Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
"tömörített állományok kicsomagolásakor crc hibákat dobb"
Ezzel a hibával én régi gépen szívtam rendesen,mindig máshol jelzett crc-t akár hányszor próbáltam kicsomizni ujraletölteni......míg végül kiderült hogy a hengeresre cserélt IDE kábel okozta a problémát(ocso kinai)....ahogy profilodnál(adataidnál) látom ez nálad nem játszik...mindenesetre talán mégiscsak a kábelezésnél kellene kezdeni.. -
D.Orion
veterán
Első hsz-ben ami van prime az megtekeri mind a négy magot. Én ha nagyon ki akarok baszni magammal, akkor elindítok 8db superPI 32M-t és otthagyom a gépet úgy egy órára, had számolgasson... Mert ilyenkor még egy mappát is nehezen lehet megnyitni úgy leterheli a procit. 4db-al még lehet filmet nézni, de csak valami xvid-et.
-
"Egyébként 7 indításból 1szer van probléma, de akkor csak az áramtalanítás oldja meg. Ha elindul akkor órákig lehet nyúzni nem jön elő hiba."
Mivel elég sok dolgot kizártál, ezért az előbbi mondat miatt én az alaplap és tápegység kettősségében keresett hibára gondolnék. Az köztudott, hogy alaplap bizonyos részei akkor is áram alatt vannak, amikor ki van kapcsolva a gép. Tehát itt lap(os) és/vagy tápos szitu lehet.
Javaslom, hogy inkább itt keress rá választ: Azonnali kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest