- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
MasterDeeJay #82399 üzenetére
Rendben.
Sikeres beszerzést hozzá. -
-
Hosssszu
őstag
válasz
MasterDeeJay #82396 üzenetére
Hali!
Nekem van egy fölös tápom, sőt talán egy akksi is akad.
Budapesten belül, nekem kényelmes helyen és időpontban ingyen odaadom. -
válasz
jokeph #82394 üzenetére
Igaz, keresek valamit. Van is 1+2gb ddr2-esem.
Gondban vagyok kissé, esetleg nem tudja valaki hogyan köthetem be a töltőt T60-nál ?
Csak kölcsön tápom volt pár perc próbára, a Dell és HP hasonló de nem megy bele. Így maradna a drótos megoldás, rakás 19-20v-os tápom van de pont nincs már meg az ibm féle.
Próbáltam hogy két kábellel a belső palástot (+) és a külsőt bekötni (-) de meg se nyikkan, aztán a pin-t(+-ra) és a külső palástot(--ra) de semmi. Vagy a pin és a belsőre is + kell? -
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #82392 üzenetére
-
válasz
benedekco #82389 üzenetére
Ez egy nagy teszt része, végigteszteltem a Socket7/SS7 procikat. K5- től a K6-III- ig. K6-III- al egy kicsit jobban megy
A tesztsor Win98SE alatt ment, amiatt nincs GPUz, mert ott nem fut, nem indul. A teljes az egy monumentális teszt, ritka procikkal is, olvasd el ha van kedved.
Van benne egy XP alatti teszt, abban fut a GPUz.
A 9800Pro meg azért, mert az hoz legtöbb pontot, meg hát mé ne'
Egy alaplappal lett tesztelve, nem attól függ, itt pld kiírta a szorzót. -
-
OVERCLOCKING SOCKET A DURON/THUNDERBIRD
Athlon XP, Bridge configurations
AMD Athlon (Thunderbird)
and Duron overclocking#Athlon #Thunderbird #tuning
Kinéztem megint egy lapot eBay-en, de horror áron van minden jó.
-
válasz
DarthSun #82388 üzenetére
Elég beteg kombó a 9800Pro egy P54c mellé
Leglább mmx-es lenne a proci! Ráadásul az MVP3 az a K6 sorozatnak fekszik leginkább, vagyis a K6-2eseknek.
Gyárilag mi ez 166-os? Érdekes még számomra, hogy a CPU-z nem tudja megmondani a szorzót meg az alap órajelet. Ez alaplap specifikus?
Nem is értettem miért nincs GPU-z, de gondolom a hangsúly a cpu húzáson volt.Amúgy ezek a tesztek nem futnak jobban egy DX5-6-os kártyával, valami TNT magasságúval?
-
válasz
KROK640 #82374 üzenetére
& DarthSun:
32 MB-os GF2 GTS volt Hardveraprón tán 1-1,5 hónapja, 5k-ért. Ráadásul egy gyönyörű darab. El is vitték, már sajnálom, hogy nem csaptam le rá azonnal. Amúgy is kéne egy 32 MB-os GTS, mert a Radeon DDR 32 MB ellen úgy lenne igazságos tesztelni. Mondjuk ráér, csak ezek már tényleg nem lesznek olcsóbbak.
-
-
arn
félisten
megvan vkinek a 3dmark99 (nem max) verzio? link is jo
-
KROK640
nagyúr
válasz
balintka #82363 üzenetére
Jah, annyiért találtam én is helyben egy lejárt hirdetést.
A mai VGA árak mellett filléres tétel, persze ha azt nézzük milyen régi és elavult 1-2000ft is sok lenne értük.
Bár a GTS ritka volt mindig a 6000ft-ot korrektnek érzem érte (pláne hogy majdnem 20 ezres ajánlat is jött a GeF3-asomra). De az előbbi analógiából kiindulva még a 10 ezer sem túl sok érte. -
zotyesz66
őstag
Mert az R360 (9800XT) chipes. Csak csökkentett órajellel.
-
válasz
DarthSun #82365 üzenetére
Ha a feature set fontosabb, mint a sebesseg, akkor a GeForce 6200 -bol is akad olyan, ami 2x/4x kepes.
Anno PowerMacba kimondottan vadasztuk a PNY 6200-as tipusat. Ugyan nem volt egy erogep, de az Fx szeriaval szemben tud valodi OpenGL 2.x-t (a GeForce Fx valojaban csak 1.5-ot tud, SW-s rasegitessel megy neki a 2.1), igy megjelent minden OpenGL 2.0-t hasznalo effekt, amit a desktop compositor nyujtott.
-
válasz
FoxiestFox #82368 üzenetére
A Medion 9600TX- em viszont 2 bevágásos.
-
válasz
DarthSun #82239 üzenetére
X99 folytatás
Nemsokára procicsere(aztán már nem cserélem vissza), mivel ki kell próbálnom az érkezőt, előtte a 2609- el lett 2 méréssor, 2 kártya, 2 oprendszer, valamennyi viszonyítási pontot azért adnak hogy a nagyobb CPU mennyit képes majd plusszolni.Lemérve :
E5-2609v3/1.9GHz/nV8600GTS/Win10/64 Enterprise
E5-2609v3/1.9GHz/nV6600GT/WinXP/32 Pro SP3Táblázat itt, ide kerül majd a többi méréssor is.
-
-
-
válasz
Fred23 #82350 üzenetére
A GF2 GTS ritka és drága, az MX- ek még viszonylag olcsók, bár nem néztem mostanában. Aki nem tart időrendet, annak a GeF4Ti4200 gazdaságosabb és gyorsabb. Már az FX5700/5900 is ritkul, de ha megcsíphető, akkor kicsit gyorsabbak a Ti4200- nál is.
(#82358) arn : Működő 9700Pro elég ritka lehet már, a 9800Pro még talán kifogható, utóbbi természetesen megy BX lapban - teszteltem - , BX- ben szinte minden megy.
Korábbi lapban is megy - SS7 - , és 775 AGP lappal is jól működik, jó nagy az átfogása. -
arn
félisten
válasz
FoxiestFox #82354 üzenetére
Akkor rakj bele egy 9700prot. Az meg elmegy bxben, talan a 9800pro is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #82348 üzenetére
Mondjuk az, hogy már Bios alatt is el van csúszva a kép nekem nem driver problémára hanem inkább gyári hibára utal. Kehet ki sem kellett volna bontsad
-
válasz
MasterDeeJay #82351 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert van pár oldschool Thinkpad, amiben ilyen (vagy ilyesmi) gpu van, és tűnődtem rajta hogy esetleg beszerzek egyet, nézegetni a Metal játékokat.
T21-ben S3 Savage IX8
T22-ben S3 Savage IX8+
T23-ban S3 SuperSavage IX/C
Az első kettő 8 megás, az utolsó 16. -
-
válasz
FoxiestFox #82352 üzenetére
Teljesítményét nézve nagyjából arányos a konfigba a 9000 Pro, viszont 2002-es, és én tuti 2000-ből vagy 2001-ből való VGA-t tennék bele. Persze nem mindenki időrendezik egyformán.
-
-
válasz
FoxiestFox #82349 üzenetére
Stimmel az állítás leszámítva a normális sebességet. Nem tudom proci mennyire számít. Abból amd a8 6600k lenne hozzá.
-
válasz
MasterDeeJay #82348 üzenetére
Képes metal apis játékokat játszani xga felbontáson normális sebességgel 98/xp alatt?
-
válasz
KROK640 #82347 üzenetére
Rakás kaka az egész, notebookokban volt. Érdekessége hogy integrált ramja van és a leggyengébb kártya ami támogat Metal api-t. Ebayen vettem új dobozos bontatlant. De nem mertem kibontatni
régi gépbe még nem raktam de ha van hozzá xp driver akkor lehet felrakok egy win7 32bitet az fm2-es gépre azzal használható lehet talán.
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #82346 üzenetére
Még sosem láttam ilyen kártyát, mindig csak hallottam róla
Ellenben nagyon "érdekes" a 39211MHZ-es GPU default clock, és a 35GHZ-es memória is megért egy elismerős füttyentést
-
Előszedtem és kibontottam a vadi új dobozos s3 savage ix-et metal apihoz. Gondoltam találok xp x64 bit drivert bár nem sikerült.
Hát ebből normális képet nem sikerül kicsalni. Felbontás 1600x1200 ig állítható de levágja a kép szélét már biosban is, kijelzőn egy nagy büdös feketeseg van a levágott részeken. -
KROK640
nagyúr
válasz
FoxiestFox #82328 üzenetére
Durva kis gép, bár nekem a Ti4200 kissé újnak tűnik hozzá ... Valami jó kis GeF2-vel gondolnám autentikusnak
-
KROK640
nagyúr
válasz
FoxiestFox #82323 üzenetére
Ikarus 55 Faros és SD RAMok ...
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #82313 üzenetére
Hát nem tudom ki lesz ennek a célközönsége, de max valami nagyinak recepteket nézegetni meg esetleg skypeolni, vagy amit még eltudnék képzelni 5-6-7 éves gyereknek nyomkodni, hogy szokja, hogy milyen egy számítógép.
-
-
válasz
FoxiestFox #82339 üzenetére
A mai "hasznalhatosagon" sokat segit, hogy van WiFi/Ethernet de akar ZIP is hozza. Bamulatos, hogy anno mennyire vekony volt ez a gep, a tobbi korabeli modelhez kepest.
A CD-ben megfolyt az akkucella, azt kivettem (nyilvan a toltest mar nem tartja/tartotta). A drive egyebkent "discmannam" is hasznalhato volt onalloan. Van rajta jack kimenet, hangeroallito es play/pause/stop/prev track/next track gomb is.
A gep akkujan nem latszik semmi meg, de a toltest az sem tartja. -
válasz
DarthSun #82330 üzenetére
Ezek a 2011-XP pár is "edge case" amit csak pár elvetemült próbálgat. Ez a 8 biteseknél is így van. Egy C64, Speccy vagy akár BBC Micro is jól dokumentált, sok szoftver elérhető. Még a bővítőkártyák, pl. egy REU is. De amikor valami helyi utángyártott cuccot talál az ember, akkor lehet tippelgetni fél információk, cikkben megemlítések alapján.
Aztán sokszor átértékeli magában az ember a dolgokat miután olvasgat kicsit. Sokszor dicsértem már nektek az Amigát. Amit nem tudom írtam-e, hogy az Apple II tudása már 87-ben mennyire megközelítette azt. Persze brute force módon közelítették meg a dolgot, mert mindent CPU-ból kellett megoldania, de a grafikai és hang képességei partiban voltak. Ha az alap gépeket nézzük, akkor kompenzálta az A2000 lassabb procijához képest a cca. 2-3x gyorsabb 68020-as. Ha az árat is nézzük, akkor az Amigát szépen ki lehetett stafírungozni, erős turbókártyával mindennel ismét átvette a vezetést. Amit még így utólag lehet látni, hogy ezen a ponton kellett volna a Commodore-nak nagyon gyorsan a lovak közé csapni a fejlesztéssel, hogy a még meglévő előnyük megtartsák.
-
Állat kis gép. Remélem egyszer nekem is lesz.
A 90-es évek egyik legjobb laptop billzete, az enyém alig használt állapotú volt, még egy kis munkára is befogtam, amit meg tudtam csinálni Word 2.0-ban. Floppyn vettem ki a fájlokat, és USB floppyn tettem rá a céges gépre.
Van egy 380ED-m is, fedlaptól eltekintve szintén patika, imádom a billzetet abban is.
Mondjuk a kedvencem (bár a billzet gyengébb):
-
Igen, TFT-s. A ketto vesen kivul, oda kellett adni erte az osszes rokonod vesejet is
. Megy a floppy, az LPT-s ZIP es a PCMCIA CD is. Van hozza PCMCIA modem, PCMCIA LAN es WiFi (802.11b) is, meg bele tudom dugni a szinten PCMCIA-s regi Toshiba fenykepezot is. Az abban levo 2 MByteos SmartMedia kartyarol meg bootolninis tud ugy
Sajna Ethernetrol nem bootol, sem a PCMCIA-s CD-rol se, de itt a ZIP volt anno a "telepito media". DOS-os bootfloppyn volt ZIP support, 2 db ZIP-en meg a szoftverek es a Windows 95 meg az Office meg az osszes driver.
Szoval, megvan a komplett pakk, mukodokepesen. Maximum egy donor peldany kene a csavarok potlasara, meg rosszalkodik a trackpoint gombja es nehany betu nehezen mukodik.
-
-
Hat, ezt egyszeruen nem ertem. Volt egy csomo reboot mielott ide irtam volna, de semmi es sehogy nem vezetett eredmenyre. Ezert, leprobalni a driveot, telepitettem partitionmagicet, kisebbre huztam a driveot, csinaltam 2 uj particiot (1 aktiv FAT16-ot es egy extended-logikia masik FAT16-ot), majd ahogy visszabootoltam XP-be, hogy atmasojam a DOS-t es a DOS drivert a masik particiokra, egyszercsak megjelent... Ki erti ezt.
-
Sikerult eloasni minden adaptert es vackot az oreg Thinkpadhez. Emlekeim szerint ennek a "1969-108" tipusu drivenak mennie kellene XP alatt (legalabbis, mintha korabban ment volna), viszont most szinte semmi. Ha bedugom a PCMCIA kartyat, az eszkozkezelo eszreveszi az "IBM hordozható PCMCIA CD-ROM-meghajtó"-t, de a "SCSI" vezerlon kivul mas eszkoz nem jon letre. Egyszeruen nem ertem mi a baja lehet. A drive egyebkent latszolag mukodik, tehat ha beteszem a PCWORLD lemezt, akkor megforgatja, ha beteszek egy Audio CD-t es bedugok egy fulest, akkor azt rendben lejatsza.
Tudom, nem kicsit tokonszuras ezen a vason (P120, 72 MByte RAM, 4 GB HDD) de amig aktiv szolgalatban volt, XP volt szukseges a vasutmodelles vackokhoz.
-
válasz
tzoli79 #82329 üzenetére
Köszi. Azért Radeon 9000, mert közelebb áll korban a gép hardvereinek átlagéveihez, mint a Gef 4, úgyhogy az fel is van téve apróra, de úgy tűnik, mégis meg kellene tartani mert normálisabban együttműködik ezzel a konfiggal, mint a 9000. Pedig a Gef4 szerintem már inkább P4-ekhez jobb választás, vagy Athlon XP, ilyesmi.
A többi kérdésed felett elsiklottam.
Nincs fent külön DOS, csak az ami a Win98-cal felmászik.Univbe-t pedig nem használok, azt sem tudom, hogy kell.
-
válasz
frescho #82327 üzenetére
Igen találtam dokut, de kellett egy darabig Guglizgatni. Aztán meg nem teljesen értettem a leírást, ami persze utólag megint egyszerű. Mondjuk azt azért érdekesnek találtam hogy a magánember által megírt X99 XP driverek meglettek, viszont megvalósult projectnek nyomát sem találtam a neten. Bár már kezdem kapizsgálni, ez is egy olyan vonal, mely nagyon kevés embert érdekel. Ha X99, akkor modern cuccokhoz használjuk az erejét, ez lehet a legtöbb gondolat. Gondolom a retro overkill megközelítésre, meghökkenés, és azt gondolják magukban - jólvan fiam, leülhetsz 1- es. Látszik a gyorsblogból is, viszonylag sok lekérés, 0 hozzászólás...vagy csak személyszerint utálnak...nemtom végülis.
A mondákból biztos nehéz kitalálnod, de azért szakmailag jobban értesz hozzá. Én is úgy vagyok hogy az esetleges nehézségek ellenére élvezem a retrozást, másképp nem is lehet az ilyet sztem, csak a hobbiszintű érdeklődés hozza meg a kitartást, sikert.
-
tzoli79
tag
válasz
FoxiestFox #82328 üzenetére
Gratulálok hozzá, igazán jó gép. Miért a radeon?
-
-
válasz
DarthSun #82324 üzenetére
Na ja, csak PC-hez találsz dokumentációt. Pl. a csomagszerkesztéshez biztos lehet szoftvert meg valami leírást találni. Amikor mondjuk egy Apple II europlus frankofón átalakítása van az asztalon ami a korai II átalakításának valamelyik helyi nagykeres átberhelése, na akkor mehet a vakaródzás és kapcsolási rajz nézegetés. Térképes hasonlattal, ha el is tévedsz legalább valami régi térképet elő lehet túrni, a másiknál meg valami monda szerűségből kéne kitalálni, hogy mist a kerekerdő melyik szegletében megy a rohangálás. Ja és mielőtt panasznak venné valaki, én így szoktam leszállni és még élvezem is.
-
tzoli79
tag
válasz
FoxiestFox #82317 üzenetére
Milyen p3-as gép, alaplap, chipset?
Külön DOS-t is telepítettél rá? Én is pakoltam retrózás céljából össze egy p3-ast 440bx chipsetes alaplappal, sblive 5.1, p3- 1000mhz procival amit sajnos nem tudok ki használni mert a 133mhz fsb-t nem támogatja az alaplap így sajnos 750mhz-en ketyeg. Ha van dos-od az univbe drivert, hogy oldod meg, egyes játékoknak sajnos kell. -
-
válasz
FoxiestFox #82314 üzenetére
Az ember nem racionális szempontok szerint retrózik - jól mefogalmaztad, ugyanígy érzem.
#82317 : szép gép, jól megépítve, jól kéne menni a Voodoo- knak is, lehet tényleg villanyügyi gond van akkor a házban.
#82323 : Ó, egy kis Fluid, jól penget ? Én nagyon megvagyok elégedve az Eris- el, ahogy a hangfalasban mondták, szebben szól mint a valóság.(#82320) frescho : a bekötött szemmel kb menne is, amit sokszor betanultam, értek hozzá. A nem művelt dolgokkal, még ha egyszerűek is utólag, azért PC- n is el lehet tévedni az erdőben. Most a csomagszerkesztéssel voltam így, ha már tudja az ember mit-miért-hogyan akkor egyszerű, előtte meg...hát ezt nembiztos hogy én meg tudom csinálni...
-
-
törölt tag
válasz
Az milyen billentyűzet ?
-
Delta szervertáppal is csinálja.
Kihúztam a szobában minden mást az összes konnektorból, a konyhában kihúztam a hűtőt is.
Egyedüli fogyasztóként is fennáll a jelenség.Még egy szünetmentessel meg fogom nézni, mert simán lehet, hogy egyszerűen ilyen ratyi áram jön be a lakásba, de ha az sem válik be, lőnöm kell egy másik alaplapot tesztelésre.
-
válasz
Áhh ez még nem retró ahol igazán ultra fokozaton lehet szopni. Ez sima PC amire van program és át is tudod lapátolni egyszerűen na és még tippeket is kaphatsz, hogy milyen irányban érdemes futni az erdőben.
Nah egy itthon nem igazán elterjedt, amúgyis ritka gépnél már bekötött szemmel csinálhatod. Erősen hiányos térképek alapján rohngálsz összevissza a faerdőben azon filózva, hogy a valahonnan összevakart progit milyen módon fogod felvarázsolni a gépre.
-
válasz
fatpingvin #82316 üzenetére
Szinte bárki consumer mindsettel.
Az enyémek egy része is szinte kukaszökevény vagy párezres tétel.
Ma sokaknak egy C2D noti már szemét.
Tökéletes állapotú T41-em is van kidobásra váró pakkból még vagy 5 évvel ezelőttről. -
fatpingvin
addikt
válasz
pofás masina, van ebben minden
-
Kb.
Én ultra fokozaton szopok, mert nagyon elszoktam tőle, a modern pc-m két éve vettem, előtte sok évig csak laptopom volt, most is csak ez a PIII és a Ryzen gép van, mint PC.
De amúgy hálás dolog a sok buktató mellett, belenézni a gépbe és minden alkatrész olyan amilyet akartam, ahogy ott sorakoznak.
Na jó, az AMD venti mókás, illetve a Live még nem az arany csatis, de minden más kb készen van.
-
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #82297 üzenetére
ki a f*szom dob ki egy ilyen szép állapotban lévő T60-ast??
-
arn
félisten
válasz
FoxiestFox #82314 üzenetére
Szigoruan veve a retrozas onszopatasok sorozata, amit a legtobb ember mar reg elfelejtett, mi meg tippeket adunk egymasnak hogy faj jobban. Jo kis swinger club
-
Pontosan.
Racionális szempontból amúgy sincs semmi értelme 3dfx fost tartani, hisz a glide zseniálisan emulálható modern rendszereken is, sima directx-re pedig szinte minden más 3d gyorsító jobb választás.
Az ember nem racionális szempontok szerint retrózik, legalábbis én nem.
A kritériumok, amik szerint építettem ezt a gépet: natív glide, dx8 minimum, a3d, eax, opl3.Minden másra ott a modern gépem illetve a változatos Thinkpad portfólióm.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #82309 üzenetére
Hát ez nekem Win10-nek tűnik ami a képen van.
Ez a V120-as AMD CPU harmat gyenge, 1 mag, 2200MHZ, 128KB L1, 512KB L2 ... Pentium 4-es időket idézi (bár maga a CPU 2009-es körüli ha jól emlékszem), és még Win7-et is bátorság lenne rátenni, nemhogy 10-et.
És hát ez a 2GB memória sem épp sok... (HD4200-as grafikus vezérlőm a Phenom 9500-al volt, igaz az nem mobility, de 2009-ben nem volt olyan vészesen gyenge... 2009-ben ... ) -
arn
félisten
válasz
FoxiestFox #82302 üzenetére
Mindenki ugy szop, ahogy akar
-
MaxWil
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #82309 üzenetére
-
válasz
balintka #82307 üzenetére
Veszprém környékén. De a többi hadititok.
Amúgy a toshiba noti azt hittem jó lesz mert win7 home matricás. Erre:
Nem tudom mi a bánat ez a proci de 1!!!? magos? 2.2ghz és én meg azt hittem nincs az atomnál lejjebb. Raktam bele ssdt meg majd kap ramot de hát ez nagyon gyengének érződik. Ha szerencsém van cserélhető. Ilyennel eladni egy 15" notit win7-el... -
balintka
addikt
válasz
MasterDeeJay #82299 üzenetére
És helyileg hol vannak ilyen lomtalanítások?
-
KROK640
nagyúr
Igazából nekem is az lenne a logikus, hogy az újabb stepping kéri a kevesebb feszültséget, ugyanakkor ez nem mindig van így. Athlon XPnél is előfordul, hogy az újabb 0,05V-al többet kér mint egy régebbi. Szerintem eznagyban függ(het) az anyagminőségtől vagy, hogy hol található a szilicumostyán belül. Igazából akkor lenne korrekt mintavételezés, ha mindkét steppingből legalább 10-10 darab állna rendelkezésedre.
Ha ráérsz, kiváncsiaság okán megnézhetnéd, melyiket mennyire lehet húzni, érdekelne melyik lehet a jobb...Az I5 6600-as olyan 25000ft körül reális, ha ennyiért a doboza is megvan, akkor szerintem hamar elviszik.
A 7700-asnak pedig (non K!) olyan 45-50 ezer ft. -
válasz
MasterDeeJay #82297 üzenetére
Ha
megszabadulnálelajándékoznád azt a T60-at, dobj rám egy pü-t.
14"-esem még nincs belőle.
A 15"-ösből van több is, mert abból volt IPS, és abból eltettem párat, illetve van egy T60p-m is, plusz két Frankenpad (T60 ház, T61 alaplap, IPS kijelző) egy Intel grafos, egy nvidiás.
Még az se baj ha nem működik, mert van működő T61 és T60 lapom is. -
Talaltam itthon ketto darab Celeront, 633 MHz mind a ketto, de az egyik 1.65V a masik pedig 1.7V feszultsegu. Amivel nem is lenne bajom, ha az 1.65-os lenne az ujabb, de nem az. Az 1.65-os B0 stepping, SL3VS mig az 1.7-es az C0 stepping es SL4PA. Nem az lenne a papirforma, ha az 1.65-os lenne az ujabb stepping es ujabb kiadas?
Egy ilyen 6. generacios i5-nek mennyi lehet a realis piackepes ara? En nem birok ertelmesen megszabadulni egy 6600-tol es egy 7700k-tol.
-
Ne specifikáld már nekem az igényeim baszod.
Én jobban tudom őket, hidd el.
Czo: az interferenciás ötlettel nyomon lehetünk, mert több furcsa dolgot is tapasztaltam már a villamos hálózattal ebben a lakásban (másfél hónapja költöztünk ide, a V2 SLI múlt héten jött).
Pl a laptopom füles kimenete búg. Még a PCMCIA Audigy 2-n is, ami alapvetően semmi zajjal nem bír.
Szerintem rossz föld + rossz minőségű vezetékek.
Úgyhogy mindenképp ki fogom próbálni másik táppal, remélhetőleg az IBM szervertápnak király szűrése van.
Esetleg ha ez sem működik, kerítek egy szünetmentest, ha minden igaz, azok is szűrik az ilyesmit. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Építő/felújító topik
- Peugeot, Citroën topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest