- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
Apollo_21 #25148 üzenetére
Vásárlás időpontja 2012 november a sorozatszámát fejből nem tudom.(7870 Flex)
De akkor megnézem cpu tuning nélkül és ha marad a hiba akkor vga megy gariba.
De a sorozat számot este megírom.Egyébként hol lehet megtalálni a black screen hibával érintett vga-k sorozat számát? -
GeronimoTama
tag
válasz
Apollo_21 #25093 üzenetére
Hát mikor elkezdte csinálni akkor feltettem a vga-hoz a beta driver-t, de az csak megduplázta az fps-emet a bf4-ben és semmi máson nem javított. Win 7-en csinálta egy idő után folyamatosan és már a windows 7 újra telepítése sem oldotta meg, feltettem a win 8-at és minden patent lett, de már megint rossz.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Apollo_21 #24774 üzenetére
Bocs ha félreérthető voltam, csak erre reagáltam:
"Üdv a nagytesóknak! Tudtok x3-as topicot ami él is? tudom h semmi köze ennek ahhoz.."
Van köze hozzá. Ha nincs topik, tedd fel a kérdést itt, hátha tudunk segíteni, maximum privátban megválaszoljuk ha tudjuk a választ. -
-
Tomko78
őstag
válasz
Apollo_21 #24300 üzenetére
Ha neked 22 ezer ft sok egy 120 gb SSD akkor neked tényleg a hdd való
, de ha pl nem akarsz drága cuccokat a gépbe venni ,de fel akarod gyorsítani a gépet akkor elég egy ssd bele , én a tesom régi gépébe tettem egy Adata ssd hát pöppet megváltozott a gép , szerintem ha vissza hdd tennék neki bele meg is lincselne
-
Redneck
nagyúr
válasz
Apollo_21 #24139 üzenetére
Nem volt stabil a processzor és egyik programnál kibukott.. Ennyi kb. Ha stabil lett volna nem adja meg magát. Ha a hardver és szoftverkörnyezet teljesen rendben van, nem fordulhat elő ilyen. Egyébként az atom stabilnak gondolt beállítás is lehet elmegy 1 napig és csak utána fagy ki. Nekem előfordult. Visszavettem a tényleg stabil beállításra és ez még mindig bevált
Mi a tanulság? Atomstabil csak akkor lesz ha huzamosabb ideig nincs hiba. Ja és természetesen OCCT és Prime95 sosem dobja ki ezeket a random stabilitási hibákat.
Szerk:
Ger_man jól látja. Ez ilyen fiúk. Ha egy proci több feszt kér mint a másik, jó eséllyel kevesebbet is tud. Az enyém is tud 3,9-et de kell neki 1,46V. Antituningos na. -
Ger_man
senior tag
-
Tomko78
őstag
válasz
Apollo_21 #24081 üzenetére
De ezek nem oem gyártóknak vannak ? HDX955FBK4DGM is an OEM/tray microprocessor , HDX955FBK4DGI is an OEM/tray microprocessor , egyedül ennél láttam hogy nem csak oemes de ez 95 W TDP-s cpu HDZ955FBK4DGI is an OEM/tray microprocessor
HDZ955FBGIBOX is a boxed microprocessor -
aAron_
őstag
válasz
Apollo_21 #23750 üzenetére
komoly hűtő, sajnos akkor ehhez nem fogom tudni hasonlítani a saját eredményeim
bár még mindig úgy érzem, hogy a 1.4 V-al nem kéne, hogy problémája legyen az enyémnek sem
ha valakinek vagy egy hyper 212 plus-a megnézné, hogy 1.350 V-on 3.6 ghz-en max load-on mekkora a core temp?
-
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Apollo_21 #23666 üzenetére
A C&Q tuningnál is be lehet kapcsolni játék közben sem kell álandóan a proci teljes ereje kevesebb fesz,kevesebb hő,stabilabb rendszer :
Amúgy minden proci más és más tehát az adott frekihez is más feszt kér pl az enyém
3400 MHz -> 1,27v
3600 MHz -> 1,3v
3800 MHz -> 1,38v
4000 MHz -> 1,48v -
Desmond74
tag
válasz
Apollo_21 #23432 üzenetére
Itt elkápráztatnak a sok faszsággal, ha megengeded elmondom mi az, ami működik is!
Szóval... egy Phenom II lehet hogy 3.8 Gigán még simán megy alulfeszelve, de 4 Gigán kezd lefolyni az áram a torkán....(általában ez a helyzet)
Ha a CPU NB -t kicsit meghúzod , akkor valami normálisabb lapban simán kezeli a RAM-okat 1600 MHz-en.
Ha gondolod keress meg privátban, vagy bízd magad ezekre a trollvadászokra...,
-
Redneck
nagyúr
válasz
Apollo_21 #23432 üzenetére
Hát igen ez a reális. A nem elfogult külfödi oldalakon is 1.5 kellett a 4,2 és hasonló tuninghoz! Nekem 1,375 3,8hoz, 4-et nem teszteltem ki, 1,475V-al megy de akkor melegszik, lejjebb nem tesztelgettem. Ez az alapfesz
A kedvencem amikor ilyen 1,296 és hasonló feszek vannak beírva. Na persze. Bár nekem se hitték el hogy TX3 3,8Ghz/1,375V-on 57 fokra melegszik maximum OCCT-vel és társaival. Pedig nem 47 fokot írtam :S
-
BalaNce87
addikt
válasz
Apollo_21 #23198 üzenetére
Én S939ről váltottam S775-re (Wolfdale) és aztán váltottam AM3-ra (Deneb). Mindig próbáltam a legjobb ár érték arányt megtalálni és jelenleg úgy tűnik, hogy megint az Intel felé kacsingatok. Egyszerűen a gamer gépekbe nem ajánlható a mostani AMD paletta, mert irreálisan sokat fogyasztanak.
Hozzáteszem a mostani a 955-ös procim 1,375 re van gyárilag belőve de annyit még soha nem kapott két év alatt. 1,296 on megy 3700-at stabilan. 1,216 on megy 3600-at. Szóval ha sikerül egy jó példányt kifogni és rendesen alulfeszeled, akkor jó megoldás lehet (ugyanez persze Intel fronton is lehetséges). Lutrira viszont nem szívesen fizetek... -
válasz
Apollo_21 #23198 üzenetére
Én csak a videóvágás miatt gondolkodom egy fx-8xxx-en. Teljesítménye alapján ezen a területen egy Ivy-s I5 felett van, közel az I7-ekhez. Tehát Low Budget, több szálas... számításigényes megoldásokban lenne jó alternatíva az új 8 magos FX. Azt mindenki döntse el, hogy a vágásonként megtakarított 10-20 percek mennyit érnek meg
Nálam lap csere, memó csere és proci... szóval úgy már drága lenne. -
Alister71
nagyúr
válasz
Apollo_21 #23019 üzenetére
MSI eleve felejtős. Ha tuningolni akarsz. Vagy bekapcsolod az előre eltárolt "tuning" beállításokat, nem is emlékszem már rá, hogy nevezi az MSI, és akkor lesz ami lesz
Ha megnézed a Gigabyte biosát, az kiírja jobb oldalon mindennek a valós értékét. Te ahhoz képest gépészkedhetsz, ahogy neked jól esik: klikk
-
geckowize
őstag
válasz
Apollo_21 #23008 üzenetére
Én ha fsb-t (vagyis ref clockot) emelek, nem hajlandók a ramok menni 1600-ban ÉS dualban...
Mondjuk ez 945-nél van, amit ugye csak azzal lehet tuningolni, mivel szorzózáras, de ezért is adom el, mert nekem kell a ramnál, hogy 1600on dc-ben menjen, hiszen ezért vettem ilyet, nem azért hogy valamelyik feature ne teljesüljön, szal ezért váltok 965 BE-re (haveromét próbáltam ki, azzal nyomtuk fel 4 ghz-re)
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Apollo_21 #22998 üzenetére
Próbáltad már úgy elérni a 3,8GHz-t hogy nem 19*200 hanem 18,5*206 vagy 18*212 ?
Az én procim ha csak a ref. clock-ot emelem nem kér fesz emelést,emellett még gyorsítod a L3-at valamint a memóriát is, ezzel emelheted a rendszer összteljesítményét !
A procihűtő fordulatszámát valahol a power menübe keresd valszeg engedélyezni kell valami fan controlt de ha adnál képet a BIOS-od ról meg belinkelnél néhány képernyőképet talán lenne valakinek némi sejtése hogy mit is mókosz a gépeddel ! -
geckowize
őstag
válasz
Apollo_21 #22998 üzenetére
1,55ön is kékhalálozott? Hát most valaki mintha írta volna, hogy nem baj, ha 65ön megy (valaki meg azt, hogy 55 fölé se menjen...), azt kéne megnézned, hogy fölé megy-e. Bár nemtom hogy alapól milyen hangos a géped, mert azért az a Prolimatech Genesis nem a halkságról híres, BIOS-ban beállítottad, hogy Full On-on menjen? Vagy nemtom MSI-nél hogy van, de ASRocknál van az UEFI-ben egy HWmonitor menüpont és ott lehet állítani a ventiknek a fodulatszámát és target temp-et.
-
geckowize
őstag
válasz
Apollo_21 #22991 üzenetére
1,485 Von se jo? Mondjuk én nem primeoltam, csak 3dmark11 CPU test része szart be alacsonyabb feszen, lehet a prime bedobta volna a torolkozot...
nekem azt írták, hogy tesztre mehet az 1,5, de 24/7be 1,425nel ne legyen tobb... Utána meg amiből elkezdődött ez a 4ghz mania, azt írta vki, hogy simán viszi a 965, sőt, még többet is es alulfeszelve... Azóta hiába vártam a jelentkezését, de lehet privatot kéne dobni neki, hogy ezen allitasait milyen alapokra helyezi, mert utána eléggé le lettünk hurrogva...
-
Malibutomi
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
Apollo_21 #21308 üzenetére
Lesznek a játékokban olyan DX11-es effektek, amiket ha bekapcsolsz az nVidia és a HD6000-es kártyákat keményen igénybe fogja venni, a a HD7000-esen pedig simán fognak futni. Ez megtalálható a Dirt Showdowv-ban is. Advanced lighting névre hallgat. Ha bekapcsolom, kb felére zuhan az fps, ami 23-35-öt jelent, míg kikapcsolva 60 fps felett van. A HD7000-eseken viszont gond nélkül fut bekapcsolva is.
Gyanítom, hogy nem csak ez az 1 játék fogja alkalmazni ezt az effektet a közeljövőben.
Letesztelhető a Leo techdemóval is, ami nekem kb 10 - 15 fps-el fut, egy HD6850-essel. -
norbi0604
aktív tag
válasz
Apollo_21 #21305 üzenetére
Ez nem magas labda volt, nemis tréfa, de, hogy felesleges e 100k(!)-t kiadni egy olyan vga-ra ami már nemis biztos, hogy hozna teljesítmény növekedést, hát az nem felesleg kérdése, hanem pénzkidobás
Egyébként 7xxx-es szériába jobban megéri befektetni, ha végképp profi kártyát szeretnél a és a konfighoz még "illőt", akkor egy HD7850 OC 2GB jó választás lehet, ha már úgy is van zseton. Ha meg csak felvetés volt a 100k+ akkor meg elég egy 7770.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest