Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Vagy csak nem lehet minden hülyeséggel megvezetni, hogy kiszedjék a pénzt a zsebemből.
Mint említettem, én is játszottam multiban, még gagyi billentyűzettel és egérrel is. Persze sok játékban lehet csalni magas FPS-szel, de ez már más kérdés.Zsohi: Tehát folyamatosnak érzékeled a képet. Azt fogja fel az agy, amit a max. mp-enként számoló progi nem mér, hogy 30 FPS úgy is kijöhet, hogy fél mp-ig áll a kép, fél mp-ig meg 60FPS. Nyilván ez túlzás, de ezek a visszaesések előfordulnak, és akkor csak hiszed, hogy megvan a 30FPS. Amit még érzékelhetsz, az a kép elcsúszása vsync hiánya esetén, emiatt persze szükséges lehet 60FPS, ha annyira zavar.
Részemről ezt a témát lezártam, felőlem mindenki olyan cuccokra dobja ki fölöslegesen a pénzét, amire akarja.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mint említettem, én is játszottam multiban, még gagyi billentyűzettel és egérrel is. Persze sok játékban lehet csalni magas FPS-szel, de ez már más kérdés.