- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesszabi
csendes tag
Igen, a szivacs hangszigetelés miatt van már benne vagy 6 éve. ESD védett, kis mértékben hőálló anyag, így nem kell félni az elektrosztatikától és a kigyulladástól sem (nem ég).
Ilyen: http://www.interelectronic.hu/300.3615.0.0.1.0.phtml
Előző procival meg videó kártyával nem volt hangja a gépnek, ellenőriznem kellett a ledeket, hogy le van e kapcsolva vagy csak a monitor van készenléti állapotban.A mellegedést megoldom, csak előtte fusson rendesen az új processzorral. (oldala nincs rajta, meg megkapta a régi X2 5200 proci hűtőjét ideiglenes alaplap vrm hűtésnek). A gyári Phenom hűtő nagyon durván hangos, gyakorlatilag vicc kategória, ezt már két szobával arrébb is hallom
Állandóan 6000res fordulaton megy.
Megtámogattam egy szobai ventillátorral is
De nem volt újra indulás úgyileg változás.
A fő gond az, hogy eddig újra indult a gép állandóan. Délután kapott még egy BIOS frissitést. Most estére meg már kifagy a BIOS induláskor. Eddig ment az új BIOS-szal is. Áramtalanítás, elem ki, CLR-CMOs reset és semmi változás...
Az alaplap dobozán ez áll: 140Watt CPU Support
Az én Phenom 965-nek a max. fogyasztása elvileg 125Watt, létezik belőle 140W is!VCore beállítást nem találtam a lapomon, vagyis megtaláltam de nem állítható. 1.40v-re van belőve...
Másik két feszültségi adatot tudnék emelni vagy csökkenteni a biosban.Házam nem olyan, hanem ilyen: https://edigital.hu/szamitogephaz-tappal/hkc-7041ns-430w-tappal-atx-szamitogephaz-tappal-fekete-p234696
-
Tomko78
őstag
nem azért költöttem ennyit a gépre hogy egy elég régi technika mert ugye a hdd nem mai darab az lassítsa a gépem , mert ugye filmet ssd-re ez nem éppen okos döntés tenni , arra tökéletes a hdd , de rendszer alá már egy ssd ajánlott , de ugye kinek mi a fontos nekem a gyorsaság , én hdd vs ssd cserénél vettem legjobban észre hogy ejha ez igen , mert mikor a Phenom II X4 965 is váltottam FX-re jó jobb a FX de nem annyira mint hddröl ssdre , ez ugyan az volt vga téren is Ati 5850-ől GTX 570 -él se vetet hátra a fejlődés
Én mindenesetre imádom a ssd-t
-
Redneck
nagyúr
i5-ös laptopokat használtam SSD-vel. Nem volt számottevő különbség a rendszer futásában azt kell hogy mondjam. Boot idő természetesen szinte semmi sem volt, de fél perc nem vág földhöz, ha azonnal kell a gép, hagyom alvó módban. Tömörítés és másolás gyors volt de pl böngészésnél nem éreztem különbséget.
Azért sem veszek SSD-t mert erre a gépre már nem akarok költeni, átrakni pedig úgy sem fogom mert asztalit már nem veszek szerintem. Marad ez a zenei munkák miatt +tablet+ majd egy PS4. -
Redneck
nagyúr
Értem kössz hogy leírtad. Szerintem azok járnak rosszul akik húzni akarják az új procit, pláne elég rendesen
AZ enyém 8+2-es egyébként direkt ezt választottam. Asrockot sosem vennék, pláne nem drága tuning alaplapot. Egyelőre jó ez a 965, egy jobb VGA kéne, 660 vagy jobb.
-
stratova
veterán
A Sötét Nagyúr alapgondolatával egyetértek, aki 4.0 GHz-n tud tekerni egy Phenom II X4-et, annak legfeljebb speciális esetekben éri meg a váltás. Ha bizonytalan átmegy az FX témába s megkérdi, hogyan muzsikál a progi FX-6300-zal pl. 4.5 GHz-en (lehetőleg ua. VGA-val játék esetén).
Teljesen új gépnél már más a leányzó fekvése, ha csak új alkatrészek játszanak és 30 körüli CPU-ra van keret.
AMD 20-40e körül szépen lefedik a piacot:
Athlon II X4 750K - 18-19e
Phenom II X4 965 BE - 24-25e
FX-6300 - 32-34e
FX-8320 - 42-43e -
Desmond74
tag
Ja, én is pontosítanék:
- Aki az első sorozatos AMD Bullokat megvette, az megszívta, mint a torkosborz
- A Piledriver már kezd hasonlítani, valami versenyképes termékhez
Korábban már leírtam, AMD éknek nincs annyi lóvéjuk fejlesztésre, mint Inteléknek..., de az Athlon korszakban valahogy nem istenítették az Intel procijait, vajon miért? Azóta már az igazán ütős fejlesztőket sikerült megvenniük...
Minden csak üzlet, de Isten ments attól, hogy az Intel maradjon egyedül a piacon....Ámen!
-
Desmond74
tag
Ha így van, akkor van egy eladó Phenom II 975-öm, alapfeszen 4 Gigát tol..., de nem adom el, mert amire én használom ott egyenlőre a videókaresz fogy el...(indokolatlanul) ...,
Pár hozzászólással előbb írtam 2011-ben vettem a procit kamionról leesve, 23 ezerért bontatlanul..., és még ma is elpilickázik....,
Lehet a ramok is bírnának többet, de nem ez a gyenge láncszem.....
És fenntartom..., mindig a második széria a tuti AMD-éknél......, aki egyből ráharap annak hoosszúcsöcs, SZERINTEM!
Soha jobb vételt józanul!
-
Desmond74
tag
Örülök Neked..., én így is elvagyok,(már berúgtam, nem próbálgatom lejjeb venni a feszkót...) és nem cserélek egy valódi négymagost, egy hókula-mókula kisebb fogyasztás..., meg a f@sz tudja miért jobb..., de gyengusabb sorozat példányára.
AMD-nél törvényszerű, az első sorozatot nem szabad megvenni! Lásd Phenom I, ill Bulldozer..., mindig a második, a kiforrottabb, az igazi...,mindig így kellene kezdeniük, de azért mindig van pár elvetemült aki rávetődik az első sorozatúakra....
Támogassátok AMD Báttyót, mert ha kihal AMD megafájter, akkor a gonosz Intel Herceg azt csinál majd a varázspálcájával..., amit csak akar, és akkoron eljő az Intelium Darkium Monopólium!
-
"Financial Analyst Day" eddig novemberben volt, tavaly elhalasztották 2012. februárjára... így még az sem biztos, hogy mikor jelentik be, hogy am3+ vishera-val abbahagyják az APU és IGP mentes asztali procik fejlesztését. Ha egyáltalán igaz a pletyka. Ami azért.... -valljuk meg őszintén- eléggé logikus pletyka.
-
HERR Z
veterán
nincs nagy baj az FX-ekkel leszámítva hogy ami annyira nem párhuzamosítható, abban sokkal gyengébb mint ami igen...tehát régebbi dolgok annyira nem szeretik, nem konstans a tudása. Mondom ezt úgy hogy phenom 2 x4 4200MHz ellen volt fx 6100 meg 8150, amiben nekem kell, abban nem nyűgözött le, pedig még jobban is voltak húzva
az utolsó sor....aprón x2@x4 15k körül már van, ha csak 3500-3600-at is megy már ár-érték bajnok, és kb 1-2k-t ha veszít a következő fél-egy évben, míg az fx-eknél ekkora stabilitás nem lesz.amúgy meg inkább 965/955 22-23k körül mint fx-4100 kb ugyanennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest