Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
blokkbol terveztem es legyartottunk vagy 10 felet. szegeny 1700+

ez a mikrobarazdas mukodott a legjobban, asszem a mai napig vmi hasonlo designt hasznalnak.
-
arn
félisten
elo is kerestem azokat a rendszert, amit terveztem
2003-2004.

-
arn
félisten
igen ez valamifele felreertett dolog a vizhutessel kapcsolatban... a vizhutesnek ket nagy elonye van: 1. nem helyben kell leadni a hot, hanem el lehet vezetni 2. az elso pontbol fakadoan nagyobb lehet a hutofelulet.
ha most a felulet nem nagyobb, akkor a veszteseg miatt nem hogy jobb nem lesz, hanem rosszabb, mint pl egy 120as heatpipe borda. a viz elonye ott fog kijonni, ahol nagyobb felulettel lehet operalni, a viz onmagaban semmit sem jelent ebben a formaban, inkabb egy trukkos leghutes. -
arn
félisten
válasz
Lord Myn
üzenetére
Az fm egy nagyon alulertekelt vmi, es rohadt jol tud szolni, ha jo a zene es arra irtak. Es ez minden midieszkoznel igy van… a masik, hogy az erosen szurt sbpro2 es elso generacios sb16nal volt messze a legjobb az opl3 optimalizacio. Utana ez a cqm, es compatibilis tsi vacak volt az osszes - teltebb es kisimultabb hangjuk van a korai megoldasoknak, de ezzel kevesebben talalkoztak.
Az ilyen emulalt vackokat meg ne is kavarjuk ide, mert osszevissza szoltak, neha szolt egyegy hangszer a helyen. Ez igaz a hullamtablas megoldasokra (sc), az mt32 meg annyira mas kavehaz mukodesben, hogy azt nem igazan lehet emulalni az eredeti rom nelkul.
A “tisztasagban” nem a ket kartya dacos kepessegei kozott volt kulonbseg, csak az egyik eltakarta, hogy szarul szol vmi, a masik meg nem… utana volt mar mindenfele swes interpolacio (94-95tol), ami sokkal kifinomultabb volt, mint a guse. A gus gyakorlatilag egy megjeleneskori problemakorre reflektalt (hwmix, sajat ram, interpolacio, etc), ami par even belul ervenyet vesztette, mert cpuerobol megoldottak mindent, a dacok meg nagyon hasonlo szinten voltak. A masik hogy a gusnal a swmix neha nem mukodott olyan jol, mint blasteren, pl sok procit evett.
Az ics mixert kb senki se hasznalta, mert addigra elfogadtak, hogy a gus az ilyen
sot az elejen meg csinalt nehany gondot, hogy az egyik fele szolt meg hasonlok (3.73). A gus par honappal korabban jott, de nagyjabol valoban egykoruak az sb16tal (vagy az sbpro2vel, ami szinten par honappal korabbi). -
arn
félisten
válasz
Lord Myn
üzenetére
Minden gus tudott hwmixet az elejetol, es dos ala nem kellenek drvek, a program tamogatja kozvetlenul (ha nem, akkor kellett az emulacio).
A midije ugy szolt, ahogy hasznaltak… pl a midi demok fantasztikusak, de ilyen szintu kihasznalas jatekokra nagyon nem volt jellemzo. Pl az awe32 ugyancsak szegenyes romjat volt hogy jobban hasznaltak, mert hallatszott, hogy azon ki is probaltak.
A hwmix azert hallattszott az elejen jobbnak, mert volt rajta hwes interpolacio free… ez a par khzes mintaknal nagy elony volt, amugy ennyi a csoda. Ahogy fejlodtek a procik, a swmix jobb hangu lett, es nem limitaltak a gus beepitett hwes korlatai. Hwesen (marmint dac, etc), kutyakozonseges volt, hasonlo szintu, mint a kortarsake, nem jobb, rosszabb.
-
arn
félisten
válasz
hobizoli
üzenetére
Egy hullamtablas midi ugy szol, ahogy megirjak… itt nem a kartya fogja eldonteni, hanem hogy melyikre forditottak idot hogy az adott hangszerkeszletet rendesen kihasznaljak, vagy keszitsenek egy sajatot.
Digi oldalrol addig volt elony, amig a gus hwmixe jobb volt, mint a swmix… az elejen igen, utana mar nem. Hwmixet par jatek hasznalt lenyegeben.
Amikor a gus megjelent, meg az sb16 sem volt piacon.
-
arn
félisten
En kezdetektol egy dmat es irqt hasznaltam gushoz. Ez csak egy sima kartyaazonositasra hasznalt id volt az adott liben belul, annyira nem foglalkoztak mar akkoriban a gus supporttal, hogy ez sem tunt fel nekik.
Sose volt gond a kartyautkozes, se regen, se most. Hangkartyakhoz irq 5,7 dma 1,3,5, portok meg 220,240,330 - ezekkel minden megy.
-
arn
félisten
Nem erre gondoltam… miles vagy nem tudom melyik libben volt egy hexacim a hangkartya kivalasztasara, gusra tobb is volt benne, es rendszeresen azt allitottak be, ami a gus classicon nem volt ok. Manualisan at kellett irni a helyesre.
Mar az elejen sem hasznaltam magas irqkat, 5, 7 ment mindig a hangkartyaknak (jelenleg 5 a blaster, 7 a gus), dedikaltan csak erre tartottam oket fenn.
-
arn
félisten
A problema az emulacioval van, az egyes sb generaciok se kompatibilisek teljesen. Illetve a vege fele a direct gus support is adhoc volt, volt hogy a configokba bele kellett manualisan turkalni, mert rosszul allitottak be. Retroban mar meg sem fordult a fejemben, hogy az sbossal meg ilyenekkel szenvedjek, eleg volt a maga idejeben. De a gus 2002ig benne volt a gepemben, amig isa volt, a demok miatt, utana meg epitettem egy retro gepet neki.
-
arn
félisten
Nah atszereltem az asus 430fx lapot a freetechre… ugyanaz a chipset, kb hasonlokoru kiadas. gus memteszt siman fut (asuson mar a legelejen hibat dobott), az sbpro prehistorikkal az asusnal a def timingokkal nem fut, feltolva mar igen. Freetechben se alaphelyzetben, se feltolva nem ok. Minden mas viszont korrektul szol.
Szoval csak ennyit szamit, hogy milyen gyarto milyen beallitasokat hasznal, teljesen makosteszta, hogy egy gyorsabb gepben egy regi kartya megy, es hogyan.
Asus alapbeallitasai 8/16 bitre 1/1, illetve 8/4, freeteche 3/3 es 8/4.
-
arn
félisten
Ez 2.2, ez volt az elso retail asszem. A 2.4es is nepszeru. Az fcc szambol ki lehet deriteni mikor kapott engedelyt, kb mikor kerult az amerikai piacra. A 3.4es mar 93ban letezett, az meg nem mixeres, kek kondik voltak rajta. En 95 vegen meg 3.73asat vettem, haverom 96ban 3.74eset kapott. A 3.74es 94 vegi engedellyel rendelkezik. A 3.73nek volt egy bugja, hogy vhol csak a demo egyik fele szolt, ez 3.4en rendesen mukodott, erre csereltem egy haverommal a sajatomat.

-
arn
félisten
válasz
DarthSun
üzenetére
Itt tutira azon mulik mit allitasz be, pl az asus 430fxen bios default megy, setup default mar olyan agressziv timingokat hasznal, hogy elhasal. Mas gyarto, mas biosbeallitas, asus meg szerette koppra tekerni a biosait, ezert volt “gyorsabb” az asus lap (ugyanaz a chipset ugyanazzal a beallitasokkal ugyanazt fogja tudni, de ezzel mas gyartok nem foglalkoztak jo ideig).
-
arn
félisten
De itt is a hanggal osszefuggo dolgok egy resze io recovery problema… pl az indy siman meg 1000es p3on is, normalis biosbeallitasokkal. Alaplapon mulik mit hasznal.
-
arn
félisten
Maxot nem neztem, csak a classicot (3.74es). Akkor 3.7es kartyam volt, es csak a dx4 volt asus, utana mindenfele mas. De ez visszatero problema, mert mindben mas kartya van, es mind ugyanugy viselkedik.
minel nagyobb az idokulonbseg a hwek kozott annal valoszinubb vmi gond. Meg ez termeszetesen nem azt jelenti, hogy minden rossz, csak egyre tobb fele jatek hasal el, foleg a korabbi cimek. P3bben anno amikor teszteltem, a jatekok fele ment kb def beallitassal, megnovelt iorecoveryvel mar a 95%a.
meg az is biztos, hogy regen nem alltam neki 100 fele regi jatek tesztelesenek, csak azt hasznaltam ami friss, meg max par regi kedvencet futtattam, aminel lehet nem jott elo. Most direkt ezeket a cimeket keresem, hogy mi okoz kulonbseget - es van elteres egy dx4hez kepest.
-
arn
félisten
Nagy remenyeket fuztem ezek a lassabb 94-95os pentiumokhoz… de baromira a bioson mulik hogy mennek benne a regi kartyak.
Dx4ben minden megy
intel plato p90, prehistoric meg se mukkan, mk se megy sbproval. Mivel dummy ami bios van benne, kb semmit se lehet vele csinalni, gyk a jatekon mulik hogy szol e vagy sem.
asus 430fx p133 - detto, de feltolva az io recovery timingokat, az sbpro magahoz ter, a gus memtesztje nem fut le, amugy jatekokkal szol, de azert ez igy nem kerek.
Intel zappa p120, ezt meg regen teszteltem, de emlekeim szerint mind az sbpro, mind a gus memteszt fut. pedig elvileg hasonlo bios, mint ami a platoban is van (eppen ezert a platonal meg jobb kompatibilitast vartam).
meg van egy freetech 430fx lapom, hasonlo korbol, mint az asus (late 95), kivancsi vagyok ott mi lesz. kesobbi asus lapokkal is hasonlo a tapasztalatom, nagyon szigoru isa timingokat hasznalnak, pl p3bben az awe32hoz is mar a recoveryk kellenek, tx97ben meg ok, de az sbpro es a gus classic mar ott is elhasal (akkor meg nem tudtam, hogy ez mar a 95os lapjuknal is problemas). pedig a 90es evekben meg abit bxben is hasznaltuk a gus classicot.
amugy minel ujabb az isas kartya annal kevesbe haklis ezekre, pl a 95os guspnp p3ban is siman fut, mindenfele trukkozes nelkul.
-
arn
félisten
válasz
fpeter84
üzenetére
Ahhoz hogy valamit jol tudj hasznalni, ismerni kell a korlatait. Az ai egy nem determinisztikus rendszer, de jol optimlizalt infrastrukturaval rendszerszinten kvazi determinisztikussa lehet tenni, efele megy a vilag - egyre jobb lesz a helyzet. Kicsit is komolyabb felhasznalasban folyamatosan validalni kell a valaszokat.
Meg alapvetoen nem is ertem, miert varnak el tokeletes mukodest, amikor a mukodesenek az alapja, hogy nem az, ettol emberi. Szamitogephez kotott, de nem a megszokott szamitogepes mukodes - ezt szerintem rosszul kommunikaltak, es ezert van ennyi felreertes.
-
arn
félisten
Kb 10-15%ot szamit, mintha eggyel nagyobb procit raknal bele. Ezert erdekes ez a konfig, absz ertelemben tucat, 95os viszonylatban nem.
A p90re kivancsi leszek, vhol oszzevontam a socket5 p120at es a dx4et. Eddigre voltak normalis pcios videokartyak, vezerlok, lbas lapok, atapi… ez az early 94 p60nal mind hianyzik, kesobb pedig mar nem volt csucskonfig. -
arn
félisten
szoval nalam dosra vmi beakadt 94-95re, egyertelmuen a kedvenc korszak, mert ez fedi le a szerintem legjobb 91-94es idoszakot (ok vegyuk hozza meg 95ot is)
a pentium mmx mar egyertelmuen tul gyors sok dosos szituaciora, a dx4 eleg jo, de kivancsi voltam, hogyha a csucsgepeket nezzuk 94-95bol, melyik hogy skalazodik. kompatibilitasi teszteket meg nem csinaltam mindre, de emlekeim szerint a p120 is remekul teljesitett, talan egyket problemas cim volt, az mmxel mar tobb jatek problemazik.szereztem be korabeli lapokat (nem volt egyszeru), es videokartyakat. sajnos korai pcios kartyam nincs, 94 legelejerol, de ott csak olyanok jatszananak, mint az ati mach32, wd90c33, 805p, meg a 928pci. ebbol ketto vlbbol van, de pcibol nincs, meg annyira nem is mozgatott a tema, mert a p60 tobb sebbol verzett, igy nemi elonyt kapott, hogy 94 vegi kartyaval teszteltem.
a dx4, p60, p120 epitett gepem mar volt korabbrol - az "ujabb" p90 94 veget kepviseli, plato lappal (430nx, async cache), a socket5 korszak vege a p120 95 kozeperol, bar a szupi tritonnal, de meg mindig async cachel. akkoriban a pb letezett ugyan, de nem volt tipikus. a korszak atmeneti lapjaira jellemzo, hogy jottek socket5 es socket7 foglalattal is, async cache foglalat van rajtuk coast foglalattal pb cachehez. kesobb mar csak siman raforrasztottak a pb cache chipjeit. a tobbseg mar ebben a formaban talalkozott a socket7es lapokkal 96-97ben, a korai lapok sokkal ritkabbak.
sajnos ilyet nem tudtam venni normalis arban, csak kesobb revet, es socket7eset - itt socket5, async cache + coast, de a lenyegen nem valtoztat. ugy 95 oszen jelenhettek meg ezek a lapok:
95 vegere, viszont mar a pb valt tipikussa amikor jott a socket7 es a p133. ekkoriban jelent meg a 64bites ark2000 is - ami pb cache mellett nagyon elkalapalta a vision968at, a p120ban, amikor teszteltem, nem skalazodott igy. a 10% gyorsabb proci, pb cache, ark gyk olyan boostot adott, mintha 166-200mhzes penya kerult volna a p120 helyere.
a p120as socket5ot atepitem socket7es p133ra, es a p60at, socket5os p90re, a hosszabbtavu tesztekre.
-
arn
félisten
Egy retro gepnel szvsz felesleges ennyire a timingokon rugozni, csak mukodjon stabilan… ha lassu, valassz egy gyorsabb gepet.
-
arn
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
a jatekokat nehez skalazni, nem egy alacsonyabb orajelu, magteljesitmenyu, sokmagos konfig lesz a nyero. macbookoknal is gyakran jobban teljesitenek a modern base modellek, a kicsit korabbi dragabb darabokkal szemben, ha nem lehet normalisan skalazni.
es rakd melle a fogyasztast is, ha sokat hasznalod - bar az ujabb procik ebben megint szarabbak (az amd 7000es szeria meg ok volt). -
-
arn
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
Szvsz azon mulik meddig van aktiv hasznalatban. Onnantol melyrepules az ara, az majd akkor lendul fel, ha lesz barmilyen retro erteke. De ez nem tudom meg fog e tortenni, mert ennek a generacionak mar mast jelentett a pc, mint nekunk.
En ugy latom hogy a 80-90es evektol ujabb gepeknek fokozottan csokkeno retrojelentosege lesz, talan az egeszen kulonleges dboknal lesz maskent. A pc nagy korszaka ugy 2010ig tartott.
Oprendszerekre fogok meg egyegy gepet epiteni. Lesz egy late win7es (2015os), ennel ujabban mar nem vagyok biztos. Most azt a logikat kovetem, hogy az oprsz valtas evere, vagy azelotti evre epitek vmit (pl dos 94-95, win95 97-98). Joreszt azon mulik melyik nosztalgikusabb, erdekesebb szamomra hwileg.
-
arn
félisten
Az sli meg a cf az utolso amire barmit is epitenek… max benchelni valok, amugy elhetetlen.
-
-
arn
félisten
Bocs, nem bx… mesh lcx. 2004es haz, ebben is hatul 12es venti volt. Vhol ekkor keszultek a legesszerubb hazak, amik praktikusak voltak, es jol mukodtek. Ami nekem volt azert adtam el, mert big tower volt, iszonyat jol megepitve, ennek megfelelo merettel es sulyban, szvsz ra is ulhettel. De ez kozepeset ma is elfogadnek.

-
arn
félisten
válasz
Turulbir
üzenetére
Vagy cheiftec gyartotta masnak oemkent… vettem egy bxet meg c2d configgal 2006bol, azt a 2010es evek vegen meg arultak ujkent. Gondolkodtam is rajta, hogy veszek egyet. Kar hogy nem tettem meg, mert a tankszeru felepites sokkal idotallobb, mint a forradalmi antec p180, a szettoro muanyagjaival.
-
-
arn
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
A retró hardverekkel az a gond, hogy a kínálat 99%-a az emberek 1%-át érdekli, és van 1%, amire meg a gyűjtők 99%-a ugrik.
ez igy van… lehet gombokert jol hasznalhato gepet epiteni szinte minden korbol. Csak amikor az ember mar visszamenoleg se engedheti meg maganak, amit szeretne, az lelombozo. Vegulis ez csak egy bebeszelt illuzio, hogy a 95os csucsgep a tuti, es kozben a 97es tucatgep siman orrbanyomja lehet barmilyen szempontbol, mert kiforrottabb - lehet hulladekaron. Veteranautobol sem biztos, hogy a hidraulikus, v12 motoros auto fogja a nagyobb elvezetet nyujtani ha fenn kell tartani es hasznalni, hanem egyket lepcsovel alatta, vagy a faceliftes, etc.
-
arn
félisten
válasz
laskr99
üzenetére
Hat nemtom, de en a retrogyujtogetesbe ilyen szintig moralis, anyagi es mas szempontbol sem mennek bele, mert akkor nem csinalom. Ez egy szukkoru hobby. Mongy az is igaz, hogy amit akartam mar begyujtottem, meg par nagyon extra dolog johetne, de sose jon ossze, akkor is boldog leszek a mostani felhozatallal.
Par evtized mulva ugyis gombokert fognak megszabadulni az orokosok a nagypapi szemetetol, nekem csak annyi a dolgom, hogy tuleljek mindenkit
-
-
arn
félisten
válasz
KROK640
üzenetére
Gyartastechnologiat kellene rendbe rakni. Korabban is voltak ilyen tervezesi fiaskoi, csak a gyartasi elonyuk mindig adott nekik egerutat. Egyedul a p4 volt annyira gaz, hogy ott mar semmi se segitett.
Pontosabban mar reg szet kellett volna valasztani a ket uzletagat, de hat hibas uzleti dontesekbol nincs naluk hiany. Mar nem megkerulhetetlenek mint regen, ha az utasitaskeszlet is irrelevans lesz, onnantol valnak sulytalanna. Ironikus modon epp az amd vedi a segguket ebbol a szempontbol.
-
arn
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
Nem a ramdacon mulik, mert az integralt a trio utan az osszesen. Nekem a diamonddal nem volt jo tapasztalatom, a triojuk csapnivalo, a v+ atlagos. Virgeket nem teszteltem diamondbol, viszont a hercules sem volt jo ott. De pl az expertcolor virge 35ns ramokkal jott, es remek a kimenete. Lehet a megepitettsegen vagy a passziv alkatreszek allapota szamit. Az olcso tucatkartyak, amiket hasznaltunk, az nalam mind gyenge volt kimenetre.
A gain szurkules az egyertelmuen a bios sara.
A visionok nagyon ramdac fuggok, a 900as szeria meg igazi highend vas volt, amiket en probaltam azoknak remek kepuk van, a vga engine meg ua.
-
arn
félisten
válasz
hobizoli
üzenetére
Dos ala az ark jobb, a tseng szep emlekeket idez, de dos alatt eleg bugos. Sebessegre nagyon hasonlok… sot p3al az ark meg gyorsabb is lehet, mmxig kb egal. Win alatt nem egy kategoria, a tseng lemosna, es videogyorsitasban mar tudott interpolaciot is, ami akkor nagy dolog volt.
-
-
arn
félisten
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Van mindketto, es ezeket latom is hirdetesekben.
-
arn
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
ezen mar tulvagyunk
a hw multjat nem tudod kijavitani sem kicserelni (meg ugy altalaban veve, ha nem sajat, nem is tudod hogyan es mire hasznaltak). most meg rarakhatod a korabeli jobb hutoket, epp annyiba kerulnek, mint a nem jok - erre celoztam, hogy sokmindenen nem valtoztat mar. szvsz a retrohasznalatra az jellemzo, hogy sokkal kisebb intenzitassal van hasznalva, de sokkal hosszabban. -
-
arn
félisten
A multkori ketventis alaplapra akartam irni, a zalman 7000 ebben is nagyot guritott, hogy a vrm es a passziv chipsethuto is huvosebb, amellett hogy lehozta elvezheto (korabeli szinten szuperhalk) zajszintre a melegebb procikat.
-
arn
félisten
2003 marcius, zalman 7000. [link]
Erdekes huzas volt a zalmantol, hogy a piacon sem levo a64hez kinalt leszoritot, az nepszerusege csucsan levo athlon xphez nem. A kesobbi verziokba pedig belekerult a socket462 leszorito is. Igy fordulhat elo, hogy 2003as zalmanos p4/a64et lehet epiteni, athlon xpset pedig csak 2004eset
-
arn
félisten
válasz
DarthSun
üzenetére
Ekkoriban jottek a zalman normalisabb hutoi, jelent meg a thermalright, etc. 2003ra mar lehet csendes gepet epiteni, ezt a 2001-2002es idoszakot inkabb nem eroltetem, 2000re meg p3on maradok, az elvan 30 watt korul.
2005re lenyegeben mar hasonlo heatpipeos toronyhutoket hasznaltunk, mint manapsag.

-
arn
félisten
válasz
Pista0001
üzenetére
Az akkori topcpuk fogyasztasa mai mercevel lassan lowpower cpunak szamit desktopon. 2003ban a jobb hutok es hazak mar boven elegendoek voltak az akkori csucs technikahoz. Akkoriban gyakran vagy ketszeresen voltak tulhuzva a tdpben a hwek, szoval egy tuningolatlan cucc meg se kottyan… a homersekletekkel sincs semmi gond. Egy dragonban egy 80w koruli 3200+ es egy 50w koruli 9800pro sima ugy, a hazhutes sem kell feltetlenul.
Nekem perpill egy 92cmes venti van hatul, mindig hideg levegot fuj a dragonban.
-
arn
félisten
meg sose lattam olyan vlbs kartyat, amiben “szunet” van

-
arn
félisten
Ha en p4et epitenek az 3200 nw lenne p4c800 (nem e) lappal 2003 kozeperol. Akkor volt utoljara csucson a p4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2003-2004.
Alig tamogatta vmi…