Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - iPhone topik
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

katt777
félisten
válasz

bozont

üzenetére
						Na, ma megnéztem, elég volt árnyékképeket visszavenni, és 64PPS is OK, 60FPS-ig szalad a játék, feljebb nem, hiába van kikapcsolva a Vsync. Így is leesik néha 30-ig, de ez természetes, hiszen nem egyforma a grafikai igénybevétel. GPU max. 89%-ig ment fel, proci 44%. VSync nélkül jobb lenne.
 - 

katt777
félisten
válasz

bozont

üzenetére
						Nem hinném Rage is OGL-es volt, és nV kártyán hibátlanul futott. Attól persze most még lehet hiba. Mivel a játékokat a driver ismeretével írják, erős a gyanúm, hogy az ilyen problémákat más játékok beépített javításai okozzák (ezért foltozgatják mindig ahelyett, hogy írnának egy tisztességeset). Nagyon érdekes egyébként (lehet, ki is próbálom majd ennél is), hogy amikor csak a drivert telepíted, és nincs fent a sok szoftveres sz.rság (CCC és a többi), akkor lényegében megszűnnek a hibajelenségek (persze lehet, hogy csak nincsen olyan programom, amelynek javítását ezekbe építették be). Szerencsére, amióta megvan a mostani karim, nem kellett ilyesmit tesztelnem, szóval, hogy ma is segíthet-e, nem tudom.
r00r1: Én már évekkel ezelőtt visszatértem oda, ez a 7870XT viszont kihagyhatatlan volt, és nálam eddig ezzel van a legkevesebb probléma, lényegében csak a BS-be futottam bele 2x, és most ez. Én tehát tulajdonképpen elégedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Autóápolás, karbantartás, fényezés
 - Arc Raiders
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Spórolós topik
 - Elektromos autók - motorok
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - További aktív témák...

- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
 - 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
 - BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
 - ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő