- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
-
antikomcsi
veterán
válasz
Gyuri27 #3558 üzenetére
Azért a Fatal1ty AN8-AN9 nem volt rossz deszka, csak sajan ott be is fejezték. Hiába jött ki új chipset, egyszerűen nem építettek köré. Fel nem fogom, hogy miért nem adtak ki amd790 chipes lapot amikor még lehetett volna. Jó kis lapjai voltak az abitnak, csak míg intel alá ontották a lapokat, az amd-s vonalról megfeledkeztek. Pedíg én sokáig reménykedtem, hogy jön majd az AN10 fatál, de soha nem jött, mindössze egy darab amd770-es lapot tudtak produkálni, de arról nem ejtenék inkább szót.
(#3577) Oliverda
Meglepő, de elég pontos az a zalman mérő, leelenőriztem.
-
old gray
addikt
válasz
Gyuri27 #2648 üzenetére
Lefoglalok vmit? Miről beszélsz? Egy linket dobhatnál. Engem nem szolgálnak ki vagy soha többet nem rendelek onnan, mert ilyen kiszolgálásra nem vágyom (ha nevezhető annak) -> u.az az eredmény. Te persze lehet fedhetetlen vagy, én ezt nem tudom, nem is érdekel, ennek ellenére veled nem térek vissza a témára, ha nem haragszol mert egyszerűen nincs közöd az egészhez. Nagyvonalakban... téma lezárva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest