- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
blakey #19827 üzenetére
Ha volt idei LG-d akkor elhiszem hogy ott nem javítja,de leírhatnád milyen tipusú LG-d volt hagy okuljunk
Tudtam hogy eladták tisztába voltam vele, de ez még kevés ahhoz hogy mnden Philips szar legyen tesztekből nem ez jött le nekem,de felőlem lehetnek mostmár blaupunkt minőségek is. -
superg
senior tag
válasz
blakey #19821 üzenetére
A micro dimming javítja a feketét ezért találták ki ez a funkciója.Az más kérdés mennyire használható,van hogy semennyire.AV forum szerint valamennyire igen,az LG ben is.Samuéknál sem rossz a felső kategóriában.A Philipsnek régebben voltak Va paneles tévéi is,nem tudom mi köze ennek hogy régebben az LG-vel közösködtek nyugodtan használhatnának Va panelt is most is.Azt meg végképp nem értem hogy jön ide hogy eladták a nevet.Akkor Philips tv-k helyett írok Philips nevű tévét hogy boldog légy
-
ada19
senior tag
-
törölt tag
válasz
blakey #19659 üzenetére
Nem okos kérdés. Ennyi erővel beleköthetsz mindenkibe, honnét tudod hogy ki milyen indok, vagy indíttatás alapján választ nevet és avatárt? Ilyen gondolkodásmóddal mindenkit végigkérdezhetsz, de szerintem csak magadból csinálnál hülyét vele.
Például blakey miért bika, mert szarvad van, érted már a logikát? Ez csak egy példa volt, én nem kötök bele a nevedbe, sem az avatárodba. Ez csak rád tartozik, magánügy. Szóval lehet kérdezni értelmetlen dolgot, de minek!?
Te biztosan jobb cikket tudnál írni. Panaszkodj az oldalon a szerzőnek ha nem tetszik valami vele , vagy az említett forrással kapcsolatban. Rossz helyen kopogtatsz. -
d3tox1c
senior tag
válasz
blakey #19652 üzenetére
Koszi a valaszt, kezdem erteni
Szoval rakotom hdmi-vel,esddig ok, a tv-n megjelenik a laptop asztala.Milyen lejatszoval erdemes lejatszani a filmeket, es azt hogy tudom megoldani hogy csak a tv-n menjen, a laptopon ne?
Milyen programokat kell telepitenem?
Koszi a valaszokat, es bocsanat az idiota kerdesekert -
stage69
csendes tag
válasz
blakey #18864 üzenetére
Az a fura, hogy szemből alig látszik...Mikorra hazaértem munkából, addig már az asszony kicsomagolta, mert futár hozta...Most akkor csomagolhatom vissza, küldhetem vissza...Tökély...A kérdés majd csak az lesz, hogy cserélik-e egyből, vagy várhatok, mert szervizbe küldik...
Visszaküldésnél a képernyőre vissza kell ragasztani a levonókat, amik rajta voltak? Mert a kedvesem azt is leszedte....
-
Gicz
addikt
válasz
blakey #18827 üzenetére
Szeintem azt h jobbak a színei nem úgy érti ahogy te gondolod. Egyszerűen arra gondol (szerintem) hogy a TV "szebb a kép" jobban "kiugranak" a színek, ami inkább annak köszönhető, hogy 3x akkora a natív kontrasztaránya mint egy IPS LCD-nek, és akár 5-6x akkora mint egy TN monitornak.
-
Yodamest
veterán
válasz
blakey #18823 üzenetére
Elsősorban játékra lesz, a méretét elhiszem, hogy szokni kell majd, de szerintem meglehet szokni aztán már jó lesz.. A színei jók igen a Dellnek és eddig azt hittem ennél jobb nem is nagyon lehet, de így, hogy gyakorlatilag egymás mellett van szinte a monitor meg a tv egyértelműen a Sony tv-nek sokkal élethűbbek a színei, tehát látok egy képet legyen rajta bármi a valósághoz közelebb áll színtérben a tv-n. Nincs kalibrálva semmi, színprofilt tekintve alapbeállításon van a monitor is és a tv is.
-
nightshadow
veterán
válasz
blakey #18627 üzenetére
Ez érdekes hozzáállás. Én biztos nem vennék egy olyan tévét, amire előre tudható, hogy buggos.Az meg nem derült ki a cikkből, hogy szoftveres vagy hardveres problémáról van-e szó. Ha utóbbi, akkor javítani se lehet, ha előbbi, arra meg nincsen semmi garancia hogy kifogják javítani. Én biztos, hogy kihagynám a vásárlását, de nem vagyunk egyformák.
-
nightshadow
veterán
válasz
blakey #18625 üzenetére
Hát nem tudom, én biztos nem kísérleteznék az 50Hz-es buggal. Érdemes a kommentek között a tulajok véleményét elolvasni. Ha ez nem lenne, akkor jó lenne.
"Bought and had to return a 40 AS640 on the same day after 5 tragic hours of the 50hz bug suffered through Eastbourne Tennis and World Cup football. I was only able to minimise it with IFC in True Cinema, and once you know it's there, it does keep occurring at all settings, even very subtly. I also noticed it on fast moving credits at the end of a BBC programme, so it's not just confined to sport. Sad to have had to return a set that is otherwise very nice on blacks, colour and uniformity, but my goodness, how Panasonic could ship a product with that generic issue is incredible....."
-
viharkabat
aktív tag
válasz
blakey #18541 üzenetére
Ugyanaz, ha 32-re van keret, akkor szerinted 55-ös Sony kifutja belőle?
feri1!
4 m-ről a 32 szerintem is baromira kicsi. 40-esből viszont a kereted környékén találhatsz, párral lentebb volt egy 5000-es samu, arra kidob valamit az árgép, vagy kicsit ha ráteszel akkor a 40-es Sony r455 elég jó input laggal van. Ez úgy általában igaz rájuk mérettől függetlenül.
-
-
Steel Lord
csendes tag
válasz
blakey #18476 üzenetére
Ne forgasd ki..
Nyilván nem a fémtől lesz jó a tv, de elég sokat hozzátesz ahhoz, hogy azt mondhassam, hogy ez nagyon prémium. (küllemre, tapintásra stb..) Ami egy középkategoriás tv-nél nagyon pozitív. Sokkal szebb, sokkal jobban mutat, mint egy olcsó műanyag, ami gagyi benyomást kell. Szerintem ezzel nem lehet vitatkozni. -
Steel Lord
csendes tag
válasz
blakey #18461 üzenetére
Persze lehet, de minek venné meg ugyanannyi pénzért az igénytelen, gagyi műanyagot, amikor kap érte a felső-kategóriára jellemző anyaghasználatot. Ráadásul maga tv is jobb, mint a vele egy árban lévő társai ?
Egy Lg vagy Samsung sehol sincs egy Sonyhoz képest minőségben... a koreaiak tömeggyártók, leszarják a minőséget, ellenben a Sony, ami (szerencsére) még mindig dacosan ragaszkodik a tőle jól megszokott magas színvonalhoz. Többek között ez az egyik ok, amiért rosszul megy a Sonynak.. (és a többi japán gyártónak.)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
blakey #18391 üzenetére
60,75,85,100,125 stb vertikális frekvenciák fordulnak elő monitoron a leggyakrabban, a legújabb trend a 144 hz a 3D miatt Gamer monitorokon.
Miért ne lenne butaság kikiáltani egy panelt 50 hz-esnek, amikor natívan képes megjeleníteni 100 hz-et?Arra volnék inkább kíváncsi, hogy hogy csinál a tv a 60 hz PC jelből 50/100 hz-et?
Illetve ha indítok egy 24 fps lejátszást, akkor hardveresen a jelátvitel is 24 hz-re kapcsol, vagy lesznek időzítési problémák? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
blakey #18298 üzenetére
Ezt honnan vetted hogy nincs valós 100Hz-es panel?
Furkoo: A TV-k valósan 50-100Hz-esek, de az elektronikájukkal többet is elérhetnek, és egy TV-re ezért írják hogy 800Hz mert az elektronikájuk ennyit tud. Viszont ez kicsit parasztvakítás, annyira nagyon nem kell foglalkozni vele...
-
Teasüti
nagyúr
válasz
blakey #18298 üzenetére
Elmagyaráznád kicsit bővebben? Manapság nincs olyan tv, ami kirak 100 képet másodpercenként?
Ez elég szánalmas lenne.(#18299) Furkoo
Az is 100 hz talán, csak egy megjelenített képkockát (amiből egy már interpolált) 800 hz időegysége alatt látsz kétszer, meg még beszúr két feketét (kikapcsolja a háttérvilágítást) a sűrű villogtatások között. Ettől élesebbnek látod a képet mozgás közben. A szorzók talán nem pont így oszlanak el, nem vágom fejből a pontos képletet. -
Steel Lord
csendes tag
válasz
blakey #18268 üzenetére
Nincs bajom a Toshibával, az is japán, mint a Pana, vagy Sony. Így megbízható és minőségi.
Viszont ha már ennyi pénzt szán új tv-re, akkor már megfejelném egy 20-assal, és a Sonyt venném. Nem rossz a Toshiba, de a Sony azért jobb.
Én is majdnem vettem egy 7453-as Toshibát, de végül a Sony W706B mellett tettem le a voksom, mert biztosra akartam menni.
-
-
amadeus11
senior tag
válasz
blakey #17905 üzenetére
Ez valami kamu herz ? Gondolom teszi ez is a dolgát , de lehet ki is kapcsolom filmeknél , inkább darabos , mint szappanoperás . Olvasgattam én is teszteket , mindkét TV jó kritikát kapott .Ezekből azt szűrtem le SD adás talán jobb a Sony-n , a hangban meg a Samu erősebb . Remélem nem nyúlok mellé , akármelyiket választom !
-
w333
félisten
válasz
blakey #16786 üzenetére
Na akkor leírom én is a tapasztalataimat ...
1. Nedves szemüveg törlőkendő + kicsi citromos Clin amivel legalább 3X áttörlöm vízszintesen majd függőlegesen (Clin -es fülpiszkáló a poros sarkokban) !
2. Nedves majdnem száraz (nyirkos) sima vizes kendővel megint áttörlöm 3X !
3. Mikroszálas ilyen törlő kendővel szépen addig törlöm amíg a legkisebb foltok is eltűnnek, vízszintesen, függőlegesen, és körkörös mozdulatokkal !
Ez legalább egy 30 perces meló de nagyon megéri, a port is jobban taszítja ... ezt kb. 2 havonta szoktam megcsinálni, különben heti 2-3 alkalommal csak a port törlöm le róla sima mikroszálas kendővel ami kb. 1 perc
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
blakey #16783 üzenetére
Konkrétan nem arra lettem volna kíváncsi hogy létezik e, mert evidens hogy igen, meg hogy hol lehet kapni ilyet, hanem direkt úgy írtam hogy ki mit ajánl mert van millió fajta. Régebben használtam, az pl folyamatosan nyomot hagyott a kijelzőn...
(#16782) Pumma: dehogynem, már a hálóban is kicsi volt...
(#16781) nismoka: Ez jól néz ki, vesztek is valahol...
(#16779) w333: Thx, ezt is kipróbálom majd.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
blakey #15726 üzenetére
Igaz, hogy a Philipsnek van neve, de az emlitett modell full Orion, semmi koze a Philipses, ha megnezed a Tv hatuljat latni fogod, vagy a menüjét, meg megnezzed utanna az Oriont es latni fogod h detto ugyanaz. Sajnos a Panasonic is beállt ebbe a sorba az A300as modellel.
-
kriszti@n
tag
válasz
blakey #15474 üzenetére
rendben van köszi.Igazából úgy maradtam tv nélkül,hogy eladtam az enyémet. vettem helyette egy Samsung UE46F6400-at ami gyári hibás volt(175-ért vettem).Visszavittem és azóta nem találtam helyette semmit,mert a 2013-as modellek kifutottak,az újak pedig drágák voltak nekem.De mostmár kell valami,ez egy hónapja történt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest