- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
killer1203 #17329 üzenetére
Q8400-em nincs, de hátha ez segít a döntésben.
(Saját.)
Egyébként, 3.2-n járatva is elég mindenhez, FullHD-ban, 16xAF és 8xAA mellett. Fallout 3, Fallout 3 New Vegas, NFS:HP, MoH. Crysis-nél levettem az AA-t, nálam csúnyább lett, de lehet, ez csak nálam anomália. (Mondjuk abból csak wirágbolti warezió van.)
-
CptMisi
őstag
válasz
killer1203 #17329 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs, okoskodni meg nem akarok... Ha játékra kell, vedd meg nyugodtan, mindent maximumra állítasz, és jó lesz, aztán majd egyszer, ha úgy állsz, cserélsz procit...megveszed, kipróbálod, összehasonlítod valakinek a Qxxxx-es eredményével, és eldöntöd, hogy kell -e cserélni
-
CptMisi
őstag
válasz
killer1203 #17309 üzenetére
Minél nagyobb a felbontás, annál fontosabb tényező a VGA, de szerintem mindent maximumra állítva, szűrőkkel ilyen felbontáson sem lesz túl kevés a proci
Giot: hát valószínűleg most még nem lesz olyan nagy változás, de most tudom még kis ráfizetéssel lecserélni a procit szerintem, és azért lassacskán biztos jól fog jönni.... Az biztos, hogy huszárkodhatok majd Vantage eredményekkel
-
válasz
killer1203 #7965 üzenetére
-
válasz
killer1203 #7963 üzenetére
-
ffodi
veterán
válasz
killer1203 #7892 üzenetére
Nekem speciel a P35-ös lapomban csak 1.0-ás (de lehet hogy 1.1-es) PCI-E csatik vannak, és egyáltalán nem fogja vissza. Valahol olvastam egy ilyen tesztet, ahol össze volt hasonlítva az 1.0 és a 2.0, és a különbség maximum 2% valahol pedig semmi.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
killer1203 #1897 üzenetére
Elég régóta CS-zem, és mondjuk ugy, hogy az átlaghoz képest, eléggé jól... Amíg volt stabil 60 fps-em, addig semmi bajom nem volt, de 1 éve folyamatosan esik vissza az FPS, bármilyen oprendszeren, mert mindig van vmi update, és igazából nema VGA-m a rossz, hanem a procit kínozza egyre jobban a game, mostmár 2.3 G-n járatom ebben a szar lapban a procimat, hogy fix 60 fps-em legyen, de ugye mivel nem 1 tuning lap, minden baja van... Szal ideje lenne, egy uj proci, lap, vga trió
és ezért kérdeztem, hogy van e fix 999 fps-e valakinek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest