Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Skyline18
tag
nem is ezzel lett volna a gond hogy visszakuldjem neki es utana kuldi o a penzt, hanem azzal hogy meg ram is akarta fogni hogy nem is akarom hogy mukodjon, meg eltunt ropke 3-4napra es nem valaszolt!!
ezek utan elgondolkozik az ember hogy megbizzon e benne ha moderator, ha nem.... nem hat meg
nyugodtan torold az osszes hozzaszolast.
en vele inkabb mar nem foglalkozom, mert nem bizok meg benne ezek utan. de latom ugyis nagy az egyetertes a moderatorok kozott ugyhogy teljesen mindegy mit irok
na torold nyugodtan.... -
-
kircso13
senior tag
Ha telefonon felhívod és fuccsba megy az üzlet akkor az már anyagi kárnak minősül , mivel a számládat fizetni kell. Ha egy illetőt 30x fel kell hívni és hiteget, hogy mindjárt ott lesz az már jelentős anyagi kár. Ha megbeszélt időre nincs ott és nem is akar odamenni az is anyagi kár, idő pénz , főleg a mai világba! Szóval ha valaki nem megy el és a cucc nálam marad amit el akarok adni, miközben ez le lett beszélve az is anyagi kár. A fekete pont ne csak akkor kapjon valaki ha lehúzta kemény jó erős magyar valutával, hanem igen is ha megígérte és a másik fél vette a fáradságot és elment , akkor igen is anyagi kár és FEKETE neki! Kövezzetek meg ha nincs igazam! Míg elmegyek a talira addig 100 dolgot csinálhatnák az helyett! Köszönöm!
-
embe
nagyúr
Ez pl. minek minősül? Ha megbízok benne, akkor feladtam volna a csomagot, mivel azt mondta már befizette az összeget. Több napig ebben a hitben is tartott. Utána meg jött a hadoválás. Ha elküldöm neki, akkor vajon vissza küldte volna? Vagy csak nem vette volna át? Ezért a magatartásért nem jár dicséret.....
-
spartan1
aktív tag
Raktam fel képeket és légyszíves nézd meg itt pedig az ő képei.Míg el nem felejtem,felhívott a volt gazdája,egy fiatal lány személyében és mondta,hogy a hirdetésben nem a telefonról készült képek voltak és már nála is törött volt a kis műanyag..Hosszú 32 perces beszélgetés volt,csak azt nem értem miért nem a malibu01 hívott fel.Azóta sem jelentkezett,a képek pedig önmagukért beszélnek.
-
törölt tag
Nem volt a hirdetésbe írva, hogy az az általam hirdetett telefon, csak, hogy az a fajta készülék.
A képet tényleg várjuk, de bekapcsolt állapotú legyen a készülék, a törött készülékről is kérünk képet illetve a készülék nem működő aksijáról ja és a karcos készülékről is.
És én voltam a hülye, hogy egyáltalán leálltam "veletek" veszekedni
-
spartan1
aktív tag
Én beleegyezek,hogy lássátok a priviket.Azt is olvashatjátok,hogy megígérte,rendezve lesz az ügy de utána 1 hétig nem válaszolt.Tavaj vettem itt egy sony telcsit,megkaptam de darabokban volt.Írtam az eladónak,hogy a telefon kuka.Korrekt volt(pedig egyértelműen bepróbálkozott) és visszavette a telefont.Én naív azt hittem,hogy ezt is el tudom kultúráltan intézni.
-
törölt tag
Mert szerintem a valódi hatáskörödön azért ne lépj túl. A személyes jogok megsértése azért nem gyerekjáték.
Nem, semmiféle nyilvánosságra hozáshoz nem járulok hozzá innentől kezdve.
A készülékre nem vállaltam garanciát és semmifajta adás vételi szerződést nem írtunk. A vásárló azt kapta, amit a hirdetésben megrendelt.
Nem fogok semmit sem bizonygatni, mert az igazságon nincs mit. Az eddig, általam leírtak az igazságnak megfelelnek.
-
törölt tag
Ocsmányul írás? Mi ez? Valami munkafüzet? Akkor sem értek egyet. Ha a privát üzenet nyilvánosságra kerül, akkor én is lépek az ügyben.
Hozzáteszem: semmi titkos nincs a privát üzenetekben, tehát nem tartok tőle, nincs miért. Itt csak a személyes jogok miatti huzavona lenne kicsit necces Oczu..
Másodsorban pedig befejeztem a Veled való "beszélgetést". Ez volt az utolsó hsz-om itt. Értelmetlen. Ha akarsz, tiltasz.
Ez esetben nem tudom az ügyet rendezni sem, mivel nem leszek PH tag.
-
RVR400
veterán
Előre elnézést kérek, amiért beleugatok ok nélkül:
Az állítólagos telefonról készült képek
Ha lehet, még ma kérem a 3 óra kitiltást, mert ma már nem akarok belépni.
-
V.T.CS.
senior tag
"A felfüggesztés neked gusztustalan, de itt ez a szabvány és mindaddig fennáll, amíg nem rendeződik az ügy.
csaszi72, javaslom közzétenni a nekem írt privát üzenet szövegét, linkeket."
részemről rendeződött, nem hagyom magam lehúzni.ha normális moderátor lennél akkor tudhatnád hogy ez így elég gáz. mármint privátott közzétenni,de nyugodtan mivel nincs benne semmi különös.
ha tovább szívózol akkor kapcsolatba lépek egy olyan moderátorral aki tudja a dolgát/és tud mérlegelni.
kérdezzél már meg pár embert akivel eddig üzleteltem hogy mennyire vagyok korrekt/inkorrekt.és nézz utána a cimbidnek is. nekem is mindenhol ez a felhasználónevem,csak én pl.:vaterán nem vagyok.pont az ilyenek miatt.
vagy old fel a tiltást, vagy tilts le teljesen mert ez így elég nevetséges megoldás.
részemről ennyi le vagytok sajnálva. nem nézem tovább a topic-ot.
húúúúúúú...ez is személyeskedés? -
csaszi72
senior tag
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt Oczu!
A felhasználóval több ízben is próbáltam rendezni az ügyet.
Sikertelenül.Az se-portalon is megtettem a lépéseket.
Az ottani adminnak küldött levelem alább olvasható:Tisztelt admin.
Annyi látható amennyi a videón.
Ha nem látsz semmit, akkor semmi.
Az órák szíjját azért mutatom be hosszabban, mert megkülömböztethető az általam decemberben üzletben, újjan vásárolt és a fórumon vásárolt használt.39 éves, két családos, nős vagyok, külföldi cégnél mint műszakvezető dolgozom 10 éve.
Megbízhatóságomnak utána járhattok:
Ebay:5 éves reg, 100% pozitív
Vatera:több mint 6 éves reg/ 100% pozitívItt nem nagyon vagyok aktív, Lasy-val már üzleteltem.
reg-em mindenhol ua., nincs mit rejtegetnem, nem kell bújkálnom.
Továbbá:
Kecskeméti Airsoft Taktikai Csapatjáték és Fogyasztóvédelmi Egyesület alapító tagja, egyesület alelnöke(tavaji évben mondtam le) és fórum adminja vagyok.Továbbiakban az se-portal staffjaira bízom az ügy kezelését.
Akkor sem leszek csalódott és nem neheztelek ha nem áll módjukban, vagy nem áll szándékukban az üzleti ügyekbe belefolyni.
mint fórum admin tisztában vagyok én is a lehetőségekkel.
A videón jól láthaó hogy a vásárolt termék nem jó, nem látható.
Az én részemről bizonyítottam az állításomat.A legbosszantóbb, hogy a tíz éves fiam zsebpénze bánja!
Állok továbbiakban is a staff rendelkezésére:
Horváth Attila
csaszi72@gmail.com-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A felhasználótól üzeneteket NEM olvasok el.
Kommentjeire NEM reagálok.
Több alkalommal is felajánlottam humánusan lerendezni.
Amint számlámra visszaérkezett a pénzem/9000ft és ezek után a póstázási + díjj is/ akkor tekintem rendezettnek az ügyet.Köszönöm a staff korrekt hozzáálását.
üdvözlettel:
csaszi -
barca4ever
tag
Tisztelt Oczu!
Igen ezek teljesen egyforma modulok és abból csak az egyik 2gb-os kit működik!
a Másik kettővel se kép se hang!!! (több gépben is ki lett próbálva)
( Ma is járt itt a PH-n és eggyik Privát üzenetemre sem hívásomra nem válaszolt dec.19.-e óta!!!!)
Ha lehetséges továbbra is szeretném neki kérni a FEKETE pontot!Köszönöm!!
fekete megy, ráadásul fel is függesztem
[ Módosította: Oczu ]
-
Speed®
titán
Kis kavarodás van..én is néztem ezt a hírdetést, de nem tothjani93, hanem tothroli93 néven futott..ugyanaz a szövegezés, mint expresszen.
-
Zirowe
nagyúr
Sareth keresett meg, hogy írjak z0d1AK-nak.
Most megnyitottam a beszélgetést z0d1AK-al, de csak az én két privátom látszódik.
De gondolom ő is azt javasolta, amit meg is tettem, hogy tegyek feljelentést.
Ezzel nincs gond.De ettől függetlenül gondolom a fórumot más moderátorok is nézik, illetve a két hónappal későbbi kérdésem is ignorálva lett.
Gondoltam, ha előbb van leírva, hogy a fórumon írtam, utána pedig a privát, akkor az egymásutániság érthető.
No mindegy.
-
Zirowe
nagyúr
Ez a válasz sok mindent elárul.
Azért most fejezem ki, mert nemrég érkezett meg a jogerős bírósági ítélet, amivel végre pont került eme történet végére (bár a végrehajtás még folyik).
Látom nem olvastad el rendesen amit írtam, vagy csak az értelmezés nem volt helyes: leírtam ide a problémámat, szerintem elég részletesen, majd egy moderátor megkeresett, hogy írjam meg az egészet privátban egy másik moderátornak (tehát, egyszerű szavakkal: miután leírtam a fórumba, moderátori kérésre leírtam megint privátban).
Ezután jeleztem, hogy történt feljelentés, semmi reakció.
És már két hónappal később is érdeklődtem, hogy mi a helyzet, de semmi választ nem kaptam.
Pontosan azért mert ti egy hirdetési felület vagytok kéne hatékonyan nyilvántartani a hirdetőket és a rájuk vonatkozó panaszokat.
Az én esetemben a "segítünk ahol tudunk" egyáltalán nem valósult meg.
De látom megint volt egy értelmezési probléma: nem titeket tettelek felelőssé, hanem azt tartom felháborítónak, hogy egy 40ezer ft-s lopás, amit itt megfelelően jelentettem semmi következményekkel nem járt, se ban, se figyelmeztetés, de még csak egy fekete pontot se kapott az illető!
Tehát, ha nem fogja magát vissza az illető, nyugodtan tudott volna (vagy lehet, hogy meg is tette) másokat károsítani továbbra is, mert a megbízhatósága jó volt, stb.
Erről viszont 100%-ban ti tehettek, mert a bejelentésem után a kisujjatokat se mozdítottátok.
Erről ennyit.
-
paku0630
csendes tag
ment neked is egy feljelentés a haverom mondta üzenjem meg mert 5napra megint kitiltottátok oktalanul
tk.179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a Rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.
majd kapod a felszólítást a hivataltól
-
forjanattila
csendes tag
Szia!
Miután láttam, hogy az aktív hirdetésem törlődött, benéztem ide és meg vagyok döbbenve. Először is ezek szerint elég ha valaki beír ide valami rosszat másról és annak már törlik is a hirdetési jogát anélkül hogy meghallgatná valaki őt is? Másodszor ezsolti mondja hogy engem kapott több hazugságon, de ő hazudik: én soha nem írtam hogy adja tovább másnak!!! Ez egyértelmű hazugság, ezzel már az ő szavahihetősége is 0 lett, ahogy fogalmazott. Azt írtam: jó hogy szétszedte, mert így ki tudja hány emberen keresztülment volna, mire kiderül hogy probléma van a kártyával. Ugyanis az tény, hogy rendesen működik, semmilyen játékban vagy tesztben nem fagyott. Azt mondtam ugyan, hogy kicsit hangos és a 3DMark11 tesztben kicsit több eredményt vártam volna, de ezek a kártyák eleve hangosak, a teszteredményei pedig még így is jók (5000 pont körüli Performance). Gondoltam az OC kiadás nem véletlenül van, az nagyobb teljesítményű. Tuningolni nem nagyon szoktam, de mivel csak egy csúszkát kell állítani, egyszer 915-ig felhúztam. Nem tudom ebben mi a hazugság, nem azt állítottam hogy csak gyári órajeleken ment, hanem hogy nem vagyok egy tuning-guru. Eddig soha senki nem panaszkodott rám, sőt pozitív értékelést kaptam! Az hogy a hirdetést törlésekor valami marhaságra átnevezem nem először fordul elő (gondolom utána lehet nézni), eddig mégis meg voltak elégedve a vásárolt árukkal. Ráadásul azelőtt írtam át és töröltem ezt a hirdetést is, mielőtt kiderült volna számomra hogy bármi baja lenne a kártyának. Ez egy hülye szokásom, de semmi köze ahhoz hogy a mostani vevőm otthon szétszerelte a kártyát és belül hibákat talált, hiszen ez a működését észrevehetően nem befolyásolta. A garanciapapíron 2014.02.28-ig van érvényes garancia, egyelőre semmi okunk azt feltételezni hogy ha a kártya tönkremenne, akkor nem javítanák mert a hűtését egyszer valaki lecserélte. Már az elején javasoltam, hogy azzal együtt találjunk megoldást akitől én is vettem, ehelyett ezsolti feljelentésekkel fenyegetőzik. Persze szó nélkül vissza is vásárolhatnám a kártyát, de mivel ezsolti szétszerelte én már biztosan nem kapnám meg a vételárat az eredeti tulajtól. Szükségem nincs rá hiszen ezért hirdettem, ezek után meg eladni sem adhatnám el. Ennek ellenére kész vagyok megoldást keresni, de ha feljelentéssel fenyegetnek akkor én is azt mondom: legyen belőle per és majd kiderül kinek van igaza. Ráadásul működik az eszköz!
-
mhmpista
aktív tag
Igen addig amig csak kompatibilitási problémái lennének.
Nem azért van a 3 napos garancia hogy szar alaplapban próbálgassa...
3x írt hogy a haverja lapjában működik majd a p35 ös lapban is működött majd ezután írta hogy tönkrement a lapja a ramomtól és azóta azt írja hogy minden alaplapban szar...
Addig jó volt ezután szar lett...
Majd amikor közöltem vele hogy megpróbálok alaplapot szerezni amiben megtudom próbálni (mert ugye ha tényleg tönkretette a p35ös lapja nemveszem vissza...) de addig ő elkezdett fenyegetni privátban meg szitkozódni.
Azt csinál amit akar. a 3 nap alatt kiderült hogy működött 3 alaplapban.
Nem cserélem vissza ezekután téma lezárva.
Én jó memoriákat adtam neki ha szar lett volna nem használtam volna másfél évig hanem legariztattam volna. semmi baja nem volt. Arra nemjár garancia hogy megsüsse.
Azthittem lezártuk az ügyet. -
mhmpista
aktív tag
Párat természetesen.
http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802205258_22fc88a978.jpg
http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802205902_9e2a42ee83.jpg
http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802210333_22224a9c8c.png
http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802210634_890105139a.jpg
http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20110802210812_fd95c18a79.jpg
Remélem megfelel.
A ram tökéletes. Kivéve ha a rossz alaplapja tönkre nem tette.
Nálam másfél évig ment tökéletesen. -
Speed®
titán
Elnézést, hogy beleszólok, de a másik tagra rákeresve világossá válik az általános hozzáállása, ill. a hajlandósága adott esetekben. Semmi csodálkoznivaló nincs BJ ellenérzésében, miután 1x bizalmat szavazott i14nek a visszajelzései ellenére és s3gg lett volna csinálva a szájából, ha i14en múlik..
ken26
Ha tényleg így van, nincs semmi tennivaló. Lejárt a vállalt 3 nap, ennyi. -
Baloghjanos
tag
egy kérdés te üzletelnél olyan gyerekel akivel megvan beszélve egy találkozo nem 1-2 szoban hanem 30+ üzenet utána és mégse jőn el te mernél foglalkozni az illetővel ? ezért elkelett adjam a vgam szarért hugyért csak hogy én ne csináljak szart a számbol, egy vgam jegelve volt meg egy monitorom is foglalozva. engem aki itt ismer ha én azt mondom hogy kell az kell is nekem és nem rablom mások idejét ez a oldal nem erre valo. de ha tévedek szoljatok nyugodtan
-
Oczu
senior tag
Tisztelt Fórumozók!
Többször írtuk-kértük, hogy ebbe a topic-ba csak azok írjanak, akik érintettek a leírt üzletben. Okoskodások, Kéretlen tanácsok itt NEM kellenek, átláthatatlanná, szétdarabolttá teszik a topic-ot.
Az ide nem illő post-ok törlésre kerülnek, a szerző pedig 1. körben figyelmeztetésben fog részesülni.
Amennyiben mégis fontos, kikívánkozó mondanivalója van valakinek, itt megteheti. -
-
DeepDish
őstag
Koszonom kerni is fogom a modiktol a fekete pontot es nem is adom fel a tovabbi intezkedeseket!! Ugy gondolom teljesen jogos a penzvisszakeresem, mivel masik lapban amit tegnap inteztem minden gond nelkul megy. Arrol nem beszelve,h eleg korrekten jartam el, mert 3 napig minden csereltem amit tudtam szerezni, kiveve cpu-t azt csak hetfon ugye, szoval nem is mondhatja, h nem tettem meg semmit se!!
-
csyo
senior tag
Zundapp engem is megpróbált átverni. (ezek szerint)
6400 procit akarta nagyobra cserélni. Vagyis érdeklődött a procim iránt, és előállt azzal, hogy odaadja a nagyobb procit, és fizessek rá pluszban...
De csak posta jó neki ez akkor volt gyanus, amikor mondtam, hogy egy kollégám arra lakik, és találkozhat vele...
Persze ez már egyből nem volt okés...
--
Amúgy többször érdeklődött már cuccaim iránt, de a végén mindig valami "közbejön".
Örülök, hogy engem nem vert át. Mindenesetre nagyon gyanus alak, vigyázzatok vele! (ezek után, főleg)
-
Oczu
senior tag
Sajna ez az egysejtű organizmus nem jelentkezett, nem is reagált erre a panaszra, tehát 17500Ft kárt okozott nekem, kérném a fekete pontot bevésni. Mellesleg
Most jelentkezett egy tag, hogy valszeg őt is átverte, nem lehetne kizárni, hogy több ember ne essen a csapdájába? Nagyon úgy tűnik, hogy más pénzéből akar megélni a ......(kisípolós smile)
-
NaNorbert
aktív tag
sziasztok!!!
Aszem még visza lehet vonni a fekete pontot mert nincs a számlájára irva!
Ez a srác lenne!
Kérem hogy ne oszatok neki fekete pontot de viszont vigyázni kell vele!
ÖÖ az iskolára fogja rá!Felkeresek modit hogy modositsa a hsz-t? hogy nehogy adjatok neki fekete pontot?
-
ferkow11
csendes tag
Oczu tudom h ma nyitottak de azt monta bemegy a bankomba és befizeti a számlámra nem utalja hanem befizeti annak max 2 perc mulva a kártyámon kell lennie de ahoz képest h több mint 2 hete huzza halasztja és ma azota nemis jelentkezett,.,!
Vicc 2ezerért... ááá tiszta szégyen!Tiltsátok ki vagy csináljatok valamit kérlek titeket amig meg nem fog kárositani valakit renjdessen 20-30-40 ezrekkel!Ez egy szélhámos!
-
Flitter
tag
A bocsi megtörtént!
Csak utólag.
Flitter: Ilyenért nem osztunk feketét, de egy bocsit elvár az ember
de egy bocsit elvár az ember Előre,nem utólag.
Nem haragszom én ,megértem ha gondok vannak,csak szólni-írni illett volna..mert más elvitte volna,így meg rajtam ragadt.
Nekem mindegy,hogy fekete pont vagy sem. Csupán azért írtam ide,senki ne érezze,hogy bármit megtehet.Tőlem elvárják a korretséget amit minden alkalommal meg is tartok. Én is szeretném elvárni.Részemről téma offen.
-
gtamate2
veterán
oké, nem volt időm nekem se foglalkozni vele csak feldobtam ph-ra, viszont azért nehogy már 1hónap után derüljon ki, másik még 3 nap garit se szívesen adnak én tényleg vártam egy hetet mert bármi előfordulhat 2-3 hét üzlet után új gépet vettem és tényleg nincs most erre pénzem, akkut ráadásul nem is mondott árat csak hogy 2-3k kozott mozoghat de nem tudja ő se...
kicsit mounika shó utánérzetem van, lehet ez lett volna monika eredeti célja hogy rendet tegyen?
-
keroatis
tag
csabatra Attol függetlenül mit állitasz, még a kialkudott öt rugo sincsen itt sajnálatos modon, belementem a játékodba mert éreztem , hogy gáz lessz ebböl az üzletből.
Mondom akkor legtalább 5 rugot látok nem pedig semmit, de ahogy nézem még ennyi sem lesz belőle.
Ha megküldöd akkor személyesen keresem meg a Oczu-t vagy a házigazdát, és meg irom nekik, hogy megküldted a pénzt.
Figyelj csak ide mennyi ideje huzódik ez az ügy ?
Te is tudod hibátlan a winyo, amugy meg irtam hogy adok rá visszavásárlási garanciát, ki sem fizetted akkor meg ha nem jó : KÜLD VISSZA !
Hogyan gondold ezt ki sincsen fizetve és még neked áll feljebb !?
Van itt még rólad egy kis érdekesség : [link]
nem én leszek az egyetlen akinek csak igérgettél. -
gerolka
tag
Kérnék egy moderátort, ha lehetséges törölje az előző hozzászólásomból a privát beszélgetés idézeteket! Köszönöm!
Ha jól értem Oczu, akkor írjam meg az embernek , hogy felterjesztettem feketepontra, és, hogy ebben a topikban leírhatja a dologról a véleményét,és hogy ha így van, ahogy leírtam, akkor megkapja a feketepontot, viszont a privát beszélgetésünket csak az ő engedélyével tehetem közzé?!
Ha megengeded akkor visszakérdeznék.
Ha jelzem felé a lehetséges feketepontot, és ő belép ide és leírja, hogy abból amit leírtam egy szó nem igaz, akkor ki fogja eldönteni, hogy kinek van igaza? Ami egyértelműen bizonyítaná, a privát beszélgetésünk, azt viszont csak az ő engedélyével tehetném közzé, amit érthető okból nem adna meg.
Így hogy tudom bizonyítani a leírtakat?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest