- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
Attix82 #15833 üzenetére
a 8 nap törvényileg jár minden, egymástól távol lévő felek között kötött szerződésnél.
ez magánemberek között is érvényes. (ha nincs mód személyesen kipróbálni az árut)tehát te hiába mondod, hogy 3 nap, meg hogy nincs gari, 8 nap alatt én azt is mondhatom, hogy meggondoltam magam, visszaküldhetem a dolgot, te meg küldöd a pénzt.
elméletbenaztán ha gyakorltban nem így van, akkor jöhet a PTK
-
kalidor55
tag
válasz
Attix82 #15295 üzenetére
dehát emberek!
nagyon köszönöm, h próbáltok segíteni!
de! nekem a szervizbe megmondták, h szar a ram! és ne probálkozzak vele, mert több alaplap fogja bánni!! szoval én nemcsak a kút fejemből szedtem, h szarok a ramok!! namost, ezért az infoért még fizettem is! ráadásul egy teljesen másik szervizben, ahova vittem a lerobbant deszkámat, ott is azt mondták, h biztos valami szar ram volt benne! miután elmeséltem az esetemet... máskülönben pedig 1,8-as alapfeszen is tudnia kellene a ramnak a 800mhz-és bírnia, az cpu-z szerint az spd infoban! sött a szervizes ember szerint, kicsit többet is de ez még 780-ban is csak kékhalál és ujraindulgat!! szoval nem variálok vele!, bedobtam a sutbam nert nincs több alaplapom amit tönkre szeretnék tenni!! a mushkin most teszi a dolgát, amit ettöl vártam volna el! és biztosan ezis jo lett volna, ha nem hibás! de nagyon úgy néz, ki, h a szervizesnek van igaza, h valaki jóltulhúzhatta és kicsit megzakkant és ellet adva nekem! a lényeg az egészben!!, ha ez a ram nincs a gépem közelében, minden nagyon jól működik, annak ellenére, h már rá lett olvasva mhmpista részéről, h szerinte
mik szarok benne!
-
kalidor55
tag
válasz
Attix82 #15293 üzenetére
nem vagyok nagy tunningos és nemis akarok az lenni, de az alap dolgokhoz értek, legalábbis amire nekem van szükségem! a helyzet a következő! én filemzös gépet akarok és van is, tehát nem célszerű túl húzni bármit is, h orditozzanak a ventillátorok, és zavarják a film közbeni 5,1-es hangzást, tehát ebböl kiindulva, igazábol nem tunningnak nevezném az elvárásaimat, csak inkább a gépböl alapon legtöbbet kihozando beállitásoknak! feszeket sem emelek épen ezért sehol!, inkább visszaveszek valamiböl, de feszt nem emelek!!! a beállitásaim! e0 8600-as dual core procim van4 4 gigán megy alapfeszen! 1,875 volt és 500x8-as szorzoval ez eredményezi a 2000-es fsb ratet, a ram 1,8 volt, alapfesz! 2.0-ás arááyn a procimhoz, 1000mhz, 5/5/5/15-ös késleltetéssel, így mennének a ramok és a proci 1.1-ben! és a aida memo benchmarkban is a legjobb eredményeket igy dobja! 10-11 000 körűli írás/olvasási eredmények! nomost, itt jön a bibi! az 1000mhz, a kingmaxaimnak lévén, h nem a legjobb ramok ez már kicsit megrázkodtató, nem annyira stabilak!, a prime 95-öt még birják, de a linixes tesztet nem!, eldobja az agyát a gép... ezért gondoltam, veszek márkásabb, ramot, h áthidaljam a ramjaim, gyengeségét ezért vettem a patriot ramokat, mivel abban bőven maradt volna még tartalék, elvileg, a beharangozott tudását illetöleg, és mennie kellene zökkenömentesen 1000mhz-én!, de nem hogy nem megy, hanem az, h állandoan beinduljon a gépem, és ne kelljen az elem kiszedésekkel és resetekkel szarozni, 780mhz a max amit belehet neki állitani! és ekkoris kékhalálok és ujraindulások tömkelege az üzemszerű! a szervizesek azt mondták, h amikor túlfeszelnek, túlhajtanak egy ramot akkor szokott ilyesmi elöfordulni, h egyre nagyobb feszt kell beállitani a ramnak, h tudja az ugyanazon specifikációkat é és ez megy egy darabig, h emelik a feszt, h mennyen a ram és aztán halál a vége! ezért van az, h alapfeszen csak ilyen kis mhz-én akar indulni a ram! ha beállitanám 5-600 körülire, akkor még az is lehet, talán, h menne stabilan a ram? dehát könyörgöm! én egy 1125mhz-én stabilan működő ramot vettem, elvileg, legalábbis ez volt róluk vetítve! és amiket irtam beállitásokkal azért nem indulhatott be a gépem, mert joval felett van, mint amit már elbír viselni a haldoklo ram!, , de abbol indulta, ki, h amit a kingmax elbír azt ennek is elkéne, sőtt, azt vártam volna, h 1000mhz-en stabilan működjön! aztán rájöttem, ha viszem lefele a ram frekijét az arány csökkentésével a procimhoz képest, akkor akar csak működni a ram! de már nembírok kisebb arány belőni neki, mint ami most van! és mondom! a 780nhz-en sem ok! kékhalák hegyekbe és ujraindulások, terhelésnél! ha nás ramot hazsnálok, akkor jol megy a gép!, most egy mudhkint szereztem bele és az működik is rendesen! proci 4 giga, ram 1000mhz és semmi fagyás, meg kékhalál!! és minden alapfeszen!!! ahogy mondtam az elekin! úgy, hogy itt nem kompatibilitási gond van!, , mert amiben alaplapban alindul a szar ram, abben sem megy sokáig, csak elsöre tűnik úgy! attol, mert beindul a gép, még nembiztos, h terhelhetö, vagy használható!!!
-
Norb3rto
őstag
válasz
Attix82 #13645 üzenetére
Fekete pontot kérnék rastawicc kollégának gtx480ba számoltam be tőle egy giga gts 250 oc minden rendben ment csak a cserére nem hozta el a vga garipapírját.Megegyeztünk hogy ha járok kecsón odaadja vagy postán adja fel ezt eddig nem teljesítette.írtam neki és azzal a kifogással jött hogy szétszedte a vgat és nem talál vmi garimatricát.Ellenben ha fizetek neki 6e forintot elpostázza a garipapírt amit elvileg alapból adnia kellett volna.Ezek után írta hogy probál vmit intézni majd azt írta, hogy felhívta a kereskedést ott mondták neki hogy így nem garis a vga meg amúgy is a cavarok feje el volt marva itt megemlíteném hogy az elöző tulajnál és nálam is jók voltak.Mindent adtam a vgahoz amit kaptam hozzá doboz kieg és garlevél.Azóta probált beszélni valakikkel hogy garis e cucc.MOst is írt hogy én v.ok a hülye nem tartottam a szavam itt elegem lett nagy úgy néz ki buktam a garit de ez meg a saját hülyeségem
Nem ajánlom senkinek a srácot nagyon inkorrekt vigyázzatok vele!!
-
VinoRosso
veterán
válasz
Attix82 #8306 üzenetére
igen valószínűleg neked van igazad...a OC-cerek többsége, a régi motoros ph-sok, meg a külföldi fórumok vén rókái meg csak úri huncutságból csinálnak 6-8 órás stabilitásteszteket. Biztos sok az idejük. Am ha nem vagy amatőr akkor tudod, hogy CPU tesztnél vissza kell venni a ram órajelet és az fsb-t amennyire csak lehet, hogy kizárható legyen az, hogy ezek miatt száll el az CPU stressz. Azt meg alig merem megemlíteni, hogy a small fft akkora adatmennyiséggel dolgozik, ami elfér a CPU cache-ben, és az IO löketek száma gyakrolatilag 0 a teszt alatt, egyedül betöltéskor meg környezetváltáskor kell a memóriához fordulnia, ami szvsz RAM illetve MMU stresszre alkalmatlanná teszi. Ezért szokták a large fft-t és a blend tesztet használni IO stresszre.
mod: Old Gray igen az UT3 procitesztje elég jól sikerült.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Attix82 #8304 üzenetére
tessék egy csokorral:
Amint látható a stabilitás teszt időtartamáról megoszlanak a vélemények, de a min 1 óra, és ebből van a kevesebb. Ált 2-3 órát mondanak, de volt akinek még 7 órás teszt után is eőjöttek problémák. Az én saját tapasztalataim azt mutatják, hogy 12 percre elegendő fesz után ( bár a legrövidebb idő amig tesztelni szoktam az min a 8k-s teszt ami negye óra kb) egyetalán nemlehet stabil a rendszer, a Vista kékhalálokat dobál, újraindul magától, a játékok kifagynak, sőt még a böngésző is. Westlake a régebbi fél órás tesztje mellé ajánlott netes böngészést is, mert így a legtöbb esetben kifagyott a cucc, és 70 (!!)Mhz-cel kissebb stabil órajelet sikerült elérni, mint fél óráig hibátlan fft-vel[link]
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Attix82 #8078 üzenetére
A piros pontok rögzítése kissé gyorsabban frissül, pedig kevésbé lényeges lenne, mint a feketék bevitele. Azt se bánnám, ha lenne egy külön oldal, sok hasznos információval az olyan tagokról, akikkel nem ajánlott bizniszelni, vagy van már negatív értékelésük a fórumon. Ha van rá igény, és lesz több időm, szívesen segítek.
-
udi
őstag
válasz
Attix82 #8042 üzenetére
Simán tudnék segiteni én is gariztatni ha vissza lehetne szerezni a kártyát
Álltalában 60-70%ban tudok segiteni.Sajnos én is sokszor uszok a cuccokkal mivel álltalában megy tovább más kézbe és intézik nekem is a dolgot.Nekem is van saram egy két dologgal még pár embernek de ez nem rajtam mulik álltalában.Bár én állt max 1-2-3hetet csuszok és akkor is ég a pofám mégha nem is én tehetek róla
Egy szó mint száz aki igy viselkedik hosszutávon annak ban kéne.Lejáratja a többi tisztességes embert is itt a PH-n.Lehet hibázni de nem ennyit és nem igy.... -
Ivanh
senior tag
válasz
Attix82 #8040 üzenetére
jaja, tisztában vagyok vele, de azért a rosszat visszakaphatom, nem?
egyébként a karit nem tőle vásároltam, ő csak egy bizonyos összegért a gariztatását ígérte meg.
és a gond az , hogy akkor adtam neki oda, amikor még 27-28-ért mentek hasonlóak.
5k-t így rosszan(?) is akartak adni érte akkor.
most 10-12k-ért mennek, és a kutyának se kell a kari, se jó, se rossz állapotában.
azért érzed a különbséget... -
henry1998
csendes tag
válasz
Attix82 #7675 üzenetére
Mindjárt megyek, küldöm vissza!
Az a baj, volt egy pirospontja, és tényleg nagyon jó ajánlása!
Egyébként most figyeljetek!
Kaptam egy üzit!
Állítólag a "Horváthék rokona" ügyvéd úr!És azt írja, feljelentenek, mert megfenyegettem a 12 éves kisfiút, pénzért!
A pofám leszakad, komolyan, hát ez tényleg azt hiszi, hogy hülye vagyok!
Tudja az e-mai címemet, mind a kettőt!
Az "ügyvéd" úr küldhetne nekem akkor hivatalos fejléccel egy levelet, nem?
Hogy ez és ez van, próbáljuk lerendezni ezt az ügyet, ne kelljen a 12 éves gyereknek
rendőrségre járnia, stb.
Egy ügyvéd eleve nem fojna bele egy ilyen ügybe, pláne, miután elolvasta "rokon gyerek" ezen ügyben folytatott kiterjedt levelezését!Apropó!
12 éves gyerekek egyáltalán folytathatnak-e üzletelést bárhol is?
Vagy a szülők a felelősek ilyenkor?
Ph-n nincsen korhatár ilyenben?
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest