- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ennyiért nem nagyon kapsz jobb hűtőt, és ez még pont elég ha alapon járatod, de tuninghoz már nem az igazi. Viszont meglepően hangos, azt a 17 decibelt, ami az adataihoz van írva, már jobb, ha most elfelejted.
Egyébként elég a gyári hőcsöves hűtő is, le kell szerelni róla a gyári ventit, és egy nagyobb 8 centiset felrakni rá. Minimális "barkácsolással" megoldható, nem kell mérnöki tudás hozzá.
(#7423) RobberBaron
A foglalat az alaplapodon, és AM2+ -os. Jelenleg a legnagyobb különbség AM2+ és AM3 között valóban a memória. Később az ú procik már csak ddr3-as támogatással fognak jönni, így AM2+ -ba biztosan nem lesznek jók.
Jelenleg azonban mindkét proci amit kérdeztél megy a lapodban ddr2 támogatással. És, ahogy mondta a kolléga helyesen, mindkét cpu AM3-as tokozású.
Ha nem szeretnék a biosban babrálni, akkor én a 965-ös verziót választanám, mert annak magasabb a számozása.
-
antikomcsi
veterán
Akkor én a magasabb órajelet, és az L3-at választanám, vagyis egy pII 550-est. Abból is BE-t. (22-23K)
Ha semmit nem csinálsz, csak egyel följebb álítod a szorzót, az még nem tuning, és hozzájutottál pár MHz-hez. Később amikor már megbarátkozol a rendszereddel, esetleg megpróbálod majd bekapcsolni az ACC-t, még lehet kellemes meglepetésben részed.
-
antikomcsi
veterán
Ha biztosra akarsz menni, akkor akár itt a PH-n is találsz tesztelt procit. Most is van az aprón 24K-ért phenom II 550-es, amiben megy a 4 mag 3,7GHz/1.4V-on.
Ilyenen is érdemes lehet gondolkodni.
Tápból érdemes lehet kipróbálni egy CHICONY Hipro 580W-os darabot is. Én egyszer használtam a kistestvérét, és elég korrekt volt.
A giga amit kinéztél, az adott konfigot még viszi, de szerintem erősebb tuninghoz, és egy éhesebb vga-hoz már kevés lenne hosszú távon, vagy határeset. A 12V-os ága "csak" 360W-ot tud összesen. Bár igazából ez papírforma szerint bőven elég, a gyakorlatban, én mégis szívtam hasonló tudású asus táppal, pedig jónak kellet volna lennie. De a 2db. 18A-es ág nem bírta a gyűrődést. Giga tápok közül én az odin családot részesítem előnybe, persze "kisebb" konfigokat raktam össze superb 460-asokkal és azok azóta is tökéletesek.
Viszont szerintem úgy spórolj, hogy a memóriákat rögtön párba tudd bele megvenni, és ne külön-külön.
-
CHIPman
nagyúr
A 4850-et válaszd, valamint a tápból mondanám a Corsair CX400-at vagy a VX/HX450-et. Hát, a proci necces, mert az X4 630 ugye 4 magos, de alacsonyabb órajelű és L3 nélküli, az 2 550BE pedig megkockáztatható, hogy 4 magos, de ha nem, akkor csak 2, viszont magas órajellel. A felbontás milyen lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest