- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azokkal sem tudom helyes arányra állítani, fel sem ajánlja azokat a lehetőségeket amiket mondjuk sima TV műsor nézésekor lehet állítani(16:9, zoom, stb.), viszont ha mondjuk a win7 DLNA rendszét használva húzza át a filmeket a Media Player-en keresztül, akkor minden rendben a képaránnyal, ebben az esetben ugyanakkor az MKV formátum vérzik el, ugyanis csak azokat a formátumokat olvassa be amelyiket a Media Player ismer, kész agyrém!
Most a Nero Home Media Center-el próbálkozom biztató sikerrel, eddig szépen beolvassa a TV a megosztott mappákat, és a 3D filmeket is rendben játsza, persze TV válogatja, hogy mit eszik meg és mit nem, az én Panasonic-om egyenlőre rejtély számomra, mert egyik MKV-t vidáman megeszi, a másikat meg nem, pl. a Jupiter felemelkedése című film MKV 3D-ben van, és röhögve játsza DLNA-n, de a Terminátor sima 2D MKV-t rühelli, csak a hangot játsza és elvétve bevillan a kép is, ez annál is inkább bosszantó számomra, mert a fiam 80 ezer forintos JVC-je szinte semmiben nem válogat, az én több mint 300 ezres technikám meg kényeskedik -
Denyiro
tag
Igen az analóg. Azt néztem még és durva szerintem, hogy a panel a 630-astól 400 Hz előtte csak 100 HZ-es, ami gondolom szintén hatással van a mozgásmegjelenítésre de ebbe már nem megyek bele, mert sokat kell még tanulnom a témában.
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek, aki válaszolt nekem. -
BBéci
legenda
Valóban mindegy, tehát felesleges full HD tévét venni, megfelel az olcsóbb HD-ready is.
(#31832) gyeniko
Elfogadva a véleményedet, álláspontodat, amit többször leírtál, ki kell fejeznem az értetlenkedésemet. Az utóbbi 13 évben folyamatosan váltották egymást a nappalimban különféle TV-k, plazmák és LCD-k vegyesen. Néhány kivételtől eltekintve a legmagasabb kategóriát képviselték. Némelyik csak 10-14 napig volt nálam, amelyik nagyon tetszett, az 4,5 hónapig, de mindegyiket elég alaposan kiismertem. Magamnak Panasonic plazmát vettem, soha, egyetlen pillanatig nem fordult meg a fejemben, hogy LCD tulaj legyek.
Nem vagyok képes felfogni, hogy Te miért lettél LCD-párti, hiszen VT60-at is birtokoltál, amire a világ összes tesztjében a legnagyobb elismeréssel nyilatkoztak. Többen referenciának választották. -
dontodent
csendes újonc
Ez már jobb így :-)
Olvastam hogy van tévé amelyik elöltöl kezdi a filmet ha megállítják USB lejátszásnál vagy a feliratokat nem kezeli.
120 ezerig mennék el max mivel sem a 3d sem a smart nem érdekel nem is használnám ki őket.egyszerüen egy jó kép visszaadású szép szinekke dolgozó tévére van szükségem elfogadjató áron.
A full hd az alap a többi hanyagolható.
A személyes megtekintés jó ötlet már voltam de az a baj hogy minden full hd-n megy a tévén az áruházakban, otthon pár csatorna full hd-s ez nem igazán értékelhető így. -
fanti
addikt
Az a része (egy külön panel, pár kondival és ic-vel) ami médiaformátumokat játszik kezel és játszik le.
Engem is meglepett ez, hogy egy pendrájv csatlakoztatása, vagy lehúzása kinyírhat egy ilyen komponenst, és a szerelő azt mondta, hogy mivel egy sokrétegű nyákról van szó, ezért forrasztgatni sem lehet, megrendelte az egész panelt, és kicserélte. Amúgy tényleg láttam a számláját a panelnak, majdnem 17k volt.
Egy JVC lcd tvről van szó amúgy.
-
-
lorinser
senior tag
Csak a pontosság kedvéért: nem a Philips-et vették meg a kínaiak, hanem a TV üzletág egy részét. A Philips-nek így is van 30%-a a TV-s ágban és a fejlesztés ugyan úgy Hollandiában történik.
@oszy
gondolom olvastad a tesztet, a 6510 egy nagyon jó TV, már csak az Ambi miatt is felé dől a mérleg. -
KisTücsök
addikt
Köszi Szépen!
Dedikált pc-s hdmi akkor annyira nem válna előnyömre, de legalább van rajta. Kitudja később...
gurabli: Köszi neked is az összefoglalót!
Plazmával mondjuk nincs túl közeli tapasztalatom.
Egyre jobban hajlok akkor a Samu felé. Kinézetre mondjuk nekem is az LG tetszik jobban, ez szól mellette, meg hogy egy kicsit nagyobb. A másik oldalon meg a biztos VA panel, és az, hogy olcsóbb, meg én is csak jókat olvastam róla neten. 3D-t nem mérlegelem, mert bár a passzívval vannak leginkább tapasztalataim, lehet az aktív is tetszene, de amúgy is csak havonta kb egyszer lenne használva. Smart meg engem sem érdekel, legalábbis most úgy vagyok vele.
Van még pár heten dönteni, de sanszos akkor a Samsung. Köszi mindenkinek!
-
gurabli
őstag
Nincs nagyon mire várnom. Vagy megtartom a plazmát.
A 2016-os felhozatal nem lesz semmivel sem jobb, legalább is nem annyival, mint amennyivel drágább. Itt is VA vs IPS lesz, hasonló Samu vs LCD vs Pana, csak jóval magasabb áron. De javítsatok ki, ha nem jól látnám. Az sem véletlen, hogy az egyik best buy egy 2014-es Samu (H6400).
Az IPS tényleg ennyivel rosszabb? Azért is szempont, mert ketten nézzük, ebből pont az én helyem van kb. 20-25 fokos szögben jobbra a tv-hez viszonyítva, a helyemet pedig nem adom
A zoomolás nem opció, rühellem...Őrület. Egyszerűen belebolondul az ember
-
gurabli
őstag
Meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Én azért érzékeny vagyok a képminőségre és azért értek is hozzá.
Meglátjuk, hogy mire jutok az üzletben, nem omlasztasz össze, hiszen pont ezért kértem itt tanácsot. Egy ideje már elég alaposan foglalkozom vele, mert nem könnyű ma tévét venni, ha valaki valóban észreveszi a hibákat, különbségeket, stb.
Azért megnézem majd, hogy miként tudnám elkerülni a kiállítási darabot.Igazából le lett szűkítve kettőre, ami még árban valahogyan elérhető és érdemes is lecserélni a 42"-es Panasonic plazmát.
LG 50LF652V (kb 215e) és Samsung 48H6400 (195e)
A Samu valamivel olcsóbb, de kisebb is (nem nagy ügy a -2"). Az LG passzív 3D, ami lehet, hogy minőségre valamivel rosszabb, de olyan sokat úgy sem lesz használva, és az aktív 3D kicsit zavaró fejnek és szemnek.
Képminőség szempontjából mind a kettőre jót írtak, mondjuk a H6400-as kimondottan ajánlott vétel is mindenhol, igaz, 2014-es modell. A 652V-ről nem sok minden található, de legtöbben elégedettek vele. Szinte biztos, hogy IPS panel van benne, ami a nagyobb betekintési szög miatt jó, de nem kedvez a feketéknek. Mind a kettőnél van két szemüveg hozzá, így ez nem szempont (igaz, LG-hez aprópénz venni, Samuhoz 6e a 2db, ha még kellene).Valahogy nem vagyok Samsung párti, igaz, LG sem...
Akkor most kérek segítséget, a kettő közül melyik a jobb vétel és miért?
-
gurabli
őstag
Hehe, jelen vagyok én minden topickban, mert épp oda ugrok, amelyik készülékre találok valami normális árat.
Nem vagyok híve én sem a bemutató daraboknak. A logikám az, hogy 652V tudású készüléket később sem tudok 200e alatt venni 50-es méretben, ez szinte biztos. Vagy már kifut és nem lesz kapható, így ezért hiába várok. Lehet, hogy lesz valami hasonló áron, de ahogy elnézem, nem valószínű.
Mivel az már eldöntött, hogy a 42-es plazmát min 48-50"-es méretre cserélem, ezért szeretném most lezárni. 200e is a maximum, később sem adok ennél többet érte, akkor marad a 42-es. A Samsung 6400-as pedig nem jött be, annál jobban tetszik a Pana 50-es és az LG 50-es is. Philips kilőve, Sony nincs ilyen áron. Szeretném, hogy 3D legyen, amiből a passzív szimpatikusabb is (olcsóbb szemüveg, nem zavaró, nem okoz fejfájást, minőségre meg jó lesz a passzív is, amennyi nézzük majd).
Szerintem rámozdulok a bemutató darabra, a két év garancia így is meglesz. Meglátjuk.
-
BBéci
legenda
-
truckerboy
csendes tag
Az EURONICSbe voltam,ott egymás mellé volt téve 4 tv. 6200 , 6400 meg azt hiszem a 600as ,franc tudja.Tehát láttam a különbséget,kép és kép között.Tényleg a 6400Ba lilás volt a fekete.És azt mondja az eladó,hogy kiadásba egyformák,időleg.Nem idősebb kiadás egyik mint a másik. Na erre én mint logikus vevő,persze,hogy a 6200ra szavazok ,hogy szebb a kép.Láttam.Ezek után mivel akciós a UHD 6900 széria,és 10el drágább rá kérdeztem melyiket ajánlja,UHD 6900 , FULL HD 6200 vs 6400? Mivel engem nem fog meg a 3D hozzátettem.Ő a 6200es vagy 6400 est ajánlja mert azt a 4x vagy hogyan mondta UHDt úgysem lehet jó darabig kihasználni.Igaz a 6900 széria az UHD k közül a bevezető széria,ahogy megtudtam.Azt,hogy ez hátrány-e vagy sem? Passz. Igy megköszönném a tőletek kapott véleményt melyiknél voksoljak le? 6400 ,6200 , 6900? De mondom a 3D nem fog meg,ha csak az álnna pl a 6200 vs 6400 mellett.SMART,WIFI,4 MAGOS PROCIT mondtak rájuk stb
-
speed999
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Néztem LG-t is:42 lb 671...nép leugatta a fejem ,mondván ronda a lába.Kicsit drágább de nem ronda a lába 42LB731...külföldi fórumok nagyon lehúzzák...,hogy foltos a képe.A 3D-s Sony általában túl van az ingerküszöbömön(200000huf),bár most látom,hogy akciós a Euronics-ban.
Nekem annyi a tv nézés,hogy néha megnézek 1-2 foci meccset vagy jégkorongot.Én ellennék a '72 crt 8600-as 100hzPhilips tévémmel,de a fiataloknak smart+net+3d kell...
Sajna innen a a világvégéről nehéz bejutni valami nagyobb városba ,ezért próbálok először fórumban segítséget kérni. -
dethroner
veterán
Igazából a Samu f6500 volt az, ami a foci vb előtt valamiért szimpatikus volt. Jókat olvastam róla külföldi oldalakon és itt is jó véleménnyel voltak róla.Ja, meg 55-ös méretben keresek, és ez a típus volt az, ami még belefért volna a költségvetésbe. Csak nem kaptam hitelt és ha jól sejtem mostanra már ki is fogyott a készlet. Láttam a MM-ben azt hiszem 42-es méretben, szép volt, de nem vagyok túl jártas ebben az ügyben, lehet egy gyengébb készülék is tetszett volna
Jó lenne ha tudnám, mik az árulkodó jelek, mikre érdemes figyelni.
Szóval mi most az, ami az akkori F6500-nak megfelel? A magok számában van más különbség is az F6500 és a H6500 között?
Ja, és fontos lenne hogy falra szerelhető legyen. Ezek a samu tévék felrakhatók falra? -
B-L-A-C-K
titán
Ezt az ólmos dolgot nem tudom hol hallottad, én nem tudok róla, HDMI csati is ugyan annyi van rajta, itt kezdte el mondani valaki kevesebb, de ez nem igaz.
Az a Pana passzív volt, ez meg Aktív, szóval van akinek ez jön be van akinek az. Azt tudom hogy nekem ezen sokkal jobban átjön a 3D élmény mint a passzívon.
-
gyeniko
őstag
Tényleg nem egyszerű, de feladatul kaptam, van még 4 hetem a költözésig (felszerelésig). Elég nyilvánvaló, hogy szeretném a tulajdonos igényeit a legjobban teljesíteni, miközben Ő nem mondott egyetlen egy konkrét szempontot sem. Neki az a dolga, hogy fizessen...
Amikor megkérdeztem, hogy mire gondol, ezt válaszolta: " Te értesz hozzá, vegyél olyat, amit - a helyemben - magadnak vennél".
-
Azurooandrew
tag
Ma én is voltam egy-két üzleteben néhány képernyőtesztes videóval felszerelve (banding, DSE). A Samsungos promoter elég jó fej volt és több készüléken is meg tudtunk nézni: a UE65HU8500 óriási mérete ellenére vizsgázott a legjobban (ő javasolta, hogy ezen is próbáljuk ki) itt lehetett a legkevésbé látni függőleges csíkokat vagy koszosságot amikor homogén felületen mozgott oldalra a kép, az UE55H6700 illetve az általam korábban látott UE55H6650 már kevésbé kezelte jól a dolgot, főleg a fehér, szürkés felületeken volt látható kosz és banding, más kérdés, hogy a focimeccsere jellemző világoszöld felületen nem volt bántó a jelenség, legalábbis nem annyira mint az általam amúgy kedvelt tavalyi F-es 6xxx sorozat esetében.
Jó lenne egyszer tv-s focis anyaggal is megnézni, vagy olyan tesztet olvasni ahol a Samsung H6xxx és az LG LB7xx/LB6xx vannak összevetve dirty screen és banding mérték szempontjából....a brazíliai vb jó apropó lett volna egy ilyen cikkhez
-
FAQtyA
tag
Köszi!
Majd megpróbálom valahol megtekinteni. Érdekes, hogy a Panasonic feltünteti a két CI foglalatot, a samu nem - már amennyiben jól láttam. A panáról vannak jó videók, ahol bemutatják, hogy milyen okosságokat lehet vele csinálni. Samuról nem találtam olyat, ahol részletezik ezen funkciót. Ja, és a samu aktív 3D-s. Az nem gáz?
Nismoka: Közben látom megelőztél
-
Gicz
addikt
Sajnos
A belső lejátszó tuti hogy pulldownozik, márkától, évjárattól függetlenül, kivétel nélkül ez 100%. A belső lejátszó dolgozik ha usb-ről nézel filmet, NAS-ról vagy DLNA vagy bármi hasonló helyről történik a lejátszás.
24p cska HDMI-n keresztül lehetséges, ha a forrás támogatja, és a TV tudja fogadni. Alsóbb kategóriás TV-k, pl samu 4-es sorozat hdmi-ről sem tudják a 24p-t
Az a tuti, hogy ha a spec. alapján tudja, a forrás arra van állítva, és a tv-n az infó gombot megnyomva 1080p@24hz jelenik meg.
Számítógépről lejátsszva fontos hogy a képfrissítés és a videó képkocka váltás szinkronizálva legyen. VLC mac alatt ezt valahogy nem tudja, 24hz-et ír a tv, a vlc is, mégsem tökéletes a kép. De XBMC-vel pl tökéletes, nem volt kadenciális gondom vele eddig.
-
B-L-A-C-K
titán
Miért vagy szkeptikus? Szerinted egy akkora cég mint a Sony kamuból ad rá ilyet vagy mi?
Szerintem ha ingyen ki lehet bulizni egy ilyet miért hagyná ki az ember, egy csomó jó dolgot tartalmaz:
- Teljes biztonság hosszú évekig
- Ingyenes javítás baleset esetén is
- Nagyméretű készülékét ingyenesen elszállítjuk
- Ingyenes Sony cseretermék a javítás idejéreforrás: link
"Egyébként ha neten vásárolsz, gondolom náluk is él a 14 napos visszavétel?"
Minden neten vásárolt dologra ez érvényes elvileg, így persze náluk is.
-
Soma01
veterán
Értem én. De most így volt pénz. Eredetileg ennyit sem akartam költeni. Én ennek is örülök. De persze tényleg nem sok a +60 a nagyobbért. Van még mire költeni... (telefon, tab, ja meg bútorok, konyha..., autó hifi, szerviz...)
Majd a következő nagyobb lesz. Nem olyan nagy lakás ez. A kertes házba majd a nagyobbat veszem! -
kulfoldi
aktív tag
Oke sracok ha holnap valaki bemegy szoljon mar vissza hogy vannak-e kint lapok mert meg tudnek sporolni vele 1 ora kocsikazast.
Es ne feledjetek Aug 10-ig Samu TV-ken 10%-30% tovabbi akcio van:
http://www.samsung.com/hu/article/vannak-meccsek-amik-jobb-tv-t-%C3%A9rdemelnek
-
BenJoe80
senior tag
Aha... ez most lett zavaros... tehát a TV az egy Toshiba 39L4353 amin w333 szerint csak audio bemenet van (lásd az általa linkelt képet). Ehhez a TV-hez szeretnék egy 2.1 hangrendszert, nevezetesen egy Logitech Z-523-t.
Tehát akkor most mi kell nekem? Ezt a DAC-t vettem, tehát akkor csináljuk úgy, hogy legyen hang a TV-n is.
Ha jól értem amit írtál, akkor lemondhatom a 3,5mm jack aljzat - RCA Y adaptert és helyette rendeljek egy RCA-RCA kábelt? Ez hova megy? A DAC és hangrendszer közé? A TV és a DAC közé milyen kábel jön? Tudnál egy képet linkelni?
-
w333
félisten
Hát ennyi ... én is kb. 1.5-2m nézem a 40" -t de már ha most vennék Tv- t (majd a következő) már szerintem is kb. 50" lesz, a mozi élmény miatt !
Akkor nincs más megoldás ... ezek a sz@rháziak direkt fejetették le az RCA kijáratot, bezzeg bejárat van vagy 5 féle lehetőség !
DAC átalakítót 20k -ért nem veszek (még én fizessek azért hogy lebutítom analógra ?)
akkor már inkább teszek még hozzá és veszek egy komoly médialejátszót amin van RCA kijárat
-
Zsmester89
őstag
A 4K edge led
marad a direct led szerintem és elnézem neki a menüs maszatokat
Azt írják, hogy állóképnél (feketénél) nincs maszatosodás, ergo 21:9-nél max a nem fele annyira fekete zavarhat.
Nem enged linkelni... http://www.hdtvtest.co.uk/image/uhdtv/LG-49UB850V/blooming.jpg -erről van szó amúgy az a 4K-val kapcsolatban.
Dobtam egy villámtesztet a samsung monitoromról
Képernyőkímélő-Üres-Villámnézet
és ugyancsak látványos a glow hatás
-
Zsmester89
őstag
Az a baj, hogy a párom ragaszkodik a passzív 3D-hez...Holnap viszek egy kis itthoni filmanyagot kipróbálni a 730-on. Engem nem zavar annyira, ha csak a full fehér részeknél látszik (menüben), mert nem azért veszek tv-t, hogy a menüt nézegessem. Amennyiben a filmeknél nem okoz fennakadást, akkor lehet vételezésre kerül.
-
viharkabat
aktív tag
Hogy őszinte legyek nem tudom melyik a kisebb rossz. Az Edge, vagy a Direkt. Jelen ízlésem szerint a direkt. Konkrétan "mocskosak" a képernyők.
Maximálisan egyetértek. Több készüléket kipróbáltam otthoni körülmények között, a direkt ledesek kivétel nélkül foltosak voltak. Végül egy edge-ledes Sony 655-öt vettem, ez gyakorlatilag homogén.
-
Gicz
addikt
A fogyasztás? hogy pl 42 colos méretben mondjuk 50 helyett 80-at eszik? 30 W? kiszámoltad hogy ez hány forint egy hónapban??? Sosem értettem ezt a fogyasztás mizériát a TV-k nél. Nekem a plazmám átlagban kb 200W-ot fogyaszt, ami mondjuk havi 1000-1500 forint nekem. Nem hiszem hogy egy ilyen összeg bárkit is földhöz vágna aki 200 ezres tv-t vesz. Az hogy 30-40 W-al többet eszik mint másik, az mennyit jelenthet? 300Ft-ot?
-
kriszti@n
tag
Szia.
Kezdeném a negatívval.vettem egy 46f6400-at aminek gyári hibás volt a hangszórója ,így visszaküldtem.cserélni már nem tudták,így egy hónapot vártam a pénzemre.ezután vettem egy 48H6400-at aminek gyárilag foltos volt a kijelzője.konkrétan a közepén volt egy 25 cm körüli lila folt,ami csak este látszott és csak sötét jeleneteknél,de mivel este nézek filmet , engem nagyon zavart.Ezt visszacseréltek egy újra, ami már hibátlan. Szóval Samsungéknél 3-ból 2 tv szar volt, no comment.
A jelenlegin is van egy pici,egészen elenyésző felhősödés,de nem zavaró(én nagyon kényes vagyok ilyenekre).
A smart része megfelelő gyorsaságú ezzel nincs problémám.Konzollal kipróbálva tökéletesen működik,nem szaggat semmi ilyen probléma nincs vele.A HD adások-filmek gyönyörőűek rajta, az sd még vállalható kategóriába esik (sokkal szebb mint az LG plazmámon volt).Szóval minden téren elégedett vagyok vele,ennyi pénzért úgy gondolom jó választás volt.Jó lenne tudni hogy az Apple keyboarddal kompatibilis-e , az még jól jönne,ha az lenne.
-
LucasGrant
aktív tag
-
Rick4
félisten
Én is nézegettem ezt a tévét, mivel a 3D nem érdekel, és csak megjelenítőként használnám, egy bekapcsgomb és egy HDMI bemenet kell, más nem érdekel. A Finlux, csakúgy, mint a Hiunday, Telefunken, Techwood vagy a Blaupunkt (épp egy 50"-os blau a monitorom, teljesen rendben van 120K-ért 2 év garival adták) a török Vestel cég márkája, gyakorlatilag ők a világ harmadik legnagyobb tévégyártói, 8 millió tévét adnak egy csak Európában egy év alatt. Kb olyan mintha nem BMW-t veszel 15 milláért, hanem Opelt 5-ért. Ugyanúgy nézed rajta a TV műsort, csak épp nem fizetsz prémium felárat.
Most adtam el a Samsung UE55ES6100-asomat, ami nem a rosszabb tévék közül való, hozzászoktam a képéhez, de nem találtam kivetnivalót egy M1HD-s focimeccs közvetítésben sem, igaz, csak percekre, és a MM-ban tudtam megnézni, de szerintem itthon se vallana szégyent. Ha abból indulok ki, hogy ennyiért ekkora kép máshol nincs, csak projektorban, leginkább azt mondom, korrekt az árazás, és nem kapsz rossz cuccot ennyiért. -
B-L-A-C-K
titán
2db 3D filmet néztem eddig, nekem sokkal jobban bejön az aktív, jobban érzékelem mint a passzív Panán. De szerintem ezt így nem lehet elmondani melyik a jobb vagy rosszabb, hiszen felhasználó függő, illetve engem amúgy nem érdekel annyira ez a 3D téma. Szóval ezt tényleg csak te tudod eldönteni melyik jobb neked.
-
membrandj
nagyúr
Köszönöm mindenkinek! Értem amit írsz,de a gyártói vs bolti gari között az a különbség,hogy a gyártóit beviszem a legközelebb lg pontba és kész. A boltit , pedig vihetem vissza a boltba. Én viszonylag közel lakok Bp-hez, de aki az ország másik végén lakik, annak nagy szívás lehet belőle.
Lehet, akkor bolti garis lesz. Aquába ~ 146k.
Szerk.: Bár, ahogy nézem lg szerviz pont is lehet,hogy csak pesten van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest