Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeeBee73 #15116 üzenetére
na 17k bol attudtamvaltani 2500k ra... viszont kiegek mert tegnap tudtam gepezni de osszemolott a rendzer valszeg user error miatt...
de 16-v 18k volt a memoria iras olvasas emlkeim szerint ameg amd nel 86 korul mozgot... de kiv vagyok jatekban van e erdembeli kulonbseg.... max eladom jo aron es vissza terek amdhez
-
Zyelor
aktív tag
válasz
TeeBee73 #15114 üzenetére
Köszi!
Még egy problémám van a vásárlással:
Ezt a RAMot (kicsit drágább), vagy ezt a RAMot (kicsit olcsóbb) válasszam, ha most az Everest szerint "Kingston 99U5458-001.A00LF jelzésű memóriák vannak a gépben?
-
///Krisz\\\
senior tag
-
sg22
senior tag
válasz
TeeBee73 #14316 üzenetére
"Ezt cáfojla a PH! teszt."
itt a ph teszt amirol beszélsz
van olyan jatek, ahol 60 %al is tobbet tud a sandy bridges proci. nemkell 30 kval tobbet fizetni érte, van hozzá olcsó alaplap mint az am3 hoz is, a proci drágább kicsit, de simán megéri a felárat. azmeg hogy az 5770 elég full hdre, azt nemtudom honnan vetted, ugyanis amikor kijott, már akkor sem volt elég full hdre.
nekem 5850-em van, 15% tuninggal, és még ez sem elég full hdre
-
Lacpac
őstag
válasz
TeeBee73 #14133 üzenetére
Nem jól mutatja a progi szerintem. Bios 1,248 (azt hiszem ez a legalacsonyabb) 1.1-et még BIOS-ban sem lehet állítani. Ez talán még 90nm-en készült chipset
Ráadásul a K10stat csak az NB feszt engedi állítani(a chip nem melegebb) , nem lehet a cpu feszt. Az NB feszültsége viszi magával a CPU-ét, amire tuti hatással van, mert szépen hibázik a proci, ha alacsonyabbra állítom a kelleténél.MOD2: nVidia chipkészletes lapot AMD proci mellé venni, mazochizmus.
Az lehet, de az előző intel E6300 (45nm, alapfeszen 3900-ről) 1000Huf-ba került a váltás:-) (postával)
Így azért már nem olyan mazochizmus.
Lesz majd jobb lap. Mostanában vannak fontosabb költekezni valóim is.Cpu fesz sajna nem mehet vissza (ebben a lapban). 1,3000 a köv lépés, és ott már eldobja magát 15-20 percen belül.
(#14135) Speed(R
Sajna ennyi kell neki (ebben lapban)
NB fesz: BIOS legalacsonyabb beállítás, szvsz nem jól mutatja a progi.Minden kezdet nehéz.
Nem ez az első AMD-s rendszerem. MSI K8N neo2 Patinum lap, utánna Asus, (szintén NV, AGP--->PCI-e) után már csak ATI Chipset volt az AMD mellé. Most ismét NV
Ez van, erre volt keret. Inkább B55-lett ezzel a lappal, mint lett volna egy x2 vagy x3 (esetleg gyári cooler<---Ez lett volna a legutolsó variáció, kényes vagyok a pc hangjára 2d-ben)egy jobb lappal.
Sajna a BIOS-t elQrták... ha manualra állítom a cpu beállításait, onnantól már fix cpu feszem van, jelen esetben 1.325V, ami nagyon sok ahhoz képest, hogy a 90%-ban 600Mhz-n jár.
A CPU beállításainál van az NB órajele is, ezért nem tudom feljebb vinni. pedig alapfeszen az is menne 2200-at.Amúgy a magas 3200-as fesz miatt kérdeztem, mert szerintem is mennie kellene alacsonyabb fesszel is. Ez a lap azért csak 95W-ig támogat procit.
-
BalaNce87
addikt
válasz
TeeBee73 #13580 üzenetére
Egész jó eredményeket érek el. 1.21V 3600 Mhz.
3700-on már sajnos elbukik. Persze alapfeszen 3800-3900 megvan, de most halkítani akarom ezt az amúgy is kurva hangos gyári hűtőt
Mondjuk azt eléggé furcsállom, hogy neked 1.44V-on is csak 4500ig pörög fel. Nekem 1.21V-al is felmegy odáig csak mondjuk nem 61fokos hanem 50. De akkor is fura... -
BalaNce87
addikt
válasz
TeeBee73 #13561 üzenetére
Lekaptam megint a hűtőt és lehúztam róla a pasztát, hogy csak kevés maradjon rajta. Nem változik a helyzet.
Prime alatt ugyanúgy felmegy a hőmérséklet. Folyamatosan nő, nem áll be. Alapjáraton sikerült megint nyerni egy-két fokot de terhelve még mindig csak megy felfele a hőmérséklet.
Én már nem tudom mi lehet a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Anime filmek és sorozatok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest