- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
D.Orion #18255 üzenetére
Akkor olyan 123W-nál lehettél procival, az nem rossz, sőt...
Köszönöm szépen, nagyon jó lesz viszonyítási alapnak!Nekem bordát rakni a feszültségszabályzókra elég lehetetlen, mert ezen a lapon össze-vissza vannak és ilyen fekete kockák vannak köztük, ami közé nem nagyon tudok elképzelni bordát ami elfér.
(#18257) Cole86: Az jó lenne köszönöm.
Igazából nem tervezek ilyen durva tuningot csak nagyon jó ez viszonyítási alapnak, hogy hol a plafon illetve, hogy mennyire merjem azt megközelíteni.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
D.Orion #18249 üzenetére
Ez érdekes!
4GHz-nél 1.4V-on 108 Watt-ot eszik egy 955-ös?
Akkor lehet, hogy még cibálok egy kicsit a procimon, eddig azért nem mertem, mert nincs borda a feszültségszabályzókon és a gyár szerint max 125W-os procikkal birkózik meg.Esetleg tudnál mérni húzott NB/L3-al is fogyasztást? (ha lehetne én egy 4GHz 1.4V, 2.6GHz vagy magasabb órajel 1.3V-ra lennék kíváncsi)
-
Cadal
őstag
válasz
D.Orion #18019 üzenetére
A CPU/NB - nek szerintem 1,25V felett nem érdemes adni hosszú távon. A Crossfit007 által ajánlott 1,4V-ot mindenképp sokallom. Szerintem neked az ideális beállítás egy 16-os szorzó mellett 250-ec EC és 9x HT (2250Mhz) illetve 10x NB (2500Mhz) és ehhez állítsd be a legalacsonyabb szükséges CPU/NB feszt. Az NB 11x-es (2750Mhz) szorzóval való üzemeltetése már feleslegesen nagy teher lenne a CPU nak és nem hozna érezhető gyorsulást sem.
-
krystman
őstag
válasz
D.Orion #17932 üzenetére
Igen! Nem tudom húzni, mert hiába engedélyezem a CPU-nál, hogy akarom állítani, semmi nem történik. Ha az FSB-t is megpróbálom, 200-ról pl.220-ra állítani, kilépve ugyan úgy alapon van minden. Szerintem a lap nem engedi, mert ez a proci 95W-os, és max ennyit tud lekezelni a lap is. Hallottam valami olyasmit, hogy a memória sávszélesség játéknál is nagyon sokat jelent. Esetleg 800mhz már kevés lenne?
-
Cole86
senior tag
-
sith7
félisten
válasz
D.Orion #17803 üzenetére
Nálam is, és nekem is 965 BE - m van, és nem hiszem, hogy ekkora tuning mellett , csak 40 fokos lenne ... nekem alapból is felmegy 46 - 48 -ra prime alatt, már az első percben, nem 36 perc terhelés után ...
Itt valami nem gömbölyű ... az A70 nem olyan komoly hűtő, hogy ennyire lehűttené ... még az 54 fok is szép eredmény ...
-
D.Orion
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest