- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
beta
aktív tag
en is kiprobaltam mar, meg 2 haver gepere is win7-et telepitettem, mert az jo nekik.
az en a produktivitasom biztosan csokkenne win7re atallassal, mert nem tudom az osszes regi bevalt windowsos sw-t atvinni. Szemelyes preferencia.. mindenesetre egy atlagos usernek jo a windows7 ebben biztos vagyok, dx11 miatt meg egyenesen elkerulhetetlen.
egyebkent ha megmutatom a linux desktopomat lehet hogy fapadosnak fogod erezni a win7et
-
Gabor970
addikt
gondolom van, nekem legalábbis elsö próbálkozáskor (nem pretestelt 550-est vettem, hanem csak találomra a boltból) mikor bekapcsoltam a 4 magot, és húztam kicsit, akkor leállt a gépem a gyári hütövel. Aztán gyorsan rá egy TX3, azóta nem ment 53C° fölé a kupakhö.
nfsu17: szerintem is segítene egy ügyes újrapasztázás. Nagyon vékonyan egyenletesen felkenve azt a pasztát!
-
Oliverda
titán
Ahol ez a táblázat megtalálható ott leírtam ezt is csak el kéne olvasni.
"A processzormagoknak szánt feszültség mértékét szabhatjuk meg itt. Léghűtéssel hosszabb távon a 65nm-es Phenom-ok esetében nem nagyon érdemes 1.40V fölé menni, míg az újabb 45nm-es Atlhon II és Phenom II prociknál 1.475V ez a határ."
Tehát ha izmos a hűtésed (meg a lapod is) akkor mehet neki 1.475V akár 24/7-ben is. Ugyanis az AMD ennyit ajánl maximumnak tuninghoz. Persze ez nem azt jelenti hogy 1.50V-nál már behal a CPU csak nem javasolt.
-
old gray
addikt
Ebből kb. milyen fesz az ami adható hosszútávon a procinak/lapnak?
Amit a táblázatban látsz, kb. elfogadható (bár az 1,45V CPU NB voltage nekem kissé soknak tűnik).
Időközben erősen elkezdtem gondolkozni, találtam magamnak egy használt C2-es 965BE 30k-ért. +1xk-t vajon megér a C3-as stepping? A lapom támogatja a 140W-os cpukat, de csak 4+1 fázissal van ellátva, lehet kevés lesz tuningban.
Nem egyszerű a képlet.....
-
Oliverda
titán
"A C2 és C3 rev között mi a különbség?"
Szerintem ami neked fontos különbség lehet az az, hogy a C3 jobban húzható.
"Hogyan van a kompatibilitás az AM2, AM2+, és az AM3 között?"
AM3 megy AM2+ban de visszafele már nem működik a dolog.
"Plusz magot aktiválni csak 710 és 750-es SB lehet?"
Bingo
-
antikomcsi
veterán
Teljesítményben nem hiszem, hogy felűlmúlja a mostani konfigod, maximum játékok alatt fogja azt hozni, viszont ha eladod az alkatrészeidet, (lap+proci) és veszel amd-s rendszert, maradhat jópár ezresed pluszba.
Mennyire lehet időtálló?
Tervezgethetünk mi bármit, az utolsó pillanatban is keresztbe húzhatják az addigi számításokat, és jöhet egy kis módosítás.
Mindenesetre én úgy érzem, hogy 2,5-3 évig még lesz élet AM3-ban. Valószínű amikor AM2+ -ra már nem fognak jönni procik, akkor azok AM3-ba még jók lesznek.
(#6807) Oliverda
Onnan olvasta le, és ezt mondta. Nem maradt le betű, nézd meg, ott van mind, csak nem GI, vagy GM van az FB után, hanem FG.
Kiderül, ha visszaszól Gianni.
Egyébként a kódok szerint a típus után Z965 az FB azt jelenti, hogy 125W-os, ami érdekes, mert az előzőn is az FB kód szerepel. FA lenne a 140W, de azt még csak AM2-n láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest