- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybear
tag
válasz marquuard #42498 üzenetére
Woow!
Akkor öröm és bódottá...Mindjárt ideszólítom a tesztelőimet, és hamarosan kiderül minden turpisság. Ha ez bejön, akkor egészen nyugodtan nézek a konnektoros teljesítmény mérés elé. Bár az is még egy külön történet lesz, hogy hogyan tudok vele videót vágni, meg konvertálni ezer felé. Ez is kiderül hamarosan. A réginél csak jobb lehet, ez már tisztán látszik.
Minden forintot megért!
[ Szerkesztve ]
Ha menni kell, hát menni kell.
-
Ybear
tag
válasz MaxxDamage #42494 üzenetére
Köszönöm, pont ilyenre vágytam.
(#42491) EnterR Feltettem, ahogy mondtad: BIOS szerint 4,2GHz és 1.176V, működik is szépen, de a CPU-Z viszont már 1,188-1,2V-ot ír rá, amit nem egészen értek.
-
Na Gratula hozzá, ez is egy szép példány ahogy nézem !
/célnak gondolom bőven megfelel/(#17188) vampire17: BIOS verzió ? (ha régebbi akkor egy UPDATEt tolhatnál)
/vagy windows proci használat 100% -on van ?/
nálam is volt ez a "probléma" és sok-sok OC után a win-es cpu használat 100% -ra volt állítódva... csak néztem, hogy mi vanL
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Pacy
aktív tag
Mi okozhat olyat hogy a proci sem az órajelet sem a V-ot nem veszi vissza? Cool and Quiet bekapcsolva.
-
Ybear
tag
válasz marquuard #42491 üzenetére
Én is egész jónak itéltem az itt olvasottak fényében.
Rekordot nem akarnék döntögetni, ez most "atombiztos", de azért még néhány játék alatt kipróbáltatom a gyerekeimmel.(#42489) miklosss2012: Nem tudom a végét, nem is nagyon próbálgatnám most, mert csak a hétvégére kapok konnektoros teljesítmény mérőt kölcsönbe, annak ismeretében szeretném belőni valami kicsit nagyobbra, ameddig a táp és a hűtés megsülés nélkül bírja.
[ Szerkesztve ]
-
Ybear
tag
Sziasztok!
Nemrég én is beléptem a klubba, ennek örömére csináltam egy tesztet.
Remélem, hogy elégedett lehetek...Ha menni kell, hát menni kell.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz KonzolKartel #42482 üzenetére
Igen. Jok .....meg egy jo kis cpu. Anno az en 6100-on nem tudta a 4 GHz-et 1.285 V alatt.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
lee56
őstag
Amennyiben win7, akkor biztosan nem. Ha nekem tavaly átmenetileg az intel konfigra váltást is kibírta, akkor ez meg se kottyanna neki.
Amúgy ugye tudod hogy nem túl nagy előrelépés amire készülsz, egy 6300-ra váltáshoz mondjuk viszont már lehet a lapod lenne a szűk keresztmetszet, főleg ha tuningra kerülne sor.
No Comment
-
vakond5
őstag
válasz KonzolKartel #42479 üzenetére
Mérsékelt tuninghoz elég lehet.
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
KonzolKartel
őstag
Ocz Vendetta megfelelő tuninghoz? Most találtam meg az összefoglalót.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
SSB
csendes tag
hello érdeklődnék, hogyha kicserélem a gépemben a procit konkrétan egy 4130at egy 4300ra akkor ugye nem kell újra raknom a windows-t? választ előre is köszi
ha nem fér be a procihűtő....ez van
-
vakond5
őstag
Ha rosszul lenne a slot-ban a modul, akkor fizikailag is csak 4-et látna.
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
ebegab92
senior tag
válasz KonzolKartel #42466 üzenetére
MSCONFIG.EXE-ben a Rendszerindítás-->Speciális beállítások-->Maximális memóriáról vedd le a pipát.
Másik lehetőség a CMOS clear, meg a RAM-ok ki-berakosgatása, amit a többiek írtakABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
marquuard
veterán
válasz KonzolKartel #42469 üzenetére
Nem gond ha nincs C&Q, de állandó jelleggel max. órajelen fog pörögni a proci. Az meg fölösleges.
PSN ID: marquuard
-
KonzolKartel
őstag
válasz Picturemaker #42467 üzenetére
Most raktam össze a gépet, amit nem egyszerű . CnQ kikapcsolva hagyva nagy gond?
Közben kiszedetem a modulkat, ecsettel kitisztítottam a foglalatokat, és most jó.
Köszi.GNKING: Neked is köszönöm!
-
GNKING
tag
Nekem X58-as rendszernél volt ilyen gondom, memóriák többszöri ki-berakása és egy proci ki és berakása megoldotta a problémát.
Normális vagyok a hangok is megmondták!
-
Picturemaker
őstag
Csúcs tuningnál ki kell kapcsolni minden energiagazdálkodási opciót, de hétköznapra viszont illik bekapcsolva hagyni. Terhelés alatta CnQ nem veszi vissza a feszt.
Az Erőforrás-figyelőben a memóriahasználatról dobj egy képet.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
KonzolKartel
őstag
válasz Picturemaker #42465 üzenetére
Úgy olvastam, hogy a CnQ okozhat stabilitási gondokat, mert állítgatja a feszt. Amióta ki kapcsoltam, tökéletesen tudom húzni. 1,36v-n elment 4,6ghz-t, és végig ment az IBT.
No mindegy. Lenne egy furcsa problémám. 4x2GB RAM-om van, de valami nem okés . Bios 4GB-t ír, windows meg ezt mutatja:
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz KonzolKartel #42464 üzenetére
Attól nem lehet ilyen baja.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
KonzolKartel
őstag
Be volt kapcsolva a C'nQ . 4ghz-n 1,25v mellett végig ment az IBT.
-
válasz KonzolKartel #42462 üzenetére
Ezt így nem fogjuk megfejteni, bios képeket rakj fel a beállításokról, illetve összefoglalót olvasd át.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
KonzolKartel
őstag
Úgy tűnik, hogy valami nálam elég karcsú. 1.29 es feszen a 3.74ghz-n már unstabil.
-
Bora1991
csendes tag
halkabb legyen mivel, olyan meleg a gépem hogy tojást csinálhatnék a tetején
-
Nxn908xxx
őstag
válasz KonzolKartel #42455 üzenetére
Kezdd 4Ghz 1.3V-al. Ha stabil vidd lejjebb a feszt oder +100Mhz.
-
KonzolKartel
őstag
Fx6100asom szeretném "tuningolni". Hűtés van dögivel, igaz csak lég. Kérdés az lenne, hogy úgy nagyjából mekkora feszen mekkora órajelet lőjek be? Nem akarok brutál tuningot, valszeg az M5A97 pro lapom amúgyis szűk keresztmetszet lenne. Valami alul feszelt óra jelre gondoltam igazàn. Ma már játszottam vele, de egy rakat CMOS resetet kellett csinálnom...Kéne valami ki induló pont. Kezdő vagyok a témában, de ovódában is számítógép volt a jelem
-
válasz NoOne1976 #42451 üzenetére
Nem, az alaplaphoz a driverek viccből vannak...
Deszkád oldalán vannak a driverek, igen, telepíteni kell...Nxn908xxx: olvasd el újra: alaplapot is vett.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
NoOne1976
őstag
Vettem egy Asrock970 Extreme4 alaplapot és egy FX-4100-as procit. W7-et használok, a mostani AM2-es rendszeremet váltja majd. Ami érdekelne, hogy a gyártó oldalán linkelt AMD all in 1 driver ver:12.3 fel kell-e telepítenem, vagy elég ha a W7 felismeri? (A mostani lapomhoz W7 támogatás nem is volt, az OS simán kezelte.)
-
-
Bora1991
csendes tag
Helló
egy fx-8320 keressek hűtőt mivel a gyárit már nem bírom idegel
THERMALRIGHT Macho 120 ehhez mit szóltok?
-
-
válasz szivacs1987 #42442 üzenetére
Nah, pont azért nem FSB állítgatással kell indítani, mert az "mindent visz". Ha van egy normális CPU és fesz kombód, utána lehet állítani mást, finomhangolni a többit. Azért fog eltartani így sokáig a sz@rozás, mert azt sem lehet kiszűrni, hogy ha instabil, akkor az miért van.
Prime inkább fűtés tesztre jó, IBT meg úgy frankón odaver neki. Prime-ot már nem is szoktam futtatni, ha IBT stabil, akkor Prime is az -vízzel a végtelenig és tovább...
dani19950422: és van olyan proci, amivel a Te géped is megy tökéletesen? Mert lehet mobo, ram, táp, VGA...
-
marquuard
veterán
válasz szivacs1987 #42442 üzenetére
15 perc Prime nagyon kevés. Large FFT fusson 1 óráig, meg 10 kör IBT high/very high-on.
-
szivacs1987
aktív tag
válasz ViZion #42432 üzenetére
"C6 disabled felesleges" : akkor ezt bekapcsolom (most nem cicereg kikapcsolva)
"ha elkezd emelkedni...visszábbvezsem... " : ezt úgy értettem, hogy biosban állítok eggyel kisebb teljesítményű állapotot(fesz, fsb szorzó, stb)
"visszábbvezsem a feszt és az fsb(vagy szorzót, még nem tudom melyiket)" : azért nem tudom, hogy MÉG melyiket, mert ha fsb-t veszek vissza, akkor az viszi magával a memóia, nb, ht-t is, míg a szorzó csak a procit
""aida szerint be van kapcsolva" - aham, biosban kellene tuningolni, ezzel így most mit kezdjünk?" : mivel csak ezért, hogy megnézzem be van e kapcsolva nem volt kedvem újraindítani a gépet, és mivel CSAK megnézni akartam, így ezt az aida is kiírta (amúgy meg már letiltottam biosból)
Igen használok sw-t tuninghoz, de csak addig, amíg egy új "nagyjából stabil"(15 perc prime95 alatt nem hibázik) állapotot találok, ekkor biosban átállítom az értékeket, és így tesztelem.
IBT vs prime: sok helyen olvastam már, hogy primmal tesztelik, de ha azt mondjátok az ibt jobb, akkor azzal fogom ezentúl.
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
Stylerr
addikt
válasz dani19950422 #42439 üzenetére
Milyen tápod van?
-
Zsivaagoo
őstag
válasz dani19950422 #42434 üzenetére
Az alaplapod pontos verziójánál kell megnézni a CPU support list-et. Lehet, hogy az FX-6300/83xx procikat már nem támogatja.
De egyszerűbb egy ajánlott Asus/Giga lapot venni azFX-6300-hoz, az Asrock pedig mehet a Phenommal tartaléknak, vagy eladásra.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
dani19950422
csendes tag
válasz dani19950422 #42438 üzenetére
az asrock 970 extreme 3 pedig viszi az FX szériát ( ahogy azt eddig is tette az FX 6100-al, csakhát ugy az elromlott most)
csonka dani
-
dani19950422
csendes tag
-
válasz dani19950422 #42436 üzenetére
alaplapi probléma (esetleg) ?
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Stylerr
addikt
válasz dani19950422 #42434 üzenetére
Lehetséges, hogy amit vettél proci is rossz.
-
dani19950422
csendes tag
Sziasztok tudna valaki segíteni , nemrég elromlott az FX 6100-am és a helyére egy FX 6300-at vettem de az sem működik( ezalatt azt értem hogy nem ad képet a gép) a vadonatúj proci biztos hogy jó mert másik gépben tökéletesen megy , a saját számítógépem viszont egy régi 4 magos phenomall működik, az alaplapom: Asrock 970 extreme 3 a legújabb BIOS-al frissítve. Tehát a tömör lényeg: az FX 6100-al még működött aztán az tönkre ment és most az FX 6300-al már nem megy . Tud valaki segíteni?
csonka dani
-
marquuard
veterán
válasz szivacs1987 #42430 üzenetére
Ha szoftveresen tuningolsz, akkor töröld le a tuningprogramot, és csináld BIOS-ban. SW tuning felülírja, amit beállítasz BIOS-ban.
-
válasz szivacs1987 #42428 üzenetére
C6 disabled felesleges... táp cicergést vagy megszűnteti, vagy nem. Sokaknál nem. Szal ezt be.
Szorzót kellene emelni, nem FSB-t... de ha Neked jó ez, legyen.
Ez a +10% eléggé hihetetlen, rajtad kívül nem hallottam még. Főleg mert a L3 cache sebességét a CPU NB sebesség adja, mindegy, hogy mivel jött ki... Idézet a hivatalos tuning guide-ból (amit biztosan Te is olvastál, hiszen linkelve van az összefoglalóban...) "The HT ref. clock value itself doesn’t have any impact on performance.""ha elkezd emelkedni, akkor visszábbvezsem a feszt és az fsb(vagy szorzót, még nem tudom melyiket)" aham... szal. SW-vel tuningolsz, közben kb. nem is tudod mit állítasz?
"hibával az egyik mag stabilitásteszt alatt" Prime? Az nem elég. IBT 10 kör high, utána esetleg stabilnak mondható szvsz, de ez is egyéni, ha megfelel, használd.
"aida szerint be van kapcsolva" - aham, biosban kellene tuningolni, ezzel így most mit kezdjünk?
Szerintem akkor végeztünk is, használd ahogy tetszik.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Nxn908xxx
őstag
válasz szivacs1987 #42430 üzenetére
Ha stabil akkor csak arra figyelj hogy ne égesd meg. Rendben van egyébként.
-
szivacs1987
aktív tag
válasz Nxn908xxx #42429 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
c6: valahol olvastam, hogy előfordul valami cicergés a tápegység felől, és ez meg szokott szűnni, mikor kikapcsolják a c6-ot, így én alapból kikapcsoltam
cpu bus: cinebench r15 valamiért (lehet rosszul gondolom, de így az L1,2,3 sebessége nem növekszik?) több pontot ad(497), mint csak szorzóval emelve 4300-ra(478), és mellé kézzel 1600-ra állítva a ramot és kézzel 2400-ra a nb és ht-t. Emellett van 2 videó melyeket renderelési idejét lemérve szintén kb 10% gyorsulást tapasztaltam (3x próbálva)
hőmérséklet: tudom, hogy határon táncol, ezt folyamatosan figyelem ( 2 monitor van egyiken az asztal, másikon játszok), ha elkezd emelkedni, akkor visszábbvezsem a feszt és az fsb(vagy szorzót, még nem tudom melyiket)
feszt csökkentés: ezen a beállítások mellett ez a legkisebb fesz, amivel még nem áll le hibával az egyik mag stabilitásteszt alatt (-1 egyég fesz csökkenéssel 4100 körüli értéket kapok, 59fok maxxal)
APM: aida szerint be van kapcsolva(többször olvastam itt, így kikapcsolom)[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
Nxn908xxx
őstag
válasz szivacs1987 #42428 üzenetére
Na akkor már válaszolok is rá.
A C6-ot visszakapcsolhatod, illetve mi vezérelt arra hogy a cpu bust állítsd és ne a szorzót? A NB nem szokta szeretni ha piszkálják, de ha stabil, végül is hagyhatod úgy. Az APM-et kikapcsoltad?
A hőmérséklet az egészséges 61 fok szélén táncol, nyáron a nagy hőségbe lehet játék alatt át is fogja lépni a 61-et.(ez az ajánlott maximum AMD szerint) Próbáld még csökkenteni a feszt, nagyon sok minusz fokot lehet vele nyerni.[ Szerkesztve ]
-
szivacs1987
aktív tag
válasz Nxn908xxx #42400 üzenetére
Most látom véletlenül a válaszra nyomtam, elnézést.
Üdvözlök mindenkit!
Asus m5a97 evo r2
fx6300Olyan kérdésem lenne, hogy az alábbi beállításomban van e valami egetrengetően nagy hiba.
turbo core: disabled
Cool and q: always enabled
c1e: enabled
c6: disabled
cpu multiply: 17,5
cpu bus frek: 240 MHz -> (ezek már a megemelkedett értékek) cpu frek: 4200 MHz; nb fekv: 2400 MHz ht frek: 2400 MHz; memory: 1600 cl9
cpu voltage: 1.3375 V
cpu/nb voltage: 1.15625 V
dram voltage: 1.5 V
nb voltage: 1.1 V
vdda voltage: 2.5 V
nb ht voltage: 1.2 V
sb voltage: 1.1 V
nb 1.8V voltage: 1.8 Vcpu LLC: high
cpu/nb LLC: high
cpu current cap: 100%
cpu/nb current cap: 100%
cpu voltage frekvency: auto
cpu power phase control: optimized
cpu power response control: regluar
cpu/nb power response control: regluar
cpu power thermal control: 130°C
cpu power duty control: t.probe50 perc prime 95 végén 61°C stabilan a max socket temp (core temp +-1-2 fok)
nagyon ritkán 1-1 core frekvenciája lejjebb esik egy kicsit, de 1-2 mp és visszaáll 4200-ra4 óra bf 4 után cpu 55 fok körül mozog
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek lenne értelme lecserélni a jelenlegi procihűtőmet egy kompakt vízre? Pl corsair h110? Most prime alatt 74c a kupak és 53c a maghő 4.6ghz 1.40v. Amúgy elfogadható értékek?
-
lee56
őstag
válasz Stylerr #42417 üzenetére
Mert a Valley nem nagyon izzasztja meg a nyolcmagos FX-eket, jó ha két magot terhel meg, azt nem processzorteljesítmény felmérésre tervezték. Látszik is hogy az alaplaphőmérsékletnél csak alig melegebb a socket, a magok "hőmérséklete" pedig alacsony terhelésen közelebb áll a valós socket temphez. Mondjuk érdekes egy kicsit mert idle meg megint legalább 10 fok a difi a kettő közt.
No Comment
-
Stylerr
addikt
Az miért van, hogy például Csigusznak 45fokos a socket is és a core is, nekem a socket 50, a core pedig 35-40 fokos?
-
csigusz04
csendes tag
-
válasz csigusz04 #42414 üzenetére
Fél óra alatt nem sok minden derül ki, csak a durva hibák.
IBT 10 kör inkább.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz csigusz04 #42411 üzenetére
"Mesterséges Intelligencia" ... öntudatra ébredt !?
L
-
Nxn908xxx
őstag
válasz MaxxDamage #42409 üzenetére
Én eddig használtam néha(sok értelme nincs mert fél perc alatt kapcsol be) de ezentúl nem fogom. Így már értem hogy miért nem volt 100fps-em bf4-be.
-
válasz Stylerr #42408 üzenetére
Nálam is (most néztem meg) és (20 helyett) 20.5x szorzón megy max. (4113MHz) peddig Turbo Disabled a BIOS -ba
igaz én azt az elalvás cuccot nem szoktam használni, csak bekapcs és ha nem használom, vagy nem töltök le / fel akkor gép OFF. /ez érdekes jelenség... valaki tudja mitől is van így ?/(#42410) Nxn908xxx: notinál szoktam használni, mert ott van értelme... viszont PC -nél semmi /ezen a PC-n most First kapcsoltam be az elalvás dolgot/
L
[ Szerkesztve ]
-
csigusz04
csendes tag
végre sikerült megoldani... a huncutok úgy csinálták a bios-t, hogy a processzoron alapból kapcsolja be a turbót, ezt meg szépen elrejtették a béka ülepe alá >.< így, hogy ki van kapcsolva 40°C körül meg marad a proci
Isten áldja Ame, Ame, A metrón nem fingókat. ;)
-
marquuard
veterán
Kipróbáltam 4,4GHz-t, ami 1.208V-ot igényel. Ez még jó? Ez alatt kidob egy magot a Prime. (Mármint 1.208V-nál kisebb fesszel)
[ Szerkesztve ]
-
válasz MaxxDamage #42401 üzenetére
CPU VID eltérhet, ezek szerint a Tiéd alacsonyabb. Ritkaság, mert inkább több szokott lenni.
-
válasz ViZion #42397 üzenetére
am. érdekességként... az én CPU-m az alap feszt igényli (gyári alap értéken - 4GHz -), (Turbo Disabled alatt)
ha jól emlékszem akkor mínuszolás alatt már nem megy megfelelően... csak Auto alatt tökéletes alapjába véve , ez mit bef. pontosan ? (vagy van ennek valami különleges jelentősége ?)
/nem most néztem, de így rémlik ez az 'alulfeszelés" gyári értéken, Turbo kikapcs alatt/majd azért ránézek... nincs gondom a temp értékekkel vagy mással amúgy
(csak gondoltam megemlítem a dolgot)L
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- Ryzen 5 3600
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest