-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hosssszu #119319 üzenetére
Drágítja a lapokat. Sas meg igazán user oldalról nem ad annyit hogy megérje. Használt piacon is azért olcsóbb mert nem veszi senki hiába jobb mint a desktop amiket most eladnak az alsó kategóriában (smr szemetek). Ssd-re meg már u.2 van ami lényegében az m.2 más formában. Olyanom is volt.
-
válasz
Hosssszu #118820 üzenetére
Különösebb haszna nincs végülis. Van rá pár tucat game, de azok jórésze elindul Win98 alatt is, de nem mindegyik. Amolyan hobbi ez is, FHD- ben jobban néz ki, valamint hogy meg tudom-e oldani hogy stabilan fusson - kihívás.
Mint pld a madness98 is, ott is csak néhány cím van ami nem fut XP alatt. -
Ranagol_5
senior tag
-
.-..-.
tag
válasz
Hosssszu #116974 üzenetére
Köszönöm, ez kedves Tőled, de nem szükséges.
Van egy Pentium 3 (tualatin) laptopom is, de az már külsőben nem annyira retro, mint ez a Compaq gépem
Itt az volna a lényeg, hogy teljesen kikerekedjen a szemük, amikor meglátják.
Még direkt terveztem, hogy valamit, mondjuk az ssh kulcsot floppy-n viszem, hogy azt is lássák ahogy használom -
-
ata99
tag
válasz
Hosssszu #115023 üzenetére
Remélem, hogy amikorra eljutok oda, hogy dolgozzak vele, addigra lesz a googlenak normális forditója is, mert abból a korszakból, amikor még nem volt PCI foglalat a gépekben még nincs gyakorlati tapasztalatom. És a 386-os az pont abból a korból való. A K6 mellé meg már be lehet dugni akár a Xonart is.
-
-
-
-
-
-
-
leweegee
aktív tag
válasz
Hosssszu #109095 üzenetére
Ez mondjuk most meglep, nem gondoltam volna. Van pár tucat korabeli 486-p1 laposom, mindegyikben valamilyen egyedi foglalatban csücsül a videókari, ebből azt szűrtem le, hogy nem létezett full integrált megoldás, főleg nem asztali verzióban. Na de a jó pap is holtig... köszi az infókat mindenkinek.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Hosssszu #108614 üzenetére
Nem vagy vele egyedül. Brutálisan megdrágult az élet az utóbbi 2-3 évben, én pl érezhetően jobban szorulok mint mondjuk 2021-ben, 2020-hoz meg nem is akarom hasonlítani (az egyik legjobb évem volt gazdasági szempontból).
Évek óta nem dolgoztam MO-n csak Ausztriába, de szezontól szezonig egyre nehezebben húzom ki, idén már konkrétan odáig süllyedtem, hogy 5 év után itthon is elmentem dolgozni, és elképesztő, hogy milyen sok munkával milyen keveset lehet keresniMindeközben az élelmiszer árakban már megelőztük Ausztriát, az albérlet árak Debrecenben simán pariban vannak a Bregenziekkel, az energia árakban megint itt kell többet fizetni, szóval el nem tudom képzelni, hogy itt mi lenne a matek...
Egyébként MasterDeeJay is V3-asok vagy C64-esek eladásával teremti elő az összeget, és gyanítom ezek javarésze "kukázott" alkatrész. Csak sajnos azt nem tudom, hogy hol kell "kukázni", pedig elég jól ismerem Veszprémet, és 2-3 jó C64-ért vagy Voodoo3-ért már megérné odautaznom Debrecenből.
-
válasz
Hosssszu #108611 üzenetére
Biztosan tudom hogy ez a kártya többet fog érni mint amit most kiadtam érte. Vagy már most többet ér.
Lásd a kommersz v3-asokért adnak 30k-t ami minden bokorban van szinte. Hibás az csak egy állapot, esélyes hogy javítható.
Ma meg mennyi egy komplett gép... ennyiből egy lelketlen normális modern alaplapot nem lehet kapni. Vagy rosszabb példával ennyit költök benzinre havonta.
Be szokott esni lomiból c64 azt meg néha viszik 40-50eftért is... Itthon még van egy pár.
Durva de ez most így jobb befektetés mint bankba rakni.
Szóval nézőpont kérdése. -
envagyok
veterán
válasz
Hosssszu #107517 üzenetére
Családos ember vagyok 3 gyerekkel, asszonnyal.
Ebben a pillanatban fizettem ki 15k-t a balcsin 3 hambira, krumplira, és 2 sörre..@Czo
Az utazás attól függ , kivel és hogyan.
Nálunk ugyanúgy megy a vitázás a kölykökkel, és a vinnyogás, mint otthon, szóval inkább hardver..
-
válasz
Hosssszu #107491 üzenetére
+ @arn
Q1 1024 retrókocka fotózva, nem adja vissza a pocsék mobilkép rendesen, de brutál.
Köztes felbontások HD6870, LFB/WC éppen off, de on esetén az 1920 is megjelenik.
Duke 800x600, sztem brillance,,,
Miről beszélünk ?, a modernizált retróval a régi kedvenceink száguldanak, új életre kelnek. Annó meg szinte folyamatosan az akadozás, diavetítés volt a problémánk.
-
válasz
Hosssszu #107485 üzenetére
DOS alatt egyik sem számít, csak annyi hogy működik, van még benne legacy kód, működnek a köztes felbontások, megy a 4/3 képarány. Az 1GB fedélzeti RAM csak annyiból előny, hogy nagy felbontásban is mennek a retrókockás sw render DOS gamek, már amelyiken fel lehet tolni a felbontást magasra. Q1 pld ilyen, vagy a Q2 retrósított változata. Sw renderrel meg 1024 vagy felette erős gép kell, de a modern lassítóval akár XT- ig lemegy a Xeon/Zen is, a sebességérzékenyek esetén.
Persze 128 vagy 256MB is elég ehhez, az 1GB már csak XP- től kihasználható, de a kártya fut még Win11 alatt is.
Szóval összességében amolyan feeling, az utóbbi néhány évben nekem becsípődött a minél újabb gépen, minél régebbi oprendszer.
Ja és a hang is megoldott DOS alá már, a modern alaplapiakhoz is van driver pld, és ez meghajtja a PCI sort is az Audigy- ig. -
-
-
válasz
Hosssszu #104136 üzenetére
lemaradt a link.
Az a baj, hogy az évre sem emlékszem, de nyilván a Pentium megjelenése körül kellett lennie amikor még a név nem volt biztos.#104140 KROK640
Megvannak még a papír alapú újságaim az egész 90-es évekre.
Néha találomra kihúzok egyet a pakkból. Azokban is akkora mondások vannak, jó ezeket elővenni -
fatpingvin
addikt
válasz
Hosssszu #103040 üzenetére
nekem az ambíció egy Geode LX800-as mITX alaplapon natív NVMe bootot faragni
a mPCI-mPCIe adapternek amúgy akár létjogosultsága is lehetne, elvégre jónéhány régi laptop profitálni tudna egy gyors wifi kártyából. aztán persze hogy a PCI busz mennyire telítődne tőle az másik kérdés. -
fatpingvin
addikt
válasz
Hosssszu #103038 üzenetére
ebayről egykét ezer forint egy ilyen. nem egy nagy kuriózum
mPCI formátumban leginkább csak wifi kártyákat gyártottak, meg egykét modemet.amit én régóta keresek de senki nem csinál ilyet, az egy mPCI kártya, rajta mPCIe foglalattal. egy ASM1083-assal tulképp elég egyszerű konstrukció lenne, csak nekem nincs elég tapasztalatom a paneltervezésben ehhez.
-
-
válasz
Hosssszu #102827 üzenetére
Lehet ON, mert az egyik kedvenc - madness retró.
Működik amúgy, ha megvan benne mindenféle modern driver, megfelelően/szerencsésen telepítve. Gondolom Bile Demon kolléga a Win98/3DM2001 eredményemet(meg még másikat is talán) akarja befogni, amivel flexeltem itt.A R3800X izomból elég erős, hogy virítson, de csak 4650- et megy, a kollégának van 5GHz+ Core-i procija, amivel már be lehet fogni retró tesztben, Intel meg általában is jobban pörgeti a bencheket.
Napi használatra is bent hagytam a Win98 SSD- t + custom Live is benne 98- hoz, DOS alá nem lett volna fontos, mert ma már az alaplapihoz is van driver, valamint modern lassító, mellyel 1MHz XT sebességig csökkenthető. Így teljes értékű retró gép, DOS/Win98/XP, +modern - Win10/11 is rajta.
Hobbigép+kihívás hogy meg tudtam oldani, manapság igény, itthon kevésbé, de nyugaton már kezd gyakori lenni. -
-
Pikari
veterán
válasz
Hosssszu #91097 üzenetére
a scsi is csak egy io kártya, teljesen mindegy, hogy a floppyt melyiken engedélyezed, ugyanúgy fog viselkedni. de ja, le kell tiltani a másik io kártyán a floppyt, ha használni akarod. vagy másodlagos floppy kontrollerré jumperolni, de azt nem szokták támogatni. mivel hibás, ezért érdemes egy az egyben letiltani.
van scsi to sd card, de az ára valami 50 ezer ft, szerintem te azt nem akarod megvenni.
-
Czo
addikt
válasz
Hosssszu #90992 üzenetére
A driver mindig kozvetlen beszel a VGA kartyahoz. Ha nem igy lenne, nem tudnal mar 9x alatt sem tobb videokartyat berakni, hiszen csak az elsodleges kartya BIOS extensionje toltodik be, ezert van azon a bootkep, a telepitett driver elindulasa utan, aktialodnak a szunnyado kartyak. Sott, ez ment a 3.1-nek is. Ha pl. egy berakott Hercules/MDA kartyat hasznaltal boot kartyanak, majd a VGA kartyahoz csak a 3.1 toltotte be a drivert, akkor a 3.1 azon mar megjelenhetett, a debugger kimenete pedig maradhatott kozben az MDA/Hercules kartyadon. Ami valtozas van, a 9x-nel a VGA 16 szinu 640x480 a drivermentes mod, XP-nel pedig mar a VGA kartya VESA BIOS bovitese a default, ujabban pedig az UEFI GOP nyujtja a drivermentes mod lehetoseget.
-
Pikari
veterán
válasz
Hosssszu #90988 üzenetére
Hát ott meg az a baj, hogy az újabb lapok uefit használnak, a régebbi videókártyák meg csak bios option rommal rendelkeznek. Szóval vagy támogatja az alaplap a legacy romokat, vagy nem. De ott is csak a boot a gond, ha már bent vagy az oprendszerben, akkor mindegy. De főleg amdvel szoktak gondok lenni ezen a téren (is).
-
Czo
addikt
-
-
válasz
Hosssszu #88742 üzenetére
Mert az 5-ös DOS nem hajlandó még akkor sem elindulni, ha fel van bővítve. A bootsectorba kell pár bájtnyi kód ami behazudja neki, hogy több van a gépben. Aztán a stacket le kell tiltani és a config.sys-be kell egy progi ami beállítja a helyes értéket. Kb. ennyi, csak ugye a hozzá tartozó CHS értékeket megfelelően kellene kezelnie a gépnek ahol buherálom. Szóval triviális, de van benne 1-2 csavar. Szerencsére linux alatt mindent is meg lehet csinálni. Most ott tartok, hogy bootol és látja a fast RAM-ot. Már csak + progikat kell rápakolni valahogy a, meg lefuttani pár tesztet. De az monduk vidám, hogy fél perc egy dir lefutása
-
válasz
Hosssszu #88738 üzenetére
Nem, nem értelmetlen a VLB. Gyorsul vele a progi, ha sokat másol képernyőt. Mert ugye azt is procival vagy DMA val végzi és a szélesebb, gyorsabb busz tud hozni rajta. Amit persze főként számolni kell, ott nem tesz csodát, de jó pár %-ot hoz arra is: [link]
1 hét után végre itthon: A leglassabb IBM PC-vel szórakozok. kis DOS hackelés is kell hozzá...
-
arn
félisten
válasz
Hosssszu #88735 üzenetére
8 bites ramokat hasznalsz, 32 bithez 4db kell. Ket pakk 2*4.
A vlb ugyanugy mukodik, mint irtuk, az fsbn es az idozitesen mulik a sebessege, hogy ebbol a 386 mit profital az a szuk keresztmetszeten mulik. A vgahoz a leggyorsabb 486 is keves, hogy ne a proci limitaljon, mert mindent a proci szamolt dos alatt abban a korszakban. -
Czo
addikt
válasz
Hosssszu #88735 üzenetére
Nem, ez jo
1 modul az 8/9 bit, 2 modul, az 16/18 bit, 4 modul az 32/36 bit. Ha csak 16 bites busz lenne behuzalozva, akkor elindulna 2 modullal is (emiatt eleg az 386SX-nel, ha 2 modul van), ha 32 bit van behuzalozva, akkor 4 modul kell. Ezert kell tobb modult pakolni, es nem eleg egyet. (a 72 pines RAM, az 32/36 bites, azert eleg abbol 1 db a 486-hoz, es mivel a Pentium 64 bites busszal bir, ezert eleg kell neki abbol a tipusbol 2 modul).
Szoval, a hiba mashol van. Technikai limitacioja nincs, de az alaplap gyartoja, donthetett ugy, hogy ne menjen 386-ban a VLB. Ehhez el kene olvasni a leirast, hogy ott mit irnak.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Hosssszu #88728 üzenetére
Hát sajnos nekem nem akar működni.
Egy [link] lapról van szó winbond IO kártya és trident VGA kártya sem megy.
VGA nem csinál semmit(nincs kép), IO kártya szintén nem(BIOS szerint HDD controller fail). Az a VLB slot ISA kártyával használva teljesen jól működik. A linken átnéztem a jumper lehetőségeket, de egyik sem érinti a VLB slotot.
Ugyanitt ingyen elvihető (egy másik 386 alaplap), "KB error" vagy valami hasonló hibaüzenettel. Lényeg hogy nem érzékeli a billentyűzetet. Hátha valaki lát benne fantáziát. Jár hozzá 8*1MB RAM. Elem kiforrasztva. Veresegyházon tudom átadni. -
Czo
addikt
-
KROK640
nagyúr
válasz
Hosssszu #87988 üzenetére
Igen, ezt tudom én is, hogy Pest megyében már a segédmunkás is aranyért megy el. Sajnos az ország keleti részében (Hajdú-Bihar, Szabolcs, Borsod, Heves) ez nem nagyon realizálódik, maximum akkor ha valamit megakarsz csináltatni.
Ehhez képest Debrecen az ország második legdrágább városa lakhatási szempontból (Buda)Pest(/megye) után... -
-
-
Czo
addikt
válasz
Hosssszu #82935 üzenetére
Igen, mert az USB-s kartya amit vettel, az nem PCMCIA volt, hanem Cardbus
en sem talaltam anno belole USB-t megvalosito peldanyt. Mai fejjel egyebkent ugy gondolom, hogy lehetne kesziteni olyat, ami az USB1-es tempot tudja. Tkp, ez az egy dolog, ami hianyzik a regi gepbol.
-
-
Czo
addikt
válasz
Hosssszu #80192 üzenetére
De, olyan haklis
Azert irtam, hogy "szokott lenni", mert kezdetben ez egyben ment a CPU orajellel (reven ugye, ez maga a CPU bus), de ahogyan jottek 10-12 MHz-s 286-osok is, ott mar eleg sokszor problema volt ilyen-olyan kartyak hasznalataval, ezert jol meg kellett nezni vasarlaskor, hogy a 12MHz-s 286-os melle van-e kulon buszvezerlo es oscillator az ISA-hoz, vagy nincs. Kesobb jellemzoen mar kb mindig kulon koron volt, sok esetben mar a BIOS-bol is lehetett tekergetni az ISA orajelet.
-
válasz
Hosssszu #80189 üzenetére
Itt nincs ISA, NUBUS van. Amit tudok, hogy 28 MHz környékén kezdődnek a gondok, ahol már a floppy elkezd nem működni. Ami most van arra mondják, hogy biztonsági játék.
PC-nél attól függ. Van ahol külön oszci van, de sok esetben ugyanonnan veszi az órajelet. Elég sok kártya elmegy 10 MHz-ig gond nélkül. A 100MHz-es DX2-nél a 12.5MHz-es ISA és 50MHz-es VLB már feladta a leckét, de szerencsére volt ismerős a Vadász utcában a használt hardveres részen. Így gépet odavittem és válogattunk...
-
válasz
Hosssszu #80185 üzenetére
Nem olyan nagy kunszt, egy rendes páka és ónszippantó párossal simán megoldható. Az egész gépet átkondiztam, a felületszerelt kondikat kevésbé szeretem forrasztgatni, mint a lábas dolgokat. Van aki fordítva van ezekkel, mert nem szeret szenvedni a lukakkal.
Az eredmény mérhető és ami a legfontosabb nagyon jól érzékelhető. 40-ről 50 MHz-re cseréltem a kristályt. (Valójában oszcillátor, de ne menjünk bele.) Ezzel a CPU órajele 20-ról 25 MHz-re ment fel.
A CPU nyers ereje nagyjából megegyezik egy 20MHz-es 386-os tudásával, de érzésre vetekszik egy átlag 386-tal. Nem hiába az Apple akkor is jól ki volt találva
arn: Löktük a dumát és reménykedtünk, hogy bejön. Nekik túl jól sikerült
-
Czo
addikt
válasz
Hosssszu #78350 üzenetére
Egen, ezeket megtalaltam. Csak azt nem ertem, hogy ha van floppyhoz, miert nem jutott valakinek eszebe CD-hez. Egy egyszeru ATmega microcontrollerrel mar lefedheto az ATAPI interface es az SD kartya valamint az OLED kijelzo es a gombok tamogatasa. Illesztheto hozza egy WiFi vezerlo, hogy 40-50 Mbps sebesseggel (5-6.25 MBps) fel tudd ra tolteni az ISO-kat, valamint, hogy kenyelmesen, okostelefonrol is tudj lemezt valtani. Kell hozza valami 16 bites DAC-ot illeszteni, amivel meg tud szolalni. Az ATmega wav allomanyokra biztos, hogy eleg, MP3 es OGG trackekhez valami combosabb kell (pl ARM-os AVR32). A kijelzonek es a gomboknak opcionalisnak kell lennie, mert pl az nalam sem ferne el. Tehat en csak WiFi-n at vezerelnem. Lehetne irni hozza kis DOS-os szoftvert, amivel DOS alol, ATAPI paranccsal lehetne lemezt valtani, es akkor az 1 lemezes jatekok indito batjaba bekerulhetne a tedd be a virtualis driveba a Quake 1 lemezet.
-
Czo
addikt
válasz
Hosssszu #78345 üzenetére
Ez nem nagyon lesz jo DOS-hoz. (bar igazabol nem tudom, hogy ez konkretan mire jo, mert egy sima usb stickrol is siman tudsz felmasolt isokat bootoolni
)
En valami olyasmit szeretnek, ami kap a pc-tol tapot, egy IDE kabelt, osszekotom a hangkartyaval, majd a DOS-nal hasznalt, szabvanyos ATAPI CD-ROM eszkozkent viselkedik, amit az OAKCDROM.SYS is lat, igy a DOS-os CD-s jatekokat lehetne ISO-bol jatszani, kiiras nelkul. A cuccon lenne valami DAC is, aminel ha azt mondja a szoftver, ATAPI command segitsegevel, hogy jatszad le a 4-es audio tracket, akkor azt WAV vagy MP3 vagy OGG formatumbol, az ISO mellol elkezdi lejatszani az audio kimeneten, ami ugye a szokasos 4 tus hangkartya csatlakozo. A front paneljen, vagy valahol legyen valami kis kijelzo, meg gombok, amivel a szukseges ISO-t ki tudom valasztani. Igy olyan soklemezes jatekok is kenyelmesen jatszhatoak lennenek, mint pl a 7th Guest.
-
-
-
válasz
Hosssszu #77403 üzenetére
Bocs, mindenki már a helyszínen pörög. A szabályozás értelmezése szerint nem szükséges, mert csak védettek léphetnek be a zárt térre. Kültéren meg ugye amúgy sem írták elő. Szóval ajánlott, de nem kötelező:
"Továbbra is minden olyan helyen kötelező a maszk használata, ahol védettek és nem védettek zárt térben találkozhatnak, például tömegközlekedésben vagy üzletekben."
-
arn
félisten
válasz
Hosssszu #76484 üzenetére
A 90es evek elso feleben ha bementel egy magyar szamitogep uzletbe, ott volt “386” alaplap, meg “486”, stb. Senki nem foglalkozott vele, hogy ki a gyarto, milyen chipset van rajta, stb. Es persze keleteuropaba a szemetet hoztak, ami olcsobb, az ment.
Tolunk nyugatra meg voltak a brandesitett gepek, akik vagy sajat alkatreszeket gyartattak, gyartottak, vagy ugyanugy epitett gep volt, csak rabiggyesztettek egy nevet. Hozzank ilyenbol baromi keves kerult be, mert joval dragabb volt.
Videokartyakbol es hangkartyakbol volt jellemzobb, hogy vehettel “markasat”, es a hangkartyaknal szamitott is. Egy blasterert kiadtak tobbet, annyira szemet minosegu klonokat gyartottak, es mivel dos alatt kozvetlenul irtak a jatekokat ra, lehet gondjaid voltak vele.
A 80as evekben alakult meg tajvanon rengeteg alkatreszgyarto, mara keves maradt meg, de a legtobbjuk ide eredeztetheto. Sokkal tobb volt beloluk, csak a legtobb tonkre ment. Ugy a 90es evek kozepen kezdtek nevesiteni a lapkokat, asust hamar felkaptak, volt hogy 2x annyit kertek erte. Az evtized vegere normalissa valt, hogy abitot, asust, stb kerestek az emberek, aztan szepen mindenben jottek a nevek, lettek nevrol azonosithato minosegi tapok, hazak.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Hosssszu #76472 üzenetére
A korában tucattermék lehetett, manapság már biztos, hogy nem tömegcucc. Én még nem láttam pont ilyet. A chipset nyilván valami ismertebb, csak rámatricázták/szitázták a BIOTEQ feliratot. Kiépítettségben, tudásban egy átlagos kései economy 386 lap.
Amúgy egyre ritkábbak a 386-ok is.
20+ éve a jórészüket bezúzták.
A maradék egy részét szép lassan emészti az akku elektrolit. A többi "megmentett" darab meg sötét dobozokban vár egy szebb napot, ami valószínűleg sose fog eljönni. -
válasz
Hosssszu #73836 üzenetére
Szívós lap az M577 ezekszerint, ja. Itt már a csere után, a jobboldali FET a fotón, vígan ment tovább egy 500- as K6-III- al.
Jobban nem simítottam el az ónt, mert a hűtőzászló annyit hőt vont el, hogy már majd megolvadt az egész pákám, lényeg hogy jó lett. -
válasz
Hosssszu #73831 üzenetére
Bírják ám ezek, nem akartam "ijesztgetni", nálam csak egy eleve rossz (melyről nem tudtam hogy zárlatos) K6-2 miatt föstölt el az egyik FET, de Frescho megmondta hogy mivel helyettesíthető, így most egy 65W- os példány van rajta. Ha jó a procid, akkor nemigen jöhet a füst...
Mondjuk érdekes, nálam úgy elégett kb 3 mp alatt, mire levágtam az elosztó kapcsolóját, hogy még 1 hét után is éreztem az amperszagot a szobában, ennek ellenére semmi más nem hibásodott, a kártyák, RAMok, táp is megúszták.Kössz
, PentiumD- ben még nem próbáltam, @4GHz- es Prescottal - asszem ez a legnagyobb resultom vele - 19574 .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest