- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
antikomcsi #7937 üzenetére
Hol érdemes 212 Plus-t venni? Iponban pont nem kapható
Máshol meg 7-7,5K körül van. Olyan webshop vagy bolt kéne, ahol személyesen átvehető Pesten. Vagy használtan lehet jobban megérné?
TX3-at bezzeg mindehol lehet kapni, és még olcsó is. Lehet az is elég lenne... Az idő nagyrészében 800 Mhz-en használom 955 BE C3-at stock fan alatt. Így ~30 fok-on megy, render alatt terhelve 3200 Mhz-en 45 fok körül van. Szal örülnék, ha ilyen hűvösen maradna.
Szóval ha tudtok valami jó boltot ami megbízható és van ilyen cucc náluk akkor megoszthatnátok. (Olyan is jólenne végülis ami pestre olcsón futározik vagy postázik 1K alatt)
thx
-
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #7933 üzenetére
Igen azt. Már körbeérdeklődtem egész budapestet de sehol sincs mindenki az új szállításra vár. Az egyik üzletben azt mondták,hogy mivel nagyjából minden bolt azonos nagykerekből kapja az árut amig azok készletei nem fogynak ki addig nem is lesz. Ha kifogynak és új szállítmány jön ami már C3-as lesz akkor meg mindenhol azt lehet majd kapni.
eladohardver: a vision-ban a 955BE arany árban van 44 690FT. Nem szégyenlősek
-
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #7908 üzenetére
Megjött a válasz az Ipon-ból ott még C2-esek vannak csak.
-
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #7912 üzenetére
Az Iponosok nem tépik szét magukat
13,53 órakor küldtem nekik egy érdeklődő e-mailt azóta se válaszoltak
A telefon meg vagy foglalt vagy nem veszik fel.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
AM2 miért ne lenne jó? A DDR3 nem ad észrevehető különbséget, és mint említetted a hétköznapi használatban mindegy, hogy meddig konvertál vagy hány pontot ad ésszerű kereteken belül. Ha van megfelelő mennyiségű DDR2-je, akkor felesleges megvenni a DDR3-at. Nyilván a 775 zsákutca, az 1156 szintén, ez logikus.
-
rolee33
csendes tag
válasz
köszi a gyors válaszokat
nagyon ritkán szoktam videókat vágni. inkább a játékok miatt kéne az új gép, vagyis úgy néz ki 965BE lesz a befutó. én is ezt favorizáltam, de nem hagyott nyugodni az i5 750. az i7 már jóval drágább, olyanban nem is gondolkodtam. -
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #7901 üzenetére
A lapot ma megvettem / mert egyébként is mentem olyan helyre és aránylag jó árban volt / a memóriát pedig a lap támogatott memóriái közül választottam,hogy biztos jó legyen. Az Ipon-ban C3-as van biztos?? Mert Gianni most jelzett vissza,hogy péntekre úgy néz ki lesz C3-as proci.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
antikomcsi #7903 üzenetére
Nekem C2-es 965-nél 1.4V az alapfesz.
Most hívott haverom, hogy megfosott a C3-as 965-e. Alapból is nagyon melegedett neki, kb. 8-10 fokkal volt forróbb, mint az én procim kevesebb fesszel. Próbálta H50-el is hűteni, de az is csak épphogy 60 fok alatt tartotta alapfeszen. Ma már 3.4-en is fagyott prime alatt, utána postolásnál. Most már meg se moccan. Pedig nem volt szénné feszelve, 1 hónapos proci
-
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #7899 üzenetére
Most beszéltem vele épp de sajnos nincs proci
se C2 se C3
Pénteken hívjam vissza akkor lesz új szállítás.
-
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #7896 üzenetére
-
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #7873 üzenetére
-
tobias40
veterán
válasz
antikomcsi #7872 üzenetére
Köszi a segítséget!
Majd megcsinálom biosból a tuningot ahogy írtad.
A progi is 19-es szorzót állított be és 203-as "fsb"-t de a PCIE-t felnyomta 150-re és ettől paráztam be.Maradok a bios tuningnál ha valami nem megy akkor kérdezek..
A leírásokban 2 fajta tuningot írnak,a másik a szorzó csökkentés és "fsb" emelése.
Az én konfigomnál érdemesebb csak a szorzót emelni mint a másik megoldást választani?
Gondolom az utóbbi megoldás azoknak kell akiknek nem engedi a bios-proci hogy szorzót emeljenek,és csak így tudják megoldani a tuningot.
Gondolom tuning eredménye mindkettő esetben uanannyi (léggel kb.3800-3900)csak más megoldással jut el odáig az ember.Üdv!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #7845 üzenetére
értem. köszönöm.
ez az ifx nem gyere be valahogy...maradok a V8-nál. hááátha csökkentik az árát...vagy én keresek addigra jóval többet. pff -
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #7843 üzenetére
őőő, ha szabadna egy kérdést....
én jelenleg egy Zalman CNPS 9700Led -et hajtok, a 940BE-m alatt.
ha netán sikerül 965BE-re váltanom, cseréljek hűtést, vagy elég lesz a jelenlegi.
én egy CM V8-ra gondoltam. -
agemate
addikt
válasz
antikomcsi #7828 üzenetére
Szerencsére ezzel a hírhedt hibaüzenettel nem találkoztam még.
Az viszont jó, hogy valószínűleg nem a procinak van baja.Azért nem gyanakszom a tápra a leállások miatt, mert pl amikor feltettem a vrm-ekre a vga-n a bordákat, egy ideig még többórás Crysis után sem állt le a gép, előtem meg már 15 perc után kidobott. Érdekes ez a vrm dolog, mert ahogy most egy leállás után egtapintottam a bordát, teljesen hűvős volt. Tehát ezekszerint nem a vrm okozza a leállást, lehet, hogy mégis a táp?
A táp amúgy novemberben vásárolt, tápos topikban azt mondták, bőven elég a konfigomhoz.
Sajnos most nem tudok átalakítot szerezni a táphoz, talán hétfőn. -
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #7778 üzenetére
Nem akarok nagy marhaságot mondani de mintha ezt olvastam volna tesztekben. Sima szorzó emeléssel 3,7-3,8 Ghz volt alap feszen. De mindjárt utána keresek.
-
arn
félisten
válasz
antikomcsi #7762 üzenetére
visszatekertem a memet 400ra, de probaltam mas osztassal is. az timingot manualisan visszaallitottam spdnek megfelelore, hogy ne bazirgalja el magatol. amugy 1066os kingmax 4x1g. probaltam 2 dbbal is (de igazabol ez elmeleti dolog, mert nekem 4g kell, es nem akarok meg ramot is venni).
tegnap meg kuzdottem vele kicsit, kettovel korabbi biossal. 255on ok, 260-265on mar van hogy elindul, van hogy nem. de ugyanakkor ez a pont, amikor ugy elszall, hogy csak a biosreset segit. efelett viszont magatol is rajon, hogy nem fog menni
meg ez az fsb dolog engem nem is nagyon erdekelne... eleg a 250 is. a videolimites reszek intelhez kepest lassusaga ami idegesit, total kiabrandultam az egeszbol.
-
SirKero
őstag
válasz
antikomcsi #7759 üzenetére
OK köszönöm
Én a márkanevet nem tekintettem első sornak -
Gabor970
addikt
válasz
antikomcsi #7699 üzenetére
ó, ez jó ötlet! Azért nem merem a memóriák lehetőségeit nagyon feszegetni, mert ha túllövök a célon, akkor már csak bios reset segít. A házat meg kiszedni a helyéről, szétszedni, resetelni, összerakni lusta vagyok. Ez nagyon jó tipp! Ilyen kell nekem is
-
beta
aktív tag
válasz
antikomcsi #7699 üzenetére
-
Cyno
tag
válasz
antikomcsi #7589 üzenetére
Gondolkodtam, ha belevágok akkor lapot is veszek.(asszonnyal konzultálnom kell)
Ezt néztem ki, Asrock A790GXH. Igazából nem néztem utána a chipseteknek, de a legmagasabb sorszámut igyekeztem választani a legjobb áron. Azért az USB portokkal nem bővelkedik… Asrock lapom még nem volt, de ki tudja.
Szóval csak azt akartam kérdezni, hogy ez a lap ok, ha nem kívánok sokat költeni rá?
-
Cyno
tag
válasz
antikomcsi #7576 üzenetére
No, kicsit utána olvastam a dolgoknak(nem kellett messze mennem
). Csak most esett le, hogy AM3-as proci is belemegy a lapomba. Itt már legalább 1000X leírtátok, hogy ez jobb vétel a későbbi fejlesztés miatt is.
Ezek után, és árlisták böngészése után egy 955-ös lenne a legjobb vétel, ha ti is rábólintotok. -
Szokenesz
senior tag
válasz
antikomcsi #7575 üzenetére
Én is valahogy így gondoltam, hogy nincsen értelme 50k ért cserélni az egészet..
Jogos, hogy mihez képest jó... csak ismerősnél nézegettem egy intel Q9550 mellett egy hasonló ramot [az is CL5 csak az épp 900on járt nem 920on mint az enyém, de nem eget verő különbség ez] és nála 6500MB/s olvasási és 7000res írási értéket kapott, ahhoz képest ez jóval több : O
-
Gabor970
addikt
válasz
antikomcsi #7431 üzenetére
ne is mond! imádok tüzijátékozni :-) A szerencse, hogy nincs messze nekem szlovénia, és ott egész évben vásárolható. (mellesleg kb 40%-al olcsóbban) a balatoni nyaralás sem múlhat el lövöldözés nélkül :-) No bocsánat mindenkitől az OFért. jahh, ha már nem a témába írok. Az Avatar-t nézzétek meg valami jó moziba, mert szerintem hatalmas élmény!!! No ez az a film, amit nem érdemes letölteni.....
-
Gabor970
addikt
válasz
antikomcsi #7429 üzenetére
ahamm, kéztörlő guriga jól megerősítve. Hatóságilag engedélyezett, mert sajna nem saját gyártmány a golyócska, hanem vásárolt hivatalosan a szaküzletben. Nekem a vetőcsöves kisbomba jön be, csak utálok egyesével rohangászni oda-vissza. No így megoldódott a gond. A hat fekete csőben levőt még szépen sorbakötöm :-) szegény ember spórol. 24 kisbombát vettem 4800Ft-ért. ez 45mm-es kaliber, lényegesen nagyobb mint a legtöbb bombettatelepben levők, szép, sok , ócsó :-)
-
TATA86
csendes tag
válasz
antikomcsi #7397 üzenetére
Akkor szerintem ennél a processzornál maradok.
A gyári hűtő helyett milyen vegyek rá?
Esetleg egy CoolerMaster Hyper TX3-t? Vagy ennek az árában van jobb is? -
CHIPman
nagyúr
válasz
antikomcsi #7403 üzenetére
Boltja van, kétlem, hogy viszonteladótól vásárolna, amikor nagykerben is megteheti, csak később.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
antikomcsi #7398 üzenetére
23 fokon 60 fok a max [link]
-
TATA86
csendes tag
válasz
antikomcsi #7389 üzenetére
Eddig amikor processzorokat húztam sose jöttem ki jól belőle, szóval a mostanit se tervezem húzni. Ennek a fényében mit tudsz ajánlani?
-
TATA86
csendes tag
válasz
antikomcsi #7384 üzenetére
Az a baj, hogy én nem nagyon értek ezekhez a processzorokhoz. Ahogy látom, te most egy AMD Athlon II X3 425 2700MHz processzorra gondolsz. Az a baj, hogyha emellett döntök, nem tudok megbizonyosodni róla, hogy ez biztos egy deneb magos lesz, mert interneten fogom megrendelni.
-
agemate
addikt
válasz
antikomcsi #7303 üzenetére
Én is 5850-et szerettem volna, de 60k-m most nincs sajnos
Meg egy 17"-os CRT-m van, persze nyáron majd veszek talán egy normális 22"-osat
Akkor nem aggódom emiatt a steppinges dolog miatt, elég nekem, ha 3,4GHz-en megy majd.
-
jones965
Modder
válasz
antikomcsi #7267 üzenetére
Elhiheted mennyire bosszantott, szerettem volna hasonló eredményeket prezentálni, mint Oliverda, de ami késik nem múlik.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #7267 üzenetére
Igen. Amúgy hihetetlen hogy nyugaton (ez is) tökéletesen tud működni. Pedig ott is 2 fülük, 2 szemük és 2 kezük meg egy fejük van az embereknek.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #7100 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #7097 üzenetére
Én még nem hallottam olyan prociról ami normál szobahőmérsékleten normál léghűtéssel (nem kilós borda 2 ventivel 4000RPM-en) vinné stabilan 1.40V-tal a 4GHz-en. 1.43-1.45 kell ezeknek még ehhez minimum.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #7086 üzenetére
-
Janoex
tag
válasz
antikomcsi #6998 üzenetére
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz
antikomcsi #6987 üzenetére
Ezek szerint a memória beállításán kívül mást is be kell állítanom hogy 1666 Mhz-en működjön?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
antikomcsi #6955 üzenetére
Akkor veszek nála egy 955-öt, nem fogom a lapot hetekig nézegetni
köszi az infót!
-
beta
aktív tag
válasz
antikomcsi #6886 üzenetére
igen konnektornal merve ennyi, 4ghz @ 1.45v-on.
az a 280w idle tenyleg durva
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #6860 üzenetére
Jah a jövőre megjelenő usb3-as lap 5x integrált vga-val?
Jó lenne
-
leviske
veterán
válasz
antikomcsi #6864 üzenetére
És tényleg kint van az iPon-on.
Jó hamar észrevetted.
Arra kíváncsi leszek, hogy egyszerre startolnak-e az X6-al, meg arra is, hogy a Mo-n mikor lehet majd őket kapni. Miután az ASUS M4A89FX-et már Szeptemberben kiakarta elvileg adni az ASUS, gondolom hamarabb kéne terjednie a lapoknak, mint a 700-asok idején.
Szóval akkor a 900-asokban ez volt az innováció?
De még mindig jobb, mintha semmi új funkciót nem kapott volna és úgy keresztelik meg újra.
-
Oliverda
titán
válasz
Ezt hol találtad?
A a kék genya ott a PWM-en elég gagyi.
-
leviske
veterán
válasz
Már szivárognak a képek a 890FX lapokról?
Vagy csak fotóbolt?
MOD: Bár akkor igényes fotóbolt.
(#6861): Ha jól emlékszem, akkor az ACC-t beépítették ők is, tehát ha ezen alapszik az Unleash mód, akkor elméletben a 780a-val is működnie kéne.
-
Senki9876
tag
válasz
antikomcsi #6851 üzenetére
uhh
Igazad van nem is figyeltem fel rá
leviske:
régebben tuning parti voltam, ezert nagy a valószínűsége hogy tuningolni is fogom a cuccost. ez lesz a sorozatomba már a 6. ASUS lapkám és még nem volt velük bajom, ugy hogy nem valoszínű hogy megvalok ettől a markatól.köszi a gyors válaszokat
-
AMD X2
senior tag
válasz
antikomcsi #6820 üzenetére
Ünnepek után leltár miatt kifuttatják a készleteket a nagykerek.
Következő felhozatalban sokkal valószínűbb a C3-asok felbukkanása.
Év elején biztos tesztelt példányok is felbukkannak a PH-n! -
válasz
antikomcsi #6810 üzenetére
Az adaltlapra fel van írva ~egy középkategóriás autó ára konfig formájában.
Egyébként nekem csak játék alatti teljesítmény kell, azért is lenne AMD. Nézegettem az árakat, és 3% plusz teljesítmény nem feltétlenül ér meg 40%plusz költséget.
(#6812) wannabeinla: Örülök, hogy jól szórakozol.(#6813) Oliverda: Eredetileg i7 lett volna ~120-ért lap+proc+ram.
Szóval a 100 körüli kategória. -
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #6805 üzenetére
A dobozról is le lehet olvasni, de lemaradt egy betű:
HDZ965FBGMBOX vagy HDZ965FBGIBOX
Amúgy ajánlom mindenkinek az AMD Compare oldalt ahol minden ilyen jellegű infó megvan. Szűrhető, rendszerezhető, összevethető.
D1Rect: AMD alá most az a legjobb (=legtöbb fícsörrel rendelkező) AMD chipset. Igaz a 790X-től csak annyiban tér el hogy ez x16-x16 CF-re képes míg a sima X "csak" x8-x8. Tehát ha nem vagy benchmark fanatikus akkor nem szükséges ilyen chipsetre épülő lapot venni. Mondjuk az tény hogy a csúcskategóriás lapok majdnem egésze erre épül. Ergo ha csúcs lapot akarsz akkor azzal jár a 790FX is.
2011-ben az új architektúrás Bulldozerek még bele fognak menni tehát még legalább 2 évig biztos fognak hozzá újabb procikat kiadni.
-
válasz
antikomcsi #6805 üzenetére
Plusz magot nem nagyon szeretnék aktiválni, legalábbis nem terveztem.
Teljesítmény/tuning lenne a lényeg.mod:
Mennyire lehet időtálló az AM3?
Igaziból az Intel foglalatkavarása miatt váltanék AMD-re ha már úgyis váltani kell. -
Gaboman
nagyúr
válasz
antikomcsi #6798 üzenetére
Gianni már holnapra tud ha kell neked is ilyen!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
antikomcsi #6798 üzenetére
Gianni bácsi tudja hozni
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #6787 üzenetére
Elírtnak hívják az ilyesmit.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #6765 üzenetére
gyááááh.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #6736 üzenetére
igen, az nekem is feltünt.
köszönöm, megnyugtattál pár kérdésben.
megérné lecserélni a 940 BE-t egy 955 BE-re? (ha van ebből BE)beta: köszönöm nekedis
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #6736 üzenetére
Azért viccesek Asus-ék is: [link]
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #6705 üzenetére
-
simlisgumis
tag
válasz
antikomcsi #6705 üzenetére
Ennyit tud ez a hűtő! Talán még egy pár fokot esik majd ha a paszta tuti lesz! Egyébként ez 1000 fordulaton van! Majd feltekerem plafonra és úgy is megnézem 1700 a csúcs!
OPN HDZ965FBGMBOX SN 9A77751K90570
-
old gray
addikt
válasz
antikomcsi #6707 üzenetére
Jó lenne külföldről közösen rendelni, de nagyon úgy tűnik, hogy zsákbamacska az egész.
MOD: felveszem a kapcsolatot egy svéd haverral, benne van (volt) egy extrém tuning teamben, hátha tud segíteni. Itt szokott garázdálkodni.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #6703 üzenetére
Márpedig a listán kétféle is szerepel. Akkor nem értem...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #6693 üzenetére
azért, hogy mindezek megmaradjanak, és még plusz költőpénzt is kapjak mellé
tényleg!
ON:
ha veszek egy 965 BE-t, ami AM3,ugyebár! azt elméletileg beletudom tenni a jelenlegi AM2+ -os deckámba, igaz? annyi az egész, hogy DDR2-s támogatása lesz... -
wannabeinla
tag
válasz
antikomcsi #6686 üzenetére
-
wannabeinla
tag
válasz
antikomcsi #6682 üzenetére
kb meddig? vagy ez lap meg memoriafuggo?
-
Konfigos
őstag
válasz
antikomcsi #6665 üzenetére
Elég OFF:
Codegenről nálam annyit,hogy volt régebben egy 6400+-os gépem,abba volt egy 460wattos codegen táp.Pontosan a boot ideig bírta aztán le is csapta magát.Gép fogyasztott kb 300 wattot sokat mondok nagyon.Kemény 2 ezer forintért adtam el.
Ha lapot vennék én most,csak ASUS,MSI,GIGA lenne,meg Biostar(ezt csak azért mert nagyon megszerettem amíg használtam 2 lapját).De mint ahogy mondtad mostanában jók az MSI lapok is, amit meg ajánlott sonky az sok minden csak nem friss csirke.10k-t nem adnék érte,de nálam ez ilyen dolog.Ugyanolyan mint hogy számomra egy 6400+-os proci se ér többet 10nél,mert minek vennék valami lassabb,zabagépet amikor ott az Athlon 2 a maga vonzó árcédulájával.Ugyanez igaz a p1 esetére is.Nézegettem aprót és hihetetlen hogy eltudnak adni 9950Be procikat 25 ezerekért.Azért se adnék többet mint 15ezer,mégis van piaca
De szegény hozzá nem értő userek megjárják mivel csak azt látják hogy 4 magos proci aztán jaj de jó lesz a gyerek gépébe,közbe már 5 ezerrel olcsóbban ott a 720BE.Nem tudom,de engem lenyűgözött amit az AMD 2009-ben véghez vitt.Erőteljes fejlődés volt 1év alatt,még ha késett is 1 évet vele.
-
Sonky
aktív tag
válasz
antikomcsi #6661 üzenetére
Majd a végén kiderül hogy a Codegen jobb mint az Enermax xD
-
Sonky
aktív tag
válasz
antikomcsi #6617 üzenetére
Únakatesómnak 6-éve van 350Wattos Codegen tápja 24/7-ben megy és bírja.
-
Konfigos
őstag
válasz
antikomcsi #6629 üzenetére
Tudom hogy nem favorit senkinek se a pixmánia de : 42k a c3-as Feltéve ha tényleg ezt kapod mire kijön neked
-
jones965
Modder
válasz
A listán még csak-csak fent van, de a szállítmányokban már/még nincs.
Pontosan ugyan annyiba kerül, mint a C2-es.Pontosan ezért nem lehet még hivatalosan hozzájutni, a C2-et ki kell szórni.
-
Tidus
addikt
válasz
Azért itt nálunk AMD usereknél mindig zajlik az élet. Mert ott fent mindig kitalálnak valami újat, (mizériát). Már lecsengőben van a magosításos projekt, erre jön ez a C3 Stepping, takarékos tuning őrület.
De legalább fejlődünk, ami a lényeg. -
jones965
Modder
válasz
antikomcsi #6625 üzenetére
A nagykerek addig nem fogják kitenni a listába, még ha van is nekik, míg a meglévő készlet és a folyamatban lévő megrendelések ki nem futnak.Az elosztó sem akarja a meglévőket készletezni.Sajnos!
Karácsony előtti hétre igérték, hogy lesz. -
antikomcsi
veterán
válasz
antikomcsi #6624 üzenetére
Sajnos egyenlőre csak C2-es van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #6619 üzenetére
Vajon Angliában van már?....
6622: én már nem sokáig. Te?
-
KDavid17
aktív tag
válasz
antikomcsi #6619 üzenetére
nekem is jöhet
-
old gray
addikt
válasz
antikomcsi #6602 üzenetére
Én sem tudom az igazi okot, de tény, hogy elégedett vagyok a Phenom II X3-al. Olcsó AM2+ / ddr2 körítés, mellette megmaradt a cpu upgrade lehetősége, kiváló ár / teljesítmény arány. Játékokban nagyon korrekt teljesítményt nyújt.
Azért egy C3-as 965BE-t én is szívesen látnék a konfigomban.
-
old gray
addikt
válasz
antikomcsi #6597 üzenetére
Úgy, hogy "The future is fusion".
Szeretik egymást az AMD cpu és az ATI vga, ilyen egyszerű.
-
törölt tag
válasz
antikomcsi #6579 üzenetére
Ajj ugyanmár ez egy marhaság. Nézz ph-n is bármilyen tesztet és rájössz 300fölött se nagyon zabál egy átlag gép. Most egy példa amire nem mondhatnám, hogy keveset eszik-pl HD4890-es quad rendszer.[teszt]lSzámolj rá még 1 dvd-írót, meg esetleg 1 125 wattos fogyasztású procit+ hozzá azt hogy húzod. Most ez a teszt alapján kb húzás nélkül kell hogy menjen 290 wattal. Megy rá a tuning akkor is max 350 watt.
Elhiszem, hogy jól számolsz meg minden, de valószínű hogy a 600-700 wattos tápodnak pl rohadtul nem lenne értelme vagy van. 3 wayes sli-nél vagy crossfirenél talán.
-
nebancsa
senior tag
válasz
antikomcsi #6576 üzenetére
Arról viszont megfeledkezel hogy a CPU nem csak a 12V-os ágról vesz fel teljesítményt. Tehát ha a 12V-os ág tud 360W-ot akkor bőven elég a konfighoz.
-
nebancsa
senior tag
válasz
antikomcsi #6566 üzenetére
Én vitatkoznék ezen, az a 2x18A-os 12V-os ágat nem nevezném harmatosnak, elégnek kell lennie, ehhez a konfighoz, még húzva is bőven.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #6564 üzenetére
Furcsa mód HDZ965FBK4DGI.
-
beta
aktív tag
válasz
antikomcsi #6556 üzenetére
Gondolom azert irja AM2+nak mert abba is jo, C2-t is annak ismeri fel.
Nem kereskedelmi forgalombol szarmazik a proci, "tesztpeldany" kozvetlenul az AMD-tol.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #6554 üzenetére
Szerintem ezt te olyan helyen olvastad ami abból tartja fent magát hogy hülyeségeket ír.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #6541 üzenetére
955BE nem lesz C3-ból.
-
beta
aktív tag
válasz
antikomcsi #6541 üzenetére
-
Gabor970
addikt
válasz
antikomcsi #6158 üzenetére
sztem akkor I5-I7, ott tuti megvan a 4GHz.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #6156 üzenetére
100-200MHz amivel esetleg többet tudhatnak majd. Tehát a jobbaknál ha minden igaz meglehet a stabil 4GHz 1.40V körül.
Viszont az X4 955 95W már nem BE lesz.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #6154 üzenetére
First to die is Phenom II X4 910 clocked at 2.6GHz and powered with 8MB cache that will get to last order status already in Q4 2009 with last shipment planned two quarters later, Q2 2010.
Phenom II X4 925 at 2.8GHz clock and 8MB of total cache and 95W TDP will get to last order status in by late Q1 2010 and final shipments are slated for Q3 2010.
Phenom II X4 945 with 125W TDP receives final order tag in Q4 2009 and final shipments should happen in Q2 2010. The Phenom II X4 925 with 95W will continue to live beyond Q3 2010.
Phenom II X4 955 3.2GHz 125W TDP receives the last order tag in Q2 2010 and final orders are scheduled to ship two quarters after. It will be replaced in Q2 2010 with 95W version that can support the same clock.
Last but not least the Phenom II X4 965 with 140W TDP and 3.4GHz clock gets last order status in Q1 2010 and stops shipping two quarters later. It should get replaced in Q2 2010 by a 125W version.910-ről én nem is hallottam még. Legalábbis PIB verzió tuti nem létezik esetleg csak OEM. A 925 szintén zenész. Az X4 945 125W TDP már elég régóta kihalófélben van (szerencsére) és a 95W-os verzió már pár hónapja elérhető. A 955-ből csak a 125W-os verziót ütik ki és jön helyette a C3-as 95W-os. A 965 esetében hasonló a szitu csak ott 140W->125W váltás lesz. Mondjuk azt nem tudom hogy a Q2 2010 honnan jött, mert tudtommal pár héten belül jön a 125W-os kiadás.
-
Nikk
senior tag
válasz
antikomcsi #3990 üzenetére
955-öt a memóigényes cuccoknál azért sebesebb...
-
AMD X2
senior tag
válasz
antikomcsi #3928 üzenetére
Hát a 940 valahol 48k- felé remélem beáll nyár elejére és akkor elszaporodik a configokban mint a gomba !! Nagyon rendben van ez a termék a mostani CPU palettán még mindig alul van árazva .
-
g50v
csendes tag
válasz
antikomcsi #3924 üzenetére
Miért értelmetlen áron te hol találtál 955 Magyarországon?
-
AMD X2
senior tag
válasz
antikomcsi #3924 üzenetére
Sajnos az még legalább pár hétbe telik , hogy itthon lásd a boltokban ezt a CPU-t.
Ezek alapján legalább 65.000-lehet szerintem az induló ára. Persze a 940-es biztos olcsob lesz. -
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #3922 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
antikomcsi #3579 üzenetére
Nem csak Te...sokan mások is...eléggé megbízható mérő...mellé venni másik mérőt...teljesen felesleges...
-
Gyuri27
félisten
válasz
antikomcsi #3555 üzenetére
Na de nemá. Most irod, hogy tiszta sz.arok voltak a lapjaik. Ami igaz is. Valahogy az epox is ezt csinálta. Inkább legyen 3 gyártó aki gyárt normális lapot. Mint 10 és az a maradék 7 meg rosszakat gyárt. Mert utánna meg úgy lenne tálalva hogy rossz az amd proci, chipset. Holott csak a lapgyártónál nem értenek hozzá.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
antikomcsi #3555 üzenetére
Hát azért az IP35 széria nem kutya Abitéktól
-
HarryPotter
őstag
válasz
antikomcsi #3551 üzenetére
giga never again.
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #3551 üzenetére
Giga lappal még nem volt gondom, viszont asus-al, msi-vel nem egyszer.
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #3548 üzenetére
A 800-as egy "teljesen" más termék, hogy lehetne egyáltalán az alapján komoly következtetéseket levonni... és nem hiszem, hogy Oliverda alaptalanul írta volna a blogjában, azt amit.
Stabil DDR2 800@880 meg szvsz nem egy hú de nagy eredmény...
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #3548 üzenetére
Hidd el aki szívott már vele annak nem nehéz.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
antikomcsi #3542 üzenetére
Én meg úgy, hogy csak egyes típusok. Nekem a 2x1GB-osból 2.1V-on 900MHzet, 2.2V-on 960MHzet sikerült kicsikarnom stabilan, hűtetlenül. 2.3V-al lehet, hogy ment volna az 1000, de annyit nem akartam adni neki.
-
audi100td
nagyúr
válasz
antikomcsi #3542 üzenetére
A 800-as Kingmax nem egyenlő az 1066-ossal: [link]
-
old gray
addikt
válasz
antikomcsi #3430 üzenetére
Úgy tűnik ez a lapod (jól olvastam valahol, hogy ASUS?) sajátossága, tegnap kipróbáltam néhány szorzót, és a BIOS-ban a fesz. mindig a beállított érték maradt.
Konfigos: Az ACC-ről egy info: "Negative values unlocks lower power operations while higher values unlocks better overclocking." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest