- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Áruld már el légyszi mi köze az LCD panel típúsának az alkalmazott háttérvilágításhoz!
Ezen kívül viszont tényleg nem mind IPS! Ismerősöm most vett 39LB650-et, és az bizony PVA vagy MVA. én sem akartam elhinni de tényleg! még nagyítóval is vizslattam a pixeleket, és nem IPS. Van itthon egy LM671S, az IPS, és az LB650-nek mellettte eléggé samsung szerű képe volt, sokkal mélyebb feketével mint az LM671.
Mielőtt megkérdeztek, minden dinamikus kontraszt, helyi sötétítés stb vacak offon volt.
-
Trak
addikt
Igaz, a Gravity-t kihagytam, az is tényleg egész jó volt, de nem hiszem, hogy egynél többször meg fogom nézni.
A csillagos, űrrel foglalkozókat beleveszem az általam írt "természetfilmekbe", azokból tényleg van néhány jó.
Filmet már inkább 3D nélkül nézek, nekem úgy jobb az élmény, mint 3D-ben, pedig aktív 3D-m van.
De ettől függetlenül biztos van akinek jobban bejön ez a dolog. -
BBéci
legenda
-
L4mie
veterán
nemtudom, csak példának említettem :d de mindjárt megnézem...sunyiban fent van melóhelyes pc-n.
BBéci: mondjuk a gravity-t megnézném szívesen otthon is 3D ben, moziban nagyon frankó volt.
-
BBéci
legenda
Abból a 250-ból mennyi az érintetlen, és mennyi a felezett felbontású és a csonkolt, átkódolt, hogy ráférjen egy 25 GB-os lemezre? Talán a negyede. Aztán ott a gond, hogy azoknak a tizede ér valamit filmként, ha levonjuk belőle a látványra kihegyezett részeket.
Ízlés dolga, számomra nulla az egész 3D. Persze ettől még bárki szeretheti, lelkesedhet érte. -
Trak
addikt
Például?
Filmből az Avatar jó volt, 1-2 animációs film még tényleg szintén jó volt, a többi csak szódával.
Azon kívül csak néhány demo anyagra és természetfilmre mondanám azt, hogy jó, de hogy iszonyat jó
Remélem tudsz valami ilyet ajánlani és végre használhatom ezt a szót én is majd az otthoni 3D-re.
Számomra hamar elvesztette a varázsát... már ha egyáltalán volt valaha is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest