- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Gorneck #9630 üzenetére
Mivel most egy FX5000-et kergetek 4 maggal és L3-mal, valamint a Giga 770-UD3 rev 2.0 eleve félremér 10-15°-ot, elégedett lehetek azzal, ha CPU hőfoknak Idle 40°-ot, játékok alatt meg 52°-ot ír gyári hűtéssel.
Pero! A 720-as nem mondhatni, hanem valóban DENEB. Ha UnLock, ha nem.
-
Integra
titán
válasz
Gorneck #9522 üzenetére
passzívban gondolkodom én is alapvetően hozzá, elég a 2db 120as venti, kersztűl fújja gyönyörűen.
a memória kezeléstől tartok amit írtam, hogy ha bővítem és nem tudná, vagyis lebutítaná az 1333-as ramot 1066-ra ha 4 modult használok benne. de a c3 remélhetőleg nem teszi ezt, ott nem láttam ezt a kitételt.
a mini ninja anyáméknak elviszik a c2q 6600-at. talán az enyémet is, de valszeg egy teljes méretűt tennék rá.
de ha neked fent van, ez azt jelenti, hogy a ninja am3-hoz is jó.
csekkdisz
itt azért nem a sajátjával fogja le, ahogy írja. -
Thrawn
félisten
válasz
Gorneck #9081 üzenetére
Azt csiripelik, hogy 890FX-ből csak ATX lapok lesznek, szóval a Gene egyelőre csak az én fantáziámban létezik. Asus lapból meg eddig is csak a csúcs vagy csúcsközeli lapokat volt szabad/érdemes megvenni, azokkal jóval kevesebb nyűg van. A többit nevezhetjük büntetésnek
Sebaj, amíg várok addigra kiteszteled az MSI-t és talán beesik még pár jelölt. Az SB850-ről vannak HDD/SSD tesztek, Oliverda linkelte is őket már valahol -
Calibos
addikt
Régen hallottalak pozitívan nyilatkozni Amd-ről, ha egy Inteles ezt mondja akkor akkora gáz nem lehet
Vagy csak megkönnyebbültél hogy trónfosztásra nem került sor?[link] nálam itt kivágta a biztosítékot, ki az a hülye aki elhiszi hogy egy 60ezres procinak a dupla annyiba kerülőt le kéne gyűrnie
-
törölt tag
Az ilyeneknél OK. De egy glatt grafikonnál...
-
Oliverda
titán
Na jó, de ez nem úgy fest mint egy sima mazai post code kijelző.
AMD Phenom II X4 940 (3GHz) outperforms Intel QX9770 (3.2GHz) in 3Dmark Vantage; lost 9% to core i7
Kíváncsi leszek hogy ez igaz-e...
-
-
Bluegene
addikt
ez van, én mondjuk úgy tolom hogy ha 10 alkalomból bekapcsolom abból 8szor netezés, a gép defaulton van, 1,2ghz-en ill 2,5 ghz-en de inkább előbbi, ha meg 2szer játszok bemegyek a biosba nyomok egy elmentett tunningbeállítást 3,6ghz-en azt kész nincs fogyasztás a netezés alatt ennyi(sőt soxor a 3,6giga se kell, Redalert3, Fallout3, ME...stb ezekhez nem kell, de a Crysis, FC2 előtt felnyomom szal), valószínűleg ha 3 ghzes négymagosom lenne akkor is csak ritkán tlnám fel 4 gigára, GTA4, Crysis-hoz elkél egyébként felesleges, illetve ha kezd elavulni, netezéshez kis gépigényű játékhoz felesleges 4 gigán járatni szvsz úgy tényleg tönkremehet idő előtt
szal nagyon ritkán van feltunningolva, csak ha feltétlenül szükséges, így kell
-
Oliverda
titán
3GHz 1.35V az alap és >=125W a fogyasztás. Erre +33% órajel és +11% feszültség, akkor számold ki hogy mennyit ehet így.
"Tartós "deneb" felhasználó"
Egy egyelőre fiktív fogalomról beszélsz.
Amúgy a SOI jobban viseli a magasabb feszeket mint a HKMG, tehát attól nem kell félni hogy sokkal korábban bedobná ettől a törölközőt.
-
csatahajós
senior tag
Baromság? Mester, nézd már meg azt a grafikont rendesen! Nem mondtam egy szóval sem, hogy szar,de hogy itt nem hozott semmit, nullát, zérót az elég egyértelmű. Ezen nincs mit vitatkozni szerintem. Vűgom, hogy szerveres feladatokban ill tömörítésben miegymás,odaver, de az 256k L2 itt nayon megbosszulja magát. Egyébként meg ki volt tévve a smiley és offba volt tévve, szóval azt hittem h leesik h félviccesen mondtam...
-
Oliverda
titán
Következő héten ha minden igaz.
Tömörítésben, és 4+ magot kihasználni képes alkalmazásokban egyértelmű a fölénye. Munkára, például 3D tervezésre, Photoshop-hoz remek. Viszont egy átlag júzernek aki havonta betömörít mondjuk 5 filmet, megcsinál pár tömörített állományt WinRAR-ral annak szerintem totál mindegy hogy 10-20-30 másodperccel hamarabb végez a feladattal vagy sem. Az ilyen felhasználónak szvsz nem éri meg... mármint a napelem és a jelenlegi költségvonzata.
-
Oliverda
titán
Nem olvastam a kommenteket. Szerintem rendben van a teszt csak tisztában kell lenni pár dologgal és helyén kell kezelni az eredményeket.
Hát azért akad ezeknél is elég sok beállítási lehetőség csak nem FSB, VCore, és társaik.
Ja, amúgy a chipkészlet az nForce Professional 3600, ami a desktop nForce 570 SLI chip megfelelője.
Atocha: Látom te csak a képekig jutottál el (vagy még addig sem). Számítottam ilyen borzasztóan okos kommentekre. Engem általában a hülyeség keserít el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest