- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz
JHONNY 79 #7927 üzenetére
Tudom, nem egy procit tettem már ki és be.
Azt a fület, mindig bekattintom a bekattintandó helyre.Azért kérdezem, mert félek, hogyha amikor megveszem a TX3-at és berakom, nehogy a régi hűtő kivételénél rongálódjanak a CPU lábai. Eddigi kivéteknél nem károsodott.
Lehet, hogy azért jön ki a cooler-rel együtt, mert túl sok pasztát tettem rá és vakuum keletkezik a proci és hűtője között? (ez érdekes lenne, mert nagyon kevés pasztát használtam)
-
antikomcsi
veterán
válasz
JHONNY 79 #6995 üzenetére
Szerintem Magad is kipróbálhatod majd. Mert ha 1333/cl7-es ramot veszel nagyon pechesnek kell lenned, hogy az ne vigye az 1600-at cl8-as időzítéssel. Másrészt nem biztos, hogy nagyon sokat jelentene Neked a memória magas órajele. Én úgy tapasztaltam, hogy még az időzítés sem annyira fontos, inkább mennyiség legyen bőven, amennyi kell.
Ez persze nem igaz everestre, és egyéb mérő programokra, de játékok alatt nekem ez a személyes tapasztalatom.
A proci órajele legyen elegendő az adott vga meghajtásához, és inkább legyen mellé 4 giga "lassu" ram, mint 2 giga szélvész gyors.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest