- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fefe_
tag
válasz
hege01 #12428 üzenetére
Colos1 : A RivaTunerrel is tudod a ventifordulatot szabályozni a hőmérséklet függvényében, de annak beállítása egy picit bonyolultabb az 58xx esetében. (külön profil megadása a változtatni kívánt hőmérsékletküszöbhöz, majd külön menüben ennek megadása/alkalmazása a kiválasztott hőmérsékletszenzorhoz)
Egyszerűbb lenne ha az MSI AfterBurner-t használnád erre, mivel a két progi működése ugyanaz (mivel ugyanaz a program készítője), csak az Afterburner sokkal egyszerűbb, és a RivaTuner-t szinte már nem is frissítik.
hege01 : Colos1 is említette már korábban, de a profilok létrehozásánál az órajelek megadása mellett a legördülő menüben az alkalmazandó feszültséget is ki kellene választanod 2D-re és 3D-re is. Előfordulhat, hogy a 3D profil megadásakor a 2D-hez tartozó feszültséget adtad meg (mivel az az alap amiről indulsz a progi indításakor 2D-ben), így ezzel már nem boldogul 3D alatt, és csak fagyi lesz belőle.
-
_Fefe_
tag
válasz
Colos1 #12419 üzenetére
Megnézted más programmal is, hogy tényleg annyit ad neki ? Pl.: GPU-Z, Everest, HWMonitor stb.
Ha igen, akkor nekem nem működött rendesen, vagy azóta (kb. 6 hónap) javított rajta a készítő. Bár ezt írja a témáról itt ---> ATT 5850 voltage control
-
_Fefe_
tag
Csak a HD5xxx széria esetében tudom, hogy csak a hivatalos 2D és 3D feszültséget lehet beállítani, szabadon választható feszültségek beállítására nincs lehetőség (nem veszi figyelembe). Úgy tudom, hogy HD48xx esetében lehet szabadon választható feszültséget beállítani (az is kártyafüggő), mivel amíg HD4870-em volt használtam is ezt a funkcióját.
-
-
_Fefe_
tag
válasz
hege01 #12413 üzenetére
Fura, mivel én is Win7 64bit alatt használtam az ATT-t, de nálam zökkenőmentesen futott. A régebbi ATT-k esetén 64bit alatt (az aláírás ellenőrzés miatt) szükség lehetett az "ATTLoader" nevű kis kiegészítő progira (és az UAC letiltására), vagy valamilyen más hasonló funkciót ellátó dologra (Pl.: ReadyDriver Plus), de úgy tudom hogy most már nem szükséges semmilyen ilyen dolog a sikeres telepítéshez 64bit alatt.
Esetleg próbáld ki az utolsó verziót : 1.6.9.1486
-
_Fefe_
tag
válasz
Colos1 #12405 üzenetére
Szándékosan vette ki a programból Ray Adams az HD5xxx széria FAN vezérlési tábláját.
---> "For HD5xxx you can only select between manual and auto modes without editing table. "(Én is sokáig arra használtam az ATT-t, hogy kézzel tudjak váltani a 2D/3D módok között.)
-
_Fefe_
tag
Ha azt akarod, hogy legyen powerplay, akkor ne módosítsd a fájlt. Amíg 5870-em (C3D) volt én is próbálkoztam az MSI AB-val, de nekem valamiért az összes játéknál lag-ot idézett elő, vagyis megvolt a kívánt +5-10% FPS, de a játék rángatni kezdett (Pl.: Dirt 2). Ha a CCC-vel tuningoltam, akkor nem volt gond, csak azzal meg limites volt a dolog. Nekem az ATT is működött, csak feszt nem tudtam emelni vele, vagyis csak a gyári 2D/3D értékeket engedte beállítani.
-
_Fefe_
tag
Hi !
Szerintetek mennyire számít jó márkának a Club3D, ha 5870-ről van szó ? Csak azért kérdezem, mivel most viszonylag olcsón hozzá tudnék jutni egy Club3D HD5870 -es karihoz. Régebben (Ati 9800Pro időszak jó pár éve) nem volt vele túl jó tapasztalatom, mivel zsinórban 3db 9800pro romlott el nálam, szerencsére a garancia idő alatt. Most nem akarnám magam szívatni ezzel, ha nem muszáj, a garancia ellenére sem.
Ha valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban, akkor szívesen venném, ha megosztaná velem. Köszi !
-
_Fefe_
tag
Mint írtam, szerintem is elég a rendszer működéséhez 1db híd is. Saját tapasztalatom szerint, a "nem szükséges" második híd felrakása esetén stabilabb volt a működés. Az a legegyszerűbb, ha kipróbálja valaki a működést 1db és 2db híddal is, ez nem jelenthet különösebb problémát senkinek.
Rákerestem a dologra (google), a 2. találat ez volt : [link] . (Az első valamilyen webáruházat ajánlott.) Ha valaki rákeres, akkor találhat véleményeket is a témával kapcsolatban, vagy amint mondtam, az a legegyszerűbb, ha mindenki kipróbálja, hogy neki melyik a használhatóbb.
-
_Fefe_
tag
Az igaz, hogy egy híd is elég a CF működéséhez, de én azt tapasztaltam 2db 4870 1GB összekötése esetén, hogy amikor mind a 2db hidat használtam, akkor stabilabb fps érhető el. Nem voltak kilengések negatív irányban, sokkal folyamatosabb volt a megjelenítés. Mindezek mellett az is igaz, hogy a max. fps viszont csökkent pár százalékot, de ezt beáldoztam a folyamatosság miatt. A legegyszerűbb, ha valaki kipróbálja 1db és 2db híddal is, és kitapasztalja, hogy neki melyik a jobb. 3db kártya használata esetén túl sok választási lehetőség nincs az összekötést illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest