- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
rayoliviero #38073 üzenetére
Egyszerű a válasz jön az év vége ilyenkor többet költenek az emberek. Nyáron sokkal lejjebb voltak a használt árak mert a legtöbben elköltötték nyaralásra szeptemberben pedig iskolakezdés volt(ami sok költséggel jár igy nem volt fizető képes kereslet)) aki pedig 7870-es kártyát vett régebben az drágán vette nem fogja 40k-ért eladni aki meg mostanában vásárolt az miért adná el ár alatt ugy hogy alig használta és bőven garis még .Tegyél fel most egy(ha van eladód) játékkonzol hirdetést karácsonyig biztos eladod.....Legközelebb január végén érdemes vásárolni tele lesz eladó vga kártyákkal a net nyomott áron.Aki olvasta az elöző hozzászolásomat black screen hibás lehet a kártyám?Mert ha az akkor gariztatom csak az nem lesz egyszerű mivel Bp-n vettem a kártyát és Miskolcon vagyok.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #38084 üzenetére
Én szereztem bolttól újonnan 30-ba Sapphire HD 7850 2GB-ot kuponnal együtt.
Ha nincs rá más érdeklődő általában eladja mindenki 1-2000-el olcsóbban minthogy heteken át ne vegye meg senki..
-
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero #38076 üzenetére
35-36k nál többet nem adnék egy 7850-ért én sem. Talán ha átlagon felüli lenne tuningban, ez sok embernek megéri az új közeli árát. Azért ki lehet fogni aprón, én kb 1 hónapja vettem egy 2,5 év garos MSI 7870 Oc-t 35k-ért.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #38076 üzenetére
Ha ennyiért is el tudja adni, mert vannak akik megveszik úgy kell nekik. Ha most vennék 35-re lealkudnám az tuti.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #38073 üzenetére
Garival pedig megér kb 37-38-at jó kis kártya.
-
tasakos
tag
válasz
rayoliviero #30164 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a tippeket mindenkinek!
Most mérgemben, ráeresztettem egy Heaven-t kicsi tunningal direkt és kb 50 percet biztos ment, erre semmi baja... Fene érti ezt... De ha elkezdek pl Metrozni, ezalatt az 50 perc alatt kidob, és behal....
Ha a hiba továbbra is fennáll akkor leteszteltetem, és bevizsgáltatom, ahogy írtad. Ennyit megér.
Steve198310: igen, lesz egy win újrarakás aztán, hátha...
-
válasz
rayoliviero #30066 üzenetére
Nekem is volt ilyen - igaz 7770. A changelog-ban külön ki is térnek rá mint ismert anomália, de úgy, hogy ha kikapcsol a kártya - ZeroCore "állapotba" megy és kihúzod a kábelt, majd vissza néha nem ismeri fel. Nálam ez úgy jött elő, hogy elküldöm ugye aludni a monitort, majd rádugok más és vissza.
Megoldás egyenlőre a 13.1 visszarakása volt. Azóta ok.
mobal,
-
válasz
rayoliviero #30062 üzenetére
Fogadok, hogy 13.4 es meghajtó!
mobal,
-
KYZRR
őstag
válasz
rayoliviero #30062 üzenetére
Lefixalod a fordulatszámot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
rayoliviero #30058 üzenetére
próbáld ki anélkül is, illetve rakd újra a drivert. esetleg nézd meg, hogy monitorra van e más bement kötve, lehet nem veszi észre a monitor sleep után visszakapcsolva (láttam már ilyet is).
nekem megy tökéletesen ez a funkció három kijelzővel is.
-
gyuszaa
őstag
válasz
rayoliviero #29211 üzenetére
Jár hozzá.
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #29211 üzenetére
Oké!
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #29209 üzenetére
Ha kellene, nekem 2 db (hosszabbító) is van feleslegbe,szépen beharisnyázva,úgy ahogy illik,mindkét végén 6 pines csatival szerelve!
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #29170 üzenetére
Reméljük a legjobbakat!
Bizakodni mindíg érdemes -
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #29165 üzenetére
Gondolom ilyen maga az alap bios/ventiprofil beállítás....lehet ilyen 40pár fokok között ingázik a kártya..és amint rákapcsolna..feltünik neki h jó már 40fokos ahoz a %os ventiprofil meg lassabbb..és összevissza állítgatja...erre tudnék gondolni...én ált. ezért állítok fix profilt, legyen épp annyi aminél a szélzajt kezdeném hallani...nemvszeretem ha melegedés/terhelésre váltakozik a ventifordulat.mert régen a gyári proci hütésem is ezt játszotta..amint felpörgött mert melege lett..már vette is vissza. mintha porszívót kapcsolnék ki-be
-
Algotis
addikt
válasz
Hát én mióta kicseréltem az alaplapomat, sok minden történt, ami az előzővel nem volt, pl. a H61-gyel a windows logónál pörögtek fel a ventik, most a B75M-mel meg azonnal, mikor megnyomom a gombot. Nem volt hibás a H61, csak az i5 miatt cseréltem le, szimplán más, szóval szerintem az is okozhatja, hogy meghibásodott, mert látod nem ugyanúgy működik 2 lappal.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nem kell ráparázni jó az!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
rayoliviero #22564 üzenetére
Kapcsold ki, persze.
-
glspeter1
őstag
válasz
rayoliviero #18953 üzenetére
Azt sajnos nem tudom. De valaki biztosan megválaszolja.
-
glspeter1
őstag
válasz
rayoliviero #18950 üzenetére
Én mindig a régire tettem rá, eddig még semmi bajom nem származott belőle.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
rayoliviero #18771 üzenetére
MSi Afterburner + Hwinfo 64.
Droidmester leírása hozzá. -
gyuszaa
őstag
válasz
rayoliviero #18711 üzenetére
Úgy emlékeztem neked 70-es van, ritka vagy mint a fehér holló azzal az asus-al.
-
plekk
tag
válasz
rayoliviero #18689 üzenetére
Nos már én is utánanéztem időközben csak azért kérdeztem mert nekem eddig ugy ment az ASUS 1150/1450 en alapfeszen hoyg ez a Power Tune 0-án volt.
De adtam neki +10 % ot, az a biztos.
Kösz -
Tomix24
addikt
válasz
rayoliviero #18633 üzenetére
Nem baj.
-
Tomix24
addikt
válasz
rayoliviero #18621 üzenetére
Ha TV-d van, akkor is teljes-re kell állítani, és ha kilóg, az azt jelenti hogy a TV-n kell átállítani(képarány vagy hasonló név alatt, "eredeti" -re beállítani) . De ez kijelző/márka függő, és TV/Plazma közt is van eltérés.
-
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero #17524 üzenetére
1150mhz körül van 1 szinten az alap 7870-el kb. legalábbis én így számoltam.
-
zserbox
őstag
válasz
rayoliviero #16891 üzenetére
ha nem bírja akkor hagyd a kisebb feszen kevésbé melegszik/csöndesebb 25Mhz nem ér annyit és úgy tuti stabil
Tomix24:
viszont most már nincs több időm szájkaratézni, remélem belátod hogy igazam van de hanem akkor is igazából mind1. -
Tomix24
addikt
válasz
rayoliviero #16884 üzenetére
A GPU-t húzd inkább. 1300 felett már nem sokat hoz a memória(szintetikusban van látszata főleg). Feszt adj neki, és mehet. 1150 van minden 7850-ben , addig kényelmesen fel fogsz tudni menni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16746 üzenetére
Memoriat eleg, ha 1300 korul hasznalod, mert folotte nem sokat gyorsul. GPU-t meg azzal a jatekokkal teszteld,a mivel jatszol, ha fagy visszaveszel a GPU orajelebol es kesz.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16741 üzenetére
A feteken nincs hutes gyarilag.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16737 üzenetére
Most is csak tobb ora utan jott ki a hiba? Mar kezdek gyanakodni, hogy nalad a tapellatas melegszik tul, mert borda ugye nincs rajta.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16720 üzenetére
Megint Heavennel tesztelted?
-
válasz
rayoliviero #16720 üzenetére
Ram mennyin megy? (de mondom szerintem 100, h a GPU)
fenergie84: Ja 55-ért ha elmenne akkor megvenném a 7950-et...
-
válasz
rayoliviero #16714 üzenetére
Szerintem GPU. (nekem amikor még tuningoltam mindig a GPU csinálta.)
Szerintetek egy Sapphire karit (7870) mennyiért lehet lepasszolni? Nagyon max 10-et szeretnék rádobni egy 7950-ért... (lehet meg kéne várni a 8xxx-et)
Ja és a Philips is VGA gyártásba fogott: [link]
Azt hiszem két év gari van rá. GHZ edition.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16642 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az nem tud monitorozni. Amúgy 2D-ben mindig 0,8V-ot kap. Az a biostól függ, hogy mennyi a 2D fesz.
-
karesz501
senior tag
válasz
rayoliviero #16642 üzenetére
mármint, hogy a képernyőre mint a FRAPS az fps-t? akkor Te sokkal előrébb vagy, én nem erre gondoltam
-
karesz501
senior tag
válasz
rayoliviero #16628 üzenetére
De minek AB-vel kiíratni bármit is, az ASUS tweak is tudja, sőt jobban! AB-ben nem "jegyzi" meg, ASUS viszont loggol is. Lehet szépen visszafelé pörgetni/húzni a görbét, elment magától mindent!!!
-
daveoff
veterán
válasz
rayoliviero #16631 üzenetére
150x4=600
-
zserbox
őstag
válasz
miért a GPU Tweak-et használod?
amúgy egy ideig én is használtam de mikor 2x is elfelejtette a venti vezérlést meg órajel nem áll vissza dolog volt, akkor inkább visszatértem AB-re.(monitorozáshoz úgy is kell)
de ez tényleg állítja is?mert nekem is engedte csak nem csinált semmit még secsucsbicep te mindent leírsz még1x?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
2D-ben 300-ra kell vissza venni a GPU-t és 150-re a vramot.
-
zserbox
őstag
válasz
memória 150
-
zserbox
őstag
válasz
az úgy nem jó.
így többet is fogyaszt meg melegebb/hangosabb is.ennek nem szabadna a gpu órajeltől függenie.
nekem is 1200/1300-on van 1.21V-on de alapba visszaáll a fesz és órajel is. és 28°C-os -
zserbox
őstag
válasz
rayoliviero #16625 üzenetére
azért az meredek hogy alapból 42°C ott vagy nem veszi vissza az órajelet vagy a feszt de az nem okés így.
csak terhelés alatt kéne változnia a fesznek, 2D-be ugyan annyira kéne viszamennie. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16625 üzenetére
Előbb próbáld ki, hogy így mennyire melegszik, mert ugye az több mindtől függ, de még mindig azt mondom, hogy kevés lesz.
MOD: Próbálj egyszer rá, rakd ki OSD-re, hogy mennyire melegszik és utána majd tudsz rajta módosítani.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16620 üzenetére
Ez kevés lesz, ha azt akarod, hogy 70 alatt maradjon ilyen fesz mellett. 60-65 foktól már mehetne az 50-55%, 70-re meg 60%, de ez csak így látatlanban.
-
zserbox
őstag
válasz
rayoliviero #16622 üzenetére
nekem ilyen elmentet profilok közötti váltáskor baszta el a ventiprofilt de nagyon és terhelésnél nem vitte fel a fordulatot én meg néztem hogy mi a halálért 70°C-os a kártya.
-
zserbox
őstag
válasz
rayoliviero #16620 üzenetére
nálam random elfelejtette a venti beállítást a gpu tweak így inkább AB-val állítom a venti fordulatszámot, mert azzal finomabban állítható.
a linkelt képen a VRAM 1450-re van állítva!(5800/4)
a venti beállítást csak te tudhatod hogy jó-e mivel kártya és ház függő. -
Alpachino
veterán
válasz
rayoliviero #16579 üzenetére
A VGA instabilitását hamarabb kidobja, a CPU-ét akár 20perc elteltével, vagy még később.....De BF3-is ellenőrizd, mert az is jó erre a célra
-
BRIKLY
veterán
válasz
rayoliviero #16579 üzenetére
Azért annyira nem..Én 1050/1300-as kártyával lenyomtam 4-5kör BF3 multit,semmi gond nem volt,rá pár órára elkezdtem játszani,5 perc után BS-t kaptam.
Most 1100/1200-on eddig stabil. -
Alpachino
veterán
válasz
rayoliviero #16576 üzenetére
Pont most tesztelem az új konfigomat a Crysis2-vel
....engem kb. 5perc után kidobott, az addig linx által stabilnak hitt értékeimmel, tehát még a procira nézve is gyilkos gém, nem beszélve a VGA-ról.
Ha egy pályát végigtolsz, akkor már stabilnak mondhatóak a beállításaid, minden tekintetben ( CPU, Ram, VGA)
-
->Raizen<-
veterán
válasz
rayoliviero #16576 üzenetére
1 pályát tolj végig legalább. 1025\1250-en pl.
-
patex1983
őstag
válasz
rayoliviero #16468 üzenetére
Ahogy ígértem, tegnap megint toltam jó pár órányi FC3-at 1050/1250 Mhz-en úgy néz ki stabil, nem volt újraindulás, semmi hiba.
Kezembe akadt a fogyasztásmérőm, nem tudom mennyire megbízható, valami német gyártmány, gondoltam lemérem a pc fogyasztását úgy mindenestül együtt. Ha esetleg mást is érdekelne:
CPU..............Core i3-540@3700 Mhz@1,248V
VGA..............ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2@1000 Mhz/1250 Mhz
Motherboard...Asus Asus P7H55-M
RAM..............2*4 GB Kingston HyperX Blu DDR3 1600 Mhz@1,5V
Monitor..........BenQ 2225 HD
SSD..............Samsung 830 64 GB
HDD..............Samsung 500 GB HD502HJ
Power Supply.Chieftec 450W CTG-450-80P
Coolers..........3X Coolink Swif2 1200 + 1X Coolink Swif2 120PIDLE.................................80 W
Monitor Off+Zero Core On...48 W
Linx CPU Full Load............140 W
GPU FULL........................199 W
Unigine Heaven..................187 W - 203 WAzért jó találmány ez a Zero Core
-
karesz501
senior tag
válasz
rayoliviero #16524 üzenetére
sajnos lehetséges a memória.... ez van, így is szép eredmény és legalább halk
-
zserbox
őstag
válasz
rayoliviero #16524 üzenetére
a gpu tweak-el ténylegesen állítod a feszt vagy csak állítasz a csúszkán és cső?
mert én ha állítok a csúszkán akkor is ugyan úgy 1.21-et kap -
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16485 üzenetére
85-90 fok esetén lehet majd aggódni, a táp meg bőségesen elég. De, ha teljesítményben elég a mostani órajel, akkor fölös szórakozni vele.
Egyébként neked, hogy engedte 1,3V-ig a GPU feszt a Tweak? Nálam sehogy sem ment.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16488 üzenetére
Az EVGA Precision sem?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16485 üzenetére
Most az Msi AB-t hasznalom. Itt a feszkot nem is engedne allitani.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16468 üzenetére
Ha Tweaket hasznalsz, akkor gondolom 1135mV-en nem megy az 1050, egyebkent nyugodtan mehet neki az 1225mV is. Ezen szerintem menni fog az 1100-1150MHz. A ramot is eleg, ha 1300-1350-en hasznalod, folotte nem igen hoz gyorsulast.
-
patex1983
őstag
válasz
rayoliviero #16462 üzenetére
Hát ez remek... Újraindulás nem volt?
-
lowzor
veterán
válasz
Szerintem inkább játékkal nézd a stabilítást. Ha az is kifagy, akkor vidd lejjebb az órajelet.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Igen, valószínűleg a GPU nem bírja. Tedd mondjuk 1GHz-re.
-
zserbox
őstag
válasz
Milyen feszültséget kap a gpu?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16426 üzenetére
1050/1250 alatt is kilép nekem Heaven alatt az asztalra és azt írja ki, hogy unknown fatal error.
Tudja valaki, hogy ez a túlhúzás miatt instabilitást jelez? Vagy ez más hiba?
Lehet az 1050-et is vissza kell vennem akkor. -
patex1983
őstag
válasz
rayoliviero #16333 üzenetére
Na ma este nekifekszek FC3-nak megint pár órára 1050/1250 Mhz-en, aztán majd jelzek én is, hogy így stabil maradt-e. A fehér bevillanásokat milyen progi, játék alatt tapasztalod?
-
válasz
rayoliviero #16335 üzenetére
Csak a GPU nak tudsz +feszt adni a Ramok fix 1,500(1,600)v ot kapnak állandóan, tehát akkor is mikor 2D ben jár a VGA
A ramok tuningolhatósága csak attól függ hogy a gyártó mekkora fesz re állította be 1,50.v vagy 1,60.v Elpida és Samsung (bár 78xx nél még nem találkoztam samuval de 79xx nél már igen) 1,50.v, a Hynix pedig 1,60.v szokott lenni, de lehet eltérés akár azonos típuson belül is, nameg a ram chip -eken is múlik, régebbi Elpidák még 1300.at se mentek stabilan a mostaniak ~1500.at is meglépik -
kovsol
titán
válasz
Első körben érdemes a GPU -t letesztelt mit bír, ha az megvan akkor a ram, de ha 1300-1350Mhz megvan onnantól a programok többségében minimális lesz az előrelépés.
-
zserbox
őstag
válasz
ez egy jó kérdés, nem tudom, de én 1200/1250-n használom így atom stabil és gyors
-
zserbox
őstag
válasz
rayoliviero #16333 üzenetére
a memóriát nem olyan fontos húzni a gpu órajel húzása látványosabb teljesítmény javulást hoz.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16243 üzenetére
Mondtam már a Tweak-nek hihetsz, a GPU-Z szerint nem működik a feszállítás, közben meg igen. Ezeken más a tápellátás és a szabályzó is szerintem, mint a referencián.
Mellesleg az Asus progija, minden 7850-es kártyának 1135mV-ot ad alapból.
-
válasz
rayoliviero #16260 üzenetére
És ha inkompatibilitási probléma van, azzal mit lehet kezdeni?
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16254 üzenetére
Nem. A referencia fesze is ennyi a 7850-nek. 1150-et mennie kéne ennyin, ha szerencséd van 1200-at.
-
zserbox
őstag
válasz
rayoliviero #16254 üzenetére
nem sok nekem is annyi, azon vígan megy 1200-t a gpu.
-
zserbox
őstag
válasz
rayoliviero #16251 üzenetére
gpu tweak-el elméletileg lehet állítani, de nekem akkor se állítja el hiába veszem lejjebb/feljebb a csúszkát.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16251 üzenetére
Akkor nézd meg, hogy stabil-e egy magasabb órajel, ha 1,21-re rakod Tweak-el a feszt.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16247 üzenetére
-
zserbox
őstag
válasz
rayoliviero #16247 üzenetére
nekem is ilyen, egyszerűen nem tudja monitorozni meg állítani se.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16245 üzenetére
Akkor nézd meg MSI AB-el. Pipáld ki, hogy Unlock Voltage monitoring és irasd ki vele játékokban a feszt (settings/monitoring).
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16243 üzenetére
Hova ír 1,21-et? A VDDC-hez?
-
patex1983
őstag
válasz
rayoliviero #16211 üzenetére
Az egy kalap f*s
Én is felraktam, de kb 1óra után le is szedtem, az AB rendben van.
-
patex1983
őstag
válasz
rayoliviero #16196 üzenetére
Érdekes módon nálam is ugyanez a jelenség mutatkozott több órányi FC3 közben. Ugyanolyan VGA, 1050/1300 Mhz-en. A ram-okat visszavettem 1250-re, azóta nem találkoztam ezzel a problémával, igaz nem is volt még időm annyit játszani, majd hétvégén.
Ez szerintem nem tipikusan BS hiba, mert nem fagy be a játék, nem pörögnek fel a ventik, nem akad be a hang, egyszerűen csak fogja magát és újraindul a gép.Egyébként olyan, mintha túlmelegedne valami a VGA-n, mert a az első újraindulás után rövid időn belül ismét restartolt játék alatt.
A ventivezérlés nálam nem alapon van, AB-vel létrehoztam egy venti profilt és 60 foknál pl 50%-os fordulatot adtam meg, ennél nem is ment még magasabbra a hőmérséklet.Fura.
-
BRIKLY
veterán
válasz
rayoliviero #16193 üzenetére
Az enyém is ilyen humoros ha húzom..Egyik nap játszok több órát hiba nélkül,másnap 3 perc játéktól BS..És hiába állítok 1100MHz mellé max feszt..Most platformváltás óta alapon használom,hogy biztos lehessek abban,hogy az enyém nem tartozik a többi hibás közé.
-
karesz501
senior tag
válasz
rayoliviero #16193 üzenetére
Igen, nyúztam egy 7850 V2-őt
Ha auto-n hagyod akkor magától szabályoz a hőmérséklet függvényében, egy kifejezetten halk kártya!
70-80 fok meg sem kottyan neki, bírja rendesen.Nekem 1100/5200 -on volt stabil, de NAGYON meg voltam elégedve a teljesítményével, szuper kis kártyesz
Szerk.: adj neki egy kis + feszültséget, nem sokat csak pár vonásnyit és tuti nem lesz több reboot
-
karesz501
senior tag
válasz
rayoliviero #16191 üzenetére
Akkor jó eséllyel stabil, gratula! Mi lett a "vége"?
-
karesz501
senior tag
válasz
rayoliviero #16177 üzenetére
Nálam Heaven alatt atomstabil kártya 1250/1500 FC3 alatt 3mp és fagyi....
Szerintem használj valami izmos játékot tesztre, ezek a szintetikusok nem izzasztják meg annyira ezeket a 78xx szériás kártyákat (sem).
@Mad_Boy: A 7870 -esek jól húzhatók nagyon, olyan 1,2Ghz körül alázzák rendesen a 660Ti -t.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16177 üzenetére
Nem valoszinu, ha tullepi a fogyasztas hatart, akkor visszavesz a GPU.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16094 üzenetére
Erre valaki?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16094 üzenetére
1,135 az alapfesz?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16091 üzenetére
Eddig tovább lehetett állítani a feszt? Érdekes.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16091 üzenetére
Azt a kis lakatot ott nyomd ki. Mert asszem úgy az órajellel együtt állítja a feszt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #16089 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16089 üzenetére
Egyébként ha meg akarod nézni a GPU végét, akkor tedd a feszt maxra, a ventilátor sebességét manuálisan magasabbra is állíthatod és állíts be neki 1150-et vagy 1200-at. Így már legalább van egy kiindulási pontod.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16086 üzenetére
De, azt told ki teljesen.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16082 üzenetére
Vagy a vram vagy a GPU túl volt húzva.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16078 üzenetére
Kapcsolgasd az Advanced módot többször ki-be. Van akinél csak sokadszorra jelenik meg.
-
karesz501
senior tag
válasz
szerk.: a hatszögben váltasz advanced módra, utána megy a tuning
hoppá!
és van újabb verzó is, 2.2.9 -nél járnak, egy próbát megér az is
-
Tomix24
addikt
válasz
Alul balra van az a 3 piros köröcske. A csillag formájura katt 1x, ekkor jelenik meg a rejtett opció. Ezután Apply és várj 15 másodpercet.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16073 üzenetére
itt nézd:
Ujabb verzióban lehet, hogy a tune setting fülön belül van.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
rayoliviero #16073 üzenetére
Pedig, ha jól csinálod működnie kellene. Újra indítja magát és már fel is oldja a határokat.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16071 üzenetére
De Advanced módban jelenik meg a Range Enhancement a beállításokban. Azt bepipálod és lehet majd 1050 fölé húzni.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #16040 üzenetére
Advanced módba kell tenni a Tweak-et. Ott lent egy baloldalt egy ilyen kis ötszög alakzatú ikont kell megnyomni.
Jaj a jó kis Aeroengine I-es
Nekem az utódja van, csak 7 év után már elég lelakott szegény. Meg az elején a ventirész dugig van porral
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RX 6600 XT 8GB Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit LHR videokártya (használt)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest