Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Üdv!
Alaplap: Gigabyte GA-880GM-UD2H
Hűtő: AC Freezer 13Pro
Táp: FSP Aurum Gold 400WÉpp egy 965BE-t tuningolnék(C3), de az eddig tapasztalataim(7-8 ilyen cpu-val volt már dolgom) most nem segítenek. Megakadtam elég hamar.
Amiben nincs hiba:
Small FFT, large FFT, Blend tesztek 2-2-2 óra futással is stabilak 20x200(4GHz)@ 1.45V-al. Feljebb nem mentem, mert 4GHz a cél.A probléma:
NB/L3 tuningnál 12x200-nál falba ütköztem. 30perc large FFT után már hibát dob ki itt is. 1.15V-os értékkel(+0.05 refhez képest). 2.6GHz-ig szeretnék eljutni, mert eddig minden 955/965 procival megvolt ez max. 1.2V-os értékkel. HT 2GHz-en fixálva, ramokhoz még nem nyúltam.Kérdezném, hogy az NB V-t meddig szabad emelni 24/7-es üzem mellett?
Olvastam a túlhajtási útmutatóban és lestem a táblázatot is. Így nekem már most soknak tűnik, hogy 1.2V kelljen a 12x200 L3-hoz.
"A CPU-ban található memóriavezérlő (NB vagy IMC) és L3 cache feszültségét állíthatjuk ezzel. Értelemszerűen az NB(/L3) órajel emelésekor vehetjük hasznát. Lehetőleg ne legyen magasabb mint a CPU (VDD) Voltage." -
D.Orion
veterán
válasz
HabyRolika #18622 üzenetére
Első körben olvasd el az első hsz-ben szereplő segédletet. Ott nagyon sok mindent megtalálsz. Utána ha valamit még nem tudsz szívesen segítünk.
-
D.Orion
veterán
válasz
HabyRolika #18620 üzenetére
Ilyen a magyar gazdaság. Én 22K-ért vettem augusztusban ezt a procit, csak sokáig nem állt össze hozzá a gépem.
-
D.Orion
veterán
válasz
HabyRolika #18603 üzenetére
Majd segítünk, de első hsz-ben le van írva majdnem minden. Ha azt elolvasod, akkor 90%-ban tudsz mindent amire egy átlagos tuning-hoz szükséged van.
6870-hez kelleni is fog a ~4GHz
-
D.Orion
veterán
válasz
HabyRolika #18601 üzenetére
1600-as ramod van a proci mellett ami most, hogy ha alapon hajtod a procit, akkor nem megy, csak 1066-on.
-
D.Orion
veterán
válasz
HabyRolika #18476 üzenetére
Ha X4, akkor 955BE és bármikor feltolhatod 965 szint fölé is. Nulla rizikóval. A két proci különbözetéből simán tudsz venni egy olyan hűtést ami mellett már aludni is lehet, nem úgy mint a gyári mellett ami 40dbA-val ordibál ki a gépházból.
X6: Újonnan boltból ez nem jön ki 35K-ból.
Alaplap: 970 chip-es alaplap jó döntés. Már csak azt kellene tudni, hogy mi mindent pakolsz bele a procin kívűl. Pl.: 1 v 2 vga? tv-tuner, hangkártya külön? ram mennyi is milyen? Gépben léőv ventilátorokat hogyan szeretnéd vezérelni tápról vagy alaplapról? Hány usb-s eszközt fogsz rárakni egyszerre?
-
D.Orion
veterán
válasz
Crossfit007 #18447 üzenetére
X4 -> X6
-
D.Orion
veterán
válasz
Tibi86 #18411 üzenetére
Na, de úgy néz ki hogy stabil... 1GHz@0.88V ->200*5 az fsb, fél óraja megy a Prime.
Itt kezdődnek a gondok! Egy óra Prime az nem teszt! 3 óra Blend teszt a minimum, vagy 1.5 óra Small FFT! Az ilyen elnagyolt tesztek miatt haláloznak el a procik tuning esetén. Te nem feszeled túl, de aki igen az ilyenkor csodálkozik, hogy miért ég ki szó szerint fél év alatt a proci.
Ha valaki bármilyen tuningra adja a fejét, akkor vagy tesztelje ki rendesen az adott alkatrészt vagy neki se álljon! Itt senki nem fog azért felelősséget vállalni, hogy ha fél év múlva megdöglik valami! Ez természetesen most nem neked szólt, bár az alacsony feszültség is okozhat meghibásodást, de ritkábban.
Saját tapasztalat: Azt hittem, hogy megvan a 4GHz 250MHz ref clock és 1.4V mellett. Mint kiderült 5 óra Small FFT után sorban lehaltak a magok és végül memóriahibával kékhalált dobott. Visszavettem 3.75GHz-re és 2GHz-es NB-re. A Small FFT ment is 8 órán át, este ugyhagytam a gépet, reggel mikor felkeltem még futott. Ergo ez stabil!
-
-
D.Orion
veterán
válasz
TeeBee73 #18401 üzenetére
Nem hozzáértő tuninggal bármit haza lehet vágni.
Nincs az a védelem, ami hülyeségbiztos lenne. Ezzel nem azt mondtam, hogy bárki is hibázott, csak érdemes odafigyelni. Tisztában kell azzal lenni, hogy 0.1V nem tűnik soknak, de ha %-osan nézzük, akkor bizony jelentős plusz terhet ró az alkatrészekre.
-
D.Orion
veterán
válasz
apollo12 #18304 üzenetére
Nagyon régi és részben már elfeledett kártevő. Nagyon régen még PII időkben volt elterjedt, az internet hajnalán. Jellemzően csak annyit csinál, hogy beeszi magát a win legmélyébe(jellemzően win98 és XP SP2 előtti), majd a ramba, ahol a víruskeresők nem találják meg, majd később a bios-ba és össze vissza módosítja a beállításokat. Sajnos a feszeket is. Évek óta nem találkoztam már vele, de biztos, hogy még itt-ott fellelhető a neten.
-
D.Orion
veterán
válasz
///Krisz\\\ #18254 üzenetére
NB: 10x250@1.25V Futt a prime smallFFT, de még várok, mert így a teszt elején csak 175W-ot mutat. Az előbb is 20 perc után ugrott fel a fogyasztás még 10W-ot. Ahogy melegszik a proci úgy egyre többet eszik, és ahogy többet eszik, úgy melegszik...
Röviden, hogy ha ilyen tuningra adod a fejed, akkor szerezz be egy olyan hűtőt ami stabilan képes hidegen tartani a procit. Hideg alatt nem az 57°C-60°C-ot értem. Továbbá attól, hogy a cpu nem eszi meg a TDP értéket a feszültség szabályzók még nagyobb terhelést kapnak az emelt V-t miatt. Hiába nincs ott az Amper, de a +Volt így is terheli őket, szóval én raknék rájuk bordát a helyedben.
Ui.: Míg megírtam a hsz-t a CPU elérte az 57°C-ot és már 185W-nál jár az egész gép. Kezd megjönni az AC hangja, 2200rpm-en se forgott még sohasem.
-
D.Orion
veterán
válasz
///Krisz\\\ #18252 üzenetére
Nincs borda nekem sem a fesz szabályzón. NB/L3-mat megleshetem, de nem ígérek semmit, mert eddig csak 2250MHz-es NB-ig mentem el.
-
D.Orion
veterán
válasz
Zeratul #18250 üzenetére
Tudom
ezt korábban is hangsúlyoztam már itt. Csak most ezzel be is lehet bizonyítani a kétkedőknek. Akkor lehet elérni azt a TDP értéket, hogy ha az ember tényleg nekiugrik a tuningnak. Azzal, hogy most 1.4V-on 3.2GHz helyett 4GHz-en jár a proci, sok plusz W-ot nem eszik. Igazából akkor lódulna meg, ha felnyomnám a feszt itt is és az NB/L3-ban is. Akkor meglenne csak a procitól a 120W-130W tisztán lazán.
-
D.Orion
veterán
Kíváncsiságtól vezérelve, no meg azért, mert eladtam a HD5770-em és IGP-ről megy a gép. Megnéztem mit fogyaszt a masina:
Gigabyte 880GM-UDH2
955BE->4GHz@1.4V
2x2GB/1600MHz@1.65V
Samsung F4G 2TB/5400rpm
FSP 400W Aurum
ODD nincs bent
+bill, egérHa csak áll az asztalon és nem csinálok semmit, akkor: 45W
Most, hogy megy a böngésző és írom a hsz-t: 60W-62W
Youtube: 1080p Avatar trailer, full screen: 55W-60W <IGP gondolom tehermentesíti a procit valamennyire.
Farmerama: Webböngészős játék, 55W-65W
1080p-s film & BlueRay film: 55W-60W
Prime95 Blend: 150W!
Prime95 SmallFFT: !170W!Ez persze nem csak a proci fogyasztása, nagyjából az alábbiak jönnek le belőle még:
-Winyó (max.:6.3W)
-2xRam (max.: 2x6W)
-Perifériák (2W)
-Alaplap (18W a chip, talán 25W az egész lap)
-Táp vesztesége(20% és 80%-os terhelésnél 88% hatásfok, alatta felette számoljunk mondjuk 85%-al. 50%-os terhelésnél(prime) 90%-os hatásfok)Proci fogyasztása prime small FFT alatt kb: 108W
Windowsban állva: Passz, mert a chipset idle fogyasztását nem tudom. -
D.Orion
veterán
válasz
Plazmacucci #18202 üzenetére
Nem tudom mennyi időd lesz rá, de azért arra ne számíts, hogy 1-2 óra alatt teljes tuning-gal tudsz szolgálni.
Maximum tájékoztató jellegű részeredményekkel. 4.2GHz+hoz sok sikert!
-
D.Orion
veterán
válasz
Butcher-HUN #18180 üzenetére
Elolvastad a kisokost? itt a legtöbb kérdésedre alapból választ kapsz.
-
D.Orion
veterán
válasz
Butcher-HUN #18171 üzenetére
Milyen ramod van? Mekkora feszt kap most? A legtöbb 1600-as ram 1.65V-on tudja az 1600MHz-et, viszont az alaplapok ha normal-ra vannak rakva a feszek, akkor csak 1.5V-ot adnak. Én anno így csesztem el egy napot mire rájöttem erre a bénaságomra.
-
D.Orion
veterán
Üdv! NB/L3 tuningról letettem, mert ide az AC Freezer 13 kevés, fesz emelés után. Prime alatt 57°C lesz az állandó hőmérséklet ami nekem nem szimpatikus már.
-
D.Orion
veterán
válasz
apollo12 #17979 üzenetére
Mennyi az a fesz amit adhatok neki NB/L3 tuning miatt folyamatos használat mellett?
Ha jól olvastam, akkor itt csak a CPU-NB Volt-ot kell emelni, és a sima NB Volt-al nem kell foglalkozni. 1.25V-ot kicsit sokallom.Jelenleg az alaplap feszültség vezérlőin semmi hűtés nincs, de ezt majd méretes bordákkal orvosolom.
Crossfit007: Bocsi, kifelejtettem a lényeget így módosítottam. Thx, az infót.
-
D.Orion
veterán
Nos néhány prime stabil részeredménnyel tudok szolgálni, ramok 1.65V-ot kapnak, mert gyári érték szerint 1666MHz@1.65V-ot bírnia kell:
14x285!
HT: 7x
NB: 7x
Ram: 1520MHzItt csak arra voltam kíváncsi, hogy FSB szinten mi a vége a procinak(gyári feszek mellett), a válasz a 285. Itt a prime 4h+ futott hibátlanul. 13x290-nél már hibázik 50perc után. Viszont a magas FSB miatt ez nem járható út az L3 tuning miatt. Túl nagyok a lépcsők ->NB: 8x285(2280MHz) 9x285(2565MHz), ez túl nagy ugrás, hogy ha 2.5 felett nem stabil az L3.
17x235
HT: 7x
NB: 7x
Ram: 1567MHzPrimestabil 3h+
16x250 <ez fut jelenleg
HT: 8x
NB: 8x
Ram: 1667MHzPrime fut 50perce, még hagyom 2 órát. Ha stabil, akkor továbblépek NB tuningra. NB-nél 2.5GHz-nek örülnék, de 1.2V a plafon részemről.
CPU 4GHz nekem elég lesz szerintem. Ram így gyári érték tetején fut, bár kicsit jobb RAM : FSB aránynak örülnék. -
D.Orion
veterán
válasz
apollo12 #18011 üzenetére
Ez érdekes... Egy gyorsteszt alkalmával a 14x285 hibázott mind a négy magon. Ellenben a 17x235 lefutott. Még kicsit állítgatom, és estére itt hagyom a prime-ot, hadd dolgozzon.
Ui.: 1.4V-on megy, nem kap többet, válság van.
Alap fesznél nem adok neki többet, megy amennyit megy vele.
-
D.Orion
veterán
Mennyire járható út egy 14x285-el kezdődő tuning?
Jelenleg minden a gyári feszültségen megy és úgy veszem észre, hogy 4GHz már nem lesz meg. Kicsivel alatta vége lesz a procinak, csak még nem tudom, hogy 4GHz-60MHz vagy -200MHz -nél.
HT & NB jelenleg még 2GHz környékén pihen, ahogy a szorzó engedi. Ramot igyekszem 1600MHz közelében tartani(föléje nem engedem).
Ui.: 290-nél már be se tölt a rendszer így kérdéses, hogy 285öt meddig bírj a prime. Egyébként ennél az "FSB"-nél mi szab gátat az emelésnek? A belső órajel generátor adja be a kulcsot? Csak, mert ugye a proci órajelét ez állítja elő a szorzó segítségével. Így ha jól értelmezem az a közel 4GHz valójában nem is létezik egyben, csak egy belső szorzó és egy órajelgenerátor összjátéka. Vagy most akkor a procin belül van valami egység még ami felveszi ezt az előállított órajelet? Vagy csak a programok az órajelgenerátort szorozzák fel a szorzóval(hú, de hülyén hangzik) és ezt jelzik ki teszem azt 4GHz-nek?
Kérdem mindezt azért, mert szeretem megérteni azt amit csinálok, nem csak felületesen.
-
D.Orion
veterán
válasz
apollo12 #17998 üzenetére
Nekem jelenleg az aláírásomban szereplő Gigabyte GA-880GM-UD2H lapom van. Válasszuk külön azért a tuningot, mert amit itt a többséggel csinálunk az csak egy kis plusz keresés és nem igZI tuning. Szerintem egy 955-öt 4-4.2 -re felhúzni nem nevezhető komoly tuningnak. Ezt a legolcsóbb alaplapokon kívűl mindegyikkel meg lehet csinálni.
-
D.Orion
veterán
No lenen egy hülye laikus kérdésem: Hogy érdemesebb inkább tuningolni?
Magas szorzó kis FSB?
vagy
Alacsony szorzó nagyobb FSB?Ugyanazon órajel mellett melyik ad több teljesítményt?
Ui.: 4GB (2x2GB) DDR3/1600MHz/1.65V 7-10-10-24 Silverline#17977 apollo12 Thx!
-
D.Orion
veterán
válasz
///Krisz\\\ #17956 üzenetére
Szerintem alkalmazása válogatja, hogy melyiknél mi a jobb. Ezért érdemes auto-n hagyni. Szerintem.
Ht tuningra: Indíts el egy superPi-t(vagyis 4el, mert 4 magos a proci) és az időeredményből látni fogod, hogy mennyi a különbség 2Ghz vs 2.4GHz-es HT között. Ha úgy véled, hogy arra szükséges van, akkor tuningold. Nem kell 32MB-os csomag, elég lesz az 1MB is. Úgy is kiírja a másodperc tört részére, hogy mennyi idő alatt végzett.
-
D.Orion
veterán
válasz
Cole86 #17908 üzenetére
Igaz, de én akkor is nehezen tudom fizikailag elképzelni, hogy egy akkora méretű chip felületéről hogyan lehetne elvezetni 200W-t hőt. Bár tény, hogy ha %-osan nézzük a feszültség és órajel emelést, akkor kb. ki is jön a 200W. Kár, hogy nem találtak ki még olyan mérési módszert amivel meg lehet mérni(halandó otthoni felhasználónak) a proci fogyasztását. VGA fogyasztást már könnyű mérni.
Motaba78: Ott a pont, elfelejtettem, hogy csak a C3-é 125W.
Jim74: Régebbi bios-okban ez nem működik még, normális jelenség. Milyen alaplapod van?
-
D.Orion
veterán
válasz
Cole86 #17903 üzenetére
Azt megnézem, hogy hogyan méred ki mennyit eszik csak maga a proci! Amit te érsz a konnektorból az a gép teljes fogyasztása + a táp hatásfokából adódó veszteség. Egy Phenom II maximális TDP-je 125W. Ez ugyan nem egyezik meg a maximális fogyasztási értékével(gyári beállítások szerint), de nagyjából megfelel neki.
-
D.Orion
veterán
válasz
Malibutomi #17894 üzenetére
Azért, hogy biztosan tudjam, hogy ennyi fesz elég neki itt.
Cole86: Jövőhéten veszek egy HD6850-et.
BF3-mat én szeretném közel max grafikán játszani. Továbbá a ma pH!n behírezett Dell U2312HM-ra kéne kidobnia a képet.Persze ha kapok olcsón 2311H-t, akkor arra.
Összesen az alábbi játékokkal tervezek a jövőben:
BC2 + Vietnam, Ro2, F1 2011 < már megvannak
BF3: Előrendelve. -
D.Orion
veterán
Hétvégén meglesem mit is tud pontosan az én 955BE-m, a cél 4GHz+
Megizzasztottam a cpu-t és egyben a házhűtést is. 4 óra Prime95 Blend után. CPU 45°C, alaplap: 33°C. Természetesen most teljesen alapon megy 1.2250V-al. Hétvégén viszont belecsapok a lecsóba, kell a BF3 alá a kraft!
-
D.Orion
veterán
válasz
Crossfit007 #17885 üzenetére
Ha kijön a BF3, akkor már "csak" egy 6850-re kell beruháznom és kész is a BF3 alá a konfig.
Procit felkergetem 4GHz-re és kész is.
-
D.Orion
veterán
Első hsz-ben ami van prime az megtekeri mind a négy magot. Én ha nagyon ki akarok baszni magammal, akkor elindítok 8db superPI 32M-t és otthagyom a gépet úgy egy órára, had számolgasson... Mert ilyenkor még egy mappát is nehezen lehet megnyitni úgy leterheli a procit. 4db-al még lehet filmet nézni, de csak valami xvid-et.
-
D.Orion
veterán
válasz
apollo12 #17788 üzenetére
Ezt inkább a tápos topikban kérdezd meg. Számodra nagyon fontos lenne a magas fogyasztás melletti feszültség stabilitás, ezt nem biztos, hogy a Chieftec már képes nyújtani. Jó táp, de szerintem nem a legjobb. Bár nem tudom, hogy ennek a példánynak milyen bele van. Nekem egy ilyen kommersz FSP Aurum 400W-os tápom van, még 14ért vettem, most 18! Mondom ezt azért kommersznek, mert én belenéztem és FSP-hez képest olcsósított a bele rendesen. Akárki akármit mond rá, én tuningra, pláne hogy ha az a gép +300W-ot eszik biztos nem használnám még ezt az FSP-t sem. Biztos vagyok benne, hogy a határokon már ez lenne a szűk keresztmetszet. Egyébként az alaplapod is gyenge ott, vásárlás előtt próbálj meg kölcsönkérni valakitől egy jobb tápot tesztre.
-
D.Orion
veterán
válasz
Cole86 #17785 üzenetére
Szép eredmény. Érdekes, hogy a +30MHz-ért pont +0.032V-ot kell neki adni.
Szerintem állandó használatban elégedj meg a 4230MHz-el. AC felfogatása tényleg "egyedi", mikor a sajátomat rögzítettem azt hittem, hogy majd maga köré tekeri az alaplapot ahogy meghúzom a csavarokat.
A gyári pasztával raktad fel? Csak, mert az egy nagyon jó cucc és ha le is cseréled valamikor, akkor is nagyon nehéz lesz ugyanilyen egyenletesen felvinni az új mx-2/mx-3 adagot. Ha netán felső tápos házad van, akkor én meg merem kockáztatni, hogy nem is az alaplapból jön a cicergés hanem a tápból. Írom mindezt azért, mert a lapodon klasszikus értelemben vett nyitott tekercsek már nincsenek, az újak kevésbé hajlamosak a cirilepésre. A tápban viszont bőven akad ilyen tekercs.
(#17780) apollo12: Ez szomorú valószínűleg tényleg annyit bír az alaplap, szerintem ne is erőltesd az ilyen esetekben a feszültség adagolást, mert ha valami történik és hirtelen kiadja a CPU-ra ténylegesen azt a feszt amit beállítottál, akkor meg nézhetsz, hogy mitől lett füst a gépben.
-
D.Orion
veterán
válasz
Cole86 #17745 üzenetére
Alkottam neked egy kicsit. Inkább úgy mondanám, hogy vandálkodtam. Felnyomtam csak úgy 20x200-ra 1.4V-on. HT & NB 2000MHz, többi fesz változatlan, ezekkel nem akartam szórakozni. 20x200@1.4V 35perc prime95 = 55°C
Ez messze nem stabil rendszer, csak egy kis hőmérséklet demozás AC13-al. Zárt gépház, a két fekete venti 800rpm-800rpm-en megy.#17760 apollo12: Lehet neki is állok komolyan tuningolni.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
Cole86 #17739 üzenetére
AC 13Pro teszt. Ha jól rémlik, akkor a TX3 nem különbözik sokban hűtési teljesítményben a TX2-től. Mivel te nem a gyári ventilátorral használod így lehet, hogy nálad jobban hűt, mint az eredeti TX3, de az AC 12-14°C-ot vert a TX2-re 1500rpm helyett 1200rpm-en. Ventilátort rögzíteni rá igazából csak valami házi barkácsolással lehet(pl.: gyorskötöző)
Ui.: TX2 vs. TX3 <azért van különbség, de a dupla ventis TX3 már nem sokkal jobb az egy ventilátoros változatnál.
-
D.Orion
veterán
válasz
fasterware #17725 üzenetére
Thx a tippet. Jelenleg valami csoda folytán 1.225V-on elindult rendesen a rendszer. Most kikapcsolom a gépet, azt kis idő múlva kiderül, hogy ismét indul-e vagy sem. Ha nem, akkor kipróbálom az Unganged verziót. Egyébként azt gyanítom, hogy 1.2V már végleg kevés neki, hiszen az mégis csak -0.2V a gyárihoz képest.
-
D.Orion
veterán
Üdv! Jelenleg épp azt a legkisebb feszt keresem amin még stabil a procim alapórajelen. De akadályba ütköztem.Probléma:
Gigabyte 880GN-UDH2 alaplapban van egy 955BE C3A procival 1.275V-ig nincs is semmi baj, indul a gép megy minden. Ezek után viszont ha újraindítom a gépet és beállítok neki 1.2V-1.225V-1.25V közül bármelyiket, akkor elmenti és el is indul a win7(64bit), prime95(64bit) szépen megy akár 4 órán át is, semmi hiba. Viszont ha kikapcsolom a gépet, akkor többet nem indul el. Bekapcsolás után csak BIOS resettel tölt be és kezdhetek mindent előröl. 1.225Vnál és alatta képes megfagyni a bios-ban is a gép. Ha elég sokat mászkálok benne, akkor 2-3 perc után megfagy. Ilyenkor szintén nem ad képet reset után, csak ha bios reset történik.
Röviden tömören: 1.25V-on és alatta hidegen nem indul el a gép, de menet közben úgy variálhatom a feszt ahogy akarom, csak ne kapcsoljam ki a gépet.
Ram: full Auto, Ganged (2x2GB/1600MHz Muskin), PCI-E: 100MHz, Voltage: Minden normalon, CPU V az egyedüli amit vittem lefele. Táp: FPS Aurum 400W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest