- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
Lasy
veterán
Sziasztok.
Sys32-re figyeljetek oda, mert csak hiteget.
Megnézte a képeket, mindent madjnem leegyeztettünk, de 2012-01-10 11:36:33 -kor írta hogy hív. Na azóta is hív...Kár nem érintett, mert azt már megtanultam, hogy akivel nem tudok telefonon beszélni ahhoz el sem indulok.
-
Lasy
veterán
Mint tudjátok elég türelmes típus vagyok.
ebay bazárból rendenlem még 2011-09-13.án jópár fülest Lacazr93 Eddig tudtam várni.2011-09-14 18:56:31
Halli
Megkaptam a pénzt, számom:Szerintem elég idő eltelt most már.
A gond az, hogy 3 hete írta, hogy megérkeztek, de azóta sem került postára hozzám.Ezúton szeretnék egy
-ot kérni, és hirdetési jog megvonását is.
Köszönöm előre is.Jelen pillanatban is hirdetési megvonás alatt áll
[ Módosította: Oczu ]
-
Lasy
veterán
válasz
enginev3.0 #15850 üzenetére
a fekete törölhető, de a beírásom itt, hogy lássa mindenki az maradjon.
Bocsi ha rosszul fogalmaztam. -
Lasy
veterán
Mélységes tiszteletem.
A fekete pontot meghagynám Bortolinni fórumtársunknak.
Viszont a hirdetési joga vissza adható.
Már a feljelentés napja lett volna esedékes,de a pénz nagyon nehezem megérkezett.
Nem tudom mit csinált volna,ha nem veszi meg domesz a másik telóját időben. . .
Ezúton köszönöm mindenkinek a segítségét.
Igaz ezek után nálam a nem ajánlottak között szerepel iHave fórumozóval együtt.
További szép napot.Hirdetési joga visszaállítva!
[ Módosította: kaller1 ]
-
Lasy
veterán
Egy kis üzleti vitára invitáltam volna Bortolinni fórimozónkat.
Máig adtam neki lehetőséget.
Sajna ez idő alatt sem sikeredett neki tisztázni az ügyet, és most sem fizette vissza a kemény 3000.- forintot.
Mint látom volt már neki egy magasabb összegű csalása is, de mégsem lett kitiltva.
Kérném a fekete pontot bevésni neki.
kitiltást még nem kérem, hátha sikerül még a feljelentés utáni 8 napban megérkezni az összegnek, mert ha igen, akkor azt mondom, hogy rendben van, de nem hiszem, hogy ez sikerülni fog neki.
Mivel a régebbi ügye egy 2009-es volt, nem évült még el, és a rendörgégen is megtalálják.Ezúton kérném azon illetők jelentkezését is akit átvert.
Privátban jöhet minden...[ Módosította: kaller1 ]
-
Lasy
veterán
iHave-t senkinek nem ajánlom,hogy üzleteljen vele.
1hete lebeszéltünk mindent. Időpontot csak 3napja.
telefonszámot nem ad. Elérhetősége semmi. 3órát utaztam feleslegesen egy ilyen gerinctelen miatt.
gratulálok neki.
ipod nano lett volna
remélem ő is utazik majd nem egyszer így. -
Lasy
veterán
Noctua page alias Nokia MD-8 fórumozónkkal érdemes vigyázni, de nagyon!
mester.01-et sikeresen átverte.
volt egy alkatrészes hirdetése.. Noctua..-nak
5800 alkatrésznek és mint látható törölte és át is írta. De a google nagyon okos.
Én most majdnem beleugrottam volna ebbe.És a számozásokból itélve nem ez volt az első esete...
Jól sejtettem.
5800_5
5800_4
5800_3Oczu kolléga már megvonta a hirdetési jogát, majd oda lesz figyelve rá...
[ Módosította: Oczu ]
-
Lasy
veterán
válasz
ikiviki #12490 üzenetére
1:Az LCD é az rossz.irtam is neked hogy cseréld ki mert az kellett volna,
Az LCD teljesen új, már másnak is elsóztad ezt, hogy nem volt jó amit küldött. Most visznek tőlem még egyet. Így nem hinném, hogy rossz
2.A billyenytü panel felső része szakadt.
Több bill panelt is küldtem, abból az egyik teljesen új volt. A másik meg hibásként volt benne a hirdetésben is.
3.Nem is volt itt meghirdetve.
Itt is meg volt hirdetve, de nem csak ide fogom beírni...
4.Küldtem neked egy SE W200i függetlenül..kb 6 hónapja..És állitolag elltünt a Postán.
Én nem vettem át a w200at, mert nem jött meg, de amit én küldtem azt te másnap megkaptad. Míg te fel sem adtad a w200at. Akkor most ki vert át kit?Illetve hogy lehet hogy ugyan ezt írtad az SE-PORTÁLON is? hogy nem itt lett véve?
Tehát sehol nem vetted meg, de mégis elküldtem neked ez azért túlzás szerintem.
Gratulálok a hazudozásodhoz. -
Lasy
veterán
ikiviki forumozónkal nem érdemes üzletelni.
Igaz üzleteltem már vele nem egyszer, de most nagyon átvágott.
Hirdettem egy K770 alkatrészt szinte minden megvolt hozzá, illetve egy K770 LCD-t zsír új csak kipróbálva volt.
Megbeszéltük, hogy küld egy K510 et ami W200 szoft van.
OK mehet a csere, erre én feladtam, de ő este írta, hogy nem küldi, mert a joy nem tökéletes.
Mondtam, hogy küldjön helyette mást.
Most már majdnem 1.5 hónap letelt, és csak annyi választ adott, hogy te nem szoktál dolgozni?
Nem értem, mindig fent van mindenhol, de választ nem akar adni.
Akkor most mi van, buktam rajta 4-5000.- forintot, és mint látom nem én vagyok az első. Pedig mint írtam volt már vele nem egy üzletem...
Nagyon sajnálom, de most már ideje volt leírnom, mert nem válaszol a privimre. -
Lasy
veterán
SHADOV forumtársunk joggal megérdelmi a feleke pontot. hirdetett egy SE W800i telefont fekete, függetle, karcmentes. helyette postán kaptan egy fehért narancs, leharcolt, t-mobilos telefont.
megbeszéltük, hogy ajánlottan elsőbségiként küldi helyette csk ajánlottan küldte. teljesen szavahihetettlen, és a telefonhívásokra már nem is válaszol. eggid még felvette, de nem válaszolt csak lerakta, de most már fel sem veszi. nagyon vigyázzatok vele.
sajna az ajánlott szelvényen az van hogy elsőbségi de amikor megjött nem volt rajta az elsőbségi. -
Lasy
veterán
ugyan ezt elküldted püben is, de semmi választ nem kaptam. ???
-
Lasy
veterán
Engem szerencsére kár nem ért, de jobb vigyázni champion134 forumozónkal, ugyanis megbeszéltünk egy találkozót, de se elérhetőséget se választ nem kapok tőle, pedig 30percet vártam. igaz most délben is volt fenn a fórumon, de most sem kaptam választ tőle.
sajnálom, hogy ilyen emberek is vannak. ez lenne a hirdetése, de van egy Hpm-70es hirdetése is.! -
Lasy
veterán
ezekkel az érvekkel adnék egy fekete pontot Istvan89 fórum társunknak. ugyanis azóta sem sikerült rávennem hogy eljuttassam a garipapírokat hozzá.
idézet a püből.
"ha akarod akkor terjessz föl, nagy ívben sz*rok rá"
gondolom ez beleegyezésnek minősül.Sajnos még mindig nem sikerült eljuttatnom a garipapírt mert Ő nem hajlandó kimozdulni Csepelről. nekem meg nem esik útba. legalább 5szőr próbáltam meg egyeztetni vele, próbáltam hogy felteszem egy tárhelyre, de a postai megoldástól sem álltam el.
Mindig azt hajtogatja:
neked kellett volna csepelre hozzad mivel te nem adtad oda a garit
holott a talit a Borárosra beszéltük meg. ezek után nem gondolom, hogy nekem kellene kimennem Csepelre.illetve még egy:
csak ha az egész fekete pontos idiótaság számítana akkor nem azon kéne tépni a szádat h ennek és annak szólok hanem elkéne juttatni a garit csepelreés akkor talán szólnék h akkor szedjük le azt a feketét, csakhát vannak egyesek akik ugy vannak vele, h minek teljesitsem azt amiben megállapodtunk ugysincs következménye, jééé de lett egy fekete pont, hát vlmit vlmiért, sorry
semmilyen szó nem volt arról hogy én kiviszem a garipapírt Csepelre, de ő így gondolta.
azok után hogy már nincs is nála a telefon. mindegy. de azt nem értem elvárja hogy magamnál hordjam a garit, és ha lesz valami a telefonnal akkor szól. Ezek után HA tényleg lesz valami a telefonnal akkor megint ad egy fekete pontot hogy nem vagyok hajlandó kivinni a garipapírt??? -
Lasy
veterán
ez volt amire reagálnék
ez volt a válaszomés nem tudom miért nem lettem értesítve csak véletlen megláttam, és teljesen nem értem miért én kapok feketét.
-
Lasy
veterán
bocsánat de lenne egy két hozzászólásom a fekete pontomhoz.
1. az állapotáról elmondottak nem fedték a valóságot (egy pici karcocska helyett bevolt nyomva a műanyag a tetején)
2. a garancia levelet "kifelejtette" ami túl képen nem is érdekelt volna, csak hát hozzá ígérte, későbbi kérésre sem adta oda (vagy lehet h nem is volt)bocsánat ezt egy kicsit cáfolnám.
1. az állapotban az volt hogy van egy karc a jobb sarokban. (a karc tényleg a jobb sarokban volt) igaz sokat is engedtem belőle ezért nem tartom korrektnek.2. a garancia levél igen azóta is nálam van mert nem akar kimozdulni Csepelről, ugyan is 4szer is írtam neki, de nem válaszol. a gari is itt van nálam és most is írtam neki. de nekem nem esik útba Csepel, de még a Borárosra sem hajlandó eljönni.
ezek után még ő képes fekete pontot adni.
az eredeti ára 18000volt és lett 15000.- s a teló az Örsön volt. elhoztam neki, és még akkor is alkudni akart belőle. ehez aztán nagy "pofa" kell. gratulálok. -
Lasy
veterán
z0d1AK az illető Debreceni, és nem küldte a csomagot. jó lex vigyázni vele.
-
Lasy
veterán
z0d1AK
nagyon link debreceni srác. még mindíg nem küldte a sim kártyát, és nem is válaszol a levelemre... nagy feketepont
nagyon nem ajánlom senkinek...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GIGABYTE G27F 2 165Hz IPS gaming monitor /2026.12.12-ig Garis/
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest