Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8905 üzenetére
viszont a feketepont-osztás ne legyen már ennyire erőltetett. hallgassuk meg a másik felet is, nem biztos, hogy mindig csak az a hibás, akire mutogatnak. nagyon hamar rásütik itt egyesekre a csaló bélyeget, ami nem jó. felérhet egy üzletrontással, amit ugyebár nem szeretünk.
-
Bordoi
őstag
válasz
Gyuri27 #8844 üzenetére
Egyformán látjuk a dolgokat. Én is azt szorgalmaznám, hogy a semmiért ne legyen pont osztás.
Jómagam is rengeteg dolgot vásároltam, illetve adtam el a PH-n.
Azt gondolom mindenki belefuthat meggondolatlanul és felelőtlenül csaló titulust osztogató emberekbe.
Mindenki követhet el hibát, én is te is, viszont ez nem jelenti azt, hogy egyből következtetéseket kell vagy lehet levonni.
Én például még egyszer sem néztem meg, hogy kinek milyen és mennyi pontja van.
Nem is fogom. -
djtoomi
addikt
válasz
Gyuri27 #5585 üzenetére
Igen, garanciával árultam.
Realizálom a dolgokat:
Megegyzetünk, hogy veszek tőle egy gtx-et, amiért cserébe adok egy 3 hetes, garis, 9600gt-t, és egy pár napos, oem, garis e8400-at.
Megtörtént a csere, mondtam, hogy segítek garipapírt szerezni.
A proci garija nakos-hoz szól, a vga-jé Brekk-hez.
Találkozón mondta, hogy Brekk-et jól ismeri, nem lesz gond.Mondom ok.
Nakos-nak írtam nem egyszer, mindig írt, hogy bocsi, elfelejtettem, bocsi, holnap küldöm, küldöm amikor tudom.Ok, párszuor eljátszottuk, Brekket hívtam kb 2-szer, egyszer foglalt volt, egyszer emg nem vette fel, mondom, mindegy, hagyom, biztos elintézte vele a kolléga.
Utána chaplinnek mondtam, én mindent emgetettem, nakos-tól kérje el a garilevelet, mert ő amúgyis elakarta már adni a procit, szóval kérje el tőle nyugodtan, nála van, én nekem nem küldte el.Beszéltem vele telefonon is, hogy esetleg ha majd jár errefele, akkor elhozza a garipaírt, de még ma este, legkésőbb másnap reggel elküldi mailben.Azóta sem történt meg.Szóval ha jól emgnézzük én ha erre feketepontot kapok, akkor adok is, mivel az egészhez semmi közöm nem volt....
Nem érdekel ha bannoltok, akármit csináltok, mivel egyrészt feketepontok egyrésze jogtalan(ezalapján az itt oly sokan szájukat jártatók is biztos kaptak volna 3-at, 4-et), másrészt akit ANYAGILAG, AKÁR EGY EZRESSEL IS MEGKÁROSÍTOTTAM, JELENTKEZZEN......
De az mióta megkárosítás, hogy rajtam kívülállók basznak az egészre, amit ők igértek meg?-NOKIA-:
Valóban, elfelejtettem, sajnálom. -
Lortech
addikt
Az oké, hogy nem lehetett volna eladni, de ez az eladó sara. Most meg marsu szív miatta.
Ilyenkor kötelezettsége lenne az eladónak átnézni az eladó előfizetői szerződését és megbizonyosodni arról, hogy az eladó valóban eladhatja-e? Ha igen, mi van, ha már a másodkézből veszi? -
Muréna
őstag
itt igazábol nem a bizonyitásról van szó konkrétan, hanem arról, hogy körültekintőbben kellene vásárolni, legyen valami híre annak aki elad itt PH!-n, igen is itt ez meg az az ember.. korrekt meg minden, nincs semmi gond vele.. akik már nagyba nyomják itt PH!-n az üzletet (nem akarok neveket mondani) azoknak igen is van valami hírük..
ha valaki lát újoncot ne meneküljön előle, menjen szépen a kivel érdemes üzletelni topic-ba és keressen rá a nevére, vagy kérdezősködjön felőle, hogy ki mit tud róla.. persze ez csak ilyen megelőzés..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest