- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
válasz
fasterware #19684 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Nem ebbe az alaplapba kerülne, egy új építése van tervben.. Viszont mostmár nézegetem az fx-4100 (ez egész jó áron van) Phenom 955, illetve az i3 2120 triót, ezek közül kéne majd döntenem..
-
Alister71
nagyúr
válasz
fasterware #19438 üzenetére
Pont ezt mondtam, NB-t érdemes húzni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
fasterware #19433 üzenetére
Az NB tuning pont a vga-ra és az fps-re van jó hatással. A ram műveleteken kívül.
-
válasz
fasterware #19433 üzenetére
A töltési idők ha csökkenek az már nekem jó. Illetve ramdrive-ot is használok. Viszont azt vettem észre hogy 2-3 fokkal lett melegebb a proci. Tesztelem pár napig, aztán ha stabil akkor megyek feljebb.
-
kucseranor
tag
válasz
fasterware #19184 üzenetére
Bocs hogy offolok, csak kíváncsi vagyok neked hogyan teljesít a Thor's hammer. Gondolkodtam a beszerzésén de nem tudom jelente-e valamennyi előnyt a Dark Knight-tal szemben?
-
kucseranor
tag
válasz
fasterware #19181 üzenetére
Annyit mondtak hogy ilyenkor nem árulják el csak kicserélik. Igaz a lap Lambda comp-os és vártam is rá 3 hetet.
-
kucseranor
tag
válasz
fasterware #19176 üzenetére
Ok majd kipróbálom. Van gari rajtuk persze, a lapot már kicserélték a proci addig pihent és eszembe nem jutott volna hogy tönkretette. Szóval még az legalább 2 hét ipon-éktól függően...
-
juhasz406
tag
válasz
fasterware #19176 üzenetére
mit jelent ez a cl8, cl7?
nekem prime 95be blend teszt csak 65%-ig megy a memóriahasználat -
Scholes9
nagyúr
válasz
fasterware #19153 üzenetére
Ennyi!
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, lap+proci volt ~50k tavaly februárban, de nem most lesz, amikor lecserélem az biztos
-
Alister71
nagyúr
válasz
fasterware #19061 üzenetére
HD6870, ha megy a 4 mag.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
fasterware #19012 üzenetére
Tudom miről beszélsz, ismerős, azon MX-2 volt azt is istenítették és tényleg rohadt jó is volt viszont nekem is úgy oda gyógyult a procihoz, hogy amikor emeltem volna le a hűtőt jött vele a proci is pedig nem volt nyitva a foglalat.
-
apollo12
veterán
válasz
fasterware #19010 üzenetére
AC mx4 paszta van az ac hűtökön
-
lacam71
tag
válasz
fasterware #18860 üzenetére
THX!
-
ankaz
tag
válasz
fasterware #17853 üzenetére
fasterware:
4 magot úgy kezeli, hogy 4x kell elindítani és meg kell mondani mindegyiknek, hogy melyik magot hajtsa. (képen látszik) De sajna csak 20% körül tud terhelni magonként. Megpróbálom prime95-tel...IRON STORM:
System Voltage Control: auto
de annyi látszik biosban hogy: Normal CPU Vcore 1,4000V -
D.Orion
veterán
válasz
fasterware #17725 üzenetére
Thx a tippet. Jelenleg valami csoda folytán 1.225V-on elindult rendesen a rendszer. Most kikapcsolom a gépet, azt kis idő múlva kiderül, hogy ismét indul-e vagy sem. Ha nem, akkor kipróbálom az Unganged verziót. Egyébként azt gyanítom, hogy 1.2V már végleg kevés neki, hiszen az mégis csak -0.2V a gyárihoz képest.
-
Cole86
senior tag
válasz
fasterware #17733 üzenetére
Hát most vettem 1sráctól.. gari már nincs rá.. 11500volt postával.. ahoz képest nagyon jó kis lap szerintem.. a hang sem zavaró ha a gtx 480hűtése már 60% akkor teljesen elnyelődik gamek alatt, max terhelésnél jön csak ki primenál.. gamáknál még nem tudom.. majd ha meg lesz az új vinyóm akkor erről is beszámolok.
Amúgy full stabil 4130mhzen 1376os feszen... 20fokos szobámban 56-57fok 10perc prime95 után..
Szerintem ez így télen nagyon beleférős.. nem?
Gtx 480 ha fűt alatta (65-68fok körül fog max) akkor szerint kb prime terheléses hőmérséklet lenne gamek alatt is..
-
Cole86
senior tag
válasz
fasterware #17728 üzenetére
Feszegetem a határokat vagy miért?
-
apollo12
veterán
válasz
fasterware #17725 üzenetére
ez így van
-
FST200
tag
válasz
fasterware #17034 üzenetére
oks megnézem köszi, egyebként maradhat állandóan teljesítménycentrikuson ?
-
sith7
félisten
válasz
fasterware #15945 üzenetére
én sem tudtam volna jobban összefoglalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest