasz
katt777 #48557 üzenetére
Nem biztos hogy a VRM több, az énkártyámnál pl. 5-10 fokkal kevesebb a VRM hőmérséklet mint a GPU diode. De ezt persze nehéz megmondani, ha valakinek nincs szenzor a kártyájába. 70 fölé nem ment a HAWK, most pláne, hogy feltettem a winyót a 3,5ös baybe így a beáramló levegő előtt nincs akadály.
Az meg külön öröm hogy 1300 rpm fölé nem megy a vga venti, így még csöndes is.
-
Gstyler
senior tag
válasz
katt777 #48563 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én most alacsony fordulaton nyomatom a ház venitjét, majd nyáron eresztem rá a maxra. Nekem elég halk egyébként a ház, azt hallani csak, ahogy a ventik vágják a levegőt
Bírja a proci a tunningot, 4Ghzet 7/24-ben, néha 4.3ra is fel szoktam tenni, stabil.
Letesztelem akkor, hogy mennyire kell húznom, ahhoz, h kiszolgálja a 270X-et.
BF4 elég jól használja több szálat, hha jól emlékszem. Crysis 2 és Far Cry 3 van még a gépen, ezekkel jó lesz, ugye? -
Gstyler
senior tag
válasz
katt777 #48561 üzenetére
A 7850 99%-on ment végig, az tartotta a 60-62fokot!
A 270X most pl.egy Heaven alatt 65-68ig melegedik (bár azt már mondjuk 1180Mhzen), nem néztem alatta a kihasználtságot, de azt hiszem, h a Heaven nem annyira eszi a procit, hanem az főként a VGA-t terheli.
Ez a Fractal ház egyébként valóban nagyon jól szellőzik(bár csak a gyári 3 venti van benne), de egyébként most kiváncsivá tettél, megnézem, h alapórajelen kihajtja-e a proci a 270X-et. 4Ghz-en szerintem nem probléma neki, de megnézem.
-
kona005
senior tag
válasz
katt777 #48379 üzenetére
Semmi led nem ég, vagyis minden úgy ég mintha pacek lenne minden.
De azért egy zsír új kártya ne szivasson már meg, amúgy meg nem tudom de ha bent van a kártya integráltal sem megy hiába van arra állítva a boot, mintha nem engedné felállni a rendszert vagy én nem tudom
-
kona005
senior tag
válasz
katt777 #48361 üzenetére
Elvileg beleraktam rendesen (2x is), a kakaóval sincs baj szerintem mert világít rajta egy zöld led.
Én ilyet még nem láttam, egyszerűen nem megy tőle a gép, boot-nál nincs csipannás a végén meg semmi, full süket az egészLehet ez a Win 8.1 től? Lehet visszarakom a tiszta 7-et és megnézem azzal is...
Valamint régebbi driver bezavarhat? Egy 4870-et használtam előtte, 13.4 es driverrel de szerintem mennie kellene, volt már hogy Nv driver volt fent és betettem egy AMD kártyát és ment, persze driver nélkül.
Kezdem nagyon elveszíteni a bizalmat az AMD -vel szemben VGA téren is, proci téren már rég nem is gondolkodtam AMD-n.
Szerk.: Mind a két slotba néztem már. 4870-el tegnap este ment hibátlanul a gép. Sajnos most nincs másik gép amibe meg tudnám nézni...
-
Pityu.
nagyúr
válasz
katt777 #48354 üzenetére
Nem szabad ám általánosítani,ez hülyeség hogy az nvidiával nincsen semmi gond kinek mi jön elő melyik gyártónál,nálam pl tökéletesen működik ati kártyával a zero core úgy hogy be van kapcsolva a képernyőkímélő is.
Egyébként akkor én is szidhatnám az nvidia kártyákat mert az előző karim meg csere előtt sípoló hangot adott ki játékok közben,akkor most szar az nvidia?
-
Steve198310
őstag
válasz
katt777 #48351 üzenetére
Nálam müködik a ZC és ha még is fekete nyomok egy Ctrl+Alt+Del és ismét van kép. De ezt azt hizem már valaki le írta , hogy nála is ha csinálja nyom egyet és van kép. Ja ez a energia gazdálkodosdival ki iktatod a ZC és mit ad isten így is elő jön. Volt valamelyik nap nálam is.
Próbáljátok meg a Ctrl+Alt+Del nálam bevált
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest