- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BogyóBP #49187 üzenetére
Az a határeset, amikor alapból viszi a cuccot, de bármit rátuningolsz az eladdig OK beállításokra, már gáz van. Alapból 18-21A-t ajánlanak ezeknek a kariknak, tápfüggő, hogy ennek hiánya mikor okoz gondot, egyébként igen. Chieftecből vannak jobb és gagyibb tápok is, tiédnek nincs időm utánanézni, de ha túl sok fogyasztó nincs rákötve, nem nagyon okozhat gondot, vinnie kell.
A kevés cache a proci részéről okozhat gondot, anno nagyon sokan szívtak talán még 3870-es koromban azzal, hogy vettek egy olcsó, de jól tuningolható E5-ös procit, a játékok meg elkezdtek akadni, mert +50% tuningtól sem lett több cache a procikban, és amit egy E7 v. E8 elvitt, az E5 már nem, ua. órajelen.
Ha CPU limited van, VGA tuninggal még csökkenhet is a játékok sebessége, mert úgy még nagyobb, én legalábbis több ilyen helyzetben is ezt tapasztaltam.
Driver? 14.4-es meghajtóval Thief Mantle, tuning, és totál artifactes a kép. 13.2b-val semmi ilyen hiba. Sajnos AMD-nél az egyes driverek között csak az változik, mely játékok és milyen beállításokkal bugzanak. Ha találtál olyat, amelyik mindenben OK, akkor mákod van. (Kicsit azért túloztam, de elég gyakran ilyen érzése támad az embernek.)
De szerintem simán teszteld a karit, és HA bármi gond adódna, majd ráérsz akkor aggódni.
Bocs a rémisztgetésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- OLED TV topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest