- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
Gaboman #27116 üzenetére
Én tényleg nem tudok neked olyat tutira mondani, ami jó. Nekem ez az Arctic eddig bevált (régebben is volt Artic ventilátorom és teljesen elégedett voltam vele). Van ebből a márkából 12 cm-es PWM-es ház ventilátor, ami kb. 1400-at pörög és nincs horror ára. Kb. olyan 8 euró környékén láttam, ami szerintem nem vészes ár
.
Esetleg próbálj ilyet keresni (csak ennyi a neve, ha jól emlékszem: Arctic F12 PWM)
.
-
jambiyya
őstag
válasz
Gaboman #27116 üzenetére
Szerintem is legyen PWM-es, 2000-nél nem magasabb max fordulattal (vagy gyorsabb, ha nagyon kell a lég, de akkor hangosabb is lesz). Én tuti nem vennék sokezres ventit, anno egy xilence márkájú mellé tettem a voksom ami azóta is hangtalanul teszi a dolgát.
Meg persze vannak 14-esek, amiken a 12-eseknek megfelelő felfogatási pontok vannak, de ilyet még nem próbáltam. -
Ventur@
senior tag
válasz
Gaboman #27114 üzenetére
Üdv!
Igaz nekem nem Hyper 212-es van, hanem TX2, de egy hete adta meg magát a ventilátor és lecseréltem egy Arctic F9 PWM-re. 1800 Ft-ot kértek érte és ugyanolyan csendes maradt a gép. Még a nagy meleget is szépen bírja
.
Ha a 212-n 12 cm-es ventilátor van, akkor szerintem nézhetsz rá bármilyen 12-es ventilátort. Lényeg, hogy ha lehet PWM-es legyen. Nekem az Arctic bevált és nem bántam meg
.
De majd jön úgy is nálam okosabb és mond jobbat, szóval én csak a saját tapasztalatomat írtam le
.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Gaboman #26122 üzenetére
Üdv!
3.8-on processzorteszt (Prime, AIDA, stb.) alatt 190W-ot evett konnektor felől. De ebben az egész gép benne volt. Játék alatt (Mirrors Edge /ez volt fent amikor mértem/) egy 7770-es kártyával 160-220 között ugrált.
A tápod 12V-os ága egyben van és kicsit több 400W-ot le tud adni. Bőven elég lesz. -
apollo12
veterán
válasz
Gaboman #20432 üzenetére
hát egyszerű, az asrock UCC módot enablera rakod, és ha a win betölt és nincs furcsa anomália akkor előfordulhat hogy stabil.
stabilitást IBT tesztel tudod megnézni vagy prime 95 64bit
ha tesztelés közben elszáll akkor adni kell kis plusz feszt,vagy a turbo módot deaktiválni kell
pl ismerősömnek mind a 6mag 1.32volton stabil a 2.8ghz en turbo off
1,475 megy 3.6ghz et
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Gaboman #19210 üzenetére
Ez a proci a rosseb tudja minek is számít inkább, mert csak 4 mag (oldás nélkül), viszont nem Deneb, hanem Thuban.
Tegnap építettem én is be a gépbe, szerencsére az enyémnek jó a +2 mag is.Az alaplapodnak tudnia kell szabályozni a ventillátor fordulatszámát.
szerk.: adatlapodból nem derült ki, hogy milyen a deszka
-
antikomcsi
veterán
válasz
Gaboman #6800 üzenetére
Pont Vele beszéltem, és Ő mondta, hogy csak ilyen van:
HDZ965FBFG BOX
Ezt viszont nem tudom értelmezni.
Cserébe már most is átvehetném.
Megkértem, nézze meg mégegyszer azt a feliratot, és ha lehet a procin is, ne csak a dobozon.
(#6803) D1Rect
Nincs igazán jelentősége, inkább a lap többi része, és a bios a fontos szerintem. A tuning ugyan úgy megy nforce chippel is, vagy más amd chippel. Ha szeretnél plusz magot aktiválni, akkor arra kell figyelni, hogy a déli híd 710-es, vagy 750-es legyen. Az északi lehet 790gx, vagy 785g is példáúl, ugyan olyan jók. (Szerintem)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest