- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lina7611
újonc
válasz
Handymen #21674 üzenetére
Szia!a napokban kérdeztem a hozzáértő szakemberkéket..hátha mondanak vmi okosat, gondolom nagyon szőkének néztek, én pedig mosolyogtam azon ahogy kezdtek összecsapni :-), ettől függetlenül nem szakszakiként megvettem a Panasonicot ...igaz a TX48AS640E- t.És az, hogy esztétikailag kifogástalan szerény véleményem.Sok tvt megnéztem, főkènt képminőség érdekelt, ami melléállhatott az néhámy Philips modell volt. Mégha bántja is bárki fülét!
Bátran vedd a panát, tetejében ez a két modell mer most vállalni öt év gyári garit. Biztos kapok majd , h maradjak meg a fakanálnál, de egy dolgot leszűrtem.Mi nézzük meg!A mi pénztárcánknak fog fájni. -
odiepapa2
tag
válasz
Handymen #21328 üzenetére
Szia Handyman,
ugyanabban a szituban vagy, mint én egy hónappal ezelőtt. Egyet tudok csak javasolni, amit én is tettem. Mindhárom TV-t nézd meg személyesen, olvasgass a neten de ne vedd készpénznek. Én néztem 1200Hz-es Panát, többet vártam tőle, aztán Sony-t, hát az volt a három közül a legalja, és a végén a legkevésbé várt Samut vettem, amiben két napja csak gyönyörködök. A fórumban, cikkekben leírtakat érdemes irányadónak megfogadni, de a végleges döntést Te magad hozd meg, mégpedig személyes tapasztalat útján, akkor tuti nem fogsz csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest