-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
digikábeles #24707 üzenetére
Én azon az elven vagyok ha már valaki ~300+ ezres TV-t vesz, az ne hallgasson már egy minősíthetetlen hangot, az élmény nagy része elvész...De ez csak az én véleményem, ha sokaknak megfelel egy drága TV-n a gyári hang hát hajrá...
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #23786 üzenetére
Pedig azt már fényévekkel túlhaladták az utóbbi 1-2 évben megjelent tévék. A B550 már megjelenésekor sem volt valami nagy szám. Abban az évben a B7000/8000 voltak említésre méltóak.
(#23787) jézusom
Egyetértek. Ide is cirka felerészben azzal jönnek fórumtársak, hogy milyen tévét vegyenek? -
adodaniel
őstag
válasz
digikábeles #23379 üzenetére
Például, hogy 50"-es plazmát akart eredetileg, de magasnak vélte az árát, ha jól emlékszem?
(#23381) Morris Tényleg nem támadásból írtam, így kerek a történet.
-
NGA
addikt
válasz
digikábeles #23367 üzenetére
Itt valami félreértés van. Semmiféle plazmáról nincs szó. Itt jelenleg az IPS kijelzők gyenge feketéjéről van szó a sima LED tv-khez képest. Ha gyenge a fekete, akkor gyenge a kontraszt is. Azaz nagyon nem mindegy, hogy a legsötétebb, és legvilágosabb képpont között hány lépcsőfok van. De annak aki ezt nem érti, felesleges magyarázni. Én senkit nem kivánok meggyőzni.
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #19150 üzenetére
Talán nem akarsz, mert a B530/550 csak 300 soros mozgóképfelbontást tud megjeleníteni, mert 50 hertzes.
Azért nincs LED tévéd, mert olyan nem is létezik. -
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #19095 üzenetére
4 hónapja nem volt bekapcsolva az a merevlemezes DVD felvevő. Mellesleg olyan a képminősége, hogy 2,5 m széles vászonra vetítve is megállja a helyét.
Plazmatévén a mozgóképfelbontás alapból 1080 soros, ebből a DVD filmek és a tévéműsorok 576 sora még mindig majdnem a duplája az említett LED-es 300-nak.
Amikor régen rendszeresen használtam, analóg tévéműsorokat rögzítettem vele, amiket egyszeri megnézés után töröltem. Az utóbbi két évben csak feleségem használta a kedvenc sorozatait vette fel. Nincs rá szükségem, mert a TV PVR-es. -
Picturemaker
őstag
válasz
digikábeles #19111 üzenetére
Ez nem annak a hibának a leírása amiről szó van. Inkább nem kellett volna válaszolnod.
-
MasterMark
titán
válasz
Hát, ha ráfókuszálsz és leköveted a szemeddel, akkor igen.
-
b4sxe
aktív tag
válasz
Nos meg egy kerdesem lenne. A tv adas javitasahoz tudnatok valamit ajanlani? Ez a septobox mire is jo pontosan ?
-
BBéci
legenda
válasz
digikábeles #19090 üzenetére
Mert számodra nem zavaró a csupán 300 soros mozóképfelbontás, de sokan nehezen viselik. Ha mellé tennél egy 400 hertzest, rögtön látnád, miről van szó.
-
blakey
titán
válasz
digikábeles #17870 üzenetére
Mert "szakértő" hozta létre. Téves a megnevezés. Ha ez LED TV akkor a másik CCFL TV.
-
blakey
titán
válasz
digikábeles #17864 üzenetére
Na ezt nem kellett volna.
Olyan, hogy LED tv nincs, LED-es háttérvilágítású LCD tv van ill. CCFL háttérvilágítású LCD tv-k vannak.
-
Gicz
addikt
válasz
És a "led tv"-ben szerinted nincs LCD panel?
adodaniel: de még mennyire
-
adodaniel
őstag
válasz
Magas labda
-
törölt tag
válasz
digikábeles #17224 üzenetére
Igazad van, BBéci nem a tesztre hivatkozott, hanem leszólta az érdeklődőt, aki merészelt egy kérdést itt feltenni, s még ő nevezi a válaszod böszmeségnek.
Egyébként ez csak egy teszt, hallottunk már olyanról is, hogy 1000-ből van egy hibás készülék, és azt kapja meg a tesztelő szaki. Saját tapasztalat az igazi. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
digikábeles #17224 üzenetére
Azért az figyelembe kell venni hogy itt olyan ember nincs aki minden egyes TV-t kipróbál, hazaviszi, és nyomogatja napokig. Azért az annyira nem ismert TV-k esetben csak az interneten több forrásból olvasott dolgokra tudunk itt hivatkozni, és azért valamilyen szinten ez is ad egy indulási alapot a vásárlónak.
-
Yodamest
veterán
válasz
digikábeles #17220 üzenetére
Ezért is írtam, hogy akinek esetleg van ilyen, hogy ne egy ágról szedett teszt alapján ítélkezzünk. Azt, hogy jó-e úgyis csak az tudja megmondani, aki látta már élőben. Közelbe úgy is van Pana márkabolt majd ott megnézem magamnak aztán eldöntöm az a legegyszerűbb. Azt, hogy olyan gagyi lenne amennyire itt leszólták "látatlanba" eléggé kizártnak tartom.... sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- E-roller topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest