- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
"tömörített állományok kicsomagolásakor crc hibákat dobb"
Ezzel a hibával én régi gépen szívtam rendesen,mindig máshol jelzett crc-t akár hányszor próbáltam kicsomizni ujraletölteni......míg végül kiderült hogy a hengeresre cserélt IDE kábel okozta a problémát(ocso kinai)....ahogy profilodnál(adataidnál) látom ez nálad nem játszik...mindenesetre talán mégiscsak a kábelezésnél kellene kezdeni.. -
D.Orion
veterán
Első hsz-ben ami van prime az megtekeri mind a négy magot. Én ha nagyon ki akarok baszni magammal, akkor elindítok 8db superPI 32M-t és otthagyom a gépet úgy egy órára, had számolgasson... Mert ilyenkor még egy mappát is nehezen lehet megnyitni úgy leterheli a procit. 4db-al még lehet filmet nézni, de csak valami xvid-et.
-
"Egyébként 7 indításból 1szer van probléma, de akkor csak az áramtalanítás oldja meg. Ha elindul akkor órákig lehet nyúzni nem jön elő hiba."
Mivel elég sok dolgot kizártál, ezért az előbbi mondat miatt én az alaplap és tápegység kettősségében keresett hibára gondolnék. Az köztudott, hogy alaplap bizonyos részei akkor is áram alatt vannak, amikor ki van kapcsolva a gép. Tehát itt lap(os) és/vagy tápos szitu lehet.
Javaslom, hogy inkább itt keress rá választ: Azonnali kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest