- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
apóka
aktív tag
válasz
lizRRR #17482 üzenetére
Nézd, ez a fórum nem arról szól, hogy engem vagy mást meg kéne neked vagy a másik fórumtársnak győzni az igazáról. Mindketten leírtátok, hogy mi az álláspontotok. Akit érdekelt, az elolvasta és leszűrte belőle a következtetéseket. Így tisztába van azzal, hogy ha veletek üzletel, akkor mit várhat.
A dolog erkölcsi megítéléséről természetesen van véleményem, de az nem ebbe a fórumba tartozik, nem azért indították.
Itt beírod a keresőbe a számodra valamilyen okból érdekes személy nevét, rákeresel és elolvasod amit találsz..... -
Speed®
titán
válasz
lizRRR #17468 üzenetére
A megegyezés ténye után ha nem kel fel a nap, akkoris tartom a szavam.
Ez így fer, így tudja mindenki, hogy számíthat/bízhat a másikban. Ennyi..
Idővel talán megérted, de ha nem, az se baj..neked lesz kevesebb vevőd.
Ha megengeded, innen már nincs hová csűrni-csavarni..privátban elérsz. -
Speed®
titán
válasz
lizRRR #17465 üzenetére
Ja, hogy neked ez rosszulesik..helyes, ez a cél. Ha legalább egy picit elgondolkodsz azon, mit is jelent a megegyezés (tudod, afféle szerződés), akkor már megérte ezt a pár percet rászánni.
Viszont többet nem, szóval részemről ezt itt lezárnám, további reakció nélkül.FefeeX
Mivel privátot nem lehet megosztani, nem is tettem. Tutira ígérte/kérte, többszörösen jelezve (hírdetésemben, hírdetésében, privátban), már mindenben megegyeztünk, adatokat is cseréltünk, stb. Pont ezért bosszantott fel ennyire, az időmet pazaroltam az egésszel, ill. elhalasztottam 2 másik jelöltet, mert bíztam.
A véleményed ettől még lehet eltérő, de azért én is közöltem a sajátom -
Speed®
titán
válasz
lizRRR #17463 üzenetére
Nem kívánok vitát nyitni, nincs miről, amit leírtam, abba nem tudsz belekötni.
Javaslom inkább gondolkodj el azon, miként lehet, hogy másoktól kaptam figyelmeztetést privátban, hogy ne adjak a szavadra..nyilván volt előzmény.Részemről nem felfújás, hanem első lépés ez, javaslom is mindenkinek, attól, hogy valakit nem károsít meg valaki, igenis probléma, ha nyomtalanul marad az efféle hozzáállás..szóval helye van a visszajelzésnek.
Negatívot/feketét a pontozórendszer sajátos szabályai miatt nem kértem.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest