Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho
üzenetére
Igen találtam dokut, de kellett egy darabig Guglizgatni. Aztán meg nem teljesen értettem a leírást, ami persze utólag megint egyszerű. Mondjuk azt azért érdekesnek találtam hogy a magánember által megírt X99 XP driverek meglettek, viszont megvalósult projectnek nyomát sem találtam a neten. Bár már kezdem kapizsgálni, ez is egy olyan vonal, mely nagyon kevés embert érdekel. Ha X99, akkor modern cuccokhoz használjuk az erejét, ez lehet a legtöbb gondolat. Gondolom a retro overkill megközelítésre, meghökkenés, és azt gondolják magukban - jólvan fiam, leülhetsz 1- es. Látszik a gyorsblogból is, viszonylag sok lekérés, 0 hozzászólás...vagy csak személyszerint utálnak...nemtom végülis.
A mondákból biztos nehéz kitalálnod, de azért szakmailag jobban értesz hozzá. Én is úgy vagyok hogy az esetleges nehézségek ellenére élvezem a retrozást, másképp nem is lehet az ilyet sztem, csak a hobbiszintű érdeklődés hozza meg a kitartást, sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun