Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pEtii94
tag
Sziasztok. Annak a problémának mi lehet az oka, hogy a Mantle Battlefield 4 alatt két pályán keresztül szépen fut, nem droppol az fps, és utána a Siege of Shangai mapon meg játszhatatlan lesz ? Ez idáig minden pályán játszhatatlan volt Mantle-el de felraktam az AMD chipset drivers-t is és azóta nincs ez a hiba, csak most azon az egy mapon volt.
-
pEtii94
tag
Sziasztok. Másnál is jelentkezik az úgynevezett micro stuttering probléma mikor a Mantle be van kapcsolva Battlefield 4 -ben ? Látok szép számú fps növekedést, de pár másodperc után, állandóan ledroppol az fps, és így játszhatatlan az egész. Utánakerestem már vagy 50 oldalon, de sehol sem találtam megoldást. =( Mi lehet a probléma ? Van erre megoldás ? Láttam amúgy hogy más emberek is küszködnek ezzel a problémával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged