- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ilyen extrém külsö hömérsékletek mellett nagyon kevés az a légmozgáz, amit az a 2 venti csinál.
Ráadásul nem tudni, a kábelek mennyire rendezettek, mert azok is sokat levesznek a légáramlatból.
Vedd le a gép oldalát, sokat segít.
Nekem is le van véve, pedig nekem a gépben minden vízzel van hütve.
-
CsíkosMókus
aktív tag
Jobban járnál, ha leállítanád a szellőztetőventiket, és levennéd az oldalát.
Most mindenki más azt fogja erre mondani, hogy ez butaság, de próbáld ki.
Nálam egy Chieftec ház van, jó a szellőzése (relatíve), de ha leveszem az oldalát simán szellőzés nélkül, terhelve 5 fokkal kevesebb a processzor legalább. -
grimetime
tag
-
Madmax81
aktív tag
Hali
Ha jó és olcsó hűtőt keresel akkor Arctic Cooling Freezer Xtreme
-
ADAM1337
nagyúr
ultra 120 ext
vagy esetleg Mugen 2 -
antikomcsi
veterán
Azért nem mindenben.
945 belemegy am2-be, és am3-ba, és ddr2+ddr3. 940, csak ddr2, és nem megy am3-as deszkákban. Viszont a stepping nem változott, így ugyan azt tudják nagy álltalánosságban tuningban is. Mint ahogy a PH-s teszt mutatja.
Az mindenesetre látszik, hogy nem éri meg 955-öt vennie annak akinek 940-e van, mert ugyan azt tudják.
-
LordDarkness
aktív tag
Közben úgynézki hogy lesz egy jó üzletem az alaplap memó proci hármasra igymár biztos hogy am3 lesz belőle a proci 720 lesz a memó meg ocz plat. sajna nemtaláltam AMD Edition de ha valaki tud azt jelleze már priviben köszi előre is .Egy nagyon nagy dilema előtt állok nevezetesen az alaplap de ezt már nem merem itt kitárgyalni még a végén megnyúznak,hogy sokat kérdezősködöm!
Szóval Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Joshi
titán
A 4 mag kihasználása már régóta működik egyes játékoknál, de mivel még mindig inkább a grafikus processzorra támaszkodnak a játékok így többnyire elég a magas órajelű 2 magos CPU is. Sok új játéknál használatba van mind a 4 mag csak éppen a kihasználtság 30-40% magonként, míg egy 2 magos procinál 80-90%-ot is elérheti.
Végül is, így értendő a "nem használja ki a 4 magot" jelző. -
LordDarkness
aktív tag
-
Nikk
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest