- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
K10stat:
Indítópultba be kell rakni a parancsikonját, és ezzel a beállítással kell indítani:
"C:\Program Files\K10stat\K10STAT.exe" -lp:1 -ClkCtrl:2 -StayOnTray -nw -
Omli85
őstag
Milyen lapod van amúgy ? Nekem az Asrock 870 EXTREME 3 R2.0-el egyszer volt hogy elfelejtette az unlockolást és vissza állt 4 magra.
Biosban azt mutatta, hogy ON az unlockolás de csak 4 magot mutatott fogtam vissza állítottam hogy 4 magon menjen majd restart ismét be bios magok aktivál ment restart azóta jó kop kop -
Omli85
őstag
Az is lehet hogy kifogtál egy nem unlockolható darabot :/
C&Q off turbo off ezeket az opciókat próbáltad ? én alapból csak így használom nekem ne szabályozgassa magát energiatakarékosba :] Amúgy is OC esetén véleményem szerint C&Q illetve a turbo felesleges sőt instabilitás lesz a vége én jobb szeretem a fix stabilra belőtt értékeket special :]
Jelenleg így ketyeg a 960T BE 5 hónapja hiba nélkül se fagyás se restart se kékhalál [link]
MDanny-tól van a Proci mondjuk így én tudtam hogy megy 6 maggal nem zsákbamacskát vettem :]
-
waterdragon1
tag
elvileg a speedfan 4.45 azt írja 1.34v de tegnap óta csak 6 maggal megy a prime95 próbáltam elindítani de mivel az eladó egy 2 magosra való síma alu ráadásul noname hűtőt adott esélytelen 60+c° fullon megy a venti + még melegedett le is kapcsoltam nem éri meg hogy kisüssem!!!!!!!!! + jófajta hűtőt kell rávennem keresem de csak jövő hónap a vétele.Ja a prime95 csak 5 percet ment.....
-
waterdragon1
tag
sajna nekem is csak egy alap sima gyári hűtő van rajta azt még vennem kell de most ruháztam be procira ,dvd íróra, billentyűre, FSP hexa he-500 tápra, + a videókatit is garanciális csere lett saphire hd6750-ről gigabyte hd 6770-re+ az alaplap kezdte 2 hónapot volt a gariban,gyárat is megjárta mire kicserélték sajnos ugyanarra bár az nem rossz tehát ne irigyelj sokba és több hónap gépnélküliségbe van ez nekem !!!!
-
Lacpac
őstag
-
Alister71
nagyúr
Beugrassz a kocsiba, átjössz a hegyen Miskolcra, jó kis sétakocsikázás, és megnézzük az én lapomba is.
Én legutóbb egy 4870-esért simán átmentem Egerbe, imádom a Bükki utat.Amúgy nekem se ment még eddig egyik proci se nyitva, se az X2 550BE, sem a sempron 140. A sempronba nyitotta a magot, de hibás volt.
-
sith7
félisten
Ne szívd mellre
ez ugyanolyan, mint az AMD - INTEL dolog, vagy renault - t soha, mert szar francia, fiat szar olasz, suzuki magyar autó stb.
beidegződések, rögeszmék, ennyi ...
ami most van lapon, előtte én is gondolkodtam, hogy asrock - ot veszek, de mindig giga lapom volt, és nekem a +1 garancia sem volt mindegy
-
Alister71
nagyúr
Szia.
Ha meglesz a hűtő, szerintem a 4GHz nem lesz akadály. Biosban nézz szét, hogy van-e Load Line Calibration (LLC), ha igen kapcsold be, és nem fog ennyit droppolni. Ha nincs, az se gond, csak akkor egy kicsivel többet kell neki adni biosban (UEFI).
1.400 - 1.425 nyugodtan adható ha már rajta van egy rendes hűtő, azzal biztos vagyok benne, hogy meglesz a 200x20.
a CPU NB maradhat 1.2 volton, a 2.6 elég lesz. A vga is szépen gyorsul a hatására, nemcsak a memória vezérlő. Ezt értsd úgy, hogy pár fps-el jobban hajtja a vga-t.
Ha a prime 62-65 fokra fűti, az nem gond, mert játék alatt ezt sosem fogja elérni. Én a Linx-el szoktam fűtögetni, ha azzal megáll 60-62 fokon, akkor minden ok.
Az unganged mindenképp maradjon.Tesztelni játékokkal is lehet, sőt, kell is
, hisz ez a lényeg. Az F1 2011 és a Dirt3 elég hamar előhozzák a tuning hibákat.
-
-
-
kaszas19
senior tag
ha normális táp ellátásod van akkor nyugodtan az nem ölheti meg se az alaplapodat se a tápodat.Csak azt nem értem mér nem kapcsolt le a tápod a hirtelen terhelés alatt
1 jó táp azonnal lekapcsol ha túl nagy Apert akar valami leszívni. Milyen tápot használsz most?
Jut eszembe hogy ha már bekapcsolod akkor az auto beállítást a CPU voltage résznél lődbe a 6magos CPU értékére és úgy próbáld biztos nem ad több feszt a lapod neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hálózati / IP kamera
- Zyxel NAS326
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest