- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Szentes
tag
válasz
djculture #13007 üzenetére
Én is így tettem, az eladó közölte mit csináljak, az ő elmondása szerint jártam el, amit ő elfelejt közölni, csak a saját szemszögéből írta le.
Lecsípés - Az anya fölött csíptem el, mert egy belebarbolt, 1cm körüli csavar volt belerakva (minek utána néztem és a gyár nem rak ilyen hosszú csavart a packba) minek következtében az ellenkező oldalon a gyári Fujitsu-Siemens gép hűtő burkolata miatt nem lehetett belerakni a gépbe.
-
poffsoft
veterán
válasz
djculture #7057 üzenetére
Tényleg nem értelek....
Lehet hogy a mikro működési elve miatt nem lehet fémet belerakni, de hidd el, lehet.
Ha nem hiszed, gyere, megmutatom a sajátomon, ne kockáztass otthon
Másrészt érdekelne, hogyan szúrod ki a mikrózás eredményét??? Mik a titkos jelek?
Ugye a cél nem a kondik felrobbantása,a nyák elpárologtatása, a cin újrafuttatása, hanem valamelyik döglődő alkatrész túlvilágra segítése...amúgy meg személy szerint hivatalos szervízestől hallottam a tanácsot, amikor egy döglődő alaplap (100-szor ment, aztán meg nem , aztán megint 100-szor ment, aztán meg megint nem) sokadszor lett visszaadva, mondván nem reprodukálható/azonosítható a hiba, hogy mikrót neki.... bár lehet, ő direkt nem keresett eztán titkos jeleket
ja, és szögezzük le, én csak laikus vagyok e témában, amit az általános fizika nem említ, mindenről meggyőzhető vagyok
on: bocs a nagy off-ért...
-
Speed®
titán
válasz
djculture #6742 üzenetére
Előttem már leírták, annyit fűznék hozzá, pl. veled sem állnék neki üzletelni.
Aki boltol és csont üres az adatlapja, nálam 0 bizalom. Lehet túlzásnak tűnik, de éppen e miatt szivattak meg csak pár alkalommal az 1000+ból.
Persze a full leinformálható "addig korrekt amíg pénzt kap" emberekből is akad..
Írásképből vagy a telefonos beszélgetés első perce alapján le lehet általában szűrni, ki az az "újonc", akit kerülni kell amúgy.
És nem dől össze a világ, ha 2-3 nappal tovább tart eladni\beszerezni valamit, akár 500Ftal drágábban is..számomra a lényeg a megbízhatóság.
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest