- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Egy fekete pontod sincs!
Egyebkent, tudom, vagy is remelem hogy nem engem akartok bantani,csak az a baj hogy ti vegig azt irjatok, hogy a rendszernek ez meg az a hibaja, csak hogy itt nincs rendszer, itt joforman csak en vagyok, ez a legnagyobb baj
nem volt ekezetem mert telefonrol irok mar, keszulok aludni
-
enginev3.0
félisten
Teljesen jogos, nem vagyok gép, én is ember vagyok, a szóból értek, a pontodat levettem!
Sokkal egyszerűbb lett volna, ha egyszerűen beleegyeztek, hogy nyilvánosságra hozzátok a privátokat és már is átláthatóbb a dolog.1 hozzászólás
"A listákat enginev3.0 kezeli. Ha problémátok adódik a pontjaitokkal, akkor azt nála kell jelezni."Még senkinek nem haraptam le a fejét amiért jelentkezett privátban, bármi gondja volt, kérdezzétek pl: macko20-at, .bruszli.-t, garaba15-t stb...-t!
Volt akinek sikerült rendezni az ügyét privát üzenetben, és a végén mind a két fél "elégedett volt" legalább is az kérte a pont levételét aki előtte azt kérte, hogy véssük be xy embernek
Nagyon szívesen segítek mindenkinek, de ne hibáztassatok azért, mert nem vagyok rendőr, ügyvéd, bíró. Mindig lesznek rosszakaró, nevet bemocskoló emberek sajnos.
-
dorsy
csendes tag
Velem is rendes es korrekt volt mindaddig, mig ki nem derult, hogy hibazott es rendbe kene rakni a dolgot. Elismerte a hibat, de ram akarta terhelni a koltseget, en pedig nem mentem bele.
A privatbol minden szemelyes dolgot kiikszelgettem, ha nem mutatom meg, ugy azt mondok, amit akarok.
Egyebkent pedig tudtommal minden magyar banknal egy banki atutalasi nap (munkanap) alatt folynak a forint-atutalasok, azt irta tegnap elkuldte a penzt, de az eddig meg nem ert ide.Ezzel szemben, amit en kuldtem neki, gyakorlatilag azonnal odaert.
-
djTech
csendes tag
Nem vagyok a barátod, és rajtad kívül itt nem hazudozik senki.
Te károsítottál meg, most meg hazugnak kiáltasz ki.Ez a bosszud???? Ahoz igen gyenge.
Letagadod hogy beszéltünk telefonon, olyan hülye vagy ezt olyan egyszerű bizonyítani egy híváslistával... No comment. Sőt két listával (matávos is)
Jössz a privátokkal ami ismét téged minősít.Na ilyen szinten már nem vitatkozom, nem szeretnék lesüllyedni a te értelmi szintedre...
Azt írsz amit akarsz, majd a többiek úgy is elolvassák és leszűrik a megfelelő következtetéseket.
Béke veled!
-
djTech
csendes tag
Sziasztok,
Úgy látom berágott a kolléga, aki tegnap még csaknem az anyámat is szidta a levelezésében.
Akkor megegyeztünk, hogy felviszem pestre a procit. Telefonon megegyeztünk, hogy csak a délelött jó Neki.
Másnap elvittem az ígért időpontban, Pestre a procit, hivtam 4 szer telefonon, nem volt elérhető még matávos pesti telefonról is próbálkoztam barátom üzletéből, hiába.Az üzletből megnéztem hogy fent volt-e a kolléga, láttam ,hogy igen, akkor már tudtam, hogy palira vett.
Miért egy hónappal később kérdez rá a fekete pontjára??? Megírtam neki akkor privátban is...
Én úriember vagyok ő hozzá képest, és nem akarok ezzel a témával többet foglalkozni.
Jogos a fekete. Most is vádaskodik, hazugnak nevez, nevetséges. Tanulhatna már egy kis tisztességet. Ráadásul én nem károsítottam meg senkit sem, Ő viszont tartozik egy utiköltséggel... Hogy mekkora bőr van a képén, hihetetlen.Nem ajánlom a vele való üzletelést senkinek.
-
AirBooms
addikt
Köszönöm az elismerést, igazán ez volt a legkevesebb az elmúlt napokban.
A 38 piroshoz ez jól jött - meg ahhoz, hogy az öthónapos terhes párom kirakott a lakásból, nem férek hozzá a számtógépemhez, napok óta telefonon netezek. Aznap, amikor rtad, hogy akkor hpogy adom el az általam meghirdetett cuccokat, azt válaszoltam Most épp sehogy. Abban a pillanatban ott ültem a lépcsőházunkban, s a már nem tudom hányadik megbeszélt alkalomra vártam, hogy végre eljöjjön, s kiadja az értékeimet.
Aznap éjjel Pesten, a kocsiban aludtam, amit előtte összetörtek. Lelopták a négy disztárcsát, reggelre pedig lemerült az akksi. Egy taxis 4 rugóért bikázta be.
Igen, mindezért még egy fekete is jár nekem, ha kérhetek, akkor inkább mindjárt hármat. Még csak esélyem sem volt lemondani a hirdetést, meg bármikenk is bármilyen igéretet teljesteni. Szorri. Nem tőled, a többiektől... -
mamed
csendes tag
Nem azért nem vettem át a VGA-t mert meggondoltam volna magam, hanem azért, mert az bunkó módon portósan lett feladva.
Több ilyen VGA-t is vettem már és senkivel sem volt gond, senki sem adta fel portósan.
A portó díját semmilyen körülmények között nem fogom neki kifizetni!
Az utánvét díja sem kerül 3.000.- HUF-ba ezt alaposan elszámoltam az előző hsz-ben. -
C64
őstag
kukac1999-el szembeni hozzászólást módosítom:
sikerült végülis két hónap alatt rendezni a kártérítést, uh a csalás kizárva! de azért csak óvatosan!
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Már elég régóta üzletelek itt a PH!-n és találkoztam már elég sok korrekt és nem korrekt emberrel, ezért szeretnék "kukac1999" védelmére írni, mert eddig nekem több üzletem is akadt vele(4) és mind hibátlan volt. Nagyon korrekt partnernek tartom és egyáltalán nem feltételezem róla, hogy szándékosan ilyet tenne. Megeshet, hogy valóban a véletlenek sorozata juttatta ide ezt a helyzetet.
Üdv.: ocsi
-
Dr. Romano
veterán
Mindenkire rá kell keresni és legjobb mindig itt kezdeni. Ezzel kellett volna neked is...
-
Weaver
senior tag
persze, mert a nagy többség teljesen rá van állva erre a ph-s rangban való gondolkodásra. "rangokat" kap, mert telepofázza a fórumokat... ettől még nem lesz belőle tisztességes ember. az oldalról is sokat elárult, h még nem lett törölve a regje. ha ennyire számít a többségnek a rang, azaz újonccal, lelkes újonccal óvatosabb a többség, akkor éppen ezért kellene az ilyen notorius csalókat törölni.
Aktív témák
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest