- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézi123
tag
válasz
Gabrikovics #27494 üzenetére
Most ott tarok hogy holnapra talán jön egy 640 es Athlon. Azzal elméletileg nem kell gondnak lennie. Holnap kiderül. Köszi azért a segítséget!
-
mézi123
tag
válasz
Gabrikovics #27491 üzenetére
Mint kiderült a proci az 125 wattos nem pedig 95 wattos ahogy gondoltam. Az alaplap a 95 wattosat preferálja, de még az sem biztos, viszont van egy 965 procim 125 wattos és kipróbáltam a lapban az is 803 MHz fut. Kikapcsoltam a QnS-t semmi változás. Nem akarok tovább bonyolódni nem sok értelme van neki. Veszek valahonnan egy 640-es Athlont. Azzal a gyári ajánlás szerint nem kell semmi különösebb hókuszpókust elkövetni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Gabrikovics #27489 üzenetére
Mea culpa, ezt valóban benéztem.
Szemüveg nélkül néztem rá, és a keresést választva nem láttam, hogy első genes 9550 Phenomot ír. Ebben az esetben kicsit bonyolultabb a helyzet, de nem megoldhatatlan. -
Redneck
nagyúr
válasz
Gabrikovics #27486 üzenetére
Ha nem néztél utána, kérlek na írj hülyeséget! Első dolgom volt megnézni, a CPU support listet. A 95W-os X4 955 megy benne 1401-es BIOS-tól ahogy írtam is. Nem legalja lap, simán viszi a gyári órajelet, de megkockáztatom, ha jó chipet fogott ki, alulfeszelve is van benne egy kis plusz. Csak azért nem emelnék frekit, mert régi a deszka, és jobb a békesség.
mézi123:
Kicsit nem árt ha testre szabod, mert így biztos hogy terhelve feleslegesen túlfeszeli, amitől többet fogyaszt, és jobban melegszik. Terhelésen nézd majd meg az órajelet, mert idleben nem fogja felvenni. Minden modern CPU így működik.
Elvégre te sem 200-zal járkálsz 10 liter fölötti fogyasztással, ha 70-nel lehet bevenni a kanyarokat, és 6 literből megoldható. -
Logan83
csendes tag
válasz
Gabrikovics #26972 üzenetére
Közben kaptam egy elfogadható és logikus választ Jester01-től. Idézem:
Gondolom az OS használja kicsit az elsőt ezért nem ér rá annyit dolgozni a bányában -
HopeckoR
aktív tag
válasz
Gabrikovics #26288 üzenetére
Megnéztem 9-9-9-24-en van.
-
Sarkadi
tag
válasz
Gabrikovics #26202 üzenetére
Köszönöm, nem húzom már ennél jobban, így teljesen stabil és számomra ez legfontosabb. A pár MHz kétlem, hogy sokat dobna a teljesítményén.
-
GgG91
tag
válasz
Gabrikovics #26152 üzenetére
Maghő nem hiteles, kupakhőt méri sensor.
3 és 4 mag közötti különbség sokkal nagyobb, mint a 2 és 3 mag között.(amit nem értette sosem, az az, hogy miért megy adott feszültségen bármely 2 maggal többet, mint mind a 4-el, persze értelmes hőmérsékleten, így az sem tényező. Erre esetleg tudná valaki a választ? )
-
jeno852
tag
válasz
Gabrikovics #26147 üzenetére
most már csak az a kérdés érdemes e 4-maggal szenvedni, vagy inkább vegyem vissza háromra és húzzam picit...
-
jeno852
tag
válasz
Gabrikovics #26141 üzenetére
x3 nem tudom pontosan milyen, unlockolva lett x4 975. de alapból 3Ghz-re állt be, 300Mhz-et tudtam rajt húzni többet nem.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Gabrikovics #26141 üzenetére
Magfeloldás miatt nem valószínű hogy úgy fog menni mint egy rendes 975. Hülyék lettek volna olcsóbban adni félig letiltva ha kereshetnek rajta többet is. Nekem is kérte az X2 545 a feszt ha bűvészkedtem vele.
-
kona005
senior tag
válasz
Gabrikovics #25395 üzenetére
Köszönöm szépen a tesztet!
Platform váltás lenne az igazi, csak nincs rá keret -
GeronimoTama
tag
válasz
Gabrikovics #25091 üzenetére
Az ok de attól még nem fog megoldódni az fps probléma felvétel közben, mert mint írtam előtte ment mint a villám, fix 60 fps-el vettem fel, most meg 40-nél úgy laggol mintha csak 20 lenne.
De azért köszönöm! -
HERR Z
veterán
válasz
Gabrikovics #24952 üzenetére
inkább induljunk ki abból, hogy voltak olyan példányok, amik gyárilag 1.45V-ot kaptak(mellékesen olyanok is amik 1.225V-ot, ugyanahoz az órajelhez)
Szal sztem ez bőven mehet rá, ha tudja hűteni -
nanus
senior tag
válasz
Gabrikovics #24883 üzenetére
(OFF)Konfig az adatlapomon napi átlag 8óra minimum mindkettő de inkább több....őskövület 75centis képcsöves orion(szerintem többet zabáll mint a két gép,napi 5-8 óra ...akkor is ha nem nézi senki
) nem AAA -s osztályu hűtőgép 180lityis össz (60-as fagyasztó),
Mosógép heti 8órát biztosanés még a sütőm is elektromos
-Hogy az a...mennyit meg lehet spórolni
villanyszámla 7625ft vaze nehogymár a cpu-n spóroljunk......szerintem csak a hőfok miatt érdemes alulfeszelni
(/OFF) és igen én fizetem a villanyszámlát
PeachMan : ezt meg elsem hiszem .....5970-hez kevés ....miben?
-
zuzu000
őstag
válasz
Gabrikovics #24894 üzenetére
juhúúú, kikapcsoltam a turbo-coret, minden megy jól!
köszi -
Béka 3
tag
válasz
Másfél óra CS:Go után 55-56 fokos volt, nem fagyott ki. Szerintetek használjam így 3.8Ghz 1,3625 V ?
Lefuttattam a prime 95 most csak 60-61 fokot mutatott. -
törölt tag
válasz
Köszi, megnézem ezeket az alkalmazásokat. Bár BIOS alól állítva annyit nyerek, hogy linux alatt is használhatom. A fesz. értékek gyakorlatilag annyiban érdekesek, hogy véleményt kérjek arra, maradhat-e az 1.5V ~1.475V 4GHz-hez, ha a magok max. 50 fokosak, mivel elég jó hűtőm van.
Most 250MHz x16 = 4GHz megoldást használom, mert így pontosan tudok a HT és NB számára 2000MHz-et osztani. Annyi a plusz, hogy a ramok 1600 helyett 1666MHz-en mennek. -
aAron_
őstag
válasz
Gabrikovics #24879 üzenetére
el tudja menteni ez is
-
Béka 3
tag
válasz
Gabrikovics #24874 üzenetére
Annyira nem ismerem a programot csak a hőmérsékletet szoktam nézni rajta. Merre találom a Naplózási opciót ?
-
Béka 3
tag
válasz
Gabrikovics #24847 üzenetére
Hát 1,346875 volt nekem és a IntelBurn Test 62 fokra is fölment és az már elég magas. Hyper TX3 3.6ghz bírja tartani 55 fokon 1.3 V és ennyivel feszültséggel nem fagy ki a gép . Majd lehet később veszek nagyobb hűtőt azzal bírni fogja .
-
Béka 3
tag
válasz
Gabrikovics #24844 üzenetére
Rendben köszönöm szépen . Inkább letettem 3.6 ghz a cpu-t, mert 3.8ghz hiába birta a intelburntest,prime 95
Dayz kidobott Arma2Oa.exe leáll.aAron_ : Tényleg elnézést figyelmetlen voltam
-
Béka 3
tag
válasz
Gabrikovics #24841 üzenetére
Rendben köszönöm ésszel csinálom.
Annyit kérdésem lenne, hogy pl AID64 programnál méri a CPU hőmérsékletet akkor a sima CPU-nak a hőmérsékletet kell figyelni , vagy a 4 magénak a hőmérsékletet ?
-
zuzu000
őstag
válasz
Gabrikovics #24796 üzenetére
Trinity APU? nekem nem az van.
megnézem ezt, de mi a baj az msrtweakerrel? régen mindenki azt istenítette. -
Béka 3
tag
válasz
Gabrikovics #24766 üzenetére
Már megoldott a problémám. Újra tettem a vga drivereket. Azóta még 1 crashse volt .
-
Redneck
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24768 üzenetére
Én nem haragszom rád
Szerintem jó ha valaki bemutatja ezeket a dolgokat. Én is csináltam VGA fórumon, rám nem haragudtak. Én nem is értettem ezt a warez dolgot, ez az RE5 Bench nem ingyenes?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Gabrikovics #24762 üzenetére
Resident Evil 6 benchmark
Sniper Elite V2 benchmark
Nem kötekedésképpen egyáltalán - ezek is a játéktól abszolúte független tesztek, csak kicsit frissebbek, mit RE5 benchmark. -
Béka 3
tag
válasz
Gabrikovics #24763 üzenetére
Felbontás is alacsony legyen , vagy az maradhat full hd ?
DX9 vagy DX 10 menjen ? -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Gabrikovics #24756 üzenetére
Warez vagy nem warez, azért is leírom, hogy ha csak teszt kedvéért használnád ezeket a szoftvereket, és nem azért, hogy tucatszor oda-vissza kijátszd őket, akkor a torrent és a virágbolt lesz a jóbarátod
De aztán tényleg letörölni utána
-
necrobin
tag
válasz
Gabrikovics #24754 üzenetére
Miféle kérdés ez? Google, vagy vedd meg
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Gabrikovics #24752 üzenetére
Igen, van. Plusz javasolnék még egyet, ahol szintén van: Metro Last Light.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Gabrikovics #24750 üzenetére
Nem tudom, valami mostanit. Hitman Absolution
Tudom hogy a proci kihasználtság miatt tetted LOW-ra, de mi helyzet FULLon?
-
Ger_man
senior tag
válasz
Gabrikovics #24748 üzenetére
Szia,
Erősebb játéknál meg tudod nézni? -
necrobin
tag
válasz
Gabrikovics #24729 üzenetére
Maximum van 6500 forintom.
5000-6000-ért valami esetleg? bár jó ez a 4000-es is, de ha már még van +2000-em, az is legyen elköltve hűtőre. -
seederking
őstag
válasz
Gabrikovics #24689 üzenetére
"Aki azt mondja hogy az AMD nem játékhoz való az erőssen elkapta az USER FAIL nevü betegséget"
Ki mondott ilyet
Mert én nem emlékszem rá,hogy ilyen kijelentést tettem volna.
Akkor miért is lenne Amd-s gépem
Arra gondoltam,hogy vannak olyan játékok amik intel+nv-n jobban muzsikálnak.De ez ellenkező esetben is igaz (gaming evolved)
Magyarul arra voltam kiváncsi,hogy a gta mennyire fekszik az amd-nek.
Remélem így tiszta az a bizonyos víz a pohárban...
(egy szösszenet még)
Az optimalizálatlan játékok jobban zabálják a cpu-t és mint hiszem/tudom az Intel 1 szálon mindíg is jobban teljesített mint az amd,így az amd-nél jobban észrevehető az optimalizálatlanság.lee56 : "Kezdetben tényleg optimalizálatlan volt, de manapság melyik játék nem az"
No én kezdetben próbáltam ki a játékot és annak tűnt de ahogy írtad most lehet más a helyzet.
Viszont "optimalizálatlan volt, de manapság melyik játék nem az" ezzel nem értek egyet.Rengeteg (új) játék van ami alatt meglepően jól teljesít a phenom.Nem is gondoltam volna,hogy ez a "vén" róka megbírkózik a 7870-el és a nagy vasat kívánó játékokkal.Ráadásul kemény mhz-eket/gb-okat igénylő játékok szebben/jobban futnak mint kevesebbel "beérő" társai.Magyarán remekül optimalizált játékokról beszélek. -
válasz
Gabrikovics #24671 üzenetére
A 7790 szimpi, úgyhogy lehet beruházok majd egyre
-
Béka 3
tag
válasz
Gabrikovics #24662 üzenetére
Rendben köszönöm szépen
-
Béka 3
tag
válasz
Gabrikovics #24660 üzenetére
Szia!
1,275 V 3.4 Ghz. 40-42 GFlops értéket kaptam 3 perc után. Valamikor hőmérséklet 45-60 között mozgott.
Ez az érték normális ? -
Béka 3
tag
válasz
Gabrikovics #24653 üzenetére
Rendben köszönöm
-
gregus021
tag
válasz
Gabrikovics #24614 üzenetére
Ez 351 Wattot mond rá.
-
Beretvás
veterán
válasz
Gabrikovics #24597 üzenetére
Félisten vagy..Köszönöm szépen...
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24579 üzenetére
miért lennél hülye ?
Csak annyi nálam vannak kikötések 1 : Csak személyesen lehet át venni 2: nincs hozzá hűtő csak maga a cpu tehát így egy oemnek felel meg
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24577 üzenetére
Hát na , és látod az én kis 965 meg itt porosodik a szekrénybe , egyesek hogy örülnének neki
Még kicsit várok hogy eladjam , de öröké nem akarom itt tartani dobok rá egy 10 ezer ft árcédulát és útjára engedem
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24575 üzenetére
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24573 üzenetére
Hát ja , nekem itt csücsül a szekrénybe egy 965 , na itt egy régi képem a 4.4 ghz
-
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24571 üzenetére
Na ja 4.4 ghz az már más tészta , de egy FX ez se nagyon gond
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24562 üzenetére
4 sört csak a gyerekek isznak
-
törölt tag
válasz
Gabrikovics #24562 üzenetére
Ja, hát sejtem
Mondjuk, most semmi tuning nincs, amíg nem mondhatom, hogy minden rendben a ramokkal. -
törölt tag
válasz
Gabrikovics #24560 üzenetére
Ne tegyek, ne tegyek ... De ha ez van itthon. Nehogy mar tulterhelje, fene a lusta formajat :-) Nem akarok venni mar bele semmit, mert igazsag szerint pont a maradek alkatreszekbol akartam osszedobni a gepet. A 4db 2GB-os modul pedig kell, mert 8GB ram alatt nem kenyelmes ramdisk nelkul hasznalni a wint. Az alaplapon auto-n hagytam az idoziteseket. Gondolom ezzel beallitana a legoptimalisabb ertekeket, de persze megnezem es kiprobalom manualisan is. Csak az elsodleges ertekeket allitsam be, vagy az osszeset szerinted?
Lekopogom, de atrendezve a ramokat, hogy 1 oldalas parban, 2 oldalas parban, most a linx 50 perce fut hiba nelkul. Ezalatt 5 kort megcsinalt a 7168 MB-os futambol.
Amugy tudod mi az unganged a ram beallitasoknal? Ilyet eddig csak itt lattam Amd vonalon. -
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24547 üzenetére
Igen tudom, anno nekem is a RE5 benchmark világított rá, hogy az NB fesz kevés.
Érdekes, ugyan ez volt a jelenség.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24545 üzenetére
Ha a tuning megvan, a finomhangolás már az Ő dolga.
Én csak azokat az értékeket adom meg, amikkel muszáj vinnie.
Más gépébe nem láthatok vele, a sajátom finomhangolását és szépen lassan, fokozatosan végzem.
Jelenleg 1.31 volton vagyok 4.1GHz-en. -
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #24528 üzenetére
-
varmi2
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24481 üzenetére
Ennek is az lesz a sorsa, csak sokba kerül egy tisztességes vízhűtés, és apródonként tudom csak megvenni a dolgokat.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24479 üzenetére
Az aida64 is az írta, amit a cpuz. Nem baj, nekem így is jó, majdnem 2 óra prime95 alatt max 59-60C ra melegedett. Játékok alatt meg sem fogja közelíteni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24466 üzenetére
Változni a közeljövőben nem fog a piac ez tény. Aki megunta a gépfrissítést és csak pár (jó) játékkal akar játszani annak lehet jó a PS4. Az exklúzív címek jók voltak PS3-mas gépen is szerintem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24461 üzenetére
Kipróbáltam a Dolphint, pont most léptem ki. Resident Evil Darkside Cronicles. Korábban a Phenommal és 6850-essel, úgy belassult pár helyen, hogy ilyen 15-20 fps-el szenvedett, volt még ahol 10-re is lement. Az FX-el meg a 7770-essel kb 2x jobban megy. Teljesen stabil, 1x nem lassult. 30 fps alatt nem is láttam. Jól tolja neki.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24449 üzenetére
Nem rossz ez a Thuban se, van ott erő bőven. Nem jártál vele rosszul semmiképp.
Viszont a Dolphint még nem néztem az FX-el, hoz-e valami pluszt, mert a Residentek meg tudták cibálni rendesen a Phenomot.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24416 üzenetére
Még a CB 11.5-el mérd már le az X6-ot.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24416 üzenetére
Köszi az eredményeket.
Ráadásul az FX 1.310 volton megy 4.0GHz-en. -
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24409 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok. Ha érdekli a topikot berakhatunk ide is pár mérést. A téma akár aktuális is lehet, mert sok embert érdekelhet a váltás miatt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24406 üzenetére
A neve valóban csúf, de ua mint a Linx
, szóval amelyiket először megtalálom a HDD-n.
Vantage nekem már megvolt 20600 körül kapott a proci.
-
törölt tag
válasz
Gabrikovics #24406 üzenetére
Csúnya a neve.
Az AMD fan.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Gabrikovics #24380 üzenetére
Szia,
Csak játszol vagy mást is csinálsz a 1100t-n? Én is gondolkodok egy X6 updaten, de nekem a játék mellett rendereléshez és 3Ds programokhoz is kellene.
Ilyesmiről van tapasztalatod? Ha leírnád megköszönnöm
Ger_man
-
Redneck
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24363 üzenetére
Nekem is az van és jó deszka. Nem cicereg és nem melegszik. Adja a kraftot rendesen, nem bántam meg, jó vétel volt
Bár én egyelőre 3,84Ghz-en járatom a Phenomot de csak a jobb hűtés hiánya miatt.
-
Tombi
őstag
válasz
Gabrikovics #24316 üzenetére
nagyon szépen köszönöm, ilyen progit szerettem volna, ugyanis pontosan azért
nem tuningoltam eddig a procit, mert féltem, hogy a fesz allitas után nem áll vissza
netezős fogyasztásra a proci (800mhz) de, hogy ha ezzel manuálisan tudom
allitani menet közben, akkor nagyon nagyon ajánlott mindenkinek akinek
1 kattintást megér a spórolás. AMD 955 Black Editiont fogom megnézni
evvel majd a jövö héten, majd megirom a tapasztalatokat -
Redneck
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24316 üzenetére
Nem tudom a ti gépetekkel mi van, az enyém ugyan sokat kér tuninghoz de totál idleben (p2p on) visszaveszi 800-ra 1V-ra. Ha netezek is közben akkor se teker rá sokat, 1600Mhz-el elpöfékel.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Gabrikovics #24286 üzenetére
Köszi. Megfogom holnap nézni, hogy sikerül e.
-
trialboj
őstag
válasz
Gabrikovics #24312 üzenetére
ha csökkentem a feszültséget, akkor is instabillá válhat a gép? nincs időm 3-4 órás teszteket sem végezni, csak valós munkára fogva, és igen nagy gond lenne, ha 1 váratlan pillanatban esne össze az egész.
Amúgy az 59 fok akkor kritikus?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #24262 üzenetére
800MHz-hez nekem az 1.248 volt egy kicsi soknak tűnik
Baltoafarkas: az én biosomban nincs LLC, de stabilan tartja a feszt. 1.275 volt van beállítva 3.6GHz-hez a biosban, és 1.280 voltot kap ha terhelem. 800MHz-en pedig 0.900 voltot kap.
-
troll81
addikt
válasz
Gabrikovics #24060 üzenetére
szia holnap melo után feljövök meg köszönném ha kicsit segitenél nekem
igy már értm mi a baj holnap melo reggel
igy ennyi volt mára sajna köszönm az eddigieket is
-
troll81
addikt
válasz
Gabrikovics #24058 üzenetére
igen ezt sem tudom menteni sajna
probáltam mi lett ezzel
az offset át van igen meg az overclok is manual az energiagazdálkodás meg tiltva
-
troll81
addikt
válasz
Gabrikovics #24055 üzenetére
szia nekem eltünt a lépcsö amit irsz nem akar annyival csökkenteni feszt sehogysem sajna eddig ment viszont nem tudom mit tegyek hol keressem h meg legyen ez az opcio
-
troll81
addikt
válasz
Gabrikovics #24042 üzenetére
okés de manual modban nem a kis feszültségekkel lépked le fel alul akarnám feszelni kicsit
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #23780 üzenetére
A ram sebessége a játékokban sokat hozott, pláne 1600-ról 1734-re?
Ez jó. Valami méréssel alá tudod támasztani?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Gabrikovics #23667 üzenetére
Azért ha egy mai programot futtatsz, akkor a c&q nem fogja visszavenni a frekit
-
Apollo_21
addikt
válasz
Gabrikovics #23667 üzenetére
Belehetni belehet..csak általába ajánlatos kikapcsolni az ilyeneket..legalábbis még pár hónapja ezeket javasolták nekem is..én ez alapján írtam azt h C1E és egyebeket kikapcs ha tuning.
De köszönöm!
Én speciel írtózom tőle amikor visszaveszi..ezért gyorsan kiis löttem..valszeg erre a sorsra jut a vidkarim is ha rájövök. -
Kecso0017
csendes tag
válasz
Gabrikovics #23632 üzenetére
Na átfordítottam a proci hűtőt 90fokkal balra, tehát most a ventilátor nem a vga fele néz hanem kifele a ház végén. Nem is értem a boltban miért nem így szerelték... Ahogy ők szerelték nem fért el több ram a gépbe de így most már simán hozzáférhető mind a 4 foglalat először ahogy felrakták 3 foglalatot letakart a hűtő.
Pasztát nem tudom miet használt mert amit adtak a hűtőhöz az nem volt kibontva most arra lecseréltem a pasztát 1 gombos tű fejnyit raktam alá és majd meglátjuk mit mutat.
Táp meg azért szív bentről most már rájöttem mert máshogy nem ér el a kábel felülre a nagy VGA miatt nem ér el ha lefele néz a táp, úgy h majd vennem kell egy hosszabbítót és akkor megfordítom.Most pedig Prime 95 következik
És remélem nyertem pár fokot.
-
Gézengúz
addikt
válasz
Gabrikovics #23606 üzenetére
Hát ezek miatt, nem hiszem, hogy átállunk linuxra..
-
Apollo_21
addikt
válasz
Gabrikovics #23603 üzenetére
Holdas rész..az idöjárás und di háttér izt fántásztik:d Lökheted ha minialkalmazásban van
Többi annyira nemkéne -
Gézengúz
addikt
válasz
Gabrikovics #23603 üzenetére
Ez minialkalmazás?
-
Aki21
aktív tag
válasz
Gabrikovics #23584 üzenetére
értem. köszi
-
G4ga
őstag
válasz
Gabrikovics #23569 üzenetére
Megnezem.
Este mar manual 1.44el felalt 3300on.
Annyi hogy az felalas utan baromi lassan indult be a bill programja.Nalam valoszinuleg nem fog 3800at menni.
A mag unlock mellet gondolom eselytelen ennyire a tuning...
Elolvadom az irast es probalkozzunk. -
QWAZU
csendes tag
válasz
Gabrikovics #23562 üzenetére
Köszi, hogy írtál! Ez a pénztárca dolog mindenre érvényes az életben!
Az a gond, hogy annyira sügér vagyok a témához, hogy majdnem annyit értek csak belőle, mintha kínaiul írtad volna... A lényeg: én nem akarok adni - venni gép alkatrészeket, csak kb. 180-190 e körül venni egy gépet, ami viszonylag jó és akadás mentesen viszi az új játékokat is.
-
QWAZU
csendes tag
válasz
Gabrikovics #23557 üzenetére
Ahogy írtad, (most így közelebb a 40-hez) rámennék a játékokra, mert eddig nem nagyon foglalkoztam velük. Voltak helyette nők, de most már nem vagyok meggyőződve, hogy érdemes volt hanyagolni a gépet és a játékokat...
-
csabika0001
senior tag
válasz
Gabrikovics #23548 üzenetére
Csak éppen a 750K FM2 tokozású de javíts ki ha nem jó tudom.
AM3+ tokozással hosszútávon sokkal életképesebb. -
QWAZU
csendes tag
válasz
Gabrikovics #23548 üzenetére
Értem! Igen, én is azt az elvet vallom, hogy nem mindig az újabb a jobb... Ez a leírás elég meggyőző, köszönöm a segítségedet!
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Gabrikovics #23396 üzenetére
Persze kellet entert nyomni másképp nem állitja át. Most mindehol 1.325-öt ír ha terhelem a procit. Jó nagy hűtés az már biztos, de tervbe van egy Ninja 3. Én már a 3.7 illetve 3.8 Ghz-nek is örülnék ha stabil lenne. Sajna a 940-es nem nagyon volt tuningbarát
-
rovtiv
tag
válasz
Gabrikovics #23392 üzenetére
CMOS clear-t én is csináltam. Az alapfesz így is visszaállt a lap szerint 1.475V-ra. Az az érdekes, hogy az előző procim egy 955-ös volt, (C2 stepping) a mostani pedig 965-ös.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Gabrikovics #23392 üzenetére
A CPU-Z is 1.475-öt mutatott mostanáig sőt tök mindegy milyen progival néztem mindegyik ennyit mutatott. Manuálisan belőttem 1.325-re és meglátom majd terhelésre mit mutat. Ha nem lesz jó akkor egy CMOS Clear lesz. Egyébként a lapomban lehetséges lenne vele egy stabil 3.8 vagy 4 ghz? Nem egy uj lap, de nem cserélném le ha nem muszály.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Gabrikovics #23388 üzenetére
Okés. Elég ha Load Default Settings-et nyomok a biosban?
-
Destroyer91
tag
válasz
Gabrikovics #23308 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Úgy néz ki a 3,8-at még elbírja azért
-
Zoll21
tag
válasz
Gabrikovics #23154 üzenetére
Azért csináltam így, mert a hiperx ddr2 1066mhz-es ram valamiért 5-6-6-18 értékre áll be, ha a mem. szorzót 5.33× állítom be és ezt nem szereti a gép.
Most 4.00× van és kerek 1000mhz en (2Volt) megy és minden koser. -
Tomko78
őstag
válasz
Gabrikovics #23137 üzenetére
De lentebb nem nézted a feszt? 1.488 V nekem kicsit soknak tűnik .
-
.HUman
tag
válasz
Gabrikovics #23134 üzenetére
Röviden: csak 1 szenzor van a CPU-ban, és bár a CPU Temp a valós, ennek ellenére az AMD max. temperature értéke (ami CPU-k specifikációi között szerepel, pl. Phenom II-nél 62C) a Core Temp-re vonatkozik.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #23134 üzenetére
Kapcsold ki a biosban a riasztást, vagy rakd fel 75 fokra.
-
.HUman
tag
válasz
Gabrikovics #23129 üzenetére
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #23129 üzenetére
Nekem is szinte egyformák, 1-2 fok eltérés van néha.
-
Gézengúz
addikt
válasz
Gabrikovics #23124 üzenetére
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #23124 üzenetére
Optimális tuning.
A 970-es lapban alapfeszen megy a HT 2600-on, akkor miért ne raknám annyira? A 880-asban még feszelve se akart menni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Gabrikovics #23122 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest