- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege01
tag
válasz
_Fefe_ #12432 üzenetére
A 3d profilt úgy adtam meg hogy furmark-al felhúztam normal sebességre a gpu-t, tehát így a feszt is emelte.
Azt észre vettem hogy ha ráklikkelek az att-re a tálcán, akkor a <Hardwer> menüben alul megjelenik a két profil, az aktuális mellett egy kis szürke karika, viszont ennek zöldnek kéne lennie szerintem. Tehát valamiéert nem jól működhet.(#12429) CptMisi Igen , így is fagyi.
Viszont most toltam BFBC2-t egy fél órát és most nem vette vissza az órajeleket, lehet hogy nem is attol van a lag időnként.
Nem tudtam mi hiányzik nekem, a 8800Gt-vel gyönyörűen ment lag nélkül mediumban.
Üdv.
-
Colos1
őstag
válasz
_Fefe_ #12432 üzenetére
Az Afterburnert már próbáltam régebben, de rendszerindítás után nem volt hajlandó alkalmazni a beállításokat.
Minden egyes alkalommal kézzel kellett rányomnom, hogy menjen. De ha leállítottam a progit és újraindítottam, akkor már ment...Csak az auto indításkor nem volt jó.
Azért akarom amúgy változtatni, mert most 850/1250 -en járatom 3D-ben, és már így is 90 fokra felmegy, 33%-os fordulattal... meg szeretnék még feljebb menni, és nem szeretem 90..100 fokon üzemeltetni a GPU-t..
-
hege01
tag
-
Colos1
őstag
válasz
_Fefe_ #12421 üzenetére
Igen, Everest szerint is annyi. Viszont az előbb bepróbáltam 0,96 voltot, és azt már nem állítja be, 1,0 voltot ad neki. Tehát igazad van, csak meghatározott feszültségeket lehet beállítani, az 1 volt amit belőttem, az a 400/1000 -hez tartozó BIOS-ban is rögzített fesz. Valószínűleg ezért engedte...
-
TTomax
félisten
Én meg 4850X2-vel használtam egy 4850-et is többek között... a 4850X2-ön csak egy csati van,ha ott elég az egy hid akkor ugyanugy elég a sima kétkártyás rendszereknél.Ha ott is kellene plusz egy hid a GPU-nak akkor ezekre is raktak volna egy csatit,söt a figyelmed is felhivnák hogy cf esetén két hid kell...a második hid szerintem nem dolgozik az arra való ha még egy kártyát szeretnél,annak stabilan kell müködnie egy hiddal is ,böven elég az az adatátviteli sebesség amire a hid képes... söt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest