- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsiii1992
tag
Én is szívesen tesztelek majd (770 AM3, béta bios -- FX 8120). Kiváncsi vagyok, vajon mennyire fogok eltérő pontszámokat kapni a bétás AM3 lap miatt. Meg sokan hangoztatják azt is, hogy FX-hez 9xx-es lap dukál.... na majd kiderül mennyire, ill. visszafogja-e a 770-es chipset.
-
miresz
veterán
Kell csinálni egy közös picasa,vagy valami oldalt és csak azoknak megadni a kódot akik részt vesznek az akcióban,és ott mindenki csinál egy mappát magának,ahová feltölti az eredményeit. Az alkalmazásokat össze kell szedni. (winrar, cinebench,SisoftSandra,Wprime,super p.i,AIDA,3Dmarkok,cpu tesztjei.) hirtelen ezek jutottak eszembe. De persze jöhet Photoshop,CAD,videószerkesztők,játékok,stb...
-
kovsol
titán
hasonlót se láttam a biosban, profilok közt nincs ilyen
manuálisan beadtam neki az értékeket mindenhova a profilt meg auto ra raktam, mert standard és profile1 van csak ott
2T -t is próbáltam.
az normális, hogy az Aero kikapcsolódik ? látom a te képeden is kivan nyomvamost nézem nekem XMP-1600 -t ír, szóval már az 1600 on jár határon ezek szerint ?
-
miresz
veterán
-
Borokafa
őstag
Gyerekek, a memória kezelést az L3 cache olvasási sebessége határozza meg. Ennél nagyob érték csak a mesében létezik. Ha nyomtok egy normál Aida memória benchet ott bizonyos beállítások esetén látszik mekkora hülyeségeket mér az aida.
Többnyire az NB fesz-órajel nem megfelelő beállításánál jelentkezik és ilyenkor általában nem is prime(blend) stabil a gép.
Nekem is volt illetve vannak ilyen hülyeségekről mentett képeim. -
miresz
veterán
Az jó kis lap.
Én most egy ilyet tervezek:M5A78L-M LE FX4100-al mATX házban egy 6870-es társaságában LAN gének,ill hurcolni meló,stb-hez.Egyedül az tántorít,hogy 95W-ig kezel procikat. Nem tudom,hogy bírná a tuningot.
-
antikomcsi
veterán
Teljesen jók ezek a kék bordás kingston-ok, nyugodtan veheted.
Ha esetleg gond lenne 1600-on nézz be biosba, lehet, hogy kézzel kel feltolnod a feszültséget, 1.65V-ra, mert 1.5V-néha kevés ezeknek. 1333-on elég, felette nem garantált.
Én legutóbb x4 960T@ x6 1605T mellé tettem egy ilyen 8 gigás párt, tökéletesek voltak. Bár az FX-nek más a vezérlője, de szerintem nem lesz gondod.
(#3497) Borokafa
Legyen akármilyen is, azért szeretjük, hisz a mi "gyermekünk".
-
HabyRolika
tag
hát ha olyat adnak mint nekem a 955BE mellé akkor 2 óra után ki akarod DOBNI a gépet
nekem a Genius SW HF 5.1 4000-es hangfalszettem van és 25-ös hangerő kellett zenénél és 32-es filmezésnél hogy elnyomja a hűtő zaját
(#3463) miresz 8000ft volt nekem a freezer 13 pro 1 hónapja
-
miresz
veterán
-
Borokafa
őstag
Alaplap, ez mindig is így volt, kinek a pap, kinek a papné
Memória, azt vedd ami nekem van(1,5V 2GHz corsair Vengeance). Megadom az elérhetőségét priviben
Proci, mire szeretnéd használni? Úgy kell választani.
A többi csak pénz kérdés. De ugye aki juróban kapja a füzetésétaz könnyen van
Phenomban szerintem ne gondolkodj, elötted a jövő
Az FX memóriakezelése nagyon jó. -
miresz
veterán
-
miresz
veterán
A lap az jó.
Memóriákban én ezt ajánlom,ha nincs már meg a HyperX G.Skill DDR3 1600MHz 8GB RipJaws Kit Árban ugyan ott van mint a Kingston,de ezek 1,65V-on simán mennek 1866Mhz-t amit nagyon meghálál a proci. De ha mégis HyperX akkor csak a G-s végűt,és nem aGX-est mert a G-s nek nincs előre beállított profilja,és enged kisebb időzítéseket is,nem úgy mint a GX. Kingston HyperX DDR3 1600MHz 8GB Kit CL9 KHX1600C9D3K2/8G
(#3039) kop8: Na azért így már más átqurtak volna bazze.
1.65V-ot adhatsz a memónak simán. Cinebench11.5-öt tolsz? Kíváncsi vagyok alapon mi a különbség a 8150,és a 81201 között.
-
miresz
veterán
AMD FX-4100 X4 Black Edition Box Én őket ajánlom,korrektek,és szerintem elég jó árban van náluk.
Milyen memók,és milyen lap pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged