- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
k.geri19
tag
válasz
k.geri19 #16818 üzenetére
a srác múlt hétvégére ígért egy visszavásárlást. péntek óta be se lépet.
Érdekelne van e más regje tartalmasabb regisztráció idővel elég tapasztalt phs-nak tűnt..
Holnap felhívom, aztán tájékoztatom a 2 lakcím bejelentet, amit lefotóztam a lakcim kártyáján meglátogatjuk, ha ezen a héten nem vásárolja vissza.
a múltkor lelkesen visszaírt ,másnap reggel, szerintem látta a jelentésem..
remélem ezt is olvasód.. -
-
-
Mr X
veterán
válasz
k.geri19 #15909 üzenetére
Ezt én nem értem. Ő ajánlotta az utánvétet, de te nem fogadtad el, mondván, inkább előre utalnál. Ezek után azt mondta az eladó, hogy vagy előre utalsz, vagy nincs üzlet?
szerk:
Már értem. Arra mondta, hogy nem, hogy csak azután utalsz, hogy megkaptad a cuccot. Csak te előreutalást írtál. Miért nem volt jó neked az utánvét?
-
combonari
tag
válasz
k.geri19 #14820 üzenetére
Mindenképp legyél elővigyázatos. Egyébként az, hogy 0 napos regje van, nem egyenlő azzal, hogy csaló. Lehetséges, hogy meglátta a hirdetésed, és regisztrált, csakhogy írhasson neked privit. Persze érthető, hogy manapság az ember egyből a legrosszabbra gondol jelen körülmények között. Én azt javaslom neked, hogy mindenképp személyesen intézd a dolgot, és 100%-ig győződj meg róla, hogy a termék, amit átveszel, hibátlan, vagy legalább is az elvárásaidnak megfelel, és bizonyosodj meg abban, hogy nem ver át. Ha nincs lehetőség rá, hogy kipróbáld, teszteld, stb., akkor szerintem hagyd az egészet. Rengeteg eladó illetve vevő van még a PH-n, nyugodtan válogass!
-
penta011a
csendes tag
válasz
k.geri19 #14652 üzenetére
Erkölcsi bizonyítványt kérnek egyébként, de 10 ezer forintnál szabálysértési eljárás indul és 150 ezerre is büntethetnek, csak nem tudom, hogy mi van olyankor, ha valaki pl. nem dolgozik és nincs is mit végrehajtani, mert pl. a kezdeti 200 órája sincs meg és munkanélkülit sem kap, regisztrált álláskereső. Ilyen esetekben megéri egyáltalán feljelentést tenni?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest