Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
patex1983
üzenetére
Nekem most 1050/1300-on van a kártya. Nem bírta az 1450-et, játék alatt stabil volt, viszont Heaven alapbeállításal fél órán belül újraindult a gép. Most az 1300-at tesztelem, ennél is előfordul, fehér bevillanás a képernyőn, ez nem tudom mi lehet. De újraindulás nincs. Lehet az enyémből is 1250 lesz. Az nem nagy növekedés a gyári 1200-höz.
Pár napja, Heaven alatt azért volt stabil, mert hozzányúltam a beállításhoz, alapon kell hagyni, ezt írta is valaki. Anisotropy és Anti-aliasingot vettem fel pedig maxra csak, de úgy látszik nem szabad, hagyni kell ahogy van. -
BRIKLY
veterán
válasz
patex1983
üzenetére
Nálam a tipikus hang beakadós BS hibát produkálta ha húzom.Alapon jó,így garanciás csere kilőve..Kicsit zavaró,hogy ennyi pénzért no tuning.

Igaz,platform váltás óta nem próbáltam húzni,majd este tesztelem,megpróbálom 100% venti fordulattal,hátha tényleg valami túlmelegszik.(#16199) fenergie84: Én meg bánom,hogy nem ASUS kártyát vettem +6k-ért.. érdekes módon még nem nagyon láttam,hogy valakinek gondja lenne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest